לא ברור לי למה הוא רוצה לשמוע דעה של אחרים אם הוא דוחה אותה בכל תוקף ..
לא ברור לי למה הוא רוצה לשמוע דעה של אחרים אם הוא דוחה אותה בכל תוקף ..
|
|
ולמון אחי, אתה רוצה את השיטה של קלסו..
אתה רוצה להיות ידיד כל כך טוב שלה עד שהיא תהנה רצח מהזמן איתך ותזכר כמה נהנתם ביחד בתור זוג, תשכח את כל מה שהיה ותחזרו..
הקטע.. אתה לא קלסו ואתה לא בסדרת טלוויזיה..
אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.
pippo inzaghi segna per noi
אני לא מתכוון לזה ככה
אפילו זה שדיבר איתי אז כשהיא זרקה אותי
הוא אמר לי מעכשיו דבר איתה כאילו היא סתם ידידה. עדיף שלא תפתח שיחות. תשקיע בעצמך, תדבר איתה סתם ככה, בינתיים תהיה עם בחורות אחרות ותעבור שינוי, ואחרי שתעבור את השינוי תחזור אליה בדרך שונה והפעם עם עמוד שדרה ותגיד לה שאם היא רוצה קשר איתך היא חייבת להיות רצינית...
אבל אני הקשבתי לכם וממש הפסקתי לדבר איתה. אמרתם לי אם אתה רואה אותה ברחוב תלך לצד השני, ואם היא מתקרבת לתת לך חיבוק תתרחק ממנה פיזית.
איך יכול להיות בנינו משהו במצב הזה? לא היה פשוט עדיף להיות סנוב אליה לא לפתוח שיחות להראות לה שאני מאסטר בבנות ביציאות שאני נהייתי חתיך על, היא תתחיל לדבר איתי וגם בדיבור אני יהיה מושך והיא תרצה לנשק אותי?
מה היה כלכך רע בזה...אני מרגיש שעשיתי טעות שהייתי ממש אנטי של הילדה הזאת. וכן עשיתי את מה שאמרתם, וכשראיתי אותה התרחקתי ולא אמרתי שלום. עכשיו אני רואה את זה כמעשה ילדותי ומטופש. היא רצתה מאוד להגיד לי שלום לשאול מה קורה איתי, וגם אני רציתי לשאול אותה את זה, וחשבתי שלהתרחק ממנה יקרב אותה אליי. טעות, זו הייתה טעות.
אולי הסיטואציה הזאת היא לא כמו כל הסיטואציות. אני לא איזה אקס שהיה איתה מלא זמן והיא הייתה מאוהבת בו זמן ארוך ועכשיו אני יכול להראות לה שאני עושה חיים בלעדיה והיא תחזור אליי...גם היא עושה חיים בלעדיי חבר'ה. ואתם יודעים מה? כל הזוגות ככה. גם זוג שהוא שנה ביחד נפרד, שניהם שבורים אבל בשלב מסוים זהו, שניהם מתגברים שניהם מעלים תמונות עם בני זוג חדשים וכבר עוברים הלאה. וכן אולי קצת כואב להם הלב על כל מיני דברים, אבל בתכלס כשהם ידברו זה יהיה "וואו כמה זכרונות, מה קורה איתך? אני שמח בשבילך". ובתכלס זו הגישה של אותה בחורה אליי.
יכול להיות שכן מזיז לה לראות אותי מנשק מישהי אחרת בפייסבוק ומעלה תמונות ועושה חיים...אבל ראבק, זה מה שיגרום לה להגיד אני רוצה מערכת יחסים איתו? זה כן דבר מאוד מושך, אבל מכאן ועד לחזור אליי, הדרך ארוכה.
..Everyone Loves You When You're Dead..
זוג שנפרד בגלל החלטה של שני הצדדים (לא כמו אצלך) זה זוג "בריא" יחסית..הם נפרדים בסבבה, בלי ריבים מטופשים, כל אחד הולך לצד שלו ואז כשהם רואים אחד את השני עם בן זוג חדש זה לא מעורר אצלהם כעס או שנאה כי הם נפרדו בקטע טוב..זה לא שצד אחד רצה את השני והשני לא רצה את הראשון (כמו אצלך) אלה שנייהם החליטו על הפרידה.
אצלכם זה לא ככה.
לך אמרנו להתרחק ממנה כמה שיותר בגלל שאתה עדיין מתנהג כמו ילד בחשיבה שלך..
אם היית רואה אותה יושבת על ילד אחר היית משתגע והיית מתחיל לבכות.
אז כדי שזה לא יפריע לך, אמרנו לך אל תיצור איתה קשר עין ולא לכלום, תתרחק פשוט.
אם עברו לך הרגשת כלפיה ואתה מרגיש מוכן (למרות שממש לא נראלי שכבר עברת הלאה..) אז אתה יכול לחזור אלייה לקשר בקטנה, אבל אל תראה סימנים לחיבה כלפיה.
למון תתחיל להתעורר ולהפנים מה אנשים רושמים לך
אתה בן 16 עם ניסיון נמוך יחסית עם בנות
יש פה בני 20+ עם ניסיון ממוצע ומעלה
אתה בא לפה לבקש עזרה
אנשים עוזרים לך
ואתה עדיין לא מוכן להקשיב להם
מה אתה רוצה שיקרה?
בוא אני אגיד לך משהו
בחורה לא תחזור לאותו מקום ממנו היא ברחה
היא הלכה ממך בגלל משהו
תבין עם עצמך מה עשית לא נכון
לפי מה שהבנתי הייתה סמרטוט
אתה רוצה להמשיך להיות סמרטוט והיא תחזור עלייך?
תשים זין
כן
זה עובד עם כול הבנות תפסיק לחשוב 'היא מיוחדת ולא תאכל את הטריק, אנשים מופעלים רוב הזמן מתוך רגש, ורגש הקנאה הוא מאוד חזק
מה זה אומר לשים זין?
תראה לה שהתגברתה
גם עם זה לא נכון זה לא משנה צא מהסרטים עליה אחי
היא צריכה לראות שאתה כבר לא באותו מקום
ביי
LEMON, חמש אנשים לא טועים..כנראה שהטעות אצלך, לא אצלנו
insanty- doing the same thing over and over again, and expecting different resualts each time
זה משפט של איינשטיין...אם אנחנו לא צודקים, אני מאמין שלפחות לאיינשטיין אתה תאמין
כל זה קורה לך כי אתה עיראקי.
אם היית נולד אשכנזי לא היית מתאהב בכלל.