תזריקו מלנוטן יאשכנזים
תזריקו מלנוטן יאשכנזים
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
אני לא יכול להסביר דבר כזה, בדיוק כמו שאני לא יכול להסביר איך אתה עד עכשיו לא מבין שלנשים אין הגיון.
בדיוק כמו שאני לא יכול להסביר למה להשתזף בים הרבה יותר טוב מלהשתזף בבריכה או סתם בגינה בבית...פשוט לא יכול להסביר, זאת עובדה, זה עובד, זה דבר שכולם מסכימים..אבל אף אחד לא באמת יודע להסביר למה.
יש לבחורות חשיבה מאד מאד מפגרת..ברגע שתעלה עלייה ותבין איך הן חושבות ואיך הן מגיעות למסקנות שלהן, אתה תבין סוף סוף איך אפשר להגיע לכל חור ורוד שנקרא כוס.
בחורות אוהבות גברים שקשה להשיג..מה זאת אומרת?
גבר כמוך שאפשר פשוט ללטף לו את הלחי להגיד לו "חיים שלי..אתה כל חיי" ולקנות אותו..זה גבר לא מושך. למה? כי אפשר להשיג אותך עם משפט פשוט ונגיעה קלה.
גבר שלא מתרגש מבחורה ולא מראה לה שהיא כל עולמו, אלה להפך..מתנהג אלייה כאילו שהיא סתם אחד וכאילו שהוא מזיין כל כך הרבה שגם מורן אטיאס בשבילו היא סתם..פרח יפה. לא יותר מיזה..הוא גבר נחשק.
למה? כי הוא מהווה אתגר. כי לא פשוט להשיג אותו. היא צריכה להתאמץ.
ברגע שאתה יוצר התנגדות כל שהיא..היא משתגעת "מה?? איך הוא לא חושב שאני כוסית?? אבל כולם חושבים ככה!!! למה רק הוא לא?!!! אני יראה לו מה זה!"
אתה מבין? זה ראש מטומטם שאי אפשר להבין...אז מה עושים? הולכים לפי החוקים המפגרים של נשים.
הן רוצות גברים שאי אפשר להשיג? סבבה!
זה פאקינג נכון כל מה שאתה אומר על בחורות ואני מבין את זה ומסכים איתך ב100%, אבל זה ממש נראה מוזר שאתה אומר שהדבר הכי טוב שאני יכול לעשות זה לא ליצור איתה שום קשר וזה יגרום לה לרצות אותי. כשהיא לא רואה אותי, לא מתקשרת איתי, לא יודעת מה איתי.
כאילו ראבק, אי אפשר לעשות את כל הדברים שאמרת רק בלי להתעלם מהבחורה סופית? מבלי שהיא תהיה קיר בשבילי?
אני לא רואה איך זה אמור לעבוד, ואני לא רואה איך עד עכשיו זה עבד. כי עד עכשיו באמת עשיתי את כל מה שאמרתם מא' עד ת' ואני מרגיש עכשיו חרא שאני כלום בחיים שלה, למרות שכשנפרדנו היא אמרה תקשיב אני רוצה שנמשיך לדבר אני רוצה שנהיה ידידים מצידי ניפגש כל יום...ואני מההתחלה בחרתי שלא והתרחקתי. עכשיו, זה בסדר להתרחק, אבל אני מרגיש שהתרחקתי יותר מדי.
..Everyone Loves You When You're Dead..
אל תתרחק ותתן כאפה למי שיגיד לך תחרטא הזאת
"להתרחק" לגמרי זה טעות מפגרת של כובעים שמאבדים ככה מעגלים חברתיים וידידות. בסוף תמצא את עצמך חסר מעגלים חברתיים ותתחיל לעשות סארג'ים אל תקשיב פה לאף אחד עם עצות מפגרות מזה להתרחק? היא בנאדם כמוך מה יש להתרחק ממנה? מה יהיה בסוף כל מי שלא תרצה אתכם אתם "תתרחקו" ממנה???
פשוט אל תהיה פאקינג סמרטוט שמתייחס אליה כמו למלכה תהיה ניטרלי איתה יעני נורמלי כמו שאתה תמיד....וזהו לא צריך להתרחק מאף אחד
תאמין לי להתרחק מאנשים זה יותר גרוע מלהיות ידיד גיי שרודף אחרי כל אחת פעם אחת עשיתי תטעות הזאת בגלל כובעים מפגרים ועד היום אני מתחרט על זה כי יכול להיות שאם הייתי עצמי ולא מנסה לשחק אותה הייתי מוצא לעצמי חברה לתקופה די ארוכה ומתאימה לזה.
מה גם שאתה תרגיש חרא פי 2 אם תעשה את זה וגם היא תרגיש חרא פי 2 כי אם היא חסרת בטחון (והבנות שאתה מסתובב איתן מאוד חסרות בטחון בלי לעליב) היא תגיד לעצמה "למה הוא מתרחק ממני? אני לא מספיק יפה? אני לא מספיק מעניינת? אני שמנה?" קיצר תכניס את עצמה לסרטים תאמין ליייי שזה מה שהן חושבות...
קיצר אל תהיה אידיוט אני אומר לך עכשיו דוגרי עוף מF X P (תאמין לי את תתחרט שבכלל הגבת בפורום הכובעים של F X P) עוף מהפורום הזה ותהיה בנאדם נורמלי אתה לא בגיל לחרא הזה, אני בגיל שלך לא נכנסתי לפורומים בכלל אולי קצת לF X P לפורומים נורמלים לא של כובעים וזהו
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 30-06-2013 בשעה 23:44.
כשתיהיה בן אדם חדש (מבחינת אופי בעיקר, שלא תיהיה סמרטוט רצפה שלה) תוכל לחזור איתה לקשר אבל כמו שאתה רוצה, לא על תקן הפודל שלה
בנאדם שיש לו נסיון עם בנות בחיים לא יגיד לך "להתרחק" מאף אחת ומי שאומר לך דברים כאלה הוא חרטטן מסריח וילד כאפות שלא ראה שפתיים
לתת לה קצת זמן, כן
להפסיק להיות סמרטוט וידיד גיי שלה אולי
להתרחק לגמרי ולנתק קשר, בחיים לא. רק בתולים אומרים דברים כאלה ובגלל בני זונות חרטטנים איבדתי מישי שיכלה לעזור לי המון בתקופה ההיא. אם יש משו שאני שונא יותר מכובעים זה כובעים שהורסים לך דברים. אני באמת מתלבט אם לפרסם תסיפור שלי ואיך למדתי את זה על בשרי
תפרסם טיילר, סיקרנת.
מה קרה התרחקת ממישהי שרצית ו?
אני אשמח לשמוע את הסיפור שלך טיילר
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...62#post7891562
תלמדו מהחרא שאני אכלתי במקום להקשיב לכובעים
לא מאחל פה לאף אחד את מה שעבר עלי באותם הרגעים בגלל שהקשבתם לאנשים הלא נכונים בזמנים הלא נכונים
זה לא נכון לכל מקרה.... לי היה קטע עם מישהי שאני רציתי אותה והיינו בקטע איזה חודשיים ובסוף היא לא רצתה... לא הכרתי דרכה שום חברות וגם חברות שלה פצועות רצח ובנוסף להכל... בחורה אומרת לי שהיא לא רוצה איתי כלום מעבר לידידות אז למה לי להישאר איתה בקשר? גם רחוקה ממני מבחינת מיקום וגם אם אני רק סתם ידיד שלה זה חסר טעם... אני יכול להרים טלפון מתי שבא לי ולדבר איתה אבל זה לא יתן לי כלום... אולי פה זה לא המקרה אבל לפעמים כן צריך להתרחק...