שנה שעברה בקיץ הייתי כל היום בבית על המחשב בלי לעשות כלום,לא הזמינו אותי לשום מקום,לא הכרתי כמעט אף אחד,בזכותך ובזכות עוד כמה אנשים פה בפורום עברתי את השינוי שרציתי,יש לי עוד הרבה לאן לשאוף ומה לעשות כדי להמשיך לשפר את ה LMS שלי
אבל הנה כמה דברים שהספקתי כבר לשפר
-שיפרתי את הסטטוס שלי בצורה דרסטית,אין מסיבה או אירוע שאני מפספס,הכרתי כל כך הרבה אנשים ואני לא מפסיק להכיר
-וואללה אני רואה שינוי יפה בגלל המכון כושר,אני כבר שמה חודשיים וחצי וגם שאר האנשים שמים לב לזה,זה מעלה את הביטחון,שיניתי את השיער שלי לסגנון של ZAYN MALIK,ואני מקבל מלא מחמאות
-כסף,אין כסף,זה הדבר היחיד שלא שמתי ממש דגש עליו עד עכשיו
יצאתי אתמול עם ידידה שאהבתי שנה שעברה עם חבר שלה ואח שלה,הבחורה לא הפסיקה להחמיא לי ולציין שהשתנתי ואני סקסי,והכי מצחיק שכשאהבתי אותה היא לא שמה עליי זין והיא הלכה על חבר שלי.
אתמול היא באה אליי ואומרת לי אני צריכה לדבר איתך רגע בצד,היא סיפרה לי על החבר שלה ושאר זיוני השכל ובסוף השיחה היא אומרת לי שמע ממש השתנת,אתה נותן לי חשק לזיין אותך בחצי ציניות רציניות כזאתי,לא יודע איך להסביר את זה,זה היה קצת לא צפוי מצידה ורק חייכתי אלייה
בסוף שהתפזרנו,היא נתנה לי חיבוק ארוך וכמה נשיקות קטנות בצוואר ועוד מול החבר שלה שהסתכל עליינו והיה MIRRIN רציני
כשהלכתי הביתה,הבנתי שדפקתי אחלה שינוי,ושוואלה אם טיילר לא היה מזיין פה את השכל על LMS,כנראה לא הייתי איפה שאני עכשיו מבסוט מהחיים עם שאיפות ומטרות חדשות לחיים ונשאר כמו LEMON (בלי להעליב אחי,אתה פשוט אחד לאחד הבנאדם שהייתי פעם,מקווה אגב שגם הסיפור שלי העיר אותך קצת)
תודה לכולם על התגובות והעצות,מאחל לכולם לעבור את אותו השינוי שעברתי!

ציטוט ההודעה