אשמח לתשובה .. ובבקשה בלי LMS וכל זה,
נגיד אפשר בשירים, בחורות אם רצו או לא רצו עשו לי את זה, אני רוצה גם שיהיה שיר והיא תחשוב עליי נגיד, איך אני עושה את זה? לאו דווקא מוזיקה אפשר כל דבר שיהיה יעיל זה הכי חשוב, תודה.
אשמח לתשובה .. ובבקשה בלי LMS וכל זה,
נגיד אפשר בשירים, בחורות אם רצו או לא רצו עשו לי את זה, אני רוצה גם שיהיה שיר והיא תחשוב עליי נגיד, איך אני עושה את זה? לאו דווקא מוזיקה אפשר כל דבר שיהיה יעיל זה הכי חשוב, תודה.
נערך לאחרונה על ידי hai60; 03-07-2013 בשעה 20:17.
קרא חוקי חתימות
|
|
תתחיל לשמוע מוזיקה קונטרי בנות מתות על זה
תקנה הונדה משודרגת עם גג נפתח
תעשה קעקוע של ZYZZ על הרגל
תעשה קוביות! קצת חזה וידיים יהיה מעולה
מה זה עוגנים לעזאזל?
זה אחד היסודות שעליו בנוי הפיקאפ.. כשהייתי לפני כמה שנים בF X P דיברו שם על "עוגנים" זה מחשבות שמתי שבחורה תראה נגיד שלט/תמונה/צבע/שיר היא ישר תעלה אותך בראש..
ולזה שפתח ת'אשכול אין באמת קסם שגורם לבחורה להזכר בך, אם היא רוהצ אותך היא תמיד תמצא סיבה לחשוב עליך.. בלי קשר לכלום
מה זה עוגנים מה אתה רציני מה זה פה סרט? שאם תחפור לבחורה ב"דרכים נסתרות" ותשלב במשפטים את המילה "סקס" היא בסוף תחשוב עליך כל פעם שעולה המילה סקס לראש?
זה מושג בNLP שגורם לבנאדם לחוות תחושות מסוימות או זכרונות מסוימים או רגש מסוים בעת מגע/דיבור/תנועה מסוימת.
הדוגמא הכי בסיסית: אמא שדופקת מבט קר לילד שלה כשהוא מתנהג לא יפה, הוא זכר כמה היא כעסה פעם קודמת שהיא עשתה את המבט הזה אז הוא מפסיק.
בכל מקרה, לנושא:
אתה פשוט יכול להגיד "השיר הזה כל כך אני", לגעת בה איפשהו או לתת לה צביטה בצחוק כזה או משהו בסגנון והיא לנצח תיזכר בך כשהיא תשמע ת'שיר..
כאילו זה רעיון בקטנה כזה לא מתוך מומחיות
אני לא מבינה מה אתה צריך עוגן... עוגנים נועדו "לאלף"
נגיד כל פעם שמישהי כועסת ואתה מרגיע אותה אתה יכול להביא לה חיבוק בצורה מיוחדת שתגרום לה להרגיש שלווה שוב
או עצובה ואז היא תרצה ת'חיבוק שלך שיגרום לה להרגיש טוב שוב
כל מיני כאלה...
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..
אתה צודק אבל NLP ועוגן בפרט אלו שיטות מצוינות לגרום לה לחשוב עליך בעקיפין בלי שהיא תדע בכלל, זה מעולה. ו
הקטע שאני לא מגיע אליה למצבים האלה עדיין, אנחנו מדברים הרבה אבל יש פחות מגע אנחנו סוג של ידידים ואני רוצה שהיא תתחיל לחשוב עליי יותר ובגלל זה אני צריך עוגנים, היא לומדת איתי, נתתי לה כינוי כבר ככה שאני מאמין שזה גם סוג של עוגן אבל הוא לא ממש שימושי צריך משהו יותר אפקטיבי
קרא חוקי חתימות
ברור שזה מעולה אבל זה לא נגרם בקסם אתה גורם את זה בתהליך.. הבחורה מתאהבת בך, נגיד אם יש לך שם חיבה או משהו בוא נגיד היא קוראת לך "דובי".. אז פעם הבאה כשהיא תהיה באיזה חנות ותראה דובי צעצוע או דוב תמונה על הקיר היא תזכר בך.. ככה זה עובד