|
|
שיהיה רודני
היה לי חבר כמוהו גם כן היה דלוק על מישי שלא שמה עליו זין בכלל ומנצלת אותו ואני אומר לו רד ממנה רד והוא לא מקשיבבבבבבבבב ועושה ההפך ממה שאומרים לו ואז בוכה למה זה מגיע לי ורוצה להתאבד ולוקח כדורים קיצר חולי נפש כולם כל העולם התרחק ממנו אחרי זה כולל אותי אין לי מקום לסאד קאנטס בחיים
במקום פאקינג לבוא כמו גבר להיות זורם נורמלי לשבת איתה על בקבוק או על חומר למסטל אותה ולהיות סיק קאנט ולהביא בה כמו שצריך הוא מתעסק לי בקקי אומר לה שהוא אוהב אותה ומכין לה כל מיני דברים שלא מעניינים אף אחד
היום כל מה שצריך בשביל לזיין זה חשיפה לבנות זורמות עם קצת אלכוהול וחומר ואתה מביא בכל אחת ואתם בוחרים להתעסק בקקה סבבה בחירה שלכם
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 04-07-2013 בשעה 10:47.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אני מסכים איתך בקטע של "שיהיה" כי זה בעיה שלו לא שלי..אבל מצד שני, אני אוהב לעזור ואוהב לשתף את הסודות שלי בתחום הזה..אז קשה לי לראות אנשים שעושים צעדים שהם לא נכונים, ואז מתבאסים.
אבל תכלס..זה בעיה שלו. אנחנו ניסינו לעזור, והוא ירק לנו בפרצוף...WHO GIVES A DAMN.
דבר שני, באמת מה נסגר איתך? הדרך היחידה שלך לזיין בחורות זה עם אלכוהול וסמים? מה יש לך?
למה שלא תיתן להם לשתות סם אונס ותגמור את הסיפור וזהו?
גבר..אם אתה באמת ככה מזיין בנות, אז צר לי לבשר לך, אתה לא באמת יודע איך להשיג בנות.
יאללה מה אתם משחקים אותה צדיקים כאילו שאתם לא עושים את זה...כולם עושים את זה אז אל תזיינו במוח זה משו שהיה מאז ומתמיד
זה שיש בתולים פחדנים שאין להם ביצים לזרום עם זה זה בעיה שלהם לא שלי וככל שהם יבינו את זה יותר מהר ככה יהיה להם יותר טוב
מי משחק אותה יגנוב?
בחיים שלי לא גרמתי לבחורה לשתות כדי למסטל שאותה שהיא תזרום איתי..
הפעמים שהבחורות שתו וזרמו איתי, זה היה בגלל שהן רצו לשתות בעצמן והן הזמינו שתייה במועדונים לעצמן.
לא יודע מה איתך, אני לא צריך אלכוהול או סמים כדי להראות טוב יותר שבחורות יזרמו איתי.
למסטל בחורה בשביל סקס זה נמוך, מה גם שזה נחשב אונס ..
אני לא מצטט אף אחד מהגורואים ב FX P מפני שאתה לא משכיב בחורות עם רוטינה חחחחחחחחח
אני נגד כל השיט הזה, למרות שאני לא מעט זמן ב FX P ועוזר שם לא מעט בכלל ..
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כוס אמק כמה בתולים יש בפורום הזה לא מאמין שבכלל באתי לפה מילה שאם לא הייתי מכור לטרולינג לא היתי נשאר פה שניה.
מה שאמרתם רק מוכיח כמה שאתם בתולים וחסרי נסיון שלא יצאו מהבית מספיק
אז בואו אני יחדש לכם משו כובעים
כולם שותים
או
כולם מעשנים
מה זה אומר? שאתה לא "אונס" אף אחת כי היא בעצמה מתה להתמסטלללללללללל למה??? כי בנות הן בדיוק כמונו זה שאתם בוחרים להתייחס אליהן כמו ללאדע מה זה כבר בעיה שלכם ושל האופי שלכם....
מה קשור סם אונס כוס אמק בחורה רוצה להתמסטל מה לא תזרום עם זה? אם מישי אומרת לך "וואי בא לי לפרק איתך בקבוק" מה לא תזרמו עם זה?
אנלא מדבר על לגשת לבנות כמו כובע עם בקבוק ולהשקות אותן אני מדבר על ישיבות נורמליות של בני אדם לא כל מיני התנהגויות של אנסים וכובעים....
קיצר אני מרחם עליכם ומציע לכם לראות חיים
איכסה.. בנות שמשתקרות וב3 בלילה מזדיינות עם ענף של עץ..
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
איככ מה זה השטויות האלו "אונס אונס"
בחורות ששותות יודעות מראש שהן הולכות להתמזמז או להזדיין,מה אתם משחקים אותה חכמים,הנה אתמול הזמנתי בחורה אחת עם חברות שלה לבית של חבר שלי אמרתי לה שיהיה שתייה וזה והיא אמרה לי וואיי "אני עושה מלא שטויות כשאני שיכורה" אמרתי סבבה נעשה שטויות ביחד כשנהיה שיכורים והיא זרמה עם זה,בחורות מודעות טוב מאוד למה הן שותות ומתי,אל תזיינו את השכל על אונס.
אם מישהו ראה את האשכול שפתחתי שבוע שעבר על הידידות שלי שלקחו אקסטזי ולא רצו עדיין להזדיין,ככה זה חברים,בנות יכולות לשלוט בעצמן ואל תגידו לי שלא.
עוד סיבה למה בחורות שותות זה בגלל שהיא מאבדת את כל הביישנות ואת כל המחשבות האלו מה חברות שלה יחשבו כשהן יראו אותה ואת המחשבה שהיא תצא כאילו "זונה"...
כמה פעמים ידידות אמרו לי "כשאני שיכורה,אני ממש אחרת,אני עושה כל מה שבא לי לראש" אבל בעצמן ממשיכות לשתות במסיבות ולהתמזמז
זה לא OBVIOUS?
אבל כן יש משהו אחד שאני תמיד עושה,אני תמיד מיידע את הבחורות שתהיה שתייה ושיש בית ריק,תמיד תמיד תמיד.
awake אל תקשיב להם רק בישראל זה ככה. אני זוכר פעם הייתה כתבה על אחת שהלכה עם 10 בנים והיא לבד והיא "שתתה".. ואחרי זה בכתה ש"אנסו" אותה. עלק אנסו היא 100% ידעה מה יקרה.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017