אז ככה,אני חדש באתר ( וגם בצה''ל )התגייסתי באפ' ובקרוב אני חותם 4 חודשים בצבא.
נכון להיום אני משובץ בגדוד הובלה ,אני מוסמך רובאי 02 ואתמול סיימתי קורס משא כבד .
כשהתגייסתי ייעדו אותי לשרת בתור נהג,למרות שממש לא רציתי והתנגדתי בתוקף(עדיין מתנגד).
לשמחתי מהרגע שהגעתי לקורס , הסגל ( מ''מ ומ''פ )שמו עליי עין וכבר בתחילת הקורס זימנו אותי לשיחה ששם נאמר לי שהן ממש מרוצות מהתפקוד שלי ושיש לי יכולות פיקודיות והנהגתיות וכו'.
כמובן ששמחתי לשמוע,שבוע לאחר מכן הן החליטו שאני אהיה חנת'ר,כמובן שלא התנגדתי.
לקראת סוף הקורס שוב זומנתי לשיחה(הפעם 1X1 אני והמ'') ובשיחה נאמר לי שאני מיועד להיות מפקד בהדרכה(מש''ק)ושוב,הסכמתי ואפילו שמחתי.
מהרגע שהגעתי לקורס המון אנשים בכירים משבחים אותי ואומרים שאני מתפקד היטב ושיש לי המון פוטנציאל וכמה אפילו המליצו למ''מ שלי לשלוח אותי לקצונה.
עכשיו כאן מתחילה הבעיה הרצינית שלי .
בצו ראשון ,לפני הגיוס ממש לא רציתי להתגייס (בעיות בבית -בן יחיד וחד הורי )וזלזלתי בזה לגמריי-מה שהוביל לזלזול במבחנים הראשוניים(קב'א וכל השאר) וכמו הרבה ילדים טיפשים הגעתי ללשכת הגיוס במטרה לצאת משם כמה שיותר מהר ובמבחנים במקום לענות על השאלות פשוט לחצי אנטר ,אנטר ע''מ לסיים מהר.
זה גרם לנתונים שלי להיות מחפירים(קב'א 46,דפ'ר30 ,עברית 9) בנוסף
לכך יש לי רק 10 שנו'ל (שוב זה לא שאני איזה אידיוט,פשוט הבעיות בבית אילצו אותי ללכת לעבוד ולכן פשוט הפסקתי ללכת לביה''ס וזה לא שהנשירו אותי ,ממש התחננו שאחזור אך המצב לא אפשר.)
כמה חודשים לפני הגיוס,השלמתי עצמאית(אקסטרני)כמה יחידות בגרות כמו : 2 יח' לשון ,4 אנגלית,2 ג''ג. את כל זה עשיתי בשלושה חודשים עם ציונים טובים.
שורה תחתונה,אני ממש אבל ממש מעוניין לצאת לקק'צ ואולי אפילו לפתח קר' צבאית,הסגל שלי יודע וכולם רוצים ושמחים לעזור(שבוע הבא אני אמור להכנס לדלת פתוחה אצל המג'ד/סמג''ד בתקווה שגם הם יעזרו.
מה דעתכם? יש לי סיכוי לצאת כחריג עם נתונים כאלה והמלצות , או שפשוט לוותר על החלום ?
נ.ב
מצטער על החפירה![]()

ציטוט ההודעה

שרשרת הפיקוד אחי