נכתב במקור על ידי DeadByApril חחחחח איזה הוןמו יש בעיה אני יקרא לחבר שלי ששון תיזהר
נכתב במקור על ידי יוחנן המלך מעונין בבנות בלבד מה זאת ההפליה הזאת? תתייבש לך! מה אני לא מספיק יפה בשבילך?
נכתב במקור על ידי DoodleJump מה זאת ההפליה הזאת? תתייבש לך! מה אני לא מספיק יפה בשבילך? ואחרי זה אתה אומר שאני לא מצחיק?
נכתב במקור על ידי Shinx ואחרי זה אתה אומר שאני לא מצחיק? בתמונה הזאת ספציפית אתה מצחיק.
בנות הכי שוות
נכתב במקור על ידי יוחנן המלך יש בעיה אני יקרא לחבר שלי ששון תיזהר עלית עלי.. אני רווקה בת 19 רוצה ?להיפגש? הנה גם תמונה שלי אני אשמח לשלך
קרדיט לFRENZY
נכתב במקור על ידי DeadByApril עלית עלי.. אני רווקה בת 19 רוצה ?להיפגש? הנה גם תמונה שלי אני אשמח לשלך בונאה המנתח עשה עבודה טובה
"מלטפים חמור מקדימה,ולא מאחורה!" ספוילר:
כן מותק, אני כאן לשרותך.
Erik Lamela 8
נכתב במקור על ידי DeadByApril עלית עלי.. אני רווקה בת 19 רוצה ?להיפגש? הנה גם תמונה שלי אני אשמח לשלך אבל רשום לך במין : זכר ??
חחחחחחחחח
נכתב במקור על ידי afx אבל רשום לך במין : זכר ?? למה אתה חושב שלא מראים את החלק הקדמי של הבחורה בתמונה?
נכתב במקור על ידי afx אבל רשום לך במין : זכר ?? אין אפשרות לקוקסינל באטרף
אני !!!!! בוא תמשוך אותי מהשערות לשיחים ותקרע מעליי את הבגדים חתיכת בבון סקסי ושעיר שכמוך
נערך לאחרונה על ידי hai60; 29-06-2013 בשעה 17:55.
קרא חוקי חתימות
נכתב במקור על ידי Sex Devil בונאה המנתח עשה עבודה טובה נכתב במקור על ידי afx אבל רשום לך במין : זכר ?? לא מאמינים לכל דדבר שרשום באטרף.. גם אצל שניקס זה בחורה... טוב נו באעצם כע
חוקי הפורום