אז אני בן 23 ולפני כמה ימים הבנתי שאיבר מין ממוצע בישראל הוא 15.7 , שלי בקושי 11-12 ס"מ ..
ראיתי ילדים בני 14 עם יותר גדול משלי ...
השאלה שלי עד כמה זה נורא , והעם זה כל כך משמעותי ?
אז אני בן 23 ולפני כמה ימים הבנתי שאיבר מין ממוצע בישראל הוא 15.7 , שלי בקושי 11-12 ס"מ ..
ראיתי ילדים בני 14 עם יותר גדול משלי ...
השאלה שלי עד כמה זה נורא , והעם זה כל כך משמעותי ?
|
|
כל הפורום מלא בשאלות האלה... פשוט תדפדף
בגדול אני יודע שאישה יכולה להסתפק באיבר שמגיע ל8 סנטימטר..אבל תכלס זה לא מה שיעודד אותך באמת, נכון?
מעניין את הזין
טוב שקפצת לבקר.
לפותח הנושא, אין מה לעשות זה מה שקיבלת, אם יש לך דרך לשנות את זה ואתה לא שלם עם זה או מרגיש חסר ביטחון להיכנס למיטה עם בחורה בגלל זה תעשה עם זה משהו..
גדול או לא גדול ,זה לא משנה .
תתחיל לבדוק את ההיקף כי אם הוא לא עובר את ה10 במקרה הטוב , אתה קצת בבעיה .
נערך לאחרונה על ידי Owl; 25-06-2013 בשעה 00:38.
אל תלך לפניי
כי אולי לא אצעד אחריך
אל תלך מאחורי
כי אולי לא אדע להוביל
לך פשוט לצדי
והיה ידידי .
הממוצע הוא לא 15.7, בטח לא בארץ. בעולם הממוצע נע בין 12.9 ל-15 ס"מ, כך ששלך אכן מתחת לממוצע, אבל לנשים אין סרגל וזה ממילא לא משנה להן לאחר שהכירו אותך. ראה באנציקלופדיה למיניות:
http://www.wikisex.co.il/w/index.php...A4%D7%99%D7%9F
נערך לאחרונה על ידי prognosis; 25-06-2013 בשעה 20:44. סיבה: קישור
אפשר לקבל ממני ייעוץ דיסקרטי בהודעה פרטית בנושאים: גיל ההסכמה, גודל הפין, קונדומים וחומרי סיכה, אוננות, אורגזמה, נוזל זרע, פצעים ומחלות מין, הומוסקסואליות וכדומה. נא לציין גיל ומין.
וגם, תמצאו הרבה מידע באנציקלופדיה למיניות: http://www.wikisex.co.il
תבדוק את זה כשהוא עומד ,אחרי זה קח איזה מד מטר או משהו או תקח איזו רצועה ותקיף מנק' מסויימת עד לאיפה שהתחלת(כלומר מתחילת הנייר עד שאתה מגיע שוב להתחלה שלו) ואז תלך לסרגל וזה יהיה ההיקף .
אחרי זה כדי לבדוק את העובי אתה צריך לחלק את ההיקף בפאי במחשבון .
ההיקף הממוצע הוא 12 ,אם יש לך מעל זה אומר שיש לך עבה ..
לדוגמא ,לי יש 15 ס"מ היקף אז יצא שיש לי עובי של כמעט 5 ס"מ . תשווה את זה ..
נערך לאחרונה על ידי Owl; 25-06-2013 בשעה 23:50.
אל תלך לפניי
כי אולי לא אצעד אחריך
אל תלך מאחורי
כי אולי לא אדע להוביל
לך פשוט לצדי
והיה ידידי .
אני חושבת שזה אינדיבידואלי וזה תלוי בך גם וביכולות שלך במיטה, הגודל לא תמיד קובע.
אישית זה היה מפריע לי, תשאל מישהי אחרת אז אולי לא יהיה לה אכפת ביכלל, כל אחת וה"דרישות" שלה..
אם תהיה חסר ביטחון לגביי מה הבחורה חושבת עליך זה גם ישפיע על התיפקוד שלך במיטה ואז זה מה שיהרוס ולא הגודל של האיבר שלך..
תירגע ותלמד קצת על הגוף האישה ותצבור ניסיון ותרגיש בנוח עם היכולות שלך.
אין טעם לרחם על עצמך, עושים מה שאפשר עם מה שיש![]()
מה הכוונה היה מפריע לך? מה בדיוק היית עושה?
אני יודע שאחרי שחבר שלי שכב עם בחורה אחרת שאני מכיר, וידידות שלי הן חברות שלה, היא באה אליהן ואמרה להן "הוא חמוד והכל אבל יש לו קטן" וזה הגיע אליו שהיא סיפרה להן ומאז הוא לא סומך על בחורות אני ממש חושב שתהיה לו בעיה להתחתן...
נגיד אנחנו הבנים זה לגיטימי שנגיד "אתמול הייתי עם מישהי עם ציצי ענק" אבל כשבחורה אומרת "היה לו קטן והיה משעמם רצח ורק רציתי שהוא יגמור". זה שובר ת'בנאדם..
איך זה היה מפריע לך? יעני אם עכשיו אני הבנאדם הכי חתיך ורומנטי בעולם ואנחנו מגיעים לקטע ששנינו על המיטה, ופתאום את רואה ששלי 12 ס"מ, את עושה פרצוף של "ואו גורע" ואז מחכה רק שזה יסתיים? או בכלל יוצאת מהקטע ואומרת "אה נזכרתי שיש לי משהו" ויוצאת מהבית?