אהלן,
הבעיות שלי מהעבר מתחילים לחזור אליי..אני מתחיל להרגיש בחוסר סבלנות, עצבים, חוסר פוקוס, חוסר רגש\רגישות, אין לי עניין באנשים ודברים שמסביב.
כל מיני אירועים מהזמן הקרוב גרמו לי להגיע למסקנה הזאת, ולאחר מכן, אחרי חשיבה קצת יותר עמוקה, גיליתי עם עצמי שאני חייב איכשהו לטפל בזה..לא באופן מקצועי כי אני לא מאמין בזה, אלה באופן אישי, עם העזרה של האנשים פה.
ה"אירוע" המרכזי שגרם לי להבין שאני בבעיה, קרה ביום ראשון לפני יומיים.
נסעתי עם חבר לקולנוע, הוא נהג, נסענו בתוך העיר בכביש עם 2 נתיבים לכל כיוון, ומישום מקום הגיע רכב מצד שמאל שעקף אותנו במהירות מטורפת וחתך אותנו בשנייה האחרונה וכמעט פגע ברכב של חבר שלי.
מפה לשם, הגענו לרמזור אחרי איזה דקה-שתיים של נסיעה כשהאידיוט שעקף אותנו היה במסלול הימני ואנחנו עצרנו במסלול השמאלי (אני הייתי בצד ימין, והנהג האידיוט בצד שמאל, אחד ליד השני).
פתחתי תחלון ואמרתי לו שפעם הבאה ישים קצת לב וירגע עם הנהיגה שלו כי הוא יכול לפגוע באנשים אחרים על הדרך..
אמרתי לו את זה בקטע טוב, הוא התחיל להשתולל, התחלנו לצעוק אחד על השני, הוא נסע טיפה קדימה ושמאלה וחסם לנו את הרכב שלא ניסע.
ואז איך שהוא חסם תאוטו, אני וההוא יצאנו שנינו מהרכב, מבלי לחשוב פעמיים (ומודה שזאת טעות...) הבאתי לו ראסיה לפנים, התחלנו קצת דחיפות ואגרופים, חבר שלי הגיע מהר והפריד ומפה לשם נרגענו שנינו והמשכנו לסוע כל אחד לדרכו.
התנהגתי כמו אידיוט, הייתי קר רוח, נדלקתי יותר מהר מאשר בנזין עם גפרור וזה הביא לתוצאה כזאת..פעם הבאה זה יכול להוביל לדקירה.
חבר שלי הציע לי ללכת לעשות יוגה וכל מיני חרטות..לא באמת התלהבתי מהרעיון, למען האמת.
יש למישהו רעיונות איך אני יכול להרגיע את עצמי?
אני חושב להתחיל לעשן ירוק...שמעתי מהמון אנשים שזה פשוט דבר שמרגיע...רק הבעיה שאני לא יודע מאיפה להשיג את החומר הטיבעי.