סתם אתמול דיברתי עם חברה שלי אז היא עושה לי כזה ברמיזה "שתדע לךשאני שומרת לך אמונים" אני כזה "מה? למה.." "סתם היה לי ניסיון השבוע" זהו.. זה סקרן אותי והתחלתי לחפור לה שתסםר לי מה קרה וזה.. והיא "סתם נו זה לא חשוב לא קרה כלום" ככה שעה עד ששכנעתי אותה לספר.. ממש סיפרה כל פעם פרט אחד הרגשתי כיאילו אני חוקר אןתה ומוציא ממנה פרטים לאט לאט.. ממד לא רצתה לספר. בקיצור מה שקרה זה שהיא עברה ליד חנות פרחים והמוכר התחיל לדבר איתה ושאל על התחבושת שיש לה ברגל וכיאילו בדק לה את הפצע.. משהו כזה ואז הוא התחיל לגעת לה ברגליים ולאט לאט עלה לכיוון התחת.. והיא אמרה לו שיש לה חבר וזה לא עניין אותו... אז הוא נגע בה אז שאלתי אותה "כמה זמן הוא נגע בך? כיאילו כמה זמן כל זה קרה?" אז היא אמרה "במצטבר? כמה דקות" אז שאלתי "מהה כמה דקות איך לא העפת לו את היד אחרי שניה וברחת משם?!" אז היא אמרה" לא יודעת הוא כל פעם הבטיח שהוא לא יגע בי והאמנתי לן.. ככה כמה דקות הוא נגע בי" ואז שאלתי " זהו זה כל מה שקרה?" אז היא אמרה "לא.. אממ ואז הוא הוציא את הזין שלו מולי וביקש שאני אמצוץ לו.. ואז הלכתי משם.. ולא עשיתי כלום" שאלתי אותה " איך לעזאזל הגעת למצב שבן אדם שהוא לא אני נוגע לך ברגלייפ ועולה לכןס ואת לא מעיפה אןתו וכל פעם חוזרת וזה נמשך כמה דקות?? ואיך לעזאזל הגעת למצב שאת על הברכיים והזין שלו מול הפרצוף שלך!?" אז היא אמרה לי "לא יודעת. קשה לי להגיד לא ולהיות משכנעת שיעזבו אותח, אז אני עושה מה שהם רוצים רק שיעזבו אותי" ואז היא אמרה "אבל לא עשיתי כלום מתן" אמרתי לה כן עשית.. בגדת בי. זה שאמרת לי בהתחלה "זה היה ניסיון קשה בשבילי" מראה לח למה יוצא שהוא ממזמז אותך כמה דקות ואת לא מעיפה אותו.. הוא עשה ואת נתת לו זה בגידה. "טוב אז סליחה.. ואי אני חייבת להתקלח אני ידבר איתך פעם אחרת.. יאללה ביי "
ומאז השיחה הזאת עד עכשיו אני לא מפסיק לדמיין אותו נוגע לה בתחת שעה והיא מתענגת ואיך שהוא מוציא תזין מולה והיא מתלבטת מה לעשות.. היא אמרה שהיא לא עשתה כלום אבל איך אני יכול להאמין לה? איך אני יכול לדעת שהיא מצצה לו שם כמו מטורפת.. זה לא יוצא לי מהראש פשוט.. אני חושב לעצמי בואנה איך היא נתנה לו לעשות את זה? איך אני אדע מה קרה שם?
אני עושה לה "אני יכול לסמוך עליך בקטע הזה?" היא עושה לי "אני לא יודעת" "
זה נחשב שהיא בגדה בי? כי אני ממש מרגיש ככה.. ממש אבל.
נראה לי שאני פדוט יפרד ממנה למרות שאני אוהב אותה בטירוף.. אני לט יודע מה לעשות יש למישהו רעיון?

ציטוט ההודעה

ספוילר: