קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני מכור ללינוקס-איך אפשר להיגמל?
    על ידי Gro בפורום דיבורים
    תגובות: 21
    הודעה אחרונה: 24-10-2005, 20:17
  2. (שאלה) איך אפשר לדעת שהחימום מספיק?
    על ידי pilpel בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 21-10-2005, 23:22
  3. HELP איך אפשר לשחק CS-CZ ברשת במשחק לא חוקי
    על ידי Weinbergt בפורום Counter Strike
    הודעה אחרונה: 03-10-2005, 15:50
  4. HELP איך אפשר לשחק CS-CZ ברשת במשחק לא חוקי
    על ידי Weinbergt בפורום Counter Strike
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 21:32
  5. HELP איך אפשר לשחק CS-CZ ברשת במשחק לא חוקי
    על ידי Weinbergt בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 25-09-2005, 19:55
נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 28

חוסר סבלנות \ עצבים , איך אפשר להתמודד עם זה?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל חוסר סבלנות \ עצבים , איך אפשר להתמודד עם זה?

אהלן,

הבעיות שלי מהעבר מתחילים לחזור אליי..אני מתחיל להרגיש בחוסר סבלנות, עצבים, חוסר פוקוס, חוסר רגש\רגישות, אין לי עניין באנשים ודברים שמסביב.

כל מיני אירועים מהזמן הקרוב גרמו לי להגיע למסקנה הזאת, ולאחר מכן, אחרי חשיבה קצת יותר עמוקה, גיליתי עם עצמי שאני חייב איכשהו לטפל בזה..לא באופן מקצועי כי אני לא מאמין בזה, אלה באופן אישי, עם העזרה של האנשים פה.

ה"אירוע" המרכזי שגרם לי להבין שאני בבעיה, קרה ביום ראשון לפני יומיים.
    נסעתי עם חבר לקולנוע, הוא נהג, נסענו בתוך העיר בכביש עם 2 נתיבים לכל כיוון, ומישום מקום הגיע רכב מצד שמאל שעקף אותנו במהירות מטורפת וחתך אותנו בשנייה האחרונה וכמעט פגע ברכב של חבר שלי.
    מפה לשם, הגענו לרמזור אחרי איזה דקה-שתיים של נסיעה כשהאידיוט שעקף אותנו היה במסלול הימני ואנחנו עצרנו במסלול השמאלי (אני הייתי בצד ימין, והנהג האידיוט בצד שמאל, אחד ליד השני).
    פתחתי תחלון ואמרתי לו שפעם הבאה ישים קצת לב וירגע עם הנהיגה שלו כי הוא יכול לפגוע באנשים אחרים על הדרך..
    אמרתי לו את זה בקטע טוב, הוא התחיל להשתולל, התחלנו לצעוק אחד על השני, הוא נסע טיפה קדימה ושמאלה וחסם לנו את הרכב שלא ניסע.
    ואז איך שהוא חסם תאוטו, אני וההוא יצאנו שנינו מהרכב, מבלי לחשוב פעמיים (ומודה שזאת טעות...) הבאתי לו ראסיה לפנים, התחלנו קצת דחיפות ואגרופים, חבר שלי הגיע מהר והפריד ומפה לשם נרגענו שנינו והמשכנו לסוע כל אחד לדרכו.

התנהגתי כמו אידיוט, הייתי קר רוח, נדלקתי יותר מהר מאשר בנזין עם גפרור וזה הביא לתוצאה כזאת..פעם הבאה זה יכול להוביל לדקירה.
    חבר שלי הציע לי ללכת לעשות יוגה וכל מיני חרטות..לא באמת התלהבתי מהרעיון, למען האמת.

יש למישהו רעיונות איך אני יכול להרגיע את עצמי?
    אני חושב להתחיל לעשן ירוק...שמעתי מהמון אנשים שזה פשוט דבר שמרגיע...רק הבעיה שאני לא יודע מאיפה להשיג את החומר הטיבעי.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

תכלס הייתי עושה מטבעי כמו שאתה עשית פחות או יותר... אתה לא אשם יש נהגים חארות בימנו
    אבל אם זה שונה אצלך תספור עד 3 ניראלי היית בצבא במקומות שאתה לומד לחשוב לפני שאתה מגיב לא?

משתמש מתחיל האוואטר של you may call me V
    שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

יוגה/לעשן ירוק - הם פיתרון זמני שישמש אותך לטווח הקצר, אך לא לטווח הארוך.
    אני מבטיח לך ש- 5 שנים מהיום, לעשות יוגה או לעשן ירוק - לא ירגיע אותך.

עכשיו במקרה הספציפי שסיפרת - הכל מובן.
    יצאת מהרכב, צעקתם, דחפתם, כמעט רבתם - הגיוני. זה יכל להיגמר במוות בגלל שהוא חתך אותכם, ועוד התחכם אחרי הרמזור. - אל תרגיש רע עם המקרה, זה יכול לקרות לכולם.

לגבי העצבים שלך - ״מעשה במחשבה תחילה״. - תהיה מודע להווה. באותו רגע שקורה משהו, תתחיל לשקול מילים באופן מיידי. תחשוב טוב טוב לפני פעולה.
    תרגל זאת עם עצמך, יום יבוא וזה יהיה כאוטומט.
    נערך לאחרונה על ידי you may call me V; 03-07-2013 בשעה 00:42.

אז לבסוף, אני הוא V (וי) - ומי אתה?

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי tomer095 צפיה בהודעה
    תכלס הייתי עושה מטבעי כמו שאתה עשית פחות או יותר... אתה לא אשם יש נהגים חארות בימנו
    אבל אם זה שונה אצלך תספור עד 3 ניראלי היית בצבא במקומות שאתה לומד לחשוב לפני שאתה מגיב לא?
    זה לא באמת עובד במקרים כאלה..
    אתה חושב שאני לא מכיר את המשפט "ספור עד 10 בלב, והכעס יעלם" ? מכיר..עוזר באמת? לא.
    במקרה כזה אתה לא באמת חושב..אתה נדלק מהר מאד, נכנס למעין מוד של עצבים ופשוט מעיף ידיים לכל כיוון.

חוץ מזה, אני חושב שאני כן אשם כי יכולתי לצאת החוצה ולא להתחיל את המכות..אלה יכלתי לבקש ממנו בצורה יפה להזיז תאוטו ולגרום לבעיה להיגמר במילים.
    ציטוט נכתב במקור על ידי you may call me V צפיה בהודעה
    יוגה/לעשן ירוק - הם פיתרון זמני שישמש אותך לטווח הקצר, אך לא לטווח הארוך.
    אני מבטיח לך ש- 5 שנים מהיום, לעשות יוגה או לעשן ירוק - לא ירגיע אותך.

עכשיו במקרה הספציפי שסיפרת - הכל מובן.
    יצאת מהרכב, צעקתם, דחפתם, כמעט רבתם - הגיוני. זה יכל להיגמר במוות בגלל שהוא חתך אותכם, ועוד התחכם אחרי הרמזור. - אל תרגיש רע עם המקרה, זה יכול לקרות לכולם.

לגבי העצבים שלך - ״מעשה במחשבה תחילה״. - תהיה מודע להווה. באותו רגע שקורה משהו, תתחיל לשקול מילים באופן מיידי. תחשוב טוב טוב לפני פעולה.
    תרגל זאת עם עצמך, יום יבוא וזה יהיה כאוטומט.
    דבר ראשון, זה לא שיצאנו מהרכב, דחפנו וכמעט רבנו...זה אני יצאתי מהרכב קודם, הוא יצא אחריי (פתח תאוטו כמו ערס), הזזתי תדלת שלו ממש מהר ופשוט הבאתי לו נגחה לפנים ושברתי לו את האף...ניסיתי לדחוף אותו חזרה לאוטו, ואז פשוט דחפנו אחד תשני, הוא השחיל כמה אגרופים לפנים שלי, אני השחלתי כמה אגרופים אליו עד שחבר שלי הגיע שעצר את שנינו..זה הגיע למכות, זה לא היה "כמעט".
    וזה דבר שאני מצטער עליו, ואם אני יראה את הבחור הזה בפעם השנייה בחיי, אני יבקש ממנו סליחה.

דבר שני, אני לא מאמין שזה מקרה שיכול לקרות לכולם כי אנשים בד"כ נמנעים מאלימות ומריבות..אף אחד לא אוהב ללכת מכות, ובדר"כ כשיש מכות אנשים הולכים הצידה כדי לא להכנס למריבה בטעות...אז דבר ראשון אנשים מנסים לפתור מכות במילים...אני התנהגתי כמו ברברי.

בקשר לפתרון, לא הבנתי איך אפשר לתרגל לשקול מילים לפני שאני פועל...
    אתה צודק, אני לא חשבתי כשיצאתי מהרכב וקפצתי על הבחור עם הראש קדימה, כי אם הייתי חושב, לא הייתי פועל ככה.
    פשוט הייתי להוט ועצבני מידי.
    אני לא יודע מה ואיך אפשר לעשות משהו כדי למנוע מצבים כאלה.

חוץ מזה שכרגע, בזמן האימונים שלנו במשטרה (אני בשלבי הכשרה לימ"מ) מחייבים אותי לדבר עם פסיכולוג על העיניינים שלי בכדי שאני יוכל להמשיך הלאה.
    ככה שזה חשוב לי מאד, זה או שאני יפתור את הבעיות האלה, או שאני ימצא את עצמי מחוץ ליחידה.

אגב, למען האמת, כרגע אני לא מרגיש שום שיפור עם הפסיכולוג המוזר הזה..וכבר אמרתי לו בפנים שאני לא מאמין בפסיכולוגים..זה פשוט מטופש.
    בגלל אני מצפה לקבל עזרה מהאנשים פה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

פסיכולוגים זה באמת שקר....(גם אני חושב ככה).
    רודני אני לא יודע מה רמת העצבים שלך.. כי אני אדם רגוע מטבעי...
    אבל דבר אחד למדתי על רגשות... אתה שולט בהם בסופו של דבר ולא הם בך.(אם אתה רוצה לשלוט בהם).
    כמו שאתה חרמן מת אתה יכול לבחור לעשות ביד או שאתה יכול לבחור ללכת לישון קיצר או שאתה יכול לבחור ללכת למכון או כל דבר אחר..(אתה שולט ברגשות שלך בעזרת מעשים.. ואתה בוחר מה לעשות למרות שלפעמים זה קשה.. אבל אפשר לעבוד על זה.. וזאת המשימה שלך למעשה).
    תמצא משהו אחר לבחור בו ואני לא מדבר דווקא על מילים.
    את מה לבחור רק אתה יכול למצוא... אתה מכיר את עצמך.(למרות שזה סוג של בריחה מהבעיה זה פותר אותה ומתעל אותה לכיוון אחר).
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 04-07-2013 בשעה 01:07.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    פסיכולוגים זה באמת שקר....(גם אני חושב ככה).
    רודני אני לא יודע מה רמת העצבים שלך.. כי אני אדם רגוע מטבעי...
    אבל דבר אחד למדתי על רגשות... אתה שולט בהם בסופו של דבר ולא הם בך.(אם אתה רוצה לשלוט בהם).
    כמו שאתה חרמן מת אתה יכול לבחור לעשות ביד או שאתה יכול לבחור ללכת לישון קיצר או שאתה יכול לבחור ללכת למכון או כל דבר אחר..(אתה שולט ברגשות שלך בעזרת מעשים.. ואתה בוחר מה לעשות למרות שלפעמים זה קשה.. אבל אפשר לעבוד על זה.. וזאת המשימה שלך למעשה).
    תמצא משהו אחר לבחור בו ואני לא מדבר דווקא על מילים.
    את מה לבחור רק אתה יכול למצוא... אתה מכיר את עצמך.(למרות שזה סוג של בריחה מהבעיה זה פותר אותה ומתעל אותה לכיוון אחר).
    לא הבנתי איך קשור רגשות לעניין של עצבים.
    אני אישית גם מגלה באופן תמידי חוסר רגישות כלפי אנשים, לא בכוונה.
    זה דבר אחר שאני צריך להתמודד איתו, אבל כרגע מה שאני צריך לשים דגש זה העצבים והחוסר סבלנות שלי..זה לא קשור לרגשות.

שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    “Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth.”

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    לא הבנתי איך קשור רגשות לעניין של עצבים.
    אני אישית גם מגלה באופן תמידי חוסר רגישות כלפי אנשים, לא בכוונה.
    זה דבר אחר שאני צריך להתמודד איתו, אבל כרגע מה שאני צריך לשים דגש זה העצבים והחוסר סבלנות שלי..זה לא קשור לרגשות.
    אתה לא שם לב, ומבליט בכתיבה שלך את העצבנות והחוסר סבלנות.
    כל הנושא הזה כל כך בילט-ין, שזה יוצא ממך באופן טבעי.
    כמו שאמרתי לך בהודעה למעלה, שים לב לנאמר מפיך, שים לב להתנהגות שלך! - חובה להתחלה, זאת הדרך היחידה לשינוי הרגל טמוע כל כך.
    קח עצה: מסה של פעולות שליטה עצמית, תתחיל לעבוד.

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

תגיד תודה שלא חטפת דקירה או יותר גרוע נפלת על מלשן ותתחיל לעשן אתה כבר לא חייל

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

זאת בעיה ידועה!

אני נמנע מללכת מכות בדיוק בגלל המצבים האלה ,המסך השחור שיורד בעיניים יוכל להוביל לנזק רב.
    פעם בתור ילד הלכתי מכות עם חבר וכמעט גרמתי לו לנזק מוחי רציני ,למזלי הוא רק התעלף לכמה דקות ואחרי שבוע חזר לתפקד כרגיל ומאז אני נמנע מללכת מכות ,אחרי שיש לך את הפחד הזה שכמעט הרגת מישהו ,אתה תעשה הכול כדי להימנע שהמקרה הזה יחזור שוב.

יש לי הרבה שיטות להימנע ממכות:

1) כלל ראשון הוא שרק אם אני נמצא אם הגב לקיר ואין לי אפשרות לברוח אני מגן על עצמי.

2) לדון כול אדם לכף זכות ,זאת אומרת יכול להיות במקרה שלנו שהבחור עם הרכב מיהר כי משהו קרה למישהו מהמשפחה שלו והוא מיהר לבית חולים.
    בצורה כזאת שאתה דן אדם לכף זכות תוכל לבלום את עצמך ולגלות אמפטיה לאנשים.

3) אני מאמין שאפשר לפתור 99% מהבעיות בעזרת הדיבור ואם אדם משתמש באלימות זה רק כי הוא לא יודע לבטא את עצמו בדיבור אז הוא משתמש באלימות כי אין לו את האפשרות לבטא את עצמו בצורה טובה אחרת מאשר באלימות. לדיבור יש כוח פי 1000% יותר מאשר לאלימות.

4) להשתדל לדבר בנחת וברוגע אם אנשים לנסות להכניס את זה כהרגל בחיים.
    נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 05-07-2013 בשעה 13:35.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

aaa-aaa, אני יסכם את זה בקצרה..מילים כמו חול ואין מה לאכול.

נתת לי כמה משפטים יפים וכאילו חוקי ברזל..אבל תכלס, אני לא יודע באמת איך להשתמש בזה ואיך זה יכול לעזור...

כולם אומרים "פשוט תרגע" אבל תכלס...אני לא יודע איך. אני רגוע במשך היום, אבל אני נדלק נורא מהר ומגלה חוסר סבלנות בצורה מאד מהירה..אני תוקפני מידי.

שם פרטי
    V (וי)
    לייקים
    102
    נקודות
    50
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    aaa-aaa, אני יסכם את זה בקצרה..מילים כמו חול ואין מה לאכול.

נתת לי כמה משפטים יפים וכאילו חוקי ברזל..אבל תכלס, אני לא יודע באמת איך להשתמש בזה ואיך זה יכול לעזור...

כולם אומרים "פשוט תרגע" אבל תכלס...אני לא יודע איך. אני רגוע במשך היום, אבל אני נדלק נורא מהר ומגלה חוסר סבלנות בצורה מאד מהירה..אני תוקפני מידי.
    תעצור רגע. שים לב, אתה לא מקשיב. אתה נעול בצורה כרונית לסיפור שלך; ׳אני עצבני, נדלק מהר - ושום דבר לא עוזר׳.
    תקרא באופן מחושב מה רשמו, אנחנו מנסים לעזור לך לשנות את ההרגל הזה. - תתנסה בעצות שקיבלת, זאת הדרך היחידה לאמת את האפקטיביות.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

תעצור רגע. שים לב, אתה לא מקשיב. אתה נעול בצורה כרונית לסיפור שלך; ׳אני עצבני, נדלק מהר - ושום דבר לא עוזר׳.
    תקרא באופן מחושב מה רשמו, אנחנו מנסים לעזור לך לשנות את ההרגל הזה. - תתנסה בעצות שקיבלת, זאת הדרך היחידה לאמת את האפקטיביות.
    אבל לא קיבלתי שום עצות אחשלי.
    "להרגע" זה לא עצה.
    זה כמו שתגיד לילד בוכה "תפסיק לבכות" זה לא באמת יעזור. זה לא מה שיגרום לו להפסיק לבכות, נכון?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

למה אחי ?

אמרתי לך דבר ראשון תתרחק כמו אש ממכות בגלל הידיעה שאצלך כמו אצלי שיורד המסך אז אין מישהו ששולט במצב ,והסיטואציה יכולה להידרדר מהר מאוד.
    בחור אחד נתן למאמן שלי לאומניות לחימה סטירה והצמיד אותו לקיר בגלל וויכוח על חניה ,המאמן שלי שהוא חגורה שחורה דן 2 היה יכול בקלות לשתק את הבן אדם אבל הוא בחר להגיד לבחור סליחה ולהוזיז את הרכב ,זה לא בושה להימנע מאלימות זאת גדולה.

אני לא יכול להגיד לך כמה פעמיים אנשים עקפו אותי כמו מטורפים וניסיתי תמיד לדון אותם לכף זכות ,זה לא אומר שלא התעצבנתי עליהם או שיצא לי איזה קללה מהפה אבל זה הפחית מהכעס שלי באותו רגע.

בנוסף אני באמת מאמין שיכולת לפתור את העניין בדיבור. אם הייתה פונה אל הבן אדם ואומר לו "אחי בשביל מה אתה נוסע כול כך מהר ,אתה לא רק מסכן את החיים של עצמך סיכנת גם את החיים שלנו ,כמעט גרמת לנו גם לעשות תאונה תהיה זהיר חבל על החיים שלך " אני בטוח שהוא היה מתנצל והיה אומר לך "צודק אחי אני מצטער" (זה פועל ב 95% מהמקרים)

יש לי גם עצות מהשקפת העולם שלי שאני רואה את הסיטואציה כמבחן ,כניסיון שאני צריך להתגבר עליו! (זאת השקפת עולם דתית).

כול אחד מאיתנו יכול ליפול לסיטואציה כזאת החכמה היא להפיק מימנה לקחים ולגדור גדרות כדי לא ליפול שוב לאותו בור.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי aaa-aaa צפיה בהודעה
    למה אחי ?

אמרתי לך דבר ראשון תתרחק כמו אש ממכות בגלל הידיעה שאצלך כמו אצלי שיורד המסך אז אין מישהו ששולט במצב ,והסיטואציה יכולה להידרדר מהר מאוד.
    בחור אחד נתן למאמן שלי לאומניות לחימה סטירה והצמיד אותו לקיר בגלל וויכוח על חניה ,המאמן שלי שהוא חגורה שחורה דן 2 היה יכול בקלות לשתק את הבן אדם אבל הוא בחר להגיד לבחור סליחה ולהוזיז את הרכב ,זה לא בושה להימנע מאלימות זאת גדולה.

אני לא יכול להגיד לך כמה פעמיים אנשים עקפו אותי כמו מטורפים וניסיתי תמיד לדון אותם לכף זכות ,זה לא אומר שלא התעצבנתי עליהם או שיצא לי איזה קללה מהפה אבל זה הפחית מהכעס שלי באותו רגע.

בנוסף אני באמת מאמין שיכולת לפתור את העניין בדיבור. אם הייתה פונה אל הבן אדם ואומר לו "אחי בשביל מה אתה נוסע כול כך מהר ,אתה לא רק מסכן את החיים של עצמך סיכנת גם את החיים שלנו ,כמעט גרמת לנו גם לעשות תאונה תהיה זהיר חבל על החיים שלך " אני בטוח שהוא היה מתנצל והיה אומר לך "צודק אחי אני מצטער" (זה פועל ב 95% מהמקרים)

יש לי גם עצות מהשקפת העולם שלי שאני רואה את הסיטואציה כמבחן ,כניסיון שאני צריך להתגבר עליו! (זאת השקפת עולם דתית).

כול אחד מאיתנו יכול ליפול לסיטואציה כזאת החכמה היא להפיק מימנה לקחים ולגדור גדרות כדי לא ליפול שוב לאותו בור.
    אבל זה בדיוק מה שהיה.
    דיברתי איתו בקטע טוב, אמרתי לו שפעם הבאה יזהר כי הוא יכול לפגוע בנו ובו, וזה רק גרם לו להתעצבן ולהתחיל לצעוק.

ואני לא מבין איך אפשר לקבל כאפה ממישהו, להגיד סליחה ולהזיז תרכב..לא מצליח להבין.
    זה לא קשור לבושה ולא קשור לאגו, אני לא מצליח להבין איך אפשר לקבל כאפה מבן אדם ולא לקפל אותו (מבלי לפגוע) ולהגיד לו שפעם הבאה יחשוב פעמיים אם להרים יד על בן אדם. רק ללמד אותו לקח.

יש הבדל בין לתת לבן אדם פיצוץ לפנים ולגרום לו לזעזוע, לבן לתפוס לבן אדם את הידיים בצורה מסויימת שהוא לא יוכל לזוז ולהסביר לו שככה לא מתנהגים.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אחשלי, אני לא מאמין שאני כותב את זה אבל...אני חייב עזרה, כל תרגיל שאתה מכיר או משהו בסגנון שיכול לעזור לי בעניין הזה.
    אני מתחיל להתפוצץ על אנשים ביום יום ואני מגיב בצורה חריפה לאנשים שלא כדאי לי להגיב להם ככה..(דרגים בכירים מעליי)
    אני לא רוצה לאבד את התפקיד שלי ואני לא רוצה לאבד את העבודה שלי ולא את החיים שלי עם הבעיות האלה..לא יודע כבר מה לעשות.
    זה משגע אותי.

נושא נעול
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 05:30.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,538 | הודעות: 8,150,120 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect