קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 14-11-2010, 02:50
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 01-01-2009, 16:49
  3. [מוכר] בפעם השנייה הזמנה לTL
    על ידי Knight בפורום מכירה
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 31-03-2008, 15:21
  4. [המשחק] המתאבק המיסתורי בפעם השנייה!
    על ידי Desire בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 20
    הודעה אחרונה: 29-06-2006, 14:12
  5. אמינם מתגרש בפעם השנייה
    על ידי mеidan בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 06-04-2006, 16:00
+ תגובה לנושא
עמוד 6 מתוך 7 << ראשון ... 4567 אחרון >>
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 98

להדליק מישהי. בפעם השנייה - עמוד 6

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תזריקו מלנוטן יאשכנזים
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    29
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    הקם להורגך השכם להורגו

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    תזריקו מלנוטן יאשכנזים
    לא יש בזה כלבת

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    אצלי זה 5000 נמשים

וגם אני לא התאהבתי אף פעם
    הייתה לי הערכה כלפי בנות משפיעות

רק למון מתאהב כי הוא מרוקאי\עיראקי\אנאעארף
    תאמת זה איזה 20.. אבל אתה צריך טלסקופ עם זכוכית מגדלת כדי לראות תשאר..
    אבל אם אני אשתזף זה יגדל ואני אתאבד..
    תזריקו מלנוטן יאשכנזים
    תן לי קניידלעיך bitch
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי iNokia צפיה בהודעה
    כל זה קורה לך כי אתה עיראקי.
    אם היית נולד אשכנזי לא היית מתאהב בכלל.
    אני פולני ומרוקאי
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש באטרף האוואטר של Super Pippo
    שם פרטי
    הייד
    לייקים
    1623
    נקודות
    4
    פוסטים בבלוג
    1
    משפט מחץ
    אין דבר חזק יותר מאהבת אם, חוץ מבעיטת אב.

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    אני פולני ומרוקאי
    ז
    זה אשכרה אותו דבר כמו תינוק של ארייה ואיילה..
    אני מקלל את היום שנולדתי כיהודי ואקלל כל חיי את היום בו הומצאו הדתות.

pippo inzaghi segna per noi

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    תסביר לי איך אתה יכול למשוך בחורה, להשיג בחורה או לפתוח מערכת יחסים עם בחורה כשהיא בטוחה שאין לך שום חיבה אליה בכלל בשום צורה.
    אני לא יכול להסביר דבר כזה, בדיוק כמו שאני לא יכול להסביר איך אתה עד עכשיו לא מבין שלנשים אין הגיון.

בדיוק כמו שאני לא יכול להסביר למה להשתזף בים הרבה יותר טוב מלהשתזף בבריכה או סתם בגינה בבית...פשוט לא יכול להסביר, זאת עובדה, זה עובד, זה דבר שכולם מסכימים..אבל אף אחד לא באמת יודע להסביר למה.

יש לבחורות חשיבה מאד מאד מפגרת..ברגע שתעלה עלייה ותבין איך הן חושבות ואיך הן מגיעות למסקנות שלהן, אתה תבין סוף סוף איך אפשר להגיע לכל חור ורוד שנקרא כוס.
    בחורות אוהבות גברים שקשה להשיג..מה זאת אומרת?
    גבר כמוך שאפשר פשוט ללטף לו את הלחי להגיד לו "חיים שלי..אתה כל חיי " ולקנות אותו..זה גבר לא מושך. למה? כי אפשר להשיג אותך עם משפט פשוט ונגיעה קלה.

גבר שלא מתרגש מבחורה ולא מראה לה שהיא כל עולמו, אלה להפך..מתנהג אלייה כאילו שהיא סתם אחד וכאילו שהוא מזיין כל כך הרבה שגם מורן אטיאס בשבילו היא סתם..פרח יפה. לא יותר מיזה..הוא גבר נחשק.
    למה? כי הוא מהווה אתגר. כי לא פשוט להשיג אותו. היא צריכה להתאמץ.
    ברגע שאתה יוצר התנגדות כל שהיא..היא משתגעת "מה?? איך הוא לא חושב שאני כוסית?? אבל כולם חושבים ככה!!! למה רק הוא לא?!!! אני יראה לו מה זה!"
    אתה מבין? זה ראש מטומטם שאי אפשר להבין...אז מה עושים? הולכים לפי החוקים המפגרים של נשים.
    הן רוצות גברים שאי אפשר להשיג? סבבה!

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אני לא יכול להסביר דבר כזה, בדיוק כמו שאני לא יכול להסביר איך אתה עד עכשיו לא מבין שלנשים אין הגיון.

בדיוק כמו שאני לא יכול להסביר למה להשתזף בים הרבה יותר טוב מלהשתזף בבריכה או סתם בגינה בבית...פשוט לא יכול להסביר, זאת עובדה, זה עובד, זה דבר שכולם מסכימים..אבל אף אחד לא באמת יודע להסביר למה.

יש לבחורות חשיבה מאד מאד מפגרת..ברגע שתעלה עלייה ותבין איך הן חושבות ואיך הן מגיעות למסקנות שלהן, אתה תבין סוף סוף איך אפשר להגיע לכל חור ורוד שנקרא כוס.
    בחורות אוהבות גברים שקשה להשיג..מה זאת אומרת?
    גבר כמוך שאפשר פשוט ללטף לו את הלחי להגיד לו "חיים שלי..אתה כל חיי " ולקנות אותו..זה גבר לא מושך. למה? כי אפשר להשיג אותך עם משפט פשוט ונגיעה קלה.

גבר שלא מתרגש מבחורה ולא מראה לה שהיא כל עולמו, אלה להפך..מתנהג אלייה כאילו שהיא סתם אחד וכאילו שהוא מזיין כל כך הרבה שגם מורן אטיאס בשבילו היא סתם..פרח יפה. לא יותר מיזה..הוא גבר נחשק.
    למה? כי הוא מהווה אתגר. כי לא פשוט להשיג אותו. היא צריכה להתאמץ.
    ברגע שאתה יוצר התנגדות כל שהיא..היא משתגעת "מה?? איך הוא לא חושב שאני כוסית?? אבל כולם חושבים ככה!!! למה רק הוא לא?!!! אני יראה לו מה זה!"
    אתה מבין? זה ראש מטומטם שאי אפשר להבין...אז מה עושים? הולכים לפי החוקים המפגרים של נשים.
    הן רוצות גברים שאי אפשר להשיג? סבבה!
    זה פאקינג נכון כל מה שאתה אומר על בחורות ואני מבין את זה ומסכים איתך ב100%, אבל זה ממש נראה מוזר שאתה אומר שהדבר הכי טוב שאני יכול לעשות זה לא ליצור איתה שום קשר וזה יגרום לה לרצות אותי. כשהיא לא רואה אותי, לא מתקשרת איתי, לא יודעת מה איתי.
    כאילו ראבק, אי אפשר לעשות את כל הדברים שאמרת רק בלי להתעלם מהבחורה סופית? מבלי שהיא תהיה קיר בשבילי?
    אני לא רואה איך זה אמור לעבוד, ואני לא רואה איך עד עכשיו זה עבד. כי עד עכשיו באמת עשיתי את כל מה שאמרתם מא' עד ת' ואני מרגיש עכשיו חרא שאני כלום בחיים שלה, למרות שכשנפרדנו היא אמרה תקשיב אני רוצה שנמשיך לדבר אני רוצה שנהיה ידידים מצידי ניפגש כל יום...ואני מההתחלה בחרתי שלא והתרחקתי. עכשיו, זה בסדר להתרחק, אבל אני מרגיש שהתרחקתי יותר מדי.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אל תתרחק ותתן כאפה למי שיגיד לך תחרטא הזאת

"להתרחק" לגמרי זה טעות מפגרת של כובעים שמאבדים ככה מעגלים חברתיים וידידות. בסוף תמצא את עצמך חסר מעגלים חברתיים ותתחיל לעשות סארג'ים אל תקשיב פה לאף אחד עם עצות מפגרות מזה להתרחק? היא בנאדם כמוך מה יש להתרחק ממנה? מה יהיה בסוף כל מי שלא תרצה אתכם אתם "תתרחקו" ממנה???

פשוט אל תהיה פאקינג סמרטוט שמתייחס אליה כמו למלכה תהיה ניטרלי איתה יעני נורמלי כמו שאתה תמיד....וזהו לא צריך להתרחק מאף אחד

תאמין לי להתרחק מאנשים זה יותר גרוע מלהיות ידיד גיי שרודף אחרי כל אחת פעם אחת עשיתי תטעות הזאת בגלל כובעים מפגרים ועד היום אני מתחרט על זה כי יכול להיות שאם הייתי עצמי ולא מנסה לשחק אותה הייתי מוצא לעצמי חברה לתקופה די ארוכה ומתאימה לזה.

מה גם שאתה תרגיש חרא פי 2 אם תעשה את זה וגם היא תרגיש חרא פי 2 כי אם היא חסרת בטחון (והבנות שאתה מסתובב איתן מאוד חסרות בטחון בלי לעליב) היא תגיד לעצמה "למה הוא מתרחק ממני? אני לא מספיק יפה? אני לא מספיק מעניינת? אני שמנה?" קיצר תכניס את עצמה לסרטים תאמין ליייי שזה מה שהן חושבות...

קיצר אל תהיה אידיוט אני אומר לך עכשיו דוגרי עוף מF X P (תאמין לי את תתחרט שבכלל הגבת בפורום הכובעים של F X P) עוף מהפורום הזה ותהיה בנאדם נורמלי אתה לא בגיל לחרא הזה, אני בגיל שלך לא נכנסתי לפורומים בכלל אולי קצת לF X P לפורומים נורמלים לא של כובעים וזהו
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 30-06-2013 בשעה 23:44.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

כשתיהיה בן אדם חדש (מבחינת אופי בעיקר, שלא תיהיה סמרטוט רצפה שלה) תוכל לחזור איתה לקשר אבל כמו שאתה רוצה, לא על תקן הפודל שלה

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אל תתרחק ותתן כאפה למי שיגיד לך תחרטא הזאת

"להתרחק" לגמרי זה טעות מפגרת של כובעים שמאבדים ככה מעגלים חברתיים וידידות. בסוף תמצא את עצמך חסר מעגלים חברתיים ותתחיל לעשות סארג'ים אל תקשיב פה לאף אחד עם עצות מפגרות מזה להתרחק? היא בנאדם כמוך מה יש להתרחק ממנה? מה יהיה בסוף כל מי שלא תרצה אתכם אתם "תתרחקו" ממנה???

פשוט אל תהיה פאקינג סמרטוט שמתייחס אליה כמו למלכה תהיה ניטרלי איתה יעני נורמלי כמו שאתה תמיד....וזהו לא צריך להתרחק מאף אחד

תאמין לי להתרחק מאנשים זה יותר גרוע מלהיות ידיד גיי שרודף אחרי כל אחת פעם אחת עשיתי תטעות הזאת בגלל כובעים מפגרים ועד היום אני מתחרט על זה כי יכול להיות שאם הייתי עצמי ולא מנסה לשחק אותה הייתי מוצא לעצמי חברה לתקופה די ארוכה ומתאימה לזה.

מה גם שאתה תרגיש חרא פי 2 אם תעשה את זה וגם היא תרגיש חרא פי 2 כי אם היא חסרת בטחון (והבנות שאתה מסתובב איתן מאוד חסרות בטחון בלי לעליב) היא תגיד לעצמה "למה הוא מתרחק ממני? אני לא מספיק יפה? אני לא מספיק מעניינת? אני שמנה?" קיצר תכניס את עצמה לסרטים תאמין ליייי שזה מה שהן חושבות...

קיצר אל תהיה אידיוט אני אומר לך עכשיו דוגרי עוף מF X P (תאמין לי את תתחרט שבכלל הגבת בפורום הכובעים של F X P) עוף מהפורום הזה ותהיה בנאדם נורמלי אתה לא בגיל לחרא הזה, אני בגיל שלך לא נכנסתי לפורומים בכלל אולי קצת לF X P לפורומים נורמלים לא של כובעים וזהו
    זה נשמע קצת יותר הגיוני מלהיות ברוגז איתה..

מה אתה חושב על זה רודני?
    אני שואל אותך רודני כי ממך התרשמתי כבחור עם הכי הרבה ניסיון כאן בפורום, ואני סומך עליך.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

בנאדם שיש לו נסיון עם בנות בחיים לא יגיד לך "להתרחק" מאף אחת ומי שאומר לך דברים כאלה הוא חרטטן מסריח וילד כאפות שלא ראה שפתיים
    לתת לה קצת זמן, כן
    להפסיק להיות סמרטוט וידיד גיי שלה אולי

להתרחק לגמרי ולנתק קשר, בחיים לא. רק בתולים אומרים דברים כאלה ובגלל בני זונות חרטטנים איבדתי מישי שיכלה לעזור לי המון בתקופה ההיא. אם יש משו שאני שונא יותר מכובעים זה כובעים שהורסים לך דברים. אני באמת מתלבט אם לפרסם תסיפור שלי ואיך למדתי את זה על בשרי

תפרסם טיילר, סיקרנת.

מה קרה התרחקת ממישהי שרצית ו?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אני אשמח לשמוע את הסיפור שלך טיילר

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

http://www.iatraf.co.il/showthread.p...62#post7891562

תלמדו מהחרא שאני אכלתי במקום להקשיב לכובעים
    לא מאחל פה לאף אחד את מה שעבר עלי באותם הרגעים בגלל שהקשבתם לאנשים הלא נכונים בזמנים הלא נכונים

זה לא נכון לכל מקרה.... לי היה קטע עם מישהי שאני רציתי אותה והיינו בקטע איזה חודשיים ובסוף היא לא רצתה... לא הכרתי דרכה שום חברות וגם חברות שלה פצועות רצח ובנוסף להכל... בחורה אומרת לי שהיא לא רוצה איתי כלום מעבר לידידות אז למה לי להישאר איתה בקשר? גם רחוקה ממני מבחינת מיקום וגם אם אני רק סתם ידיד שלה זה חסר טעם... אני יכול להרים טלפון מתי שבא לי ולדבר איתה אבל זה לא יתן לי כלום... אולי פה זה לא המקרה אבל לפעמים כן צריך להתרחק...

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 00:34.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,503,245 | הודעות: 8,203,838 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect