השיטה של להדליק את אותה אחת בפעם השנייה אחרי שלא עבד בניכם, אחרי שהרסת את זה, אחרי שהיא אמרה נעעע לא בא לי אותו, אחרי שהיא זרקה אותך או כל דבר אחר, היא בדרך כלל בתחום הפיקאפ אומרת להתרחק, לתת לתדמית שלך אצלה במוח להתאפס, ולחזור בדרך אחרת. כאילו אתה בחור חדש, כאילו אתה מדליק אותה מחדש ולא מאותה הנקודה שבה סיימתם.
אני מתחיל לצבור נסיון אצל בחורות (אני בן 16) ואני לא רואה מתי הדבר הזה כן בא לידי ביטוי. אני לא רואה איך אתה יכול לעשות את זה. אתה הולך בקניון, פוגש את האקסית או מישהי שהיה לך קטע איתה. בדרך כלל אתם אומרים וואו שלום מה שלומך? מה קורה מה חדש? מדברים במודה הזאת של "נפרדנו, אנחנו בסדר עכשיו ומדברים כמו ידידים או מכרים".
זה לא סוד שתמיד אבל תמיד על האקס שלה, יש איקס מסוים. יש עליו איקס. היא לא כלכך מסתכלת עליו בתור אופציה. אם הוא יראה סימנים של לחזור אליה, יתקרב אליה ינסה לנשק אותה אולי, היא תגיד אולי ברוב המקרים בראש "מה הוא רוצה עכשיו, שנחזור?" וזה שונה במצב שבו הבחורה היא חדשה, ואתה לא מכיר אותה. אם זו בחורה חדשה, היא תחשוב בראש על ההתרגשות, על יואו האם כדאי לי אותו, ואיזה כיף הולך להיות לנו ביחד. אבל כשכבר היית איתה בעבר, היא דיי חושבת בראש שכבר הייתם ביחד, וזה לא עבד, אז למה לנסות שוב?
כתבתי כאן פעם על אקסית ששברה אותי. הייתה איתי קצת, זרקה אותי וחזרה לאקס שלה שזרק אותה מלחתכילה. הוא פשוט בא אליה, התנצל אמר שהוא עשה טעות ורצה לחזור. היא פשוט חזרה אליו כמו בומרנג. הייתי שבור כמה חודשים...באמת, כלכך שבור, כלכך עלוב, כלכך מתחנן. עד שהפסקתי.
עכשיו אני לא מתעסק בה בכלל, אבל כן מעניין אותי העניין הזה של לעניין שוב מישהי.
אתמול, הייתי בדיזינגוף וראיתי בחורה שהתחיל בנינו קטע שהיה מתוכנן להיות רציני. די התחלנו להיות ביחד. נישקתי אותה, היה סבבה, ככה במשך שבוע היה בנינו קטע עד שאמרתי לה תקשיבי, זה לא יעבוד נראלי, אני חושב שמבחינתי ומבחינתך זה לא יעשה כלכך טוב. אנחנו לא מתאימים ואני לא חושב שאני אספק לך את מה שאת רוצה ואני לא חושב שאת תספקי לי באותה מידה. והיא? היא לא לקחה קשה. ראו עליה בפנים כהיא קצת נעלבה, חשבה אולי שהיא לא מספיק טובה, אבל המילים שהיא הוציאה מהפה היו "אוקיי אולי כדאי שנהיה ידידים, אתה צודק". וזה הכל.
ראיתי אותה בסנטר, ואמרתי היי מה קורה מה המצב? הבאתי לה חיבוק אמרנו ביי וזהו.
וזה היה כלכך אבל כלכךךךך ברור שלשנינו יש איקסים חופשי אחד על השני!! שנינו חושבים שאין סיכוי, אפילו לא חושבים על הסיכוי הזה. הכל היה ונגמר, אין סיכוי יותר!!
לא שזה מפריע לי, אבל אני חשבתי לעצמי, אם הייתי רוצה אותה, מה הייתי יכול לעשות כדי להדליק אותה? מה הייתי יכול לעשות חוץ מלדבר איתה ולשאול מה שלומה? לפי מה שאני יודע, אני צריך לעשות משהו שהיא תזכור. לא סתם להגיד היי שלום ביי. משהו עם זיכרון, משהו טוב, משהו שונה ממה שעשיתי, מעניין, מרגש מחדש. ואני לא מבין מה זה הדבר הזה שצריך לעשות. ואני צריך אתכם, שתגידו לי מה צריך לעשות דווקא מהנסיון האישי שלכם (מהבודדים כאן שיש להם נסיון רב עם בחורות) ולא דווקא ממאמרים חסרי תכלית.
תודה לכל מי שמגיב

ציטוט ההודעה