קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. WHEN YOU SEE IT YOU'LL SHIT HANDS
    על ידי afx בפורום דיבורים
    תגובות: 8
    הודעה אחרונה: 30-07-2011, 16:23
  2. Lion King - 06 - Can You Feel The Love Tonight
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 23-10-2005, 08:12
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 35

WHEN YOU FEEL LIKE SHIT

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל WHEN YOU FEEL LIKE SHIT

לפני כמה חודשים התחלתי לצאת הרבה, לדבר הרבה עם בנות ולהפנים כל מיני חוקים של פיקאפ.
    אני לא מהכובעים או משהו... אני לא חושב שצריך כלכך לשים לב לפרטים הקטנים, כי הבחורה לא באמת שמה לב אליהם, אבל כן יש דברים נכונים בפיקאפ. עקרונות כלליים, לא דברים של "תשאל אותה מי מעשן יותר בנים או בנות" כי זה פאקינג עלוב...וגם זה קצת מפתיע אבל אף פעם, גם בסט הראשון שלי, לא פתחתי עם פתיחה עקיפה...תמיד אמרתי את חמודה בואי נכיר וכאלה...CUT THE BULLSHIT

בקיצור בתקופה ההיא הרגשתי ממש במוד, הרגשתי ממש טוב ושאני ממש יכול להתחיל עם כל אחת.
    ועוד דבר, הרגשתי שעקרונות נטמנו בי מיד וזה פאקינג עזר לי. הרגשתי שבשיחה עם בחורה יש לי עמוד שדרה, לא יודע איך להסביר את זה. כאילו אני לפני שנה, היה אומר דברים אחרים לגמרי והיה יוצא פוסי, ילדותי, מתחנף מדי, הומו מדי.

אבל מכירים את זה שיש תקופה ארוכה שאתם לא מדברים עם בחורה, ולא יוצאים כלכך...תקופות כאלה, ואתם פאקינג שכחתם הכל???????????? אני מרגיש עכשיו שפאקינג כל מה שהיה טמון בי הלך לאלף עזאזלים...
    זוכרים את החברה שהייתה לי? זרקתי אותה היום כי אני לא רוצה אותה (זה בלי קשר לנושא של האשכול), אנחנו לא מתאימים והיא סתם ילדה קטנה וסתומה שחיה בפריקים של הסנטר...מה אני צריך את זה

ועכשיו, בעצם לא עכשיו, זה כבר הרבה זמן שיש מישהי שאני רוצה. הכרתי אותה בפייסבוק, ביקשתי מספר פלאפון (זה היה בתקופה שהייתי במוד אחושרמוטה) והכל הלך סבבה דיברנו הרבה בפלאפון ופאקינג לא יצא לנו להיפגש אולי בגלל שסתם לא יצא וכן אולי בגלל שאני קצת פוסי...עכשיו נראה כאילו היא ממש ממש נעלבה שאני לא דיברתי איתה הרבה זמן ופתאום היא רואה שאני בריליישנשיפ עם הפריקית מהסנטר, ובכלל סיפרתי לה על הפריקית מהסנטר שרוצה אותי ואמרתי לה אני רוצה אותך אני לא יגע בה!!
    ועכשיו שאני מדבר איתה בפייסבוק, עם הבחורה שאני די רוצה, היא ממש סנובית ומסננת!

והאמת? זה קצת בטבע שלה לכתוב בסנוביות..גם לפני זה היינו מדברים ולפעמים היה יוצא שהיא סנובית אבל כשהיא הייתה עונה היא הייתה עונה בלב כאילו היא כן רוצה אותי ואז אחרי 2 דקות אני מרגיש שהיא ממש מסננת.

לא יודע מה לעשות...אני מרגיש פאקקינג חרא, פאקינג לא בגיים! כאילו אם אני עכשיו אדבר איתה פנים אל פנים זה לא ילך חלק ואני לא אעשה את מה שאני צריך לעשות...כשהייתי במוד והרגשתי מדהים פשוט הייתי בוס, הייתי יכול לדבר איתה שיחה ממש מצחיקה להיות הכי עם ביטחון ותוך כמה דקות לנשק אותה...ואני לא מגזים...ואני נראה טוב אל תחשבו שאני איזה כובע מכוער שחיף קירח שנראה כמו סניה ויוצר נוחות וככה משיג כל אחת...אני נראה טוב אני אומר לכם.

מה פאקינג לעשות??
    חשבתי מחר להרים אליה צלצול להגיד לה אתמול זרקתי את XXX הפריקית (מה שבאמת עשיתי) וכוסעמק להציע לה לצאת כבר כי אני באמת מתעניין בה היא נראית ממש יפה ממש חמודה גרה בעיר שלי וגם נראית אחת כזאת שאני יכול להתאהב בה, אחת כזאת שהיא בסגנון שלי, מה שאני מחפש!! וזאת שזרקתי הייתה הכי לא מה שאני מחפש.

ומה שמעצבן בזאת שאני רוצה, היא יכולה להתכתב איתי, אחרי כמה זמן לא לענות, לכתוב משהו מסנן, ואז פתאום לכתוב "לאביווו (:"
    או שנגיד מראה סימנים שהיא רוצה, שאני אומר לה בא לי לראות אותך היא עושה "נו אז מה עושים בנידון?" כאילו היא רוצה לראות אותי

וחשוב גם להבהיר שהיא לא ערסית מזרחית כזאת...היא ממש בסגנון של ההיא ששברה אותי ושאני חופר עליה בפורום...היא אתם יודעים מהרגילות האלה שומעות רוק ישראלי קליל כזה...אשכנזיות באופי (לא בהכרח באמת אשכנזיות), לא יודע מה להגיד לכם אני אוהב את זה, אני אוהב בנות חמודות שקטות כאלה ולא מזרחיות שצועקות ועשות רעש...זה מוריד לי את הזיקפה.

בקיצור...מה לעשות אנשים?????
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    3
    נקודות
    0

באתי לענות לך אבל ראיתי שפרסמת גם ב*** אז לא שווה אני יגיב לך פה משהו אחד ואתה תחזור לכובעים שלך לשמוע אותם אז בהצלחה ב***

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Halyg צפיה בהודעה
    באתי לענות לך אבל ראיתי שפרסמת גם ב*** אז לא שווה אני יגיב לך פה משהו אחד ואתה תחזור לכובעים שלך לשמוע אותם אז בהצלחה ב***
    תפסיק להיות כזה תינוק מגודל

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

תתחיל בלהעיף תמושגים של הכובעים מהראש שלך ולחשוב כמו בנאדם רגיל ולא כמו "אני בגיים" עזוב אותך מזה המילים האלה מה אתה חולה תסמונת אספרגר?? דבר כמו בנאדם תתחיל מזה קודם כל...

אח''כ...תפסיק להיות גזען ולדבר על דברים שאתה לא יודע לדבר עליהם כמו החרטא שאמרת של ה"צועקות ועושות רעש" כי אתה שולל אנשים סתם לפי המראה החיצוני שלהם ולפי המוזיקה שהם שומעים או מה שזה לא יהיה וזה תכונה של ילדים מסכנים בתכלס שאני מרחם עליהם והכל נובע מטראומת ילדות

אני יכול לתת לך "מזרחיות שצועקות ועושות רעש" שהן הילדות הכי חמודות בעולם והכי כיף איתן ובאמת הן נכנסות לך ללב ואני יכול לתת לך "אשכנזיות חמודות" שהן גועל נפש של בנות ובא לך להקיא מהן כשאתה מכיר אותן באמת. תפסיק להדביק תגיות לאנשים....כמו שאתה לא רוצה שיקראו לך פריק וילד סנטר בגלל המוזיקה שאתה שומע נכון??? אל תעשה את זה לאחרים...

לפחות זיינת תפריקית? הן כולן מזדיינות שם חבל תביא בה ואז תזרוק אותה...אל תשאר לי בתול עד גיל 20 חבל גם ככה אתה מסתובב עם זורמות

קיצר תתחיל לשנות תגישה שלך לאנשים ולחיים ולעצמך ומשם הכל יסתדר לך לבד. אני מניח שזה גם יקרה לך עם הגיל ומרד הנעורים שלך יעבור לך
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

1.תפסיק להגיד פאקינג... או לפחות תדלל
    2 .תרים אליה צלצול קל או הודעה שאתה תעשה אולי איזה סיבוב בטיילת בשישי ואם באלה להצטרף היא מוזמנת

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

לא יודע מה איתך אבל כשאני חשבתי יותר מדי על הבחורה ורציתי אותה כמו שאתה רוצה את הבחורה ה "חמודה" זיינתי הכל וזה נדפק לי.

מהרגע שאני שם לעצמי בראש שאני רוצה אותה,הבחורה מתחילה לסננן אותי יותר ויותר,בהתחלה זה במנות קטנות אחר כך זה במנות גדולות.בכללי זה תמיד נדפק לי איך שהוא,אני משיג רק את הבחורות שלא אכפת לי מהן ושבא לי רק לזיין אותן,כנראה בעיה אצלי מה לעשות

אם אתה כזה או יש לך בעיות כאלו,זרוק הכל מהראש,אסור לך בשום פנים ואופן להיות אובסיסבי לגביי בחורה אחת,אתה תדפוק לך מיליון בחורות ככה

ועוד משהו ששמתי לב עליו,אני רואה שאתה בונה את כל הביטחון שלך על הפנים שלך,קודם כל בלי להעליב אתה נראה סבבה אבל לא משהו שהייתי מסתמך כל כך הרבה.אם יש פנים סבבה אבל אין גוף טוב,אתה לא מתלבש טוב,אין סטטוס ואין כסף,אל תצפה ממנה ליפול לך מול הרגליים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

חוק לחיים: כשאתה רוצה להשיג בחורה, היא לא תרצה אותך (ברוב הפעמיים)
    כשאתה עושה את עצמך שאתה לא ממש רוצה להשיג בחורה, היא רוצה אותך.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מי שרוצה עוד חיזוק אז שמעתי את זה אישית מבנות לא מאחת ולא משתיים. הן גם מודעות לזה אז למה אנשים לא מבינים?

אני לא זוכר במדויק, אבל זה היה "ברגע שידעתי שבא לו עלי, הוא התחיל להתנהג שונה כזה, ירד לי ממנו אבל ממש.. לא כמו בהתחלה.. למה זה תמיד קורה לי?"

תכלס זה גם נכון מי שלא מבין, וחייב לנתח כל דבר. תנסו לחשוב.
    בהתחלה אתה מתנהג שונה, תלא מקרין לה שבא לך עליה, רואים את זה מקילומטרים. במיוחד נשים שהן קולטות דברים כאלה.

אחרי שהיא כבר יודעת שבאלך עליה, רואים שאתה מתנהג שונה.. יותר נואש למבט שלה.. לרגש שלה.. ליחס שלה.. וזה מוריד לה

אין אחד שזה לא קשה לא, אנחנו לא חיים פה בסרט. ברור שזה לא טבעי להדחיק ולהראות משהו אחר ממה שאתה מרגיש.
    אבל צריך לדעת לשחק תמשחק. זה החיים. וזה לא רק עם נשים.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

כי לא צריך להיות פאקינג ידיד גיי מסכן שמראה למישי שהוא "אוהב" אותה לפני שהיא בכלל זוכרת איך קוראים לו...זה קריפי ומסריח ורק מרחיק, אם מישי שבקושי מכירה אותי הייתה אומרת שהיא אוהבת אותי הייתי נרתע אחושרמוטה מנסיון זה קרה לי פעם וזה מרתיע. עד שזה לא קורה לכם אתם לא יודעים איך הבחורות מרגישות שנוחת עליהן אחד כמו למון ומתנהג כמו איזה לאדע מה..

fuck the hoes before they will fuck you up my niggas

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    מי שרוצה עוד חיזוק אז שמעתי את זה אישית מבנות לא מאחת ולא משתיים. הן גם מודעות לזה אז למה אנשים לא מבינים?

אני לא זוכר במדויק, אבל זה היה "ברגע שידעתי שבא לו עלי, הוא התחיל להתנהג שונה כזה, ירד לי ממנו אבל ממש.. לא כמו בהתחלה.. למה זה תמיד קורה לי?"

תכלס זה גם נכון מי שלא מבין, וחייב לנתח כל דבר. תנסו לחשוב.
    בהתחלה אתה מתנהג שונה, תלא מקרין לה שבא לך עליה, רואים את זה מקילומטרים. במיוחד נשים שהן קולטות דברים כאלה.

אחרי שהיא כבר יודעת שבאלך עליה, רואים שאתה מתנהג שונה.. יותר נואש למבט שלה.. לרגש שלה.. ליחס שלה.. וזה מוריד לה

אין אחד שזה לא קשה לא, אנחנו לא חיים פה בסרט. ברור שזה לא טבעי להדחיק ולהראות משהו אחר ממה שאתה מרגיש.
    אבל צריך לדעת לשחק תמשחק. זה החיים. וזה לא רק עם נשים.
    זה גם הפוך.. ברגע שידעתי שמישהי דלוקה לי על התחת התחלתי להתייחס אליה כמו זבל אפילו שהייתי מאוהב בה בטירוף.. לא ודע אולי המחשבה של "היא בכיס שלי" גרמה לי להעלות את האגו מעל הגבול של הטעם הטוב..
    דברים כאלה לומדים רק עם הנסיון של החיים אין מה לעשות.. כואב

משתמש מתחיל
    לייקים
    25
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    מי שבאמת רוצה משהו , יימצא דרך להשיג אותו .. מי שלא ? ימציא תירוץ

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    כמה שזה נכון ..
    ואני אומר לכם את זה מניסיון , גם בזה שהייתי בצד שרציתי להשיג מישהי והיא שינתה כלפיי את ההתנהגות וגם במד שמישי רצתה להשיג אותי ואני שיניתי כלפייה את ההתנהגות..

משתמש מתקדם האוואטר של SexyBeer.
    לייקים
    155
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    Can I get all tinky-winky in your dipsy?

יואו למוןןןןןןןן אם היא אמרה "אז מה עושים בנידון?" היא רוצה אותך!
    יאללה תיפגש איתה תצחיק אותה תהיה כיפי והכל יזרום מעצמו
    מה כל ההתלבטויות האלה?

Some laugh, some weep, some dance for joy.
    My mind craves nectar day and night..

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

שינויים בתכניות חברים...

אני טיפש, אמרתי לה שאני רוצה אותה ואז היא ראתה שאני עם מישהי אחרת...אז גם היא הלכה למישהו אחר...יש לה חבר אנשים.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

באסה.

זה מה שקורה למי שלא מקשיב למנוסים יותר ומעדיף לקבל עצטת מכובעונים בfx p

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אפילו לפי הכובעונים מ*** הוא יצא טונה...
    לא מבין תאלה שאומרים לבנות שהם רוצים אותם לפני שהן רוצות אותך כאילו מה הקטע???? זה כמו ללכת למלא לוטו ולהתבאס שלא זכית..וישך יותר סיכוי לזכות בלוטו מאשר להביא מישי ככה

למון בחיית אחשלי אתה עם פריקיות זורמות מה אתה משחק בקקי? תתארגן איתן על בקבוק שב איתן בגינה תביא חומר (הן מעשנות נייס גאי המגעילות האלה אל תיגע בזה) תמסטל ותזיין אותם...פה נגמר הסיפור...בסוף מישי תידלק עליך ויזרום לך
    הן כולן מזדיינות שם למה אתה לא עושה עם זה משו??

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 11:59.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect