קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עוד שבוע אני בישראל
    על ידי מתיתיהו בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 08-06-2006, 22:46
  2. תחרות ריצה עוד שבוע מהיום, מה לעשות?
    על ידי בלובוי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 27-05-2006, 17:53
  3. עוד שבוע למנייאק!!!
    על ידי D_bluck בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-04-2006, 22:28
  4. יום הדין - עוד שבוע
    על ידי k47 בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 06:57
  5. עוד שבוע וחצי צבא ...
    על ידי hi_sorie בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 06:46
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 5 << ראשון 1234 ... אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 72

נוסע לווגאס עוד שבוע ומנסה להתעשר. אם לא נולדת לטופ 20% בחיים לא תהיה מצליח - עמוד 2

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    דבר ראשון אני לא זיין על, אבל לא אמרתי שלא הולך לי עם בנות, השאלה זה איזה סוג בחורות אתה רוצה. אתה יכול תמיד להתפשר ולזיין כונפה שערסים מזיינים.
    אני מעדיף להתאבד ולא לעבור אפילו 20 דק' בתחנת דלק. TOO MUCH SELF PRIDE.
    ומה לעשות עם הכסף הזה? ללכת לנערות ליווי? לצאת למסיבות ולהדביק שטר של 200 על המצח? רואים שאתה בתול.

אני עובד בתור מתכנת, ויש לי "נכסים" מפוזרים ברחבי האינטרנט. למה? כי הייתי ילד בית בתיכון והזמן הזה שהייתי לומד לבגרויות או לומד תכנות במחשב גרם לחברות פה בארץ להציע לי משכורת שאנשים עם תואר ראשון לא עושים (חלקם), לפני שבוע הציעו לי עבודה ב-3000 שקל יותר וסירבתי כי פשוט אין לי כח להתחיל מחדש. יש לי רישיון אבל אני לא קונה רכב כי אני לא הולך לגור בישראל עד 2014 (מקווה לפחות), אני אקנה רכב בחו"ל רק, כרגע אני מסתפק ב"להתעלק" על חברים.

כרגע תוך כדי זה שאני עובד על ה"נכסים שלי" אני עושה דבר שאני נורא סולד ממנו וזה עובד 9-5 בתור שכיר כמתכנת. ברגע זה אני בעבודה. אין לי זמן\כוח לצאת באמצע שבוע בגלל זה. אי אפשר לעבוד רגיל ולהיות זיין. אף בחורה ישראלית על רמה לא תצא איתך בגלל שיש לך כסף, תפסיק להיות בתול.

לך תנקה את הקקא של המפקד שלך או תמלא דלק לאנשים שמעליך. אתה חייב לצאת מהבועה שלך שכסף או מראה חיצוני זה פתרון קסדם, רואים שיש לך 0 ניסיון בחיים.
    קיצר אם יש לך כסף בכיף אני מפרגן
    אבל אתה פשוט ילד כאפות שלא יודע מה לעשות איתו ..
    0 ניסיון ? , נכשלתי כל כך הרבה פעמים בכל כך הרבה דברים שיש לי יותר ניסיון מימך זה בטוח
    לפחות אני יודע מה לעשות עם הכסף שלי ..
    בזמן שאתה ילד כאפות מתכנת לי אתרים , ולא יודע על מה לבזבז את הכסף שלו
    רואים שאתה ילד מפונק
    ברגע שתבין מה זה באמת כסף , אתה תראה איך מה שאתה מרוויח יעלם לך מהר מאוד ..
    בטח אתה לא בעל נכסים כל שהם ששוים כסף ..
    אתה בטח גר עם ההורים שלך עדיין , ממשיך לזרוק את הזבל כל יום
    ולשחק מונפול עם ההורים שלך ..
    ותאמין לי אחשלי אם הייתה מזיין בחורות "נורמאליות"
    לא הייתה נכנס לפה ..
    אתה בסה"כ עוד טרול הייטר בא בישביל לזיין תשכל
    אבל תבין יש פה אנשים שבאמת מתקדמים ...
    ולא מזיינים בשכל כל היום
    נ-ע-ר-ך.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אולי הוא לא פונה לאותם קהלי יעד שאליהם פונים הערסים בני 17 עם ההונדה סיויק "המשופרת" שלהם ??
    אדם שמכוון לבחורות איכותיות בישראל לא יקנה אותן בצורה כזו
    מכוון לבחורות איכותיות?
    כל גבר מכוון ללזיין כמה שיותר כוסיות ..
    מצטער לבשר לך אבל הערסים האלה בני ה 17 עם הסיביק המשורפת
    מזיינים כוסיות , אנשים סתם מקנאים בהם אבל לערסים יש כוסיות
    ואני יכול להביא לך רשימה של פייסבוקים של בנות כאלה ..

כסף בונה ביטחון עצמי
    כשאתה מפוצץ אתה יודע בראש שלך שאתה יכול להרשות לעצמך מה שאתה רוצה
    ושאתה לא סופר אנשים ממטר
    כי לעומתך הם להם הון כספי
    אז אתה מרשה לעצמך לעשות דברים
    בין אם זה לנסות לזיין כל בחורה שאתה פוגש
    שתבין את הפוטנציאל הכלכלי שטמון בך

כסף מניע הכל היום
    אנשים שאומרים אחרת
    אלה אנשים חסרי כל רכוש , והון כלכלי
    שמנסים להרגיש טוב עם עצמם בגלל שהם עניים ..

זה כמו שמישהו מכוער ישלים עם עצמו כי רק ככה הוא יתחיל לזיין כוסיות

אלה שקרים לבנים שאנשים אומרים כדי להרגיש יותר טוב ..
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 20-06-2013 בשעה 15:43.
    נ-ע-ר-ך.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

דבר ראשון אני לא זיין על, אבל לא אמרתי שלא הולך לי עם בנות, השאלה זה איזה סוג בחורות אתה רוצה. אתה יכול תמיד להתפשר ולזיין כונפה שערסים מזיינים. אני מעדיף להתאבד ולא לעבור אפילו 20 דק' בתחנת דלק. TOO MUCH SELF PRIDE. ומה לעשות עם הכסף הזה? ללכת לנערות ליווי? לצאת למסיבות ולהדביק שטר של 200 על המצח? רואים שאתה בתול. אני עובד בתור מתכנת, ויש לי "נכסים" מפוזרים ברחבי האינטרנט. למה? כי הייתי ילד בית בתיכון והזמן הזה שהייתי לומד לבגרויות או לומד תכנות במחשב גרם לחברות פה בארץ להציע לי משכורת שאנשים עם תואר ראשון לא עושים (חלקם), לפני שבוע הציעו לי עבודה ב-3000 שקל יותר וסירבתי כי פשוט אין לי כח להתחיל מחדש. יש לי רישיון אבל אני לא קונה רכב כי אני לא הולך לגור בישראל עד 2014 (מקווה לפחות), אני אקנה רכב בחו"ל רק, כרגע אני מסתפק ב"להתעלק" על חברים. כרגע תוך כדי זה שאני עובד על ה"נכסים שלי" אני עושה דבר שאני נורא סולד ממנו וזה עובד 9-5 בתור שכיר כמתכנת. ברגע זה אני בעבודה. אין לי זמן\כוח לצאת באמצע שבוע בגלל זה. אי אפשר לעבוד רגיל ולהיות זיין. אף בחורה ישראלית על רמה לא תצא איתך בגלל שיש לך כסף, תפסיק להיות בתול. לך תנקה את הקקא של המפקד שלך או תמלא דלק לאנשים שמעליך. אתה חייב לצאת מהבועה שלך שכסף או מראה חיצוני זה פתרון קסדם, רואים שיש לך 0 ניסיון בחיים.
    בוא תראה לנו את ה"נכסים" שלך. אם אין לך תואר אף חברה לא תיקח אותך ואם חברה לקחה אותך כנראה עשית משהו טוב.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

היי
    אתה לא מבין כלום בכלכלה ואתה אולי חושב שתוכל להצליח אבל אתה כנראה תהיה ממוצע+ במקרה הטוב

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    0 ניסיון ? , נכשלתי כל כך הרבה פעמים בכל כך הרבה דברים שיש לי יותר ניסיון מימך זה בטוח
    רואים שאתה ילד מפונק
    לא הייתה נכנס לפה ..
    ולא מזיינים בשכל כל היום
    גר עם ההורים? לא. ההורים שלי גרים בדרום והחברה בה אני עובד ממקומת במרכז. אז אני גר במרכז.. בלי שותפים ,כי אני יכול להרשות לעצמי. מחר אני לא עובד והולך לעבוד 9-10 שעות בשישי מהבוקר (כן כן) בשביל לעבוד על פרויקט שלי.
    אני לא רואה שום דבר רע בלזרוק את הזבל בבית של הורים שלך אגב. כל פעם שאני בא לבקר, אני משדל גם לשטוף כלים כל מה שאני יכול. לא מבין מה הבעיה במוח שלך. למה, אתה מעל זה? לא בכבוד שלך לעזור להורים שלך? אני עושה את זה ומרגיש כיף..

למה אתה כל הזמן ממשיך להדגיש שכולם פה בפורום בתולים כמוך? יש פה חסימה של IP שמאפשרת רק ללוזרים להיות כאן? אני פה לפאן. אתה רוצה להאמין שכולם פה נואשים, מכוערים ועניים? בסדר. אני אגב לא חושב ככה.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    בוא תראה לנו את ה"נכסים" שלך. אם אין לך תואר אף חברה לא תיקח אותך ואם חברה לקחה אותך כנראה עשית משהו טוב.
    נכסים = אתרים שמכניסים כסף.

אתה לא תאמין כמה זה פשוט.. רוצה לעבוד בתור מתכנת? תתחיל בקניית ספרים עד שתדע שפות צד-שרת ברמה גבוהה. והופ, אתה יודע לתכנת. עכשיו תעבוד על משהו שלך כמו שאני עשיתי או עבור מישהו בתשלום נמוך תצבור ניסיון. והופ, אתה מתכנת עם ניסיון. תשלח קורות חיים למקומות (ויש המון שמחפשים זה אף פעם לא מפסיק), בהצלחה.

יש איתי בחברה בחור מבוגר בערך בן 40 הייתי אומר, הבחור בלי בגרות. (אגב אם צריך לנחש הייתי אומר שהוא בתול חחח)
    יש איתי עוד בחור בן27 שלמד כלכלה באוניברסיטה בכלל, והוא עובד בתור מתכנת.

אתם עוד צעירים (כמוני) - אתם לא קוראים נכון את שוק העבודה. 80% מכם שיסיימו תואר ראשון בכלל לא תעבדו במקצוע שלכם בשנים הראשונות לפחות (אלא אם כן אתם מהנדסים\מתכנתים\רופאים)

אגב -יש לך גישה של לוזר. לא רוצים להעסיק אותך? עדיף. תעסיק את עצמך, תתקדם, ותעסיק אחרים.

סרטון לסיום:

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

גר עם ההורים? לא. ההורים שלי גרים בדרום והחברה בה אני עובד ממקומת במרכז. אז אני גר במרכז.. בלי שותפים ,כי אני יכול להרשות לעצמי. מחר אני לא עובד והולך לעבוד 9-10 שעות בשישי מהבוקר (כן כן) בשביל לעבוד על פרויקט שלי.
    אני לא רואה שום דבר רע בלזרוק את הזבל בבית של הורים שלך אגב. כל פעם שאני בא לבקר, אני משדל גם לשטוף כלים כל מה שאני יכול. לא מבין מה הבעיה במוח שלך. למה, אתה מעל זה? לא בכבוד שלך לעזור להורים שלך? אני עושה את זה ומרגיש כיף..

למה אתה כל הזמן ממשיך להדגיש שכולם פה בפורום בתולים כמוך? יש פה חסימה של IP שמאפשרת רק ללוזרים להיות כאן? אני פה לפאן. אתה רוצה להאמין שכולם פה נואשים, מכוערים ועניים? בסדר. אני אגב לא חושב ככה.

אתה לא תאמין כמה זה פשוט.. רוצה לעבוד בתור מתכנת? תתחיל בקניית ספרים עד שתדע שפות צד-שרת ברמה גבוהה. והופ, אתה יודע לתכנת. עכשיו תעבוד על משהו שלך כמו שאני עשיתי או עבור מישהו בתשלום נמוך תצבור ניסיון. והופ, אתה מתכנת עם ניסיון. תשלח קורות חיים למקומות (ויש המון שמחפשים זה אף פעם לא מפסיק), בהצלחה.

יש איתי בחברה בחור מבוגר בערך בן 40 הייתי אומר, הבחור בלי בגרות. (אגב אם צריך לנחש הייתי אומר שהוא בתול חחח)

אתם עוד צעירים (כמוני) - אתם לא קוראים נכון את שוק העבודה. 80% מכם שיסיימו תואר ראשון בכלל לא תעבדו במקצוע שלכם בשנים הראשונות לפחות (אלא אם כן אתם מהנדסים\מתכנתים\רופאים)

אגב -יש לך גישה של לוזר. לא רוצים להעסיק אותך? עדיף. תעסיק את עצמך, תתקדם, ותעסיק אחרים.

סרטון לסיום:

וואלה מר מצליח
    אז למה את כל כך רוצה לחזור לאוקראינה?
    הרי אתה חי עכשיו במדינת עולם ראשון
    עושה 17 אלף נקי
    גר לבד קיצר אתה מסודר
    למה לך לחזור לחור כמו אוקראינה , מה שבטח יחזיר אותך למצב כלכלי גרוע
    +זאת מדינת עולם שני
    אני ממשיך להדגיש את זה בגלל שכל אחד פה חושב שהוא משהו מיוחד ..
    ברגע שזה מגיע לפורומים של פיקאפ
    אתה צריך להיות אפס רציני ..
    ותכלס אין מה לעשות כל אחד ואחד פה כולל אני אפסים
    במקום לעזור אחד לשני לעלות
    מה שאתה עושה כל היום זה לרדת על אנשים ולהיות הייטר מסריח ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

וואלה מר מצליח
    עושה 17 אלף נקי
    גר לבד קיצר אתה מסודר
    +זאת מדינת עולם שני
    כי הוא חושב ששם הוא יכול להשיג יותר כוסיות בפחות מאמץ
    סיבה מטופשת אבל זה הראש...

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

רואים שאתה ילד מפונק
    לא הייתה נכנס לפה ..
    ולא מזיינים בשכל כל היום
    וואלה מר מצליח
    עושה 17 אלף נקי
    גר לבד קיצר אתה מסודר
    +זאת מדינת עולם שני
    ירדתי עליך? אמרתי שאתה בתול.. זה לא נכון? ההיפך, באתי לעזור לך להבין שכסף ומראה לא יהיו פתרון קסם עבורך כמו שאתה חושב. לדעתי אתה חי בסרט. באמת באמת. לא יורד עליך, אני חושב ככה באמת. אני בא לטובתך, אני מקווה שיום אחד תהיה "חתיך" כמו שאתה רוצה ותצליח מבחינה כלכלית ואז תבין שצדקתי.

למה אני רוצה לעבור לחו"ל? הייתי בחו"ל ואני יודע מה ההבדלים. אני יודע מה זה בנות ישראליות ומה זה בנות ממוצא סלבי. אני יודע מה זו תרבות ישראלית ומה זו תרבות סלבית. נראה לך שאני מתכוון לעבור בשביל ללמוד חרטא כלשהי או לעבוד שם ב200$ לחודש? אני עובר עם הכנסה פסיבית, בלי צורך ממשי לעבוד.

להרוויח כסף מעבודה של לקום בראשון בבוקר, לעבוד מ9 עד 5 במשרד. זה סיוט. זה לא סיוט ממש עכשיו - אני לא עובד כל כך הרבה זמן, לא רע לי בעבודה כרגע בתכלס. אבל המחשבה של להמשיך בדרך חיים הבינונית הזו כל חיי עושה לי צמרמורת. אפילו אם זה 50 אלף בחודש. אז סבבה, יש לך וילה ענקית, 3 מכוניות ומלא כסף בבנק. אבל מה? ברגע שאתה עוזב את העבודה המתגמלת שלך - נדפקת. אתה חייב להמשיך לחפש לעבוד עבור מישהו.

אוקראינה\בלרוס - המשכורות נמוכות. הבנות לטעמי. מה שאני עושה באינטרנט זה יותר ממה שמרוויח שמה מנהל בכיר עם 5353 תארים.

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

נכסים = אתרים שמכניסים כסף. אתה לא תאמין כמה זה פשוט.. רוצה לעבוד בתור מתכנת? תתחיל בקניית ספרים עד שתדע שפות צד-שרת ברמה גבוהה. והופ, אתה יודע לתכנת. עכשיו תעבוד על משהו שלך כמו שאני עשיתי או עבור מישהו בתשלום נמוך תצבור ניסיון. והופ, אתה מתכנת עם ניסיון. תשלח קורות חיים למקומות (ויש המון שמחפשים זה אף פעם לא מפסיק), בהצלחה. יש איתי בחברה בחור מבוגר בערך בן 40 הייתי אומר, הבחור בלי בגרות. (אגב אם צריך לנחש הייתי אומר שהוא בתול חחח) יש איתי עוד בחור בן27 שלמד כלכלה באוניברסיטה בכלל, והוא עובד בתור מתכנת. אתם עוד צעירים (כמוני) - אתם לא קוראים נכון את שוק העבודה. 80% מכם שיסיימו תואר ראשון בכלל לא תעבדו במקצוע שלכם בשנים הראשונות לפחות (אלא אם כן אתם מהנדסים\מתכנתים\רופאים) אגב -יש לך גישה של לוזר. לא רוצים להעסיק אותך? עדיף. תעסיק את עצמך, תתקדם, ותעסיק אחרים. סרטון לסיום:
    אז הכנסת פרסומות לתוך הקוד של האתר?

וזאת לא ממש גישה של לוזר, זה פשוט דברים שקראתי בפורומים אחרים מחו"ל. בכללי הרבה דיי מתעצבנים מהעבודה בתור מתכנת כי הם צריכים לריב עם בוס שאומר לעשות ככה למרות שיש דרך יותר טובה לעשות את זה והבוס מתעקש והם מקבלים INCEL RAGE אחושרמוטה.

ואגב תן שמות של ספרים.
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 20-06-2013 בשעה 20:18.

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

סרטון לסיום:
    תגיד איזה שפות תכנות אתה יודע? ואיך אתה למדת אותם?

לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    תגיד איזה שפות תכנות אתה יודע? ואיך אתה למדת אותם?
    תקרא את הספר הזה:
    htt
    נערך לאחרונה על ידי ShinTen; 20-06-2013 בשעה 20:24.

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

וואלה מר מצליח
    עושה 17 אלף נקי
    גר לבד קיצר אתה מסודר
    +זאת מדינת עולם שני
    אני באמת מתחיל לחשוד פה יותר ויותר משתמשים שהם פחות טובים ממני ברוב הדברים,מה שקודם לא חשדתי בזה,ידעתי שיש פה כמה משתמשים שהם מעליי באיזה שהוא אספקט במשהו מה שנתן לי מוטיבצייה להמשיך להכנס לפה.עכשיו אני כבר לא בטוח.

אבל אני בטוח במשהו אחד,אידי נאחוי עושה יותר כסף ממני,ליטינגר יש גוף טוב יותר ממני,ואני מתחבר עם רוב הדברים שטיילר אומר פה.זאת הסיבה למה אני פה.אני לא יכול להשאר במקומות בהם אני מרגיש יותר מדי עליון,זאת הסיבה אגב גם למה עזבתי את אפאקספי

הסיבה השנייה שנשארתי פה זה בגלל שידעתי שהיה לי מה לתרום פה בפורום לכל מה שנוגע בסטטוס

בכל מה מקרה,אני לא מבין מה אתה עושה פה אם אתה מחשיב את עצמך לאפס וגם את הפורום,אפס לא לומד מאפס

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Awake1 צפיה בהודעה
    אני באמת מתחיל לחשוד פה יותר ויותר משתמשים שהם פחות טובים ממני ברוב הדברים,מה שקודם לא חשדתי בזה,ידעתי שיש פה כמה משתמשים שהם מעליי באיזה שהוא אספקט במשהו מה שנתן לי מוטיבצייה להמשיך להכנס לפה.עכשיו אני כבר לא בטוח.

אבל אני בטוח במשהו אחד,אידי נאחוי עושה יותר כסף ממני,ליטינגר יש גוף טוב יותר ממני,ואני מתחבר עם רוב הדברים שטיילר אומר פה.זאת הסיבה למה אני פה.אני לא יכול להשאר במקומות בהם אני מרגיש יותר מדי עליון,זאת הסיבה אגב גם למה עזבתי את אפאקספי

הסיבה השנייה שנשארתי פה זה בגלל שידעתי שהיה לי מה לתרום פה בפורום לכל מה שנוגע בסטטוס

בכל מה מקרה,אני לא מבין מה אתה עושה פה אם אתה מחשיב את עצמך לאפס וגם את הפורום,אפס לא לומד מאפס
    הכוונה הייתה שאנחנו חבורה של אפסים בתחום של הנשים
    כל אחד מהבעיות שלו אם זה מראה או סטאטוס או סתם ביישנות ..
    ובמקום לפרגן ולעלות אחד את השני
    ולהביע דעות
    תמיד מישהו יבוא להרוס לך
    אף אחד בתכלס לא לוקח את ה LMS פה ברצינות
    כי מאיפה עכשיו תעשו ים כסף , מאיפה תפליצו סטאטוס אחשרמוטה , ומאיפה תשדר את המראה שלך בלי שום השקעה כספית ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ירדתי עליך? אמרתי שאתה בתול.. זה לא נכון? ההיפך, באתי לעזור לך להבין שכסף ומראה לא יהיו פתרון קסם עבורך כמו שאתה חושב. לדעתי אתה חי בסרט. באמת באמת. לא יורד עליך, אני חושב ככה באמת. אני בא לטובתך, אני מקווה שיום אחד תהיה "חתיך" כמו שאתה רוצה ותצליח מבחינה כלכלית ואז תבין שצדקתי.

למה אני רוצה לעבור לחו"ל? הייתי בחו"ל ואני יודע מה ההבדלים. אני יודע מה זה בנות ישראליות ומה זה בנות ממוצא סלבי. אני יודע מה זו תרבות ישראלית ומה זו תרבות סלבית. נראה לך שאני מתכוון לעבור בשביל ללמוד חרטא כלשהי או לעבוד שם ב200$ לחודש? אני עובר עם הכנסה פסיבית, בלי צורך ממשי לעבוד.

להרוויח כסף מעבודה של לקום בראשון בבוקר, לעבוד מ9 עד 5 במשרד. זה סיוט. זה לא סיוט ממש עכשיו - אני לא עובד כל כך הרבה זמן, לא רע לי בעבודה כרגע בתכלס. אבל המחשבה של להמשיך בדרך חיים הבינונית הזו כל חיי עושה לי צמרמורת. אפילו אם זה 50 אלף בחודש. אז סבבה, יש לך וילה ענקית, 3 מכוניות ומלא כסף בבנק. אבל מה? ברגע שאתה עוזב את העבודה המתגמלת שלך - נדפקת. אתה חייב להמשיך לחפש לעבוד עבור מישהו.

אוקראינה\בלרוס - המשכורות נמוכות. הבנות לטעמי. מה שאני עושה באינטרנט זה יותר ממה שמרוויח שמה מנהל בכיר עם 5353 תארים.
    וואלה יום יבוא ואני יהיה חתיך ועשיר
    ומה אני יבין?
    שכל החיים שלי שחייתי בעוני ובהזנחה חיצונית
    שגרמו לי לסבל פנימי רב
    הסתיימו זה הרגע
    זה מה שאני אבין
    ואל תבוא לזיין לי את המוח עכשיו למה אם כל הכבוד גם אם אתה באמת עושה 17 אלף
    בתכלס זה לא נקרא להיות עשיר ..

אתה לא יכול לבוא ולהגיד לי שאני חי בסרט
    לכל אחד יש את המטרות שלו
    כמו שהמטרה שלך לטוס לאוקראינה רק בגלל נשים
    נראת לי מטומטמת
    אני לא סותר אותך
    אתה אולי צודק שנשים אוקראיניות פי שתים כוסיות על הישראליות
    אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם ויש ים ישראליות שפי שתיים שוות מאוקראיניות
    תרבות כן אתה צודק התרבות פה על הפנים
    אבל בישראל את עידן הטכנולוגיה
    מסיבות , מועדונים , וכל מיני דברים מענינים
    מה תעשה באוקראינה , תגדל עגבניות?
    אני יודע מה הולך שם וזה יחסית חור לישראל
    שאם אתה יהודי , זה גם המקום היחידי שאתה רצוי בוא
    ותוכל ללכת בגאווה ברחוב בלי שיחפשו לפנצר אותך ..

אבל הבושה עצם העובדה שאתה משתמט
    חוץ מי זה שתפגע בך בצורה כבדה
    ככה שבאמת עדיף שתלך לאוקאינה ..
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 21-06-2013 בשעה 04:49.
    נ-ע-ר-ך.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 09:12.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,023 | הודעות: 8,203,616 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect