מדובר על התרגיל הזה:
מה זה נותן? למה עושים את התרגיל הזה? למה עושים דחיקת חזה עם שיפוע חיובי\שלילי ולא רגיל?
אני עד היום עשיתי פרס רגיל + פרפר
בזמן האחרון אני רואה שכל מיני מתאמנים מתקדמים יותר עובדים עם התרגיל הזה...
מדובר על התרגיל הזה:
מה זה נותן? למה עושים את התרגיל הזה? למה עושים דחיקת חזה עם שיפוע חיובי\שלילי ולא רגיל?
אני עד היום עשיתי פרס רגיל + פרפר
בזמן האחרון אני רואה שכל מיני מתאמנים מתקדמים יותר עובדים עם התרגיל הזה...
|
|
חזה עליון, חזה אמצעי וחזה תחתון. אם אני לא טועה מה שהוא עושה בתמונה של הסרטון זה חזה תחתון, השיפוע השני זה העליון. שיפוע אפס זה יותר האמצעי.
למרות שלדעתי זה קצת חארטה, החזה הוא לא שריר כזה גדול.
מתוך: כלכליסט
ניק קאר כתב ספר המסביר איך האינטרנט פוגע לנו במוח והופך אותנו לשטחיים. איש לא שמע על הספר עד שהוא "תורגם" לסרטון ביוטיוב והפך ללהיט ויראלי והוכיח בדיוק את מה שקאר טוען![]()
דווקא המשפט הזה הוא מאד נכון...שריר החזה הוא שריר ענק.למרות שלדעתי זה קצת חארטה, החזה הוא לא שריר כזה גדול.
אבל אני לא יודע מה לגבי חזה תחתון עליון ואמצעי..זה נראלי חראטה.
זתומרת..אני יודע שיש סיבים לשריר בחזה..אבל לא ברמה כזאת שאפשר באמת לעבוד על כל סיב בנפרד.
החזה מחולק לשני "ראשים" UPPER-עליון וLOWER-תחתון, גירוי השריר בדחיקה בזוויות שונות מפעיל את שני הראשים אבל אתה יכול להתמקד בכל אחד ספציפית בעזרת שינוי הזווית לזווית חיובית או שלילית. דחיקת חזה במצב ניטרלי עובדת על שני הראשים שצורה זהה, שיפוע חיובי (עם הראש גבוה מהאגן) עובד על חזה עליון ושיפוע שלילי (ראש נמוך מאגן) עובדת על החזה התחתון. מפתחי הגוף של פעם עבדו המון חזה תחתון אבל המפתחים המודרנים השרישו את החזה העליון המנופח למכונים, זה למה מאמנים אוהבים לתת את התרגיל הזה סבבה?