קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. עוד שבוע אני בישראל
    על ידי מתיתיהו בפורום דיבורים
    תגובות: 22
    הודעה אחרונה: 08-06-2006, 22:46
  2. תחרות ריצה עוד שבוע מהיום, מה לעשות?
    על ידי בלובוי בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 27-05-2006, 17:53
  3. עוד שבוע למנייאק!!!
    על ידי D_bluck בפורום כדורגל
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-04-2006, 22:28
  4. יום הדין - עוד שבוע
    על ידי k47 בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 25-01-2006, 06:57
  5. עוד שבוע וחצי צבא ...
    על ידי hi_sorie בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 03-11-2005, 06:46
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 5 << ראשון 12345 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 72

נוסע לווגאס עוד שבוע ומנסה להתעשר. אם לא נולדת לטופ 20% בחיים לא תהיה מצליח - עמוד 3

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    אז הכנסת פרסומות לתוך הקוד של האתר?

וזאת לא ממש גישה של לוזר, זה פשוט דברים שקראתי בפורומים אחרים מחו"ל. בכללי הרבה דיי מתעצבנים מהעבודה בתור מתכנת כי הם צריכים לריב עם בוס שאומר לעשות ככה למרות שיש דרך יותר טובה לעשות את זה והבוס מתעקש והם מקבלים INCEL RAGE אחושרמוטה.

ואגב תן שמות של ספרים.
    וואוו אחי אני מקבל RAGEEEE אחושרמוטה כל יום על השטויות האלה. תחשוב שדבר שאפשר לעשות ב-5 דק' יכול לקחת לך יומיים כי מישהו החליט לעשות את זה בדרך מסויימת ואי אפשר לשנות. למה? כי אי אפשר. זה עבודה נחמדה, אבל לא לLONG RUN - אפשר להשתגע מזה אם לעבוד ככה כמה שנים. אתמול הייתי צריך לקחת איזה קוביה ולהזיז אותה 2 סנטימטר ימינה בצורה מסוימת וזה קל לעשות עם כמה שורות של CSS, אבל אתה צריך לעשות את זה בצורה מטופשת ולא יעילה ואתה מקלל את עצמך שעות על זה שאתה צריך לעשות הכל מחדש בגלל החרא הזה.

ספרים? תתחיל בHTML למתחילים (HTML זה לא שפת תכנות אפילו), אחר כך תלמד לעצב HTML עם CSS. אחרי זה תיקח שפת תכנות שתרצה (עדיף ASP או PHP)
    ציטוט נכתב במקור על ידי YouAnd צפיה בהודעה
    תגיד איזה שפות תכנות אתה יודע? ואיך אתה למדת אותם?
    זה מתחלק לתחום של ווב או תחום של תוכנה. אני חזק בעיקר בתחום הווב כי יש לי ניסיון בזה. יודע טוב HTML, CSS, PHP, JAVASCRIPT, JQUERY והשיט הרגיל הזה. ודיי בינוני בASP. אצלנו בחברה עובדים הרבה עם מערכת קוד פתוח של DRUPAL אז הפכתי להיות תותח במערכת הזו.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    וואלה יום יבוא ואני יהיה חתיך ועשיר
    ומה אני יבין?
    שכל החיים שלי שחייתי בעוני ובהזנחה חיצונית
    שגרמו לי לסבל פנימי רב
    הסתיימו זה הרגע
    זה מה שאני אבין
    ואל תבוא לזיין לי את המוח עכשיו למה אם כל הכבוד גם אם אתה באמת עושה 17 אלף
    בתכלס זה לא נקרא להיות עשיר ..

אתה לא יכול לבוא ולהגיד לי שאני חי בסרט
    לכל אחד יש את המטרות שלו
    כמו שהמטרה שלך לטוס לאוקראינה רק בגלל נשים
    נראת לי מטומטמת
    אני לא סותר אותך
    אתה אולי צודק שנשים אוקראיניות פי שתים כוסיות על הישראליות
    אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם ויש ים ישראליות שפי שתיים שוות מאוקראיניות
    תרבות כן אתה צודק התרבות פה על הפנים
    אבל בישראל את עידן הטכנולוגיה
    מסיבות , מועדונים , וכל מיני דברים מענינים
    מה תעשה באוקראינה , תגדל עגבניות?
    אני יודע מה הולך שם וזה יחסית חור לישראל
    שאם אתה יהודי , זה גם המקום היחידי שאתה רצוי בוא
    ותוכל ללכת בגאווה ברחוב בלי שיחפשו לפנצר אותך ..

אבל הבושה עצם העובדה שאתה משתמט
    חוץ מי זה שתפגע בך בצורה כבדה
    ככה שבאמת עדיף שתלך לאוקאינה ..
    אני טס לאוקראינה לא רק בשביל לזיין. אם הייתי רוצה לזיין אוקראיניות וזהו הייתי טס לכמה חודשים וחוזר כל פעם.
    אני טס כדי לחיות טוב יותר ובסופו של דבר למצוןא גם WIFE MATERIAL שם. בארץ אני יאכל חרא מכל בחורה אם אני אתחתן איתה. אתה לא יודע איזה הבדלים מנטליים יש בין ישראל למדינות מזרח אירופה. ממליץ לך לבקר שם.
    בקיצור. LIFESTYLE, שמעת על זה?
    לא רוצה ללמוד תואר 3-4 שנים ולעבוד כמו פינגווין 8 שעות ביום ולהרוויח 30,000 שקל. זה חיים חרא. זה חיים מדכאים.
    אני לא טס לאוקראינה לעבוד כשכיר, אם הייתי רוצה להיות שכיר הייתי נשאר בישראל כי המשכורות פה פי 3-4 יותר גבוהות. עבור מתכנתים זה פי 10 יותר אפילו. אני טס בשביל לא לחיות חיים בינוניים כמו שחיים 98% מהישראלים. כמו שאני אמור להיות אחד מתוך ה98% האלה. במקום זה אני הולך לTOP 2% במדינה אחרת.

אני מצטער בכלל שאני מנסה לענות לך ברצינות כאן אחרי הפסקה האחרונה שכתבת. אתה עוד מושפע.
    איך פגעתי בעצמי בזה שיצאתי מהצבא? הרי אומרים שזה פוגע בך בעבודות. אני מרוויח עכשיו רק מהעבודה שלי כשכיר יותר ממה שתרוויח גם בגיל 40 כנראה. יותר מזה, אם אתה ממלצר או מתלדק אז גם אם אני עכשיו מתפטר וכל היום מגרבץ ומאונן ולא עובד דקה אני מקבל יותר מימך.
    אני יודע שאתה חושב שכולם פה לוזרים אבל חוץ מסטטוס השאר אצלי דיי גבוהה. גם אם אתה חושב שאני משקר, תנסה שניה להבין לפני שאתה הופך לנגטיבי כמו תמיד. לכן רציתי להסביר לך שכסף לא יפתור לך את הבעיות. אתה תשאר נמוך, הפרצוף שלך ישאר בערך אותו דבר - לא יהיה בו שינוי דרסטי, וגם אם כן אז מה? סטוצים? בשביל להיות זיין בישראל אתה צריך סטטוס יותר ממראה חיצוני. חשוב שתבין את זה עכשיו כדי שאחר כך לא תכנס לדיכאון ותתאבד. ברגע שיהיה לך כסף מה תעשה אז? אתה תכנס לדיכאון כי תבין שכלום לא ישתנה חוץ מזה שיש לך כסף עכשיו. כסף לא יביא לך בנות בישראל. זה יכול לעזור, אבל זה לא קסם. תכניס את זה לראש. אני נמצא באינטרקציה עם הרבה בנות בזמן האחרון וכמעט לא יוצא לי להעלות את עניין הכסף כאן. בנות צעירות ישראליות לא חוושבות על כסף כ"כ לצערך. סטטוס סטטוס סטטוס. ואיך תשיג סטטוס בדיוק אם יש לך מספיק כסף ומראה חיצוני? בוא תגיד לי אתה אולי תייעץ לי שאני אדע מה לעשות.

באוקראינה אם תבוא לבוש יוקרתי ותוציא את האייפון 5 שלך במועדון אז אתה תמצא את עצמך סביר להניח עם בנות שמתחילות איתך בגלל זה. זה לא כל כך עובד ככה בישראל. אין לך ניסיון, מצטער. אני בא ומנסה להוריד אותך מהעץ שתיפסת עליו שלא תכנס לדיכאון אחר כך שעבדת כ"כ קשה עבור כלום.

waitresses gonna waitress
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 21-06-2013 בשעה 13:33.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    וואוו אחי אני מקבל RAGEEEE אחושרמוטה כל יום על השטויות האלה. תחשוב שדבר שאפשר לעשות ב-5 דק' יכול לקחת לך יומיים כי מישהו החליט לעשות את זה בדרך מסויימת ואי אפשר לשנות. למה? כי אי אפשר. זה עבודה נחמדה, אבל לא לLONG RUN - אפשר להשתגע מזה אם לעבוד ככה כמה שנים. אתמול הייתי צריך לקחת איזה קוביה ולהזיז אותה 2 סנטימטר ימינה בצורה מסוימת וזה קל לעשות עם כמה שורות של CSS, אבל אתה צריך לעשות את זה בצורה מטופשת ולא יעילה ואתה מקלל את עצמך שעות על זה שאתה צריך לעשות הכל מחדש בגלל החרא הזה.

ספרים? תתחיל בHTML למתחילים (HTML זה לא שפת תכנות אפילו), אחר כך תלמד לעצב HTML עם CSS. אחרי זה תיקח שפת תכנות שתרצה (עדיף ASP או PHP)

זה מתחלק לתחום של ווב או תחום של תוכנה. אני חזק בעיקר בתחום הווב כי יש לי ניסיון בזה. יודע טוב HTML, CSS, PHP, JAVASCRIPT, JQUERY והשיט הרגיל הזה. ודיי בינוני בASP. אצלנו בחברה עובדים הרבה עם מערכת קוד פתוח של DRUPAL אז הפכתי להיות תותח במערכת הזו.

אני טס לאוקראינה לא רק בשביל לזיין. אם הייתי רוצה לזיין אוקראיניות וזהו הייתי טס לכמה חודשים וחוזר כל פעם.
    אני טס כדי לחיות טוב יותר ובסופו של דבר למצוןא גם WIFE MATERIAL שם. בארץ אני יאכל חרא מכל בחורה אם אני אתחתן איתה. אתה לא יודע איזה הבדלים מנטליים יש בין ישראל למדינות מזרח אירופה. ממליץ לך לבקר שם.
    בקיצור. LIFESTYLE, שמעת על זה?
    לא רוצה ללמוד תואר 3-4 שנים ולעבוד כמו פינגווין 8 שעות ביום ולהרוויח 30,000 שקל. זה חיים חרא. זה חיים מדכאים.
    אני לא טס לאוקראינה לעבוד כשכיר, אם הייתי רוצה להיות שכיר הייתי נשאר בישראל כי המשכורות פה פי 3-4 יותר גבוהות. עבור מתכנתים זה פי 10 יותר אפילו. אני טס בשביל לא לחיות חיים בינוניים כמו שחיים 98% מהישראלים. כמו שאני אמור להיות אחד מתוך ה98% האלה. במקום זה אני הולך לTOP 2% במדינה אחרת.

אני מצטער בכלל שאני מנסה לענות לך ברצינות כאן אחרי הפסקה האחרונה שכתבת. אתה עוד מושפע.
    איך פגעתי בעצמי בזה שיצאתי מהצבא? הרי אומרים שזה פוגע בך בעבודות. אני מרוויח עכשיו רק מהעבודה שלי כשכיר יותר ממה שתרוויח גם בגיל 40 כנראה. יותר מזה, אם אתה ממלצר או מתלדק אז גם אם אני עכשיו מתפטר וכל היום מגרבץ ומאונן ולא עובד דקה אני מקבל יותר מימך.
    אני יודע שאתה חושב שכולם פה לוזרים אבל חוץ מסטטוס השאר אצלי דיי גבוהה. גם אם אתה חושב שאני משקר, תנסה שניה להבין לפני שאתה הופך לנגטיבי כמו תמיד. לכן רציתי להסביר לך שכסף לא יפתור לך את הבעיות. אתה תשאר נמוך, הפרצוף שלך ישאר בערך אותו דבר - לא יהיה בו שינוי דרסטי, וגם אם כן אז מה? סטוצים? בשביל להיות זיין בישראל אתה צריך סטטוס יותר ממראה חיצוני. חשוב שתבין את זה עכשיו כדי שאחר כך לא תכנס לדיכאון ותתאבד. ברגע שיהיה לך כסף מה תעשה אז? אתה תכנס לדיכאון כי תבין שכלום לא ישתנה חוץ מזה שיש לך כסף עכשיו. כסף לא יביא לך בנות בישראל. זה יכול לעזור, אבל זה לא קסם. תכניס את זה לראש. אני נמצא באינטרקציה עם הרבה בנות בזמן האחרון וכמעט לא יוצא לי להעלות את עניין הכסף כאן. בנות צעירות ישראליות לא חוושבות על כסף כ"כ לצערך. סטטוס סטטוס סטטוס. ואיך תשיג סטטוס בדיוק אם יש לך מספיק כסף ומראה חיצוני? בוא תגיד לי אתה אולי תייעץ לי שאני אדע מה לעשות.

באוקראינה אם תבוא לבוש יוקרתי ותוציא את האייפון 5 שלך במועדון אז אתה תמצא את עצמך סביר להניח עם בנות שמתחילות איתך בגלל זה. זה לא כל כך עובד ככה בישראל. אין לך ניסיון, מצטער. אני בא ומנסה להוריד אותך מהעץ שתיפסת עליו שלא תכנס לדיכאון אחר כך שעבדת כ"כ קשה עבור כלום.

waitresses gonna waitress
    לייף סטייל באוקראינה?
    חחחחחחחחחחחח אחי בוא נגיד שבישראל יש לך יותר לייף סטייל
    משיש לך באוקראינה
    אתה סתם חרמן על אוקראינה
    אתה כמו האלה שחולמים להגשים את החלום האמריקאי וחושבים שבאמריקה הם ימצאו גאולה שאין בארץ ..
    בכל במקרה ממש אין לי כוח לפתח איתך ריבים ..
    אני מפרגן לך בכיף מקווה שתצליח , ותבוא לעזור פה לאנשים אחרים שזקוקים לזה

בכל מקרה אני יודע מה המטרות שלי ומה אני עושה
    ולעומת מה שאתה חושב אני מתקדם בהם
    ואני במרחק של שבועים להכנס לעסקה של מאות אלפי שקלים
    כמובן שבמידה והכל יתבצע כהלכה אני אפרסם פה כמה טיפים ..

HATERS GONNA HATE BRAH
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 21-06-2013 בשעה 14:12.
    נ-ע-ר-ך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

תמיד ידעתי שיש פה אנשים מטומטמים...אבל כנראה שלא ידעתי עד כמה אנשים פה מטומטמים..מה נסגר איתכם?!

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

לייף סטייל באוקראינה?
    חחחחחחחחחחחח אחי בוא נגיד שבישראל יש לך יותר לייף סטייל
    משיש לך באוקראינה
    אתה סתם חרמן על אוקראינה
    אתה כמו האלה שחולמים להגשים את החלום האמריקאי וחושבים שבאמריקה הם ימצאו גאולה שאין בארץ ..
    בכל במקרה ממש אין לי כוח לפתח איתך ריבים ..
    אני מפרגן לך בכיף מקווה שתצליח , ותבוא לעזור פה לאנשים אחרים שזקוקים לזה

בכל מקרה אני יודע מה המטרות שלי ומה אני עושה
    ולעומת מה שאתה חושב אני מתקדם בהם
    ואני במרחק של שבועים להכנס לעסקה של מאות אלפי שקלים
    כמובן שבמידה והכל יתבצע כהלכה אני אפרסם פה כמה טיפים ..

HATERS GONNA HATE BRAH
    שמעתי כבר את הסיפורים האלה
    קודם תעשה אחרי זה תדבר רק מקווה בשבילך שלא יטחנו אותך בתחת

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

שמע שאתה מאכזב שזה מצחיק אותי
    ואתה אחד הלוזרים, לא מאמין שתפסתי ממך גבר עם שאיפות.
    אפס.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BackToLife צפיה בהודעה
    שמע שאתה מאכזב שזה מצחיק אותי
    ואתה אחד הלוזרים, לא מאמין שתפסתי ממך גבר עם שאיפות.
    אפס.
    תהיה ספציפי יש פה מלא לוזרים

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי tryhxy צפיה בהודעה
    תהיה ספציפי יש פה מלא לוזרים
    קראתי רק את הנושא, דיברתי על טיילר

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי BackToLife צפיה בהודעה
    קראתי רק את הנושא, דיברתי על טיילר
    הנושא הזה זה טרולינג,גם אני בהתחלה חשבתי שהוא רציני

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ניב
    לייקים
    2
    נקודות
    0

איך אתם מזיינים תשכל על כסף אני יכול להגיד שאני בא ממשפחה עשירה ואני עוד צעיר עוד לא התגייסתי וזה ממש מעניין לי תביצה הכסף עכשיו
    הכול תלוי בעצמך ואיך אתה מרגיש עם החיים שלך ויש דברים שהם נכונים בדברים של טיילר ואם אתם תשבו בית ותחכו ליהות יפים לא יקרה לכם כלום
    אז תתחילו לעשות משהו עם עצמכם אני למשל כול שנה עושה לעצמי מטרות כמו השנה לשפר את ההישגים שלי בלימודים ולשמור על הערך החברתי שלי בחברים שלי כול שנה משהו אחר רק ככה תתקדמו גם שיש לי כסף בלי עין הרע זה לא ממש יעזור לך עם חברים ובנות בסוף מה שמעניין זה ההתנהגות ואיך אתה מרגיש עם החיים שלך ולא אף אחד אחר.
    אני הרבה בחיים שלי הרגשתי שאין אף אחד שבאמת חשוב לו שאני יהיה פה גם אם זה נשמע אובדני אחרי זה קיבלתי הוכחות שזה לא נכון וברגע שאתה נעלם לחברים שלך למשפחה או לידידות שלך בסופו של דבר הם יחפשו אותך וירצו להתקרב אליך.
    קיצר הכל בחיים זה עבודה לא באת פה לנוח והכול זה שאלה של כמה שאתה רוצה את זה וכמה אתה מתמיד ומשקיע בדבר שאתה רוצה ,אני מאמין בעצמי ואני יודע שברגע שאני יהיה נעול על מטרה מסוימת אני יצליח בה קרו לי לא מעט אכזבות בחיים אבל בסופו של דבר אני יכול להגיד שיש לי חיים טובים ואני מרוצה בנתיים ממה שהשגתי בהם.
    קיצר תחיו שימו זין , תשקיעו בעצמכם תעבדו קשה תצליחו.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי picking4now צפיה בהודעה
    איך אתם מזיינים תשכל על כסף אני יכול להגיד שאני בא ממשפחה עשירה ואני עוד צעיר עוד לא התגייסתי וזה ממש מעניין לי תביצה הכסף עכשיו
    הכול תלוי בעצמך ואיך אתה מרגיש עם החיים שלך ויש דברים שהם נכונים בדברים של טיילר ואם אתם תשבו בית ותחכו ליהות יפים לא יקרה לכם כלום
    אז תתחילו לעשות משהו עם עצמכם אני למשל כול שנה עושה לעצמי מטרות כמו השנה לשפר את ההישגים שלי בלימודים ולשמור על הערך החברתי שלי בחברים שלי כול שנה משהו אחר רק ככה תתקדמו גם שיש לי כסף בלי עין הרע זה לא ממש יעזור לך עם חברים ובנות בסוף מה שמעניין זה ההתנהגות ואיך אתה מרגיש עם החיים שלך ולא אף אחד אחר.
    אני הרבה בחיים שלי הרגשתי שאין אף אחד שבאמת חשוב לו שאני יהיה פה גם אם זה נשמע אובדני אחרי זה קיבלתי הוכחות שזה לא נכון וברגע שאתה נעלם לחברים שלך למשפחה או לידידות שלך בסופו של דבר הם יחפשו אותך וירצו להתקרב אליך.
    קיצר הכל בחיים זה עבודה לא באת פה לנוח והכול זה שאלה של כמה שאתה רוצה את זה וכמה אתה מתמיד ומשקיע בדבר שאתה רוצה ,אני מאמין בעצמי ואני יודע שברגע שאני יהיה נעול על מטרה מסוימת אני יצליח בה קרו לי לא מעט אכזבות בחיים אבל בסופו של דבר אני יכול להגיד שיש לי חיים טובים ואני מרוצה בנתיים ממה שהשגתי בהם.
    קיצר תחיו שימו זין , תשקיעו בעצמכם תעבדו קשה תצליחו.

האידיוט אמר את דברו

"באתי ממשפחה מאוד עשירה"
    אז זהו שרוב האנשים פה לא ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ניב
    לייקים
    2
    נקודות
    0

האידיוט אמר את דברו

"באתי ממשפחה מאוד עשירה"
    אידיוט אידיוט עברתי דברים בחיים שלי שאתה לא עברת ולא גדלתי בבית שיש לו כסף רק עכשיו בגיל הזה המשפחה שלי התחילה להרוויח ולקנות בית
    זה שלהורים שלי יש כסף זה לא אומר שאתה עשיר יחתיכת מפגר תמבין אותי חינכו שכסף זה לא הכל ומגבילים אותי ל50 שקל בשבוע
    ככה שאני יצטרך לעבוד ולהבין מה זה אז אל תזיין תשכל ותגיד שאני אידיוט כי זה שלאנשים פה אין כסף זה לא אומר שאי אפשר להשיג אותו בעצמך
    אני עובד + החמישים שקל שההורים שלי מביאים לי וככה אני מסתדר בחיים במקום לשבת בבית ולגרבץ אני עובד וככה אני קונה תבגדים שלי יוצא ליציאות שלי
    ומגדיל תסטטוס שלי בסופו של דבר זה כמה אתה משקיע בעצמך ועובד על עצמך .
    זה שאנשים לא עשירים לא אומר שהם לא יכולים להפוך לכאלה .
    וזה שבאתי מבית שיש לו כסף לא אומר שאני איזה מפונק מסריח שחי על הכסף של אבא שלו ובוכה שקונים לו אוטו איביזה ולא במו
    ההורים שלי בקושי עוזרים לי ואני כמעט שלא לוקח מהם כסף בחיים.
    קיצר אחי זה לא משנה העובדה אם אתה עשיר או לא
    ומה שעצוב לי שאנשים כמוך מסתכלים על זה שאמרתי שאני בא ממשפחה שיש לה כסף
    ולא על שאר הדברים שמנסים לעזור לאחרים .
    קיצר תלמד לפרגן גם .

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אידיוט אידיוט עברתי דברים בחיים שלי שאתה לא עברת ולא גדלתי בבית שיש לו כסף רק עכשיו בגיל הזה המשפחה שלי התחילה להרוויח ולקנות בית
    זה שלהורים שלי יש כסף זה לא אומר שאתה עשיר יחתיכת מפגר תמבין אותי חינכו שכסף זה לא הכל ומגבילים אותי ל50 שקל בשבוע
    ככה שאני יצטרך לעבוד ולהבין מה זה אז אל תזיין תשכל ותגיד שאני אידיוט כי זה שלאנשים פה אין כסף זה לא אומר שאי אפשר להשיג אותו בעצמך
    אני עובד + החמישים שקל שההורים שלי מביאים לי וככה אני מסתדר בחיים במקום לשבת בבית ולגרבץ אני עובד וככה אני קונה תבגדים שלי יוצא ליציאות שלי
    וזה שבאתי מבית שיש לו כסף לא אומר שאני איזה מפונק מסריח שחי על הכסף של אבא שלו ובוכה שקונים לו אוטו איביזה ולא במו
    קיצר תלמד לפרגן גם .
    חחחחחחחחחח 50 שקל בשבוע? יעני בחודש אתה מרוויח 200 שקל על זה שאתה מאונן? זה אומר 2400 שקל כל שנה, בלי לעבוד בלי לעשות כלום, לא כולל כסף של ימי הולדת .. ואו באמת חיים קשים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

קיצר תלמד לפרגן גם .
    כל הכבוד לך מר ניסיון מוטעה
    אז זה שעברת כמה דברים בחיים שלך הופך אותך למבין עניין?
    אז מה אתה עושה פה?
    בכל מקרה כל בנאדם עבר דברים בחיים שלו
    אתה לא מיוחד ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

האידיוט אמר את דברו

"באתי ממשפחה מאוד עשירה"
    חלאס עם השליליות. תפסיק להרגיש מקופח. ובמקום להיות שלילי קח את עצמך בידיים.
    רק לפי ההודעות שלך בפורום, אני יכול להגיד לך שאתה לוזר מושלם. תפסיק עם זה.

@סמוליק- 2400 בשנה זה כלום. אתה לא קונה בזה פלאפון אפילו.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    חלאס עם השליליות. תפסיק להרגיש מקופח. ובמקום להיות שלילי קח את עצמך בידיים.
    רק לפי ההודעות שלך בפורום, אני יכול להגיד לך שאתה לוזר מושלם. תפסיק עם זה.

@סמוליק- 2400 בשנה זה כלום. אתה לא קונה בזה פלאפון אפילו.
    גבר, 2,400 בשנה תוך כדי שאתה עושה כלום זה המון
    אם אתה מוסיף לזה נגיד כסף שהוא מקבל ביומולדת או משהו אז הוא כבר עולה ל4000 מינימום.
    בוא תוסיף לזה נגיד אם הוא היה בן אדם כמונו, הוא היה הולך לעבוד? מרוויח נגיד שכר נוער אז בחודשיים זה יוצא בערך עוד 4,000 במקרה הרע, או 5,000.
    כבר יש לו בשנה אחת, עם חודשיים שהוא עבד בחופש הגדול, כמעט 10,000 שקל.
    לילד בן 15-16-17 לא יודע בן כמה הוא, זה המון לשנה, פשוט המון.
    10,000 שקל? תוך עוד שנה הוא משיג עוד 10K, סהכ 20K.
    בגיל 17 קונה אוטו משלו.

מה הקטע פה? שכל ה10K האלה הם אפילו לא תוך כדי עבודה רצופה, אלא רק חודשיים של עבודה נגיד בחופש בקיץ או משהו. אם הוא יעבוד כל יום כל שבוע, כמו כל אחד, ביחד עם הכסף מהמשפחה שלו, תאמין לי הוא יוכל לקנות לעצמו כל מה שילד רוצה. אוטו, פלאפון, מה שבא לך..

אם הוא יילך יותר רחוק, יחסוך, בגיל 18 הוא יוצא מהבית, וישר מוצא דירה להשכיר.

סתם באתי להסביר לך, הכל פה מקנאה זה ברור כן? הייתי מת להרוויח 200 שקל פאסיבי כל חודש מבלי לעשות כלום.
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 30-06-2013 בשעה 09:54.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 12:14.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,070 | הודעות: 8,203,663 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect