קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [הורדה]אשכול תודה ליהונתן!
    על ידי ExcluSive בפורום משחקים להורדה
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 28-07-2008, 01:45
  2. זה אשכול תודה ממני לכל המעלים של אטרף =)
    על ידי orcho בפורום דיבורים
    תגובות: 16
    הודעה אחרונה: 27-02-2007, 23:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 8 מתוך 8

אשכול תודה לטיילר ולכל ה LMS CLIQUE

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ברירת מחדל אשכול תודה לטיילר ולכל ה LMS CLIQUE

שנה שעברה בקיץ הייתי כל היום בבית על המחשב בלי לעשות כלום,לא הזמינו אותי לשום מקום,לא הכרתי כמעט אף אחד,בזכותך ובזכות עוד כמה אנשים פה בפורום עברתי את השינוי שרציתי,יש לי עוד הרבה לאן לשאוף ומה לעשות כדי להמשיך לשפר את ה LMS שלי

אבל הנה כמה דברים שהספקתי כבר לשפר

-שיפרתי את הסטטוס שלי בצורה דרסטית,אין מסיבה או אירוע שאני מפספס,הכרתי כל כך הרבה אנשים ואני לא מפסיק להכיר

-וואללה אני רואה שינוי יפה בגלל המכון כושר,אני כבר שמה חודשיים וחצי וגם שאר האנשים שמים לב לזה,זה מעלה את הביטחון,שיניתי את השיער שלי לסגנון של ZAYN MALIK,ואני מקבל מלא מחמאות

-כסף,אין כסף,זה הדבר היחיד שלא שמתי ממש דגש עליו עד עכשיו

יצאתי אתמול עם ידידה שאהבתי שנה שעברה עם חבר שלה ואח שלה,הבחורה לא הפסיקה להחמיא לי ולציין שהשתנתי ואני סקסי,והכי מצחיק שכשאהבתי אותה היא לא שמה עליי זין והיא הלכה על חבר שלי.
    אתמול היא באה אליי ואומרת לי אני צריכה לדבר איתך רגע בצד,היא סיפרה לי על החבר שלה ושאר זיוני השכל ובסוף השיחה היא אומרת לי שמע ממש השתנת,אתה נותן לי חשק לזיין אותך בחצי ציניות רציניות כזאתי,לא יודע איך להסביר את זה,זה היה קצת לא צפוי מצידה ורק חייכתי אלייה

בסוף שהתפזרנו,היא נתנה לי חיבוק ארוך וכמה נשיקות קטנות בצוואר ועוד מול החבר שלה שהסתכל עליינו והיה MIRRIN רציני

כשהלכתי הביתה,הבנתי שדפקתי אחלה שינוי,ושוואלה אם טיילר לא היה מזיין פה את השכל על LMS,כנראה לא הייתי איפה שאני עכשיו מבסוט מהחיים עם שאיפות ומטרות חדשות לחיים ונשאר כמו LEMON (בלי להעליב אחי,אתה פשוט אחד לאחד הבנאדם שהייתי פעם,מקווה אגב שגם הסיפור שלי העיר אותך קצת)

תודה לכולם על התגובות והעצות,מאחל לכולם לעבור את אותו השינוי שעברתי!

2. קישורים ממומנים

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

אני מאמין שאחרי הפגישה הזאת הייתה עם ההרגשה הכי טובה בעולם תקן אותי אם אני טועה?
    כל הכבוד אחי, אל תפסיק לנסות להשתפר ואל תעשה לעצמך הנחות
    WE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    אני מאמין שאחרי הפגישה הזאת הייתה עם ההרגשה הכי טובה בעולם תקן אותי אם אני טועה?
    כל הכבוד אחי, אל תפסיק לנסות להשתפר ואל תעשה לעצמך הנחות
    WE ALL GONNA MAKE IT BRAH!
    מה נראה לך?בטח שזאת הייתה הרגשה אחת הטובות,ההרגשה עוד יותר טובה זה כשאתה לא מוציא אפילו מילה מהפה,AND SHES STILL ON UR DICK

מקווה שזה הביא למישהו מוטיבצייה!

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

תודה על השיתוף אחי!

אשמח אם תוכל לספר קצת על מה עשית ואיך שיפרת כל דבר, שחסרי ניסיון כמוני יוכלו ללמוד מה עובד מכאלו שכן יש להם ניסיון

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

אנשים שואלים למה אני מגיב בפורומים כאלה הרי יש פה כאלה שאומרים "כל מי שגולש פה בתול או חרטטן" ואם אני כזה "תותח" למה אני מבזבז תזמן פה? או שאני בכלל "ילד מחשב"?

אני מאמין בקארמה. הגעתי לפורום הזה בגלל שהייתה תקופה שלא נתתי כלום ורק קיבלתי (וקיבלתי הרבה יחסית לאחד שהגיע אחרי התיכון לפורום של "אומנות הפיתוי") ובסוף זה נלקח ממני באותה קלות שקיבלתי את זה.
    כמובן שזה לא הספיק והייתי צריך לרדת לשפל המדרגה כי כשמאבדים הכל באמת מעריכים את מה שהיה לך אבל נשבעתי לעצמי שאני ימנע מאנשים לעבור תזוועות שאני עברתי בגלל הכובעים (ולמזלי זה לא היה יותר מדי כי אני קולט מי שקרן מי לא מהר מאוד)

זה למה אני מקדיש זמן פה כי אני מאמין שמה שאתה נותן לעולם זה מה שאתה תקבל בחזרה..אם תשנה חיים של אנשים, החיים שלך בסופו של דבר ישתנו.

אני שיניתי תחיים של פותח האשכול שאם לא אני הוא ככל הנראה היה עדיין כובעון שמתעלף באמצע הרחוב בשביל צומי וחושב שאם לא הולך לו זה כי "הוא לא משדר בטחון". גרמתי לבנאדם להבין מה באמת צריך לעשות והוא עשה את זה והוא לא מסתכל לאחור. מה אתם, ההייטרים, עשיתם בחיים?
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 30-06-2013 בשעה 22:49.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

טיילר אני מודה שגם עליי הצלחת להשפיע ולגרום לי לשפר את ה LMS (ביחד עם הסרטוני מוטיבציה של ZYZZ שראיתי, שאם לא ממך בכלל לא הייתי יודע מי זה עד היום!)

משתמש מתחיל
    לייקים
    26
    נקודות
    50

גם עלי הוא השפיע לטובה: )
    תודה טיילר המלך בשבילך אפילו הייתי עושה גלחץ בנעליים

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    תודה על השיתוף אחי!

אשמח אם תוכל לספר קצת על מה עשית ואיך שיפרת כל דבר, שחסרי ניסיון כמוני יוכלו ללמוד מה עובד מכאלו שכן יש להם ניסיון
    מההודעה הקודמת באשכול השני,אני רואה שאתה עושה הכל,אתה עושה כמעט הכל אחד לאחד מה שאני עשיתי\עושה

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:47.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect