לפני כמה חודשים התחלתי לצאת הרבה, לדבר הרבה עם בנות ולהפנים כל מיני חוקים של פיקאפ.
אני לא מהכובעים או משהו... אני לא חושב שצריך כלכך לשים לב לפרטים הקטנים, כי הבחורה לא באמת שמה לב אליהם, אבל כן יש דברים נכונים בפיקאפ. עקרונות כלליים, לא דברים של "תשאל אותה מי מעשן יותר בנים או בנות" כי זה פאקינג עלוב...וגם זה קצת מפתיע אבל אף פעם, גם בסט הראשון שלי, לא פתחתי עם פתיחה עקיפה...תמיד אמרתי את חמודה בואי נכיר וכאלה...CUT THE BULLSHIT
בקיצור בתקופה ההיא הרגשתי ממש במוד, הרגשתי ממש טוב ושאני ממש יכול להתחיל עם כל אחת.
ועוד דבר, הרגשתי שעקרונות נטמנו בי מיד וזה פאקינג עזר לי. הרגשתי שבשיחה עם בחורה יש לי עמוד שדרה, לא יודע איך להסביר את זה. כאילו אני לפני שנה, היה אומר דברים אחרים לגמרי והיה יוצא פוסי, ילדותי, מתחנף מדי, הומו מדי.
אבל מכירים את זה שיש תקופה ארוכה שאתם לא מדברים עם בחורה, ולא יוצאים כלכך...תקופות כאלה, ואתם פאקינג שכחתם הכל???????????? אני מרגיש עכשיו שפאקינג כל מה שהיה טמון בי הלך לאלף עזאזלים...
זוכרים את החברה שהייתה לי? זרקתי אותה היום כי אני לא רוצה אותה (זה בלי קשר לנושא של האשכול), אנחנו לא מתאימים והיא סתם ילדה קטנה וסתומה שחיה בפריקים של הסנטר...מה אני צריך את זה
ועכשיו, בעצם לא עכשיו, זה כבר הרבה זמן שיש מישהי שאני רוצה. הכרתי אותה בפייסבוק, ביקשתי מספר פלאפון (זה היה בתקופה שהייתי במוד אחושרמוטה) והכל הלך סבבה דיברנו הרבה בפלאפון ופאקינג לא יצא לנו להיפגש אולי בגלל שסתם לא יצא וכן אולי בגלל שאני קצת פוסי...עכשיו נראה כאילו היא ממש ממש נעלבה שאני לא דיברתי איתה הרבה זמן ופתאום היא רואה שאני בריליישנשיפ עם הפריקית מהסנטר, ובכלל סיפרתי לה על הפריקית מהסנטר שרוצה אותי ואמרתי לה אני רוצה אותך אני לא יגע בה!!
ועכשיו שאני מדבר איתה בפייסבוק, עם הבחורה שאני די רוצה, היא ממש סנובית ומסננת!
והאמת? זה קצת בטבע שלה לכתוב בסנוביות..גם לפני זה היינו מדברים ולפעמים היה יוצא שהיא סנובית אבל כשהיא הייתה עונה היא הייתה עונה בלב כאילו היא כן רוצה אותי ואז אחרי 2 דקות אני מרגיש שהיא ממש מסננת.
לא יודע מה לעשות...אני מרגיש פאקקינג חרא, פאקינג לא בגיים! כאילו אם אני עכשיו אדבר איתה פנים אל פנים זה לא ילך חלק ואני לא אעשה את מה שאני צריך לעשות...כשהייתי במוד והרגשתי מדהים פשוט הייתי בוס, הייתי יכול לדבר איתה שיחה ממש מצחיקה להיות הכי עם ביטחון ותוך כמה דקות לנשק אותה...ואני לא מגזים...ואני נראה טוב אל תחשבו שאני איזה כובע מכוער שחיף קירח שנראה כמו סניה ויוצר נוחות וככה משיג כל אחת...אני נראה טוב אני אומר לכם.
מה פאקינג לעשות??
חשבתי מחר להרים אליה צלצול להגיד לה אתמול זרקתי את XXX הפריקית (מה שבאמת עשיתי) וכוסעמק להציע לה לצאת כבר כי אני באמת מתעניין בה היא נראית ממש יפה ממש חמודה גרה בעיר שלי וגם נראית אחת כזאת שאני יכול להתאהב בה, אחת כזאת שהיא בסגנון שלי, מה שאני מחפש!! וזאת שזרקתי הייתה הכי לא מה שאני מחפש.
ומה שמעצבן בזאת שאני רוצה, היא יכולה להתכתב איתי, אחרי כמה זמן לא לענות, לכתוב משהו מסנן, ואז פתאום לכתוב "לאביווו (:"
או שנגיד מראה סימנים שהיא רוצה, שאני אומר לה בא לי לראות אותך היא עושה "נו אז מה עושים בנידון?" כאילו היא רוצה לראות אותי
וחשוב גם להבהיר שהיא לא ערסית מזרחית כזאת...היא ממש בסגנון של ההיא ששברה אותי ושאני חופר עליה בפורום...היא אתם יודעים מהרגילות האלה שומעות רוק ישראלי קליל כזה...אשכנזיות באופי (לא בהכרח באמת אשכנזיות), לא יודע מה להגיד לכם אני אוהב את זה, אני אוהב בנות חמודות שקטות כאלה ולא מזרחיות שצועקות ועשות רעש...זה מוריד לי את הזיקפה.
בקיצור...מה לעשות אנשים?????

ציטוט ההודעה