הבנתי שיוצא עכשיו ווינדוס 8.1 עם DIRETX 11.2 שאמור להביא ביצועים טובים יותר לכרטיסי המסך.
מישהו יודע אם אמור לצאת 11.2 גם לווינדוס 7? ואם לא כמה כדאי לשדרג? יש לי כרטיס מסך hd6970 ויש משחקים על מקסימום יש כאלה שגם על מדיום הוא מרגיש סוחב..
הבנתי שיוצא עכשיו ווינדוס 8.1 עם DIRETX 11.2 שאמור להביא ביצועים טובים יותר לכרטיסי המסך.
מישהו יודע אם אמור לצאת 11.2 גם לווינדוס 7? ואם לא כמה כדאי לשדרג? יש לי כרטיס מסך hd6970 ויש משחקים על מקסימום יש כאלה שגם על מדיום הוא מרגיש סוחב..
|
|
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
לפי דעתי, היתרון היחידי ב8 הוא אפשרות הטאץ'.
אם אין לך מסך טאץ', אל תחשוב על זה בכלל.
בתגובתכם להודעותיי, אנא מכם, לחצו על הכפתור "ציטוט ההודעה" שנמצא מתחת לשורה זו.
מ א ו ש ר
הודעה זאת נכתבה על ידי חבר בצוות התמיכה של פורום אטרף. ניתן לסמוך על תוכן הודעה זאת.
אני חושב שעדיף לחכות שיצא קודם מאשר להעלות השערות.
לדעתי אין סיבה ממש טובה לשדרג ל 8.1. לדעתי וינדוז 7 הוא מערכת הפעלה יציבה והכי נתמכת נכון להיום. הרבה מאד מהתוכנות עדיין לא נתמכות בוינדוז 8. לא הייתי משדרג.
יש לציין כפי uri17 אמר, המון תוכנות לא נתמכות במערכת ההפעלה הזו, אבל גם המון דרייברים לא נתמכים במערכת Windows 8. משחקים, וכדומה.
השיקולים שלך בלבד. לא מומלץ לשדרג בשלב זה ל- Windows 8
נערך לאחרונה על ידי אליחי מחשבים; 07-09-2013 בשעה 15:14.
8 מתאים יותר ללפטופים או לפטופים חדישים עם מסך מגע. ה-DX 11.2 לא ישפר לך את הביצועים ולהפך מערכת ההפעלה הזאת יותר איטית יחסית ל-7 בגלל האפליקציות שעל הדסקטופ.
אביטק מחשבים
טכנאי מחשבים בחיפה
מ א ו ש ר
בוא נעשה רגע סדר..
דירקט איקס חדש יותר לא אומר ביצועים טובים יותר.
בעיקרון זה עובד הפוך, דירקט איקס היא אוסף פקודות וצורות שכרטיסי מסך משתמשים בהם כדי ליצור את התמונה שאתה רואה על המסך
(כמו OPENGL או OPENCL או עוד שיטות כאלה ואחרות).
ככל שגרסאת הדירקט איקס חדשה יותר התמונה שתראה על המסך אמורה להיות ריאליסטית יותר/חלקה יותר וכיוצא בזאת שמעדכנים מוסיפים ומשנים צורות ופקודות קיימות.
מה הקאץ'? ככל שיש יותר פקודות וצורות כרטיס המסך עובד קשה יותר. משחק שעובד לך על הגדרות מקסימליות בDX 9 לא יעבוד בהכרח בהגדרות מקסימליות בDX11.
תעשה תהשלכה הזאת לגבי הDX החדש.
בנוסף לכל, כרטיס המסך שלך בכלל לא תומך בDX החדש כי המעבד שלו לא יודע להריץ את הפקודות החדשות.
ככה זה עובד, קודם כל DX חדש ואחרי זה יצרניות כרטיסי המסך מכניסות לשבבים שלהם את הפקודות.
ככה שאם זה השיקול היחיד שלך, הוא לא רלוונטי בכלל.
ווינדווס 8 נוראי!!! לא נוח!!!! מעצבן!!!! רק 7!!!
לדעתי 8 זה יותר אם יש לך תמיכה גם מצד החומרה בטאץ' אחרת ווינדוס 7 נראה שמספק לרוב הדברים