קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [בקשה] אתרים שאוכל להשקיע בהם ולהרוויח
    על ידי _Avi_ בפורום כסף ברשת
    תגובות: 13
    הודעה אחרונה: 12-03-2011, 11:03
  2. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 15-07-2010, 01:57
  3. תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-07-2010, 19:37
  4. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 10-06-2010, 21:50
  5. שאלה| פחמימות לטווח הארוך
    על ידי AnthRax בפורום כושר ופיתוח גוף
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 13-07-2008, 20:04
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 30

3 דברים שחובה להשקיע בהם לטווח הארוך

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ברירת מחדל 3 דברים שחובה להשקיע בהם לטווח הארוך

שלום,

יש לי יום חופשי היום..אז יש לי קצת עודף זמן וחשבתי להשקיע בכם בקצת

אז ככה, בהיבט החיצוני, המראה, יש שלושה דברים שאפשר לעשות באופן שוטף במשך השבוע, דברים שצריך להשקיע בהם כדי לקבל תמורה בעתיד, לטווח הרחוק, ויש דברים שאפשר להשקיע בהם באופן מיידי ולקבל תמורה באופן מיידי.
    אני ידבר על שלושה דברים שחובה להשקיע בהם באופן קבוע כדי לראות תוצאות בעתיד שישפיעו בצורה מאד מאד רצינית על המראה החיצוני שלכם, ושלושה דברים שקשורים גם לאופי ולהתנהגות שלכם (כי ממזמן לא דיברו פה על אופי בפורום הזה )

אז ראשית כל -
    הדבר הראשון שאתם צריכים לחשוב עליו כל הזמן, הוא הדבר הכי משמעותי שמשפר באופן הזוי את המראה החיצוני שלכם:

שיזוף.
    זה לא הגיוני כמה ששיזוף מוסיף ליופי, אבל זה גם נורא פשוט.
    לכאלה שקל להם להשתזף..פשוט זרקו את עצמכם לים\בריכה\גינה.
    לאלה שקשה להם להשתזף, יש שיטות-
    אם אתם בבריכה \ ים , תדאגו כל הזמן לראות עם הגוף שלכם יבש..אם הוא יבש, קחו מים על היד ושפכו על הגוף שלכם...ברגע שהמים מתייבשים על הגוף, הגוף בעצם משתזף.
    הדבר הכי חשוב שאתם צריכים לזכור, זה שברגע שאתם מרגישים קצת עקצוץ בגוף (בדר"כ בכתפיים) יש לכם עוד מספר דקות אחדות (2-3) ואז אתם חייבים לצאת מהאיזור של השמש וללכת לנוח בצל.
    אם אתם לא מרגישים עקצוץ, זה מצויין, אתם יכולים להשאר בשמש משהו כמו 10-15 דקות, ולהחליף צד, או ללכת לשתות מים כדי לוודא שאתם לא מתייבשים.

שיזוף זה דבר שלא רואים תוצאות באופן מיידי, אבל זה דבר שאם תשקיעו בו, התוצאות בעתיד יהיו מטורפות.
    דבר נוסף שכמעט שכחתי להוסיף, הוא שברגע שאתם רואים שיפור בשיזוף, אתם יכולים לשים חולצות בצבעים של ירוק\ ורוד ואתם תראו לבד כבר למה...

הדבר השני שמאד חשוב לשמור עליו, והוא גם דבר שאנחנו חופרים לכם כל הזמן:
    הוא כמובן... הכושר.

גוף שרירי (לא כמו בתמונה ), הוא מפתח ליופי אצל הלוק הגברי.
    אין יותר מידי מה לפרט..כי הפורום הזה הפך להיות פורום פיתוח גוף במסווה.

והדבר השלישי שגם אחד החשובים ביותר הוא:
    השיער

תדאגו ללכת לספר פעם פעמיים בחודש, או מתי שאתם מרגישים שהשיער פשוט לא מתאים לכם יותר.
    תספורת יפה + שיזוף..זה פשוט ליגה.

ועכשיו נעבור לחלק השני, 3 דברים שחשוב לשמור עליהם כדי להיחשב אנשים טובים, אנשים מעניינים ואנשים שכיף להיות לצידם במהלך היום.

החשוב מכול, הוא החיוך.
    בן אדם מחייך הוא בן אדם מאושר, בן אדם שטוב לו...
    אם תשאלו מישהי "סליחה, את יודעת כמה עולה פה וודקה רדבול?"
    והיא תענה לכם עם פרצוף של שואה O-O "לאדעת" אתם תרצו להעיף לה סטירה ולהגיד לה "תשתחררי על החיים שלך יא גנובה".
    אבל אם תשאלו מישהי אחרת והיא תענה לכם "אממ..אני חושבת 25, אתה רוצה שאני ישאל רגע בשבילך? "
    אתם תודו לאלוהים שנפלתם על מלאך כזה.

השני החשוב, והוא מאד קשור לחיוך, הוא תגובה מלאה ונעימה.
    לא מזמן התחילה איתי בחורה, היא הראתה לי סימנים של משיכה כלפיי וכשדיברנו בסמסים אני מן הסתם הורדתי את הרגל מהגז ועניתי לה תשובות קצת...רדודות, תשובות קרות ולא מעניינות ואז היא לאט לאט הפסיקה לנסות להשיג אותי.
    כששאלתי אותה מה קרה ולמה היא פתאום היא נשמעת כאילו שהיא רק קמה מהשינה, היא אמרה שאני לא עונה בצורה נעימה..שלא כיף לה לדבר איתי כבר.

תחשבו על זה, אם תתקשרו לחבר שלכם ותגידו לו "בואנה אחי אתה לא מבין!!! בדיוק הייתי בקניון וראיתי איזה אחת חמודה משהו פחד, קיצר הלכתי אלייה וזה, היא זרמה איתי והכל, נתנה לי תמספר שלה וקבענו לצאת כנראה!" כולכם בהתלהבות והכל, ואז הוא יענה
    "וואלה מגניב אחי..." עם קול של מתרומם שכנראה שהתקשרתם אליו בדיוק בזמן שהוא מאונן.
    ככל הנראה אתם תענו לו "מה ישך אחי? למה אתה ככה?" בגלל שהוא עונה כמו מכוער, נכון?

אבל אם הוא יענה "מה אתה רציני?!! מה איך קוראים לה? מאיפה היא? איפה קבעתם?" אתם תיהיו מבסוטים על החיים שלכם ותרצו להמשיך לשתף את החבר הזה.

אותו הדבר אם בחורה תבקש ממכם עזרה בסופר או בתור לYELLOW ותענו לה תשובה קצרה וקרה, היא תתבאס עלייכם..אבל אם תחייכו, תרגעו קצת, ותענו תשובה מלאה שכיף לשמוע, יש סיכוי שהיא אולי תיהיה הדייט הבא שלכם

הדבר האחרון שמאד חשוב -
    הדדיות.
    בן אדם שכיף לכם איתו, כנראה שגם לו כיף איתכם.
    בן אדם שעונה לכם על בסיס קבוע בחצי מצב רוח וחצי עניין, כנראה שאתם לא מעניינים לו באמת תזין, אז אם אתם חושבים להשיג בחורה שאולי יש סיכוי שהיא לא בעניין שלכם, אל תנסו אפילו להשיג אותה כדי שלשניכם לא יבצר מצב לא נעים..
    היא תרגיש באסה כי בן אדם שהיא לא רוצה מנסה להשיג אותה אז היא צריכה לבאס אותכם, ואתם תרגישו חרא עם עצמכם כי ניסיתם להשיג מישהי שהיא לא רוצה.

מצד שני, אם אתם מרגישים בנוח עם מישהי, כיף לכם איתה, היא מתקשרת אליכם ולא רק אתם אליה, היא מתעניינת, וגם אתם כלפיה, אתם מרגישים את ההדדיות בקשר שלכם, אז אתם יכולים ללכת על הצעד הבא.
    כמובן שאל תיהיו הומואים ותחכו לרגע המתאים, כי אין כזה רגע.
    גבר שלא עושה צעד ולא מנסה להשיג בחורה, הוא יוצא מעפן וגיי בעניי הבחורה.
    הוא לא רציני במילים אחרות.
    "אבל אני מפחד שהיא תדחה אותי רודני..."
    ואני מפחד שאני יזרום עם בחורה ואני יגלה שהיא לא גילחה למטה...נו אז? זה יעצור אותי מלנסות? לא! אני ינסה ואני יקווה שהיא השקיעה בעצמה למטה כי אם לא אני יברח משם כמו סודני מהגבול.

שיהיה בהצלחה לכולם, ותשקיעו בעצמכם, רק טוב יצא לכם מיזה

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

סחטיין על ההשקעה רודני, נורא נהנתי לקרוא!
    אני מיישם פה הכל על בסיס קבוע כבר

ולמה להסתפר פעמיים בחודש? אצלי עד שהשיער "מהתאושש" מהתספורת זה בערך שבוע-שבוע וחצי, אז כמה ימים אחרי לקצץ אותו? חח
    אני מסתפר פעם בחודש-חודש וחצי, אני אוהב שהשיער שלי ארוך קצת, אני מרים קצת את הפוני עם חימר (בהמלצת טיילר) ושאיר את שאר השיער שוכב, אבל מורח על עליו גם קצת כדי שישכב טוב , לפעמים גם מבלגן את השיער קצת, אני אוהב ת'לוק הזה.
    אבל שמתי לב שהשיער שלי מתחיל להיות דליל קצת מאז שאני משתמש באופן יומיומי בחומרים לשיער (ושוטף אותם עם שמפו איך שאני מגיע הבייתה) (

הבאת פה תסרוקות יפות, אולי אני אלך על כמה מהם בפעם הבאה שאני אלך להסתפר

אגב, איך כדאי לגזור את הפאות שלי? כי שמתי לב שהולך עכשיו חזק שפיץ, ואצלי זה תמיד מרובע ...

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

כל אחד והמהירות שהשיער שלו גודל...אצלי אישית יש צורך בפעם פעמיים בחודש..כאילו נגיד בתחילת החודש ובסופו שוב.
    לפעמים לא צריך..זה משתנה.

בקשר לחומר ששמים בשיער, אני גם נראה לי יקנה מתישהו חימר, כי החומר שאני שם בשיער מתחיל להימאס עליי, באלי משהו אחר.
    אני גם עושה כמוך אגב, מרים קצת את החלק מקדימה, ממש כמו התמנה השמאלית האחרונה למטה או 2 התמונות האמצעיות..זה הסגנון שאני אוהב.

בקשר לפיאות, אל תעשה את מה ש"הולך" חזק, כי אתה תראה כמו כולם.
    המטרה זה לוק שונה משל כולם, תלמד
    אני אישית אוהב שהפיאות שלי דווקא ארוכות יותר ורגילות מרובעות כאלה, אצלי הם מסתיימות כמעט בסוף החיבור של האוזן לראש, ולא למעלה.

פרסמת אחויה

אורן וואלה גמאני מרגיש לאחרונה בגלל החומרים האלה... אבל תכלס בלי לשים משהו על השיער זה לא יוצא יפה..

אצלי זה ווקס פשוט רגיל, יכול להיות בגלל זה? צריך למצוא חומר איכותי ולהשקיע. אם למישהו יש המלצה (חימר זה ההמלצה היחידה?) שתפו חופשי

כרגע אני חייב ווקס כי אני עושה כמו זה http://i.imgur.com/W9AMfvN.png

עם מים זה מחזיק בהתחלה, ואז לך תדע נהרס לך באמצע או לא.. לא באלי שיהרס ולהראות מעפן אז חייב איזה משהו על השיער שישמור ת'עיצוב

פאות אני אוהב כשזה דק שפיץ אבל אין חייב לטפח את זה. בכללי לדעתי חייב כל חודש לבקר תספר. לא משנה גודל לא גודל
    תמיד מאחורה בעורף זה גודל וזה נהיה לא יפה ובכללי תמיד יש מה לסדר.. פה מסגרת.. שם לתת נגיעה.. או שאם זה שחיטה בשבילכם תמצאו חבר
    שיעשה לכם תסידורים (אבל אחד שאפשר לסמוך עליו חח אני אישית הולך לספר) אבל לא לזלזל כי זה דברים ששמים לב אליהם וזה מראה על בנאדם שדואג לעצמו ומטופח

אם מישהו שואל אותי על מה לשים את ההכי דגש? שימו תדגש על תגובה מלאה ונעימה. תקראו שוב תדוגמא של השיחה עם החבר ותבינו.

מנסיון מוריד לך כשהצד השני לא עונה לך באנרגטיות בשמחה עם מצברוח שואל מתעניין מפרגן אלא אשכרה כמו שרודני כתב כאילו תפסת אותו כשהוא מאונן

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אז זהו שאני לא ממש שם חימר רגיל, לא כמו של טיילר ה OSMO CLAY WAX הזה, הוא יקר באופן מוגזם.

אני קניתי חומר לשיער של שוורצקופף, זה לא בדיוק חימר , אבל אני ממש אוהב אותו, מספיקה לי כמות קטנה כדי להעמיד את השיער יציב, נותן מראה יבש. אם תרצה אני יכול לשלוח לך קישור בפרטי להזמין את זה.
    אני גם מרסס WELLAFLEX ספריי מקשיח כדי שהשיער יחזיק טוב, וזה מחזיק יום שלם גם אם אתה מזיע השיער בקושי זז

ונראה איך אני אסדר את הפיאות הפעם חח

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    אז זהו שאני לא ממש שם חימר רגיל, לא כמו של טיילר ה OSMO CLAY WAX הזה, הוא יקר באופן מוגזם.

אני קניתי חומר לשיער של שוורצקופף, זה לא בדיוק חימר , אבל אני ממש אוהב אותו, מספיקה לי כמות קטנה כדי להעמיד את השיער יציב, נותן מראה יבש. אם תרצה אני יכול לשלוח לך קישור בפרטי להזמין את זה.
    אני גם מרסס WELLAFLEX ספריי מקשיח כדי שהשיער יחזיק טוב, וזה מחזיק יום שלם גם אם אתה מזיע השיער בקושי זז

ונראה איך אני אסדר את הפיאות הפעם חח
    למה בפרטי? תביא פה

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אפשר לפרסם פה קישורים? כי ראיתי שזה מצנזר

http://www.centhair.co.il/%D7%A9%D7%...92%D7%90%D7%9D

כזה קניתי, אני לא הזמנתי מהאינטרנט כי יש לי חנות של מוצרי שיער סיטונאית שמוכרת למספרות כמה מטרים מהבית ... קניתי את שלי ב60 ככה

ממליץ מאוד, אבל הוא לא נשטף במים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אפשר לפרסם פה קישורים? כי ראיתי שזה מצנזר

http://www.centhair.co.il/%D7%A9%D7%...92%D7%90%D7%9D

כזה קניתי, אני לא הזמנתי מהאינטרנט כי יש לי חנות של מוצרי שיער סיטונאית שמוכרת למספרות כמה מטרים מהבית ... קניתי את שלי ב60 ככה

ממליץ מאוד, אבל הוא לא נשטף במים
    הזוי.
    אני במקרה היום דיברתי עם הבנאדם שאחראי להם על האתר

בכל מקרה, אני רוצה להוסיף משהו שאף-אחד לא מדבר עליו: הצבת יעדים.
    תתכנו דברים לעתיד. לא סתם "לזרום עם החיים", תציבו לכם מטרות ותגשימו אותם. לפי זמן. אין לכם מושג כמה זה עוזר ועושה סדר.
    תתחילו בקטן. תגידו לעצמכם, בתאריך ככה, אני מסתפר. אחרי זה אני חוסך כסף בעבודה מהצד. עם הכסף הזה אני קונה כמה בגדים נחמדים ועושה טיפול אצל קוסמטיקאית. אני משלים בגרות באנגלית. עוד 3 שנים מהיום אני לומד כלכלה.

אל תגידו "מה שיהיה יהיה" כי אתם תגמרו רע. ואני רואה פה בעבודה דוגמאות לאנשים בלי שאיפות או מטרות ואני עצוב עבורם. ההווה שלהם ממש לא וורד. והעתיד? שחור לגמרי. אני מדבר איתכם על אנשים שנמצאים במינוס, חיים עם ההורים, לא מודעים לעצמם ולדרך בה הם מדברים (שליליים מאוד), בלי אפשרות לשנות את זה בגלל הגיל המתקדם, כנראה לא עשו סקס ב-5 שנים האחרונות, התחביב שלהם זה לשחק בסוני ולראות טלוויזיה.

כמובן שאני מציג פה מקרה קיצון, כמובן שיש פחות גרוע. אבל אני מזהיר שבנאדם ש"זורם" רחוק לא יגיע.

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

חחח אני רוסיה לבנה וגאה בזה!
    לא מתעסקת בלהשתזף... להפך אני מתה על זה שאני לבנה וניגוד הצבעים ביני לבין מישהו שהוא שחום אש סקסי רצח בעיניי *-*
    כושר... מסכימה!
    שיער.. חחח אצלי הוא כ"כ ארוך לא הסתפרתי שנים

בנוגע לשלושת הנקודות האחרות: מסכימה ב-100% !
    כל הכבוד רודני, אשכול נורא שימושי וכיפי

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

וכמובן אל תפחדו להיכשל.

אני אתן את הדוגמה שלי, איך המטרות שלי התגשמו\התפוצצו לי בפנים. בעבר ובעתיד.

להיות שחקן כדורגל (לא מוכשר מספיק) X
    להתחיל לבנות תכנית להכנסה פסיבית (עכשיו אני רואה את הפירות) V
    לסיים בית ספר בצורה מרשימה (סיימתי עם הממוצע הכי גבוה נראה לי) V (בדיעבד מטרה מיותרת)
    ללכת ללמוד באוניברסיטה תואר (הייתי הכי צעיר שזה מבאס, בנוסף הבנתי שאני לא יוכל לחיות בתור שכיר) X - פה (!!) זה היה משמעותי שהיתי בבית אצל ההורים איזה חודש וחצי בדיכאון של החיים שלי עםמחשבה שהחיים שלי זה פח. הייתי בדאון, וגרמתי להם גם הרבה עצב, עד שלאט לאט תפסתי את עצמי בידיים והמשכתי עם המטרות שלי.
    לשפר מראה (פנים - הפסקתי לעשות גלאח וגיליתי שיש לי שיער בנזונה, גם אין לי פצעים) V
    לשפר מראה (הולך לחדר כושר, אבל עוד לא "הגברתי קצב") V+X
    לעבוד לצבור כסף (עובד בעבודה בת זונהה, אם כי יש לי חשש לאחרונה שנאי יפוטר כי אנשים מרגישים שאני לא "נאמן" לחברה) V
    לעבוד על הפרויקט שלי (מאוד מקווה שככה אני אתעשר) V-בתהליכים, עומד לצאת עוד מעט ממש!!!!!
    =====
    לעתיד:
    לתת פוש בחדר כושר
    לעשות סבב טיולים בעולם
    לתחזק את ההכנסה הפסיבית שלי
    להחליט איפה אני רוצה לגור (לא ישראל, בטוח)
    לקנות בית במדינה שאני אגור
    להגיע למצב של PUSSY SLAYER באותה מדינה
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 04-07-2013 בשעה 16:38.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אידי- נחוי, כבר שכחתי שאתה אחד שמגיב תגובות מעניינות ולא חבר בפמילייה של הספאמרים הקבועים בפורום..
    כל הכבוד
    אני אישית משלב בין שניהם, אני גם מוכר בתור בן אדם מאד מאד זורם ומאד ספונטני, נדיב ואחד שלא נותן הרבה משקל לכסף ולחומרניות,
    ומצד שני יש לי כל הזמן שאיפות, כל הזמן אני חיי לפי היעדים שלי ולפי המטרות שאני מציב לעצמי.
    זה חוק ברזל, אבל הסיבה שלא שמתי אותו תחת ה3 הדברים החשובים, בגלל שהוא לא כל כך מאפיין אנשים באופי שלהם..

בן אדם שמחייך כל הזמן, עונה בצורה כייפית ויודע לקבל ולתת בצורה שווה, הוא בן אדם שכל אחד רוצה אותו שיהיה לצידו במשך חייו.
    למרות שכשאני חושב על זה עכשיו...גם בן אדם עם יעדים בחיים זה דבר שכמעט שאין דומה לו
    יפה אמרת אחויה.

SEXYBEER, מה נסגר איתך חח זה פאקינג מוזר להיות מזרחי שחום שיוצא עם רוסיה בצבע של גופה חחח
    אני מעדיף לצאת עם ברזילאית שחומה עסיסית כזאתי..אחת שבאלי להגיד עלייה "יאמממייי" חחח
    למרות שיש גם רוסיות שהן לא הכי לבנות בעולם והן מטריפות לי תצורה..אחחח בלונדיניות...

בקשר לשיער, מן הסתם את בחורה, אין לך יותר מידי מקום לטעויות חח
    ותודה נשמה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אחשלי, תפרט קצת על העבודה שלך, נשמע שאתה בן אדם עם ראש עלי הכתפיים שמכניס משכורת לא רעה..דבר אחי.
    איפה אתה רוצה לטייל בעולם?
    בקשר ללגור במקום אחר, לא מפריע לך שהמשפחה שלך תגור בארץ ואתה במקום אחר?
    ולהיות זיין זה לא תמיד כזאת מתנה משמיים אחי...אתה אומנם נהנה וטועם מהמון ממתקים, אבל בסופו של דבר כולם רוצים לזכות בדובדבן שבקצפת...

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אתיופים וערבים חולים על בחורות שלבנות כמו שלג, אותי זה קצת מגעיל

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

אתיופים וערבים חולים על בחורות שלבנות כמו שלג, אותי זה קצת מגעיל
    חחחחחחחחח למה רק אתיופים וערבים????
    וואי כושי שיוצא עם לבנההההההההה הכי סקסי בעולם!!!!!
    הלוואי עליי חחחח ;-;

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אחשלי, תפרט קצת על העבודה שלך, נשמע שאתה בן אדם עם ראש עלי הכתפיים שמכניס משכורת לא רעה..דבר אחי.
    איפה אתה רוצה לטייל בעולם?
    בקשר ללגור במקום אחר, לא מפריע לך שהמשפחה שלך תגור בארץ ואתה במקום אחר?
    ולהיות זיין זה לא תמיד כזאת מתנה משמיים אחי...אתה אומנם נהנה וטועם מהמון ממתקים, אבל בסופו של דבר כולם רוצים לזכות בדובדבן שבקצפת...
    מתכנת PHP: בא בבוקר, שומע מוזיקה באוזניות, מקבל מיילים מאנשים שלא מבינים כלום, מבצע את מה שהם מבקשים (מזל שאני מסיים הכל מהר ומתפנה להתעסק בדברים כמו לכתוב הודעה בפורום אטרף). היום עבדתי למשל על אתר של ציוד משרדי, בניתי "פילטר" שמסנן מוצרים לפי תגיות ומציג את זה יפה עם אפקטים (נקרא AJAX). בקיצור, משעמם, ומזל שאני מתייחס לזה בתור מדרגה בדרך למעלה.

איפה לטייל? הייתי בהמון מדינות כבר, אבל לא בטיול שלי עם עצמי. תאילנד, רוסיה והמדינות השכנות, צ'כיה, פולין, ברזיל (במונדיאל ב-2014 זו יכולה להיות חוויה). מדינות נוספות כשאתגבר.

בנוגע למשפחה: זה הדבר היחידי בערך שעוצר אותי לעזוב הכל עכשיו. בכל מקרה, אמא שלי לדוגמה מחכה לפנסיה בישראל ואז היא תעבור בחזרה לבלרוס ששם הפנסיה הממוצעת היא 80$ (יש לי מלא קרובי משפחה שם, היא גם המדינה שכרגע בעדיפות שלי, אם כי אני פתוח להכל, אני לא רוצה לעבור לבד לאנשהו בלי קשרים חברתיים, זה מאוד קשה לשרוד ככה). בינתיים אני לא ממש סובל פה, אני מתייחס לזה כאחלה מקום לעשות בו כסף. בקטמ הזה ישראל אדירה, ושלא יזיינו לכם תשכל על יאיר לפיד וכל החרא הזה.

בנוגע ללהיות זיין, כשתהיה במזרח אירופה אתה תבין מה זה ההבדלים בין ישראל לשם. עד לא היית, אז אתה ממש לא קולט. כל אחת נחשבת שם לממוצעת בקלות יכולה להיות דוגמנית בישראל. שלא נדבר על הקלות שמביאים אותן. בסופו של דבר, אני כן אחיה עם מישהי מיוחדת שלי, אז אני כולה בן 20 עכשיו, אז נהנה כל עוד אפשר..

עריכה: חשוב לציין בנוגע להצבת יעדים. כשלא עומדים ביעדים. לא להישבר. אם הייתי נשבר, הייתי עכשיו בבית שלי הורים שלי מגרבץ כל היום, אם כל המטרות שלי בחיים היו קורות הייתי עכשיו באוניברסיטה בדרך חמשהו שאני לא רוצה אני בנאדם שנשבר בקלות, וזה משהו שאני צריך לעבוד עליו. תמיד תחשבו טוב, ואני אומר את זה בתור בנאדם שלא נוטה להיות אופטימי ותמיד מסתכל על המציאות באופן אובייקטיבי.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 04-07-2013 בשעה 16:58.

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 20:05.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect