קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מידע] המשך לגבי כלבים גזעיים ומעורבים,כלבים מעורבים:
    על ידי Scofield בפורום בעלי חיים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-09-2011, 17:57
  2. שאלה לגבי המשך שירות-קק''צ?
    על ידי מכה אפורה בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 20-07-2008, 22:18
  3. זקוק לעזרה לגבי תוכנית אימונים במשקל גוף בזמן השירות הצבאי
    על ידי ליאו מנהיג הצבים בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 05-10-2007, 15:37
  4. אני בהתלבטות לגבי עגילים לרמה 50.
    על ידי Alcoholic בפורום Maple Story
    תגובות: 10
    הודעה אחרונה: 01-05-2006, 01:35
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 11 מתוך 11

בהתלבטות לגבי המשך השירות.

משתמש מתחיל האוואטר של matany001
    לייקים
    23
    נקודות
    50

ברירת מחדל בהתלבטות לגבי המשך השירות.

אהלן.. יש נושא שאני מתעסק בו הרבה בשבועות האחרונים.. ואני בהתלבטות מה לעשות.
    אני נמצא ביחידה קרבית מיוחדת בצבא.. הגעתי לשם אחרי גיבוש ממש קשה שבוחרים את האנשים בפינצטה. למה הלכתי לשם? כי תמיד ציפיתי מעצמי יותר מכולם, תמיד אני חייב לבדוק את קצה היכולת שלי.. אבל ככל שהזמן עובר במקום הזה רק נמאס לי יותר ויותר. הקושי הוא מטורף, במיוחד שזה טירונות. ולא חשבתי שיהיה לי קשה ככה שהלכתי למקום הזה.. אנחנו כל השבוע בשטח אוכלים טונות ישנים בשוחות ועושים מסעות.. כל המוטיבציה שהגעתי איתה לצבא נעלמה.. ועכשיו אני כל היום שבוז פשוט מעביר תימים שם בסבל וקושי בלי שום סיפוק.. החברה שם מאוד צהובים ואני כולי שחור שלא אכפת לו מכלום.. ותמיד זה יוצר מריבות ומתחים.. אנשים שם לא בראש של צחוקים.. חוץ מכמה חברה בודדים.
    למרות שיש לי ת"ש 2 ואני כל חמשוש בבית.. אני יודע שאני יעלה לאימון יחידה בביתלי זה כבר לא יהיה לי ואני אתחיל לסגור שבועיים ושלוש כמו כולם.. וחוץ מזה שצריכים אותי בבית.. אני גם מאוד מפונק אוהב וקשור לבית אני לא יודע מה יהיה אז.

ההתלבטות היא אם להשאר שם מצד אחד להתחזק ולהתכשל מאוד.. וכן זה יכול לעזור לי הרבה בחיים. אבל מצד שני לאכול חרא ולוותר על הבית והחיים שלי. או פשוט לרדת לג'וב ולצאת חלש בעני אחרים.. לא יודע אם בעני עצמי כי אני לא צריך להוכיח כלום לעצמי..
    זה האופציות.. מה אתם הייתם עושים במקומי?

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע
    לייקים
    12
    נקודות
    971

זה לא לצאת חלש בעיני אחרים,זה לצאת חלש בעיני עצמך!

בסופו של דבר שתסתכל אחורה אתה תצטער אם תעזוב,הצבא זה מקום שכין אותך לאזרחות ומחשל אותך אם תוותר עכשיו תוותר גם בהמשך החיים כשיהיה לך רע.
    [CENTER]

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אני חושב אחד לאחד כמו AVIV

עזוב רגע מה חברים שלך יגידו, מה ההורים שלך יגידו ומה חברה שלך תגיד...שחרר את זה מהראש, כולם על הזין.
    איך אתה תרגיש אם תיפול מהיחידה שלך לאיזה תפקיד קל יותר? אתה תרגיש שוויתרת לעצמך בחיים וזה דבר שירדוף אותך בחיים כמו בומרנג..זה לא שווה את זה.

גם לי היה קשה בטירוף בתקופה של המסלול, ואכלתי זין עם חרא בכפית כל בוקר וגם אחרי האימון יחידה כשעברנו סוף סוף ליחידה עצמה..זה לא באמת כמו שאמרו שזה תש והכל..זה בולשיט, עדיין טוחנים אותך (למרות שאותי טחנו קצת אחרת, כי בכל זאת אני לא הייתי חי"רניק פשוט, אנחנו לא תפסנו קו..אנחנו התמחנו רק ביזומות ודברים אחרים) וזה קשה, וזה מעייף, ואתה חוזר הבית גמור אחושרמוטה, מחפש אוויר לנשימה ולפני שאתה מספיק בכלל לקחת אוויר אתה חוזר שוב פעם לשם..אבל זה שווה את זה!

היום אני יודע טוב טוב ממה אני עשוי ואני יודע טוב טוב מה הדברים שאני מסוגל לעשות ומה אני לא מסוגל לעשות..
    אח שלי, אני בן אדם כמוך. אני אוהב לשים את עצמי בכוונה בסיטואציות קשות ובכוונה לכשל לעצמי את הצורה..ככה אני.
    וזה משתלם.

קיצור...אל תוותר. אתה יכול

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני חושב אחד לאחד כמו AVIV

עזוב רגע מה חברים שלך יגידו, מה ההורים שלך יגידו ומה חברה שלך תגיד...שחרר את זה מהראש, כולם על הזין.
    איך אתה תרגיש אם תיפול מהיחידה שלך לאיזה תפקיד קל יותר? אתה תרגיש שוויתרת לעצמך בחיים וזה דבר שירדוף אותך בחיים כמו בומרנג..זה לא שווה את זה.

גם לי היה קשה בטירוף בתקופה של המסלול, ואכלתי זין עם חרא בכפית כל בוקר וגם אחרי האימון יחידה כשעברנו סוף סוף ליחידה עצמה..זה לא באמת כמו שאמרו שזה תש והכל..זה בולשיט, עדיין טוחנים אותך (למרות שאותי טחנו קצת אחרת, כי בכל זאת אני לא הייתי חי"רניק פשוט, אנחנו לא תפסנו קו..אנחנו התמחנו רק ביזומות ודברים אחרים) וזה קשה, וזה מעייף, ואתה חוזר הבית גמור אחושרמוטה, מחפש אוויר לנשימה ולפני שאתה מספיק בכלל לקחת אוויר אתה חוזר שוב פעם לשם..אבל זה שווה את זה!

היום אני יודע טוב טוב ממה אני עשוי ואני יודע טוב טוב מה הדברים שאני מסוגל לעשות ומה אני לא מסוגל לעשות..
    אח שלי, אני בן אדם כמוך. אני אוהב לשים את עצמי בכוונה בסיטואציות קשות ובכוונה לכשל לעצמי את הצורה..ככה אני.
    וזה משתלם.

קיצור...אל תוותר. אתה יכול
    כה אחי יש משו במה שתה אומר. שתה לא רוצה לדעת שנפלת מקרבי. אם הייתי יודע מה יהיה לפני חצי שנה הייתי מסמן במנילה ג'וב אבל עכשיו זה כבר סיםור אחר.פשוט אני חייב לעלות על הסיבה למה לי לעשות את זה? הרי לא הגעתי ליחידה הזאת כדי לתרום עוד קצת למדינה באתי בשביל הוואסח של עצמי..אז אתה כל הזמן חושב באמצע יום אימון או שאתה זוחל ב4 לפנות בוקר אחרי 36 שעות שינה אתה אומר לעצמך למה אני עושה את זה לעצמי מה יוצא לי מזה? הייתי יכול לסיים תיום שלי ב1 בצהריים , ולחיות כמו בן אדם.. זה כןן מכשל אותך לחיים ואחרי זה כל גבר קטן עליך אבל זה באמת שווה 3 שנים של לא לחיות באמת. ולוותר על החיים הקוגמים שלך.
    אגב איפה היית בצבא?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    כה אחי יש משו במה שתה אומר. שתה לא רוצה לדעת שנפלת מקרבי. אם הייתי יודע מה יהיה לפני חצי שנה הייתי מסמן במנילה ג'וב אבל עכשיו זה כבר סיםור אחר.פשוט אני חייב לעלות על הסיבה למה לי לעשות את זה? הרי לא הגעתי ליחידה הזאת כדי לתרום עוד קצת למדינה באתי בשביל הוואסח של עצמי..אז אתה כל הזמן חושב באמצע יום אימון או שאתה זוחל ב4 לפנות בוקר אחרי 36 שעות שינה אתה אומר לעצמך למה אני עושה את זה לעצמי מה יוצא לי מזה? הייתי יכול לסיים תיום שלי ב1 בצהריים , ולחיות כמו בן אדם.. זה כןן מכשל אותך לחיים ואחרי זה כל גבר קטן עליך אבל זה באמת שווה 3 שנים של לא לחיות באמת. ולוותר על החיים הקוגמים שלך.
    אגב איפה היית בצבא?
    ברור שזה שווה את זה.
    מה שאתה מקבל בתור חייל קרבי, גוב'ניק יכול רק לקנאות.

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

תוכיח לעצמך שאתה יכול, אם היה לי את הפרופיל המתאים הייתי הולך לקרבי רק בשביל להוכיח לעצמי שאני מסוגל וגם אחרי ה3 שנים האלה אתה תהיה מכושל ויהיה לך ראש אחר..

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי אושרי צפיה בהודעה
    תוכיח לעצמך שאתה יכול, אם היה לי את הפרופיל המתאים הייתי הולך לקרבי רק בשביל להוכיח לעצמי שאני מסוגל וגם אחרי ה3 שנים האלה אתה תהיה מכושל ויהיה לך ראש אחר..
    יש בזה משהו...

מנהל ראשי האוואטר של Old Lady
    שם פרטי
    Oshri
    לייקים
    1116
    נקודות
    550
    משפט מחץ
    Sometimes you have to serve to lead

ציטוט נכתב במקור על ידי matany001 צפיה בהודעה
    יש בזה משהו...
    אם תצא משם ותקבל ג'וב הראשון שלך ידפק כל יום לקום בבוקר ולעשות עבודה של פקידה או של איזה קוקסינל במחסן ואז תערוך השוואה בין איפה שאתה עכשיו לבין מה שהיית ותצטער על זה מאוד תאמין לי.
    תישאר כמו גבר תסתכל לפחד בעיניים, לכולם קשה ההתחלה של ההסתגלות אבל עוברים את זה..
    בתחילת השירות שלי הייתי הולך חצי שנה בבאסה,היום אני רק מחכה לחזור( ולא, לא רע לי בבית, היתה לי חברה 3 שנים, ויש לי חברים ומשפחה ואני עובד)

משתמש ותיק האוואטר של S.P.Q.R
    לייקים
    990
    נקודות
    405
    פוסטים בבלוג
    4
    משפט מחץ
    אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

גדס"ר נחל זה לא יחידה מיוחדת אבל סבבה,
    באמת בוחרים אנשים בפינצטה.

וואלה מה אני אגיד באמת קשה לכם,
    שבועות כמו שבוע מיקרו שאני בטוח שאתה זוכר היטב באמת לא עוברים בקלות.

אבלללללל, אחי יש לך תש 2 אתה כל חמשוש בבית חח איך בכלל יש לך שביזות?
    באמת כאילו טוב שלא הגזמת.

וואלה אם אתה רוצה לרדת אז תרד,
    הגעת למקום מאוד מאוד מכובד וראית שזה לא מתאים לך אז סבבה, זה יותר ממה שרוב האנשים עושים.

ואל תקשיב לאף אחד פה, אף אחד לא מבין איזה דברים עברת אלא אם הוא היה בסיירת גם כן, או קרבי לפחות.
    נערך לאחרונה על ידי S.P.Q.R; 15-06-2013 בשעה 16:56.

One Shot - One Kill

לייקים
    23
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי S.P.Q.R צפיה בהודעה
    גדס"ר נחל זה לא יחידה מיוחדת אבל סבבה,
    באמת בוחרים אנשים בפינצטה.

וואלה מה אני אגיד באמת קשה לכם,
    שבועות כמו שבוע מיקרו שאני בטוח שאתה זוכר היטב באמת לא עוברים בקלות.

אבלללללל, אחי יש לך תש 2 אתה כל חמשוש בבית חח איך בכלל יש לך שביזות?
    באמת כאילו טוב שלא הגזמת.

וואלה אם אתה רוצה לרדת אז תרד,
    הגעת למקום מאוד מאוד מכובד וראית שזה לא מתאים לך אז סבבה, זה יותר ממה שרוב האנשים עושים.

ואל תקשיב לאף אחד פה, אף אחד לא מבין איזה דברים עברת אלא אם הוא היה בסיירת גם כן, או קרבי לפחות.
    עזוב שבוע מיקרו יותר מחצי מהזמן אני רק בשטח בתנאים הכי קשים שיכולים להיות. ובקשר לתש 2 עד עכשיו יצאתי רק פעם אחת חמשוש. המשמעת מאוד קשה וכל דבר הכי קטן זה הופך לשוש או לשבת.. הנה כמו השבת שנשארתי. ההתלבטות היא או לעשות מה שטוב לי עכשיו שזה לעזוב או מה שיהיה לי טוב לטווח היותר רחוק שזה להשאר

אתה לא צריך להסתכל אפילו טיפה על מה אחרים יגידו או חושבים , זה החיים שלך ותצטרך לקבל החלטות בעצמך וללכת עם מה שעושה לך טוב, אם הסיבה שלך לרדת לג'וב היא פינוק אז הצבא רק יעזור לך אין לך ממה להירתע הכל עובר

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:35.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,894 | הודעות: 8,150,476 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect