קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. איך לגשת לבחורות מבחינה פיזית
    על ידי lionmethod בפורום פיקאפ ושיפור עצמי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-01-2013, 22:22
  2. לא יודע מה לעשות איך להיות יותר גברי
    על ידי משתמש אנונימי בפורום מתבגרים ומתגברים
    תגובות: 14
    הודעה אחרונה: 16-07-2007, 16:25
  3. [מדריך] איך להיות הקאר של מיפל
    על ידי XGamerPro בפורום האקים ל Maple Story
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 29-05-2007, 14:19
  4. |מדריך איך להיות השחקנים הכי חזקים|
    על ידי אביבושלמות בפורום Maple Story
    תגובות: 35
    הודעה אחרונה: 19-05-2007, 16:49
  5. איך להיות חזק עם שתי חרבות
    על ידי ivanaon בפורום Lineage II
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 01-09-2006, 16:15
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 27

איך לא לפחד לגשת לבחורות? איך להיות סניה?

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ברירת מחדל איך לא לפחד לגשת לבחורות? איך להיות סניה?

NO TROLL!!! *מה שאני מאוד מעריך את סניה - זה שהוא מצליח להביא בחורות למרות איך שהוא נראה, כי אני חושב שאם הייתי נראה כמוהו, לא היה לי אומץ בכלל לגשת. וזה דבר שייאמר לזכותו. הוא באמת לא שם זין על מראה וזה דבר נדיר להשגה, כנראה מולד.

אז איך ניגשים לבחורה? יש משפט אחד "היי, איך קרואים לך?"
    מכירים את זה שבחורה מסתכלת עליכם ומרוב שאתם חסרי בטחון, הלב שלכם דופק מהר פתאום, אתם דופקים מבט למטה ועוד שנייה מפליצים מרוב שאין לכם מושג מה לעשות והראש שלכם מלא במחשבות איך לא לעשות פדיחות בהליכה מולה? ומעניין מה היא חושבת עליי? ואין אני אפס בחורה כזאת בטח הסתכלה עליי כי כנראה יש לי משהו בשיניים או משהו, ביקוז שי וואי אאוט אוף מיי ליג? מכירים? מכיריייייים? מכירים את הביישנות הזאת?

אם אתם פה סביר להניח שמתישהו הרגשתם בצורה כמו שאני הרגשתי גם כן.

יש 2 דברים לדעתי שגורמים לזה והם:
    1. דימוי עצמי ( SELF ESTEEM)
    2. מצב רוח (MOOD)

אני יודע שנהוג לצחוק פה על אנשים שמתחילים עם בחורות משום מקום, אבל זה עובד. ולאחרונה יותר ויותר התנסתי בזה. וזה עובד חברים יקירים. יותר מזה? אף בחורה שניגשתי אליה וניגשתי לסביבות ה30-40 לא ניפנפה אותי או אפילו התייחסה אליי בזלזול אפילו טיפה.

אז.. איך מתגברים על 2 המכשולים האלה:
    1. LMS. לא יעזור כלום - L,M,S. אתם חייבים לאהוב את עצמכם בלי לזייף את זה. אם אתם מזייפים את זה - אל תזייפו - תשפרו את עצמכם לרמה שאתם אומרים לעצמכם "תודה שאני אני". איך עושים את זה? מצליחים בדברים. הופכים להיות חתיכים. מצליחים לעשות כסף. מציבים לעצמכם מטרות. מסתכלים במראה ואומרים "פאקק, אני נראה טוב יותר מ-90% מהשחקנים בהוליווד". כשאני יוצא מהבית אני אומר לעצמי, "פאק אני נראה טובבבב". יודעים מה זה גורם לי? כשבחורה הולכת מולי ברחוב במקום להוריד את הראש, אני כ"כ בטוח במראה שלי שאני מתרכז 100% בה, ונועץ בה מבט כי מסקרן אותי התגובה שלה ברגע שהיא רואה אותי. או שהיא תוריד את המבט, או שהיא תשחק אותה לא מסתכלת ותלך ישר בלי להזיז את הראש (לא טבעי), הוא שהיא תדפוק חצי חיוכון. זה מסקרן אותי. רק דברים אמיתיים משפרים את הדימוי העצמי, לא בולשיט של "אני הפרס" או "צריך להתאמן לקבל ביטחון". ברגע שתזכו בלוטו (והLMS עולה באותו רגע) הדימוי העצמי שלכם אוטומטית ישתנה לטובה, בלי שתשלטו בזה. אי אפשר לשלוט בזה. WORK HARD PLAY HARD.

2. מצב רוח. בהתחלה שניסיתי לסרג' בחורות וזה לא ממש הלך. הMOOD שלי היה בסגנון "אני חתיך", "אני חכם", "אני מציאה", "איפה תמצאי מישהו שנראה טוב כמוני ושמרוויח יותר מאבא שלך?". ברגע שהתחלת עם מישהי\מישהן את השיחה, מה שקורה זה שהיא תהיה בסגנון "קוראים לי קרן, ולך?" - "מה אתה מחפש פה?" - "איפה אתה לומד?" - מה סבתא שלך אכלה שלשום?", מאוד קשה לזרום עם השיחה וקשה להכניס לשם חוש הומור, וזה נראה מרגיש מאולץ, והבקשה למספר טלפון כתובה לי על המצח ושנינו יודעים את זה.

מה הMOOD הנכון? GO HAVE FUN.
    אל תבואו במטרה להתחיל אם מישהי, ואל תכנסו עם כל אחת לשיחה. אל תתחילו ב"היי, איך קוראים לך?", תתחילו הרבה לפני זה.
    אני אתן דוגמה למשהו שהיה לי בקניון. יצאתי מהדירה שלי והמפתחו היו איתי ואיכשהו הגעתי למצב שהם היו אצלי ביד ומולי הייתה בחורה בדיוק לטעמי ודיי גבוהה שהכלה, ואני סובבתי את מה שמחזיק את המפתחות על האצבע.

מה עבר לי באותו רגע? "פאק, איך אני עוצר אותה ומדבר איתה בלי לצאת סניה?" ולא עלה לי כלום לראש וברגע שהיא הייתה מטר מולי כבר פעלתי מתוך אינסטינקט ופשוט עשיתי כאילו אני זורק עליה את המפתחות. היא התקפלה. חייכתי. באותו רגע, הסברתי לה מה עבר לי בראש, כמו שכתבתי פה בפורום. GUESS WHAT? הייתה לי איתה את השיחה הכי זורמת שיש, המשכתי איתה בקניון ומחר אנחנו מתראים שוב. (ו... היא לא פאקינג בתולה עם ריגשי )

מה אני אומר פה בעצם? תנסו בראש שלכם להכניס לעצמכם בראשות שאתם FUN GUY WITH CHARM? בחורה הולכת מולכם? לכו ימינה בנתיב שלה בכוונה, היא זזה שמאלה? גם אתם. ותחייכו. אל תעשו את זה בצורה של אנס קריפי. איך מוכרת ברנואר הביאה לי את המספר שלה ביוזמתה (היא ספציפית לא הכי יפה בוא נגיד)? אמרתי לה שאמא שלי קונה את לי את הבגדים בדר"כ ואני חדש בעיר. ואני לא מבין כלום בבגדים. ובגלל שאין לי את ה"אגו" הפנימי הזה היא כבר מרגישה בנוח איתי, כנל הקטע של המפתחות, היא התפתלה ואני חייכתי וביקשתי סליחה והסברתי לה שהיא בחורה יפה וזה יצר נוחות בינינו למרות שהתחלתי איתה באופן ישיר לחלוטין.

בקיצור, תבואו להתחיל עם בנות. תרגישו טוב עם עצמכם, אבל באמת. ותהיו כיפיים כלפי הסביבה (לא רק בנות).

אני הייתי X
    סופ"ש מוצלח לכולכם. לי יש עבודה לסיים, FML.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

כולם פה מדברים על LMS ומזיינים תמוח
    אבל תכלס אף אחד לא עושה כלום עם עצמו ..
    אולי טיילר ועוד 2 באמת עושים משהו ומתקדמים בזה
    אבל זה גם אולי ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

בזכותי, בזכות תום המנהל השני, ובזכות טיילר הפורום שונה לפורום של שיפור עצמי ולא רק פיקאפ..אז אל תגיד שאנשים לא עושים עם עצמם כלום.
    תדבר בשם עצמך.

בקשר לאשכול, אחשלי אני יקרא את זה מחר ואני יגיב..פשוט קיבלתי בדיוק טלפון ממישהי ואני ממהר

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    בזכותי, בזכות תום המנהל השני, ובזכות טיילר הפורום שונה לפורום של שיפור עצמי ולא רק פיקאפ..אז אל תגיד שאנשים לא עושים עם עצמם כלום.
    תדבר בשם עצמך.

בקשר לאשכול, אחשלי אני יקרא את זה מחר ואני יגיב..פשוט קיבלתי בדיוק טלפון ממישהי ואני ממהר

כל הכבוד לך אתה גבר
    זה מה שרצית לשמוע?
    איך זה בדיוק קשור לזה שאמרתי שאף אחד פה לא משפר LMS..?

בנתיים זה לא נראה שמישהו עושה פה משהו הבנוגע ל LMS
    ואל תדאג לי אני לא הייתי אומר דבר כזה
    אם אני בעצמי לא הייתי משפר LMS
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 27-06-2013 בשעה 22:08.
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    כולם פה מדברים על LMS ומזיינים תמוח
    אבל תכלס אף אחד לא עושה כלום עם עצמו ..
    אולי טיילר ועוד 2 באמת עושים משהו ומתקדמים בזה
    אבל זה גם אולי ..
    למה אתה כזה נגטיבי? תפסיק להתעסק בזה.

בקיצור אתה צודק, אני מתדלק בסונול כבר שנה והמינוס גדל, יש לי סנטר כפול ואני מתחיל להקריח. בזמן הפנוי שלי אני מזיין תשכל בפורום אטרף.
    לפעמים במסבות, אני נכנס לשירותים ו... אה, רגע, איזה מסיבות? אני כ"כ מכוער שלא מכניסים אותי

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

האמת שסניה קצת נראה חסר ביטחון כשהוא מדבר...הוא נראה כאילו הוא מבפנים מאופק וביישן אבל הוא מנסה בכוח לדבר בשיא ההתלהבות, כאילו הוא מתכוון למה שהוא אומר, ביטחון עצמי בקיצור...

העניין הוא, שכן, יש הרגשה לא נעימה בבטן לפני שאתה ניגש לבחורה. כמעט כמו הרגשה של לפני שאתה עולה על רכבת הרים מפחידה.
    אבל תחשוב על הפעם ה100 שאתה עולה על הרכבת הרים...לא נורא כלכך נכון?
    אותו הדבר עם בחורות. אם אתה תדבר עם כמה שיותר, מתישהו אתה תרגיש כבר לא לחוץ ותרגיש ממש רגוע.
    כאלה שרק מתחילים לצאת ולדבר עם בנות (בלי קשר לפיקאפ) נהיים ממש לחוצים ולא קלילים, הם שוקלים כל תזוזה וכל מילה שהם מוציאים מהפה.
    אבל האמת שזה מתישהו הולך לגמרי, ובשלב מסוים אתה תרגיש חרא אם לא תיגש לבחורות. כי האמת היא שזה ממש ממש כיף...
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני למען האמת חושב שזה פחות ניסיון, אלא יותר ההרגשה והתפיסה שלך לגבי עצמך והסביבה שלך.
    ניסיוןבא לידיביטוי בדברים טכניים, כמו נימת דיבור, שפת גוף וכד', אבל אין כמו MOOD של SICKUNT שבראש שלה מתכונת TO HAVE FUN.

LEMON, אני גםרואה את זה. אבל יש מצב שהוא לא שולט\מודע בזה.
    פעם אחרונה חבר שלי אמר לי שאני משתמש בתנועות ידיים יותר מידי כשאני ניגש לבחורות. ואני בכלל חשבתי שאני לגמרי "רגוע" כזה ולגמרי בשליטה על הגוףשלי. לא הייתי מודע לעצמי. פעם שנייה אמרתי לעצמי בראש "טוב עכשיו אתה משלב ידיים כל השיחה ולא זז". מה קרה? דיברתי עם הידיים מכוח ההרגל.

*אני לא מדבר עם הידיים בכללי לפי החבר, רק כשאני ניגש. מסקנה? יש מצב הוא פשוט רגיל ככה ופשוט לא מודע לעצמו ברגע הדיבור.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 27-06-2013 בשעה 23:01.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    למה אתה כזה נגטיבי? תפסיק להתעסק בזה.

בקיצור אתה צודק, אני מתדלק בסונול כבר שנה והמינוס גדל, יש לי סנטר כפול ואני מתחיל להקריח. בזמן הפנוי שלי אני מזיין תשכל בפורום אטרף.
    לפעמים במסבות, אני נכנס לשירותים ו... אה, רגע, איזה מסיבות? אני כ"כ מכוער שלא מכניסים אותי
    חחחחחחחחחח אשכרה כל אחד חושב שהוא איזה גבר פה
    אתה פאקינג הייטר שלי ולא צריך יותר מידי בשביל להוכיח את זה
    מספיק לראות איך אחרי כל הודעה שאני מגיב ומציג בא את הדעה שלי אתה תבוא ותנסה לסתור אותה ולהשפיל אותי ..
    לי לא אכפת אני זורם את זה כי זה מצחיק אותי
    אבל בסופו של דבר אתה האפס פה שיושב ומספים באיזה פורום במקום לעשות משהו עם החיים שלו ..
    אולי אני לא כזה מיוחד אבל לפחות אני גולש בפורום הזה בגלל מחסור בנשים ...
    לעומתך חסר חברים שכל היום מספים דברים לא מצחיקים ..
    ומביא לי פה תאוריות חרטא בשקל שהוא הפליץ
    ד.א לעומת כל הדיבורים פה
    אני את את השיפור שלי בLMS משיג מיום ליום
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 27-06-2013 בשעה 23:10.
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    חחחחחחחחחח אשכרה כל אחד חושב שהוא איזה גבר פה
    אתה פאקינג הייטר שלי ולא צריך יותר מידי בשביל להוכיח את זה
    מספיק לראות איך אחרי כל הודעה שאני מגיב ומציג בא את הדעה שלי אתה תבוא ותנסה לסתור אותה ולהשפיל אותי ..
    לי לא אכפת אני זורם את זה כי זה מצחיק אותי
    אבל בסופו של דבר אתה האפס פה שיושב ומספים באיזה פורום במקום לעשות משהו עם החיים שלו ..
    אולי אני לא כזה מיוחד אבל לפחות אני גולש בפורום הזה בגלל מחסור בנשים ...
    לעומתך חסר חברים שכל היום מספים דברים לא מצחיקים ..
    ומביא לי פה תאוריות חרטא בשקל שהוא הפליץ
    ד.א לעומת כל הדיבורים פה
    אני את את השיפור שלי בLMS משיג מיום ליום
    מה אתה רוצה?

אז אל תגיב פשוט. לא מבין מה אתה בא לפה עם התסכול שלך אחי..
    20000 אתה מציין שכולם פה לוזרים שרק קוראים על LMS בפורומים, אבל לא מיישמים וכל היום במשב מאוננים. הבנתי את הנקודה שלך, לא צריך לחפור על זה.
    הבנתי, אני משתמט לוזר. אתה גבר שמשפר את הLMS שלו כל יום בצורה מפלצתית.

Maccabi Haifa F.C

לייקים
    547
    נקודות
    77

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    תדבר בשם עצמך.

תודה יא אח (;

חשוב לי להבהיר משהו איליה מותק... מה בכלל אכפת לך מה נשים אחרים עושים בחיים? תתרכז בעצמך. אם בא לי לאונן כל היום ולכתוב אשכולות זה לא עסק שלך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    מה אתה רוצה?

אז אל תגיב פשוט. לא מבין מה אתה בא לפה עם התסכול שלך אחי..
    20000 אתה מציין שכולם פה לוזרים שרק קוראים על LMS בפורומים, אבל לא מיישמים וכל היום במשב מאוננים. הבנתי את הנקודה שלך, לא צריך לחפור על זה.
    הבנתי, אני משתמט לוזר. אתה גבר שמשפר את הLMS שלו כל יום בצורה מפלצתית.

פחחח
    אתה לא משתמט לוזר
    אתה לוזר כי השתמתט
    אני לא מוציא שום תסכול
    התסכול היחידי שאני רואה פה זה שלך
    אתה מנסה להוציא אותי רע
    כיאילו אני יורד פה על כולם
    זה שאני מעיר על זה שאף אחד לא באמת לוקח את הLMS ברצינות
    זה לא נקרא עלבון ..
    כולם פה רק מדברים כל הזמן , על כל מיני תאוריות מופלצות אבל אף אחד לא באמת מוכיח אותן
    סתם ידע משופשף שכל אחד מפליץ פה ..
    היחידי באמת ששווה פה משהו זה טיילר ..
    גם אם הוא דיבורים וגם אם לא
    הבנאדם הכניס חזק את הקטע של הLMS ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי BackToLife צפיה בהודעה
    תודה יא אח (;

חשוב לי להבהיר משהו איליה מותק... מה בכלל אכפת לך מה נשים אחרים עושים בחיים? תתרכז בעצמך. אם בא לי לאונן כל היום ולכתוב אשכולות זה לא עסק שלך.
    זה לא מקטע של אכפת לי
    לא באמת אכפת לי
    אני יודע שאני בא לפורום לצחוק לעזור וללמוד ..
    אבל אנשים פה סתם זורקים דברים לאוויר ..
    נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 28-06-2013 בשעה 00:18.
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

אני הייתי בלילה לבן הזה עכשיו, ויצאתי לסארג' (עשיתי צחוקים עם חברים ואמרתי להם בואו תראו יש לי ביצים)
    קיצר, ניגשתי לחבורה של שלוש בנות, החברים שלי מסתכלים עליי מרחוק אחד מוציא תאייפון ומצלם.

פניתי לאחת שחשבתי שהיא הכי הטעם שלי "שלום ראיתי אותך ואת נראת ממש חמודה, אני ___"
    היא הייתה ממש נבוכה וכזה לקחה צעד אחורה, והייתה איזו פרחה מפגרת שאמרה לי "תגיד, אין לך דברים יותר טובים לעשות?! חתיכת חרא!!"
    והן פשוט הלכו משם בלי להסתכל עליי.

עכשיו, אני דיי בטוח שזה לא באשמתי. לא באמת ציפיתי שהיא תאמר לי את השם שלה ואני אשיג מספר טלפון, אבל זאת הייתה תגובה ששמה אותי בהלם.
    החברים שלי חושבים שזה בגלל שחבר שלה נפרד ממנה או שהחתול שלה מת.

זה מוכיח שכן, לפעמים בנות יתייחסו אליך כמו חרא אבל היי, זה לא אומר שאתה חרא יכול להיות שפשוט עבר עליהן יום קשה או שקרה משהו
    נערך לאחרונה על ידי akal007; 28-06-2013 בשעה 03:44.

וואלה אפעם לא שמעתי או ראיתי מקרה כזה..
    אבל מקווה שאתה לוקח את זה בקלות אחשלי... נראה שהילדה סבבה, זה פשוט החברה הפרחה שלה \:

לא נורא.. פעם הבאה (:

מה שכן מקרים כאלה אחרי שזה חוזר על עצמו שוב ושוב רק גורם לך לחשוב שככה זה הבנות פה בישראל..

מקווה שלא יקרה לך שוב, שזה היה משהו חד פעמי

כל הכבוד על האומץ לגשת

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    אני הייתי בלילה לבן הזה עכשיו, ויצאתי לסארג' (עשיתי צחוקים עם חברים ואמרתי להם בואו תראו יש לי ביצים)
    קיצר, ניגשתי לחבורה של שלוש בנות, החברים שלי מסתכלים עליי מרחוק אחד מוציא תאייפון ומצלם.

פניתי לאחת שחשבתי שהיא הכי הטעם שלי "שלום ראיתי אותך ואת נראת ממש חמודה, אני ___"
    היא הייתה ממש נבוכה וכזה לקחה צעד אחורה, והייתה איזו פרחה מפגרת שאמרה לי "תגיד, אין לך דברים יותר טובים לעשות?! חתיכת חרא!!"
    והן פשוט הלכו משם בלי להסתכל עליי.

עכשיו, אני דיי בטוח שזה לא באשמתי. לא באמת ציפיתי שהיא תאמר לי את השם שלה ואני אשיג מספר טלפון, אבל זאת הייתה תגובה ששמה אותי בהלם.
    החברים שלי חושבים שזה בגלל שחבר שלה נפרד ממנה או שהחתול שלה מת.

זה מוכיח שכן, לפעמים בנות יתייחסו אליך כמו חרא אבל היי, זה לא אומר שאתה חרא יכול להיות שפשוט עבר עליהן יום קשה או שקרה משהו
    הייתי עונה לה "חרא מי שעשה אותך, מה יש לך מחזור? מה זה העצבים האלה?"
    לא סובל מטומטמות קנאיות שדוחפות תאף שלהן שמתחילים עם חברות שלהן.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:51.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,450,521 | הודעות: 8,151,103 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect