LEMON
SHINTEN
RODNEY
TYLER
RACHEL64
SENIA
נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 20-06-2013 בשעה 13:17.
..Everyone Loves You When You're Dead..
|
|
נראלי שאם נעשה ממוצע פה, באירופה ובארצות הברית נגלה שפה מאבדים את הבתולים בזמן הכי מאוחר שיש
יש הרבה ישראלים גם בפורום בני 19-20 שבתולים, ויש אפילו הרבה שלא מתביישים להגיד את זה. וואלה מכבד אותם, אבל להגיע לגיל 20 בלי לזיין זה אומר שיש לו בעיה וראיתי פעם בטלויזיה אחת אמריקיאת שאמרה אם מישהו בתול אחרי גיל 18 כנראה שהוא הומו או לא נמשך לבנות או משהו כזה..
בישראל זה נהיה טרנד להגיד "הסקס יגיע מתי שהוא צריך להגיע, הממוצע הישראלי לאיבוד בתולים הוא 18" אבל הוא כבר מזמן לא 18 הוא בסביבות ה20. הוא אולי 16 לבנות, ואל תעבדו על עצמכם יש מלאאאאאאאאאאאאאאא גברים שמזיינים בגיל 15-16 והלאה, אבל אני מדבר על ממוצע - שזה הרוב. ורוב הישראלים בתולים עד גיל 18+..
לעומת ארהב ואירופה
סקר מי הכי בתול..
אפילו בזה לא מנצח![]()
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
גמאני פעם חשבתי כמוך לפני שבאמת יצאתי וראיתי מה קורה ואיזה מיעוט מאבד תבתולין בגילאים כאלה...
אחי הייתי בבצפר של ערסים אחושרמוטה ערסים האלה שבאמת אף בצפר כמעט לא רוצה אותם...כאלה באמת בעייתיים ולא חנונים כמו שאמרת אולי היה לנו חנון אחד בשכבה או 2...גם הבנות היו אותו דבר מלאאא הגיעו מרקעים בעייתים אחת אפילו נכנסה להריון בגיל 16 מחבר שלה (שאגב היה גדול ממנה בהרבה שנים) ועברה לגור איתו שתבין לאיזה מקום הכנסתי תצמי.. ואני יגיד לך משו על השכבה שלי...בכיתה י' שבאתי לשם לא הייתי הבתול היחיד כמו שחשבתי..פעם אחת נסעתי עם מישי מהשכבה באוטובוס ודיברנו על סקס וכל מיני דברים כאלה והיא אמרה לי משו כמו "אפילו X (הבנאדם שהיה לו תסטטוס הכי גבוה בשכבה שלנו בזמנו) הוא עדיין בתול" ובסוף התחברתי אליו ובאמת התברר לי שהוא היה בתול עד כיתה י''א בערך. הבנאדם היה שרירי, גברי רצח, לא מפחד מאף אחד קיצר כל הפוזה של ה"ערס" שאגב היה לו משפט על דקירה אם אנלא טועה במשך כל כיתה י' והוא בקושי בא...אתה מבין?
חחח "כולם" אתה נאיבי אחושרמוטה נאיבי מה הלכת שאלת תבנות אחת אחת? או שאתה מאמין לחרטות שהבנים אומרים לך "אני זיינתי את הבייביסיטר שלי בגיל 5 אחי"?
אם היית פותח תעיניים היית מבין שרוב הגברים אחרי גיל 18 בתולים או שהיה להם סקס פעם אחת בחיים וזהו...כולל אלה שהיו להם חברות
מה באת שאלת אותם? חחח ברור שכולם ישקרו...מי יודה שהוא בתול? אני שבאתי לתיכון לכיתה י' בלי נסיון שיקרתי שאני לא בתול לא בצורה מוגזמת לא אמרתי שאני זיין על אבל גם לא אמרתי שהייתי בתול וכולם האמינו לזה עד שבאמת לא הייתי בתול ולא נאלצתי לשקר. עד היום אף אחד בשכבה שלי לא יודע מי הייתי בחטיבה זה כמו שאתה מאמין ל"כולם מזדיינים בגיל 14" חחחחחחחחחחחחח צא צא מהסרט כפרה
גם בארה''ב ובאירופה זה אותו דבר רק שמשקרים עוד יותר...הם פשוט אוהבים לזיין תשכל וכולם מאמינים לזיוני שכל שלהם. כל מי שלא בתול בגילאים כאלה וכל מי שאיבד תבתולין בזמן בתיכון אלה אנשים שיצאו מ-ל-א ושאני אומר מלא אני מתכוון שלא היה להם זמן לכלום ובקושי היו בבית. והאלה שהזדיינו ב"גיל 12" הם כאלה שהתחילו לצאת ככה בגיל 12 שזה מיעוט אחושרמוטה מיעוט... הם היחידים תכלס. השאר מזיינים תשכל ואתה בולע תשקרים שלהם כמו שחברה של סניה בולעת זרע בתחנה מרכזית.
אני יכול להביא לך אנשים שחשבתי שהם "מזדיינים מגיל 12" ובסוף מה התברר ומה התגלה? שהם זיינו מישי אחת אולי לקראת סוף התיכון וזהו חחחחחחחחח ויש כאלה שהיו בתולים עד הודעה חדשה...
קיצר אתה פטי ברמות ולעבוד עליך זה יותר קל מלקחת ממתק מתינוק..
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 21-06-2013 בשעה 10:30.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
רודני הכי בתול.
הבתול נועל.