קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 07-03-2012, 19:45
  2. איך לפתוח הימור באופן תקין
    על ידי sn00p בפורום הימורים ו-Winner
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 04-10-2011, 22:08
  3. מדריך| איך לפתוח חשבון Paypal ואיך לכניס לו כסף
    על ידי AlonD בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 01-02-2008, 17:56
  4. [מדריך] איך לפתוח כמה איי סי קיו בלי תוכנה
    על ידי PerformeR בפורום ארכיון מדריכים
    תגובות: 33
    הודעה אחרונה: 19-04-2007, 00:30
  5. תגובות: 56
    הודעה אחרונה: 28-01-2006, 00:04
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

איך לפתוח חשבון ADSENSE תקין?

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

ברירת מחדל איך לפתוח חשבון ADSENSE תקין?

אהלן..
    הפעם האחרונה שלי עם אדסנס שבמהלכה הרווחתי סכום לא גדול, בערך 800 שקל. הייתה לפני כשנתיים וחצי עם אחסון חינמי ישראלי.

היום ניסיתי לפתוח חשבון נוסף בחשבון מייל שונה ושמתי לב שהם חסמו את כל הדומיינים של האחסונים החינמיים, גם ישראלים וגם בינלאומיים...

אז המסקנות שהיו או לקנות דומיין או כלום..

לא קניתי דומיין וגיליתי שאפשר לפתוח ADSENSE בעזרת BLOGGER , לפתוח BLOG בBLOGSPOT ואז להכניס בו פוסטים ולקבל אישור לפרסומות..

הקטע הוא שהבלוג שלי שנפתח לפני כ3 ימים, וכבר יש בו 30 פוסטים מקוריים [שאני כתבתי] ושימושיים ובלי האקים ושטויוות, אלא מאמרים על נושא כלשהו. מאמרים מושקעים ולא ספאם..

שלחתי כבר 5 בקשות אישור וכל פעם אחרי 7-8 שעות חוזרת לי תשובה למייל "תוכן בלתי מספיק"..

מה הם עשו? עכשיו אי אפשר בכלל לפתוח אדסנס תקין.

אשמח עזרה מהמבינים

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

תראה לאדסנס יש יתרונות וחסרונות. הם המובילים בתחום תשלום פר לחיצה אבל הם מאוד נוקשים גם בחוקים
    וגם בכל מיני דברים אחרים. בקלות אפשר לקבל שם באן על כלום.

אם הם רושמים לך תוכן בלתי מספיק כנראה שאלו פוסטים לא מושקעים אבל אני לא יודע כי אני לא רואה. ממליץ לך לשבת על זה
    קצת להשקיע יותר ולכתוב יותר שהבוחנים שלהם יראו את התוכן ואז שהם יאשרו אותך תוכל למחוק את התוכן שאתה לא רוצה..

אבל לפני שתכנס לתחום של אדסנס תבחן גם עוד כמה אתרים בסגנון שלא נותנים באן סתם..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

ציטוט נכתב במקור על ידי Article צפיה בהודעה
    תראה לאדסנס יש יתרונות וחסרונות. הם המובילים בתחום תשלום פר לחיצה אבל הם מאוד נוקשים גם בחוקים
    וגם בכל מיני דברים אחרים. בקלות אפשר לקבל שם באן על כלום.

אם הם רושמים לך תוכן בלתי מספיק כנראה שאלו פוסטים לא מושקעים אבל אני לא יודע כי אני לא רואה. ממליץ לך לשבת על זה
    קצת להשקיע יותר ולכתוב יותר שהבוחנים שלהם יראו את התוכן ואז שהם יאשרו אותך תוכל למחוק את התוכן שאתה לא רוצה..

אבל לפני שתכנס לתחום של אדסנס תבחן גם עוד כמה אתרים בסגנון שלא נותנים באן סתם..
    קשה לי מאוד להשיג לידים אני מכוון את האתרים שלי ושאר העסקים בעיקר לבני נוער ולילדים מתחת לגיל 18, שלא לדבר על תנועה רבה באתר של ילדים בגילאי 12-15.
    אני לא חושב שבגילאים האלה הילדים מעוניים להכניס את השם פרטי שלהם, כתובת מייל ומספר טלפון על מנת "להשיג הצעה ללימודי תואר ראשון זולים" או "להיכרויות וסטוצים".

מכאן נובע שלהשיג לידים יהיה לי כמעט בלתי אפשרי ואני כרגע עובד עם sekindo והכסף עולה מאוד איטי, בדרך כלל ליד אחד ב3 ימים, שזה אפסי ביותר.

לכן אני מחפש אתרים שמשלמים לפי קליקים.. צפיות אני לא מחפש כי 99% מהמפרסמים שמשלמים בשביל צפיות משלמים לך 8 סנט ל1000 צפיות וזה פסיכי ויותר מגעיל מליד אחד ל3 ימים..

לכן אם אני מחפש קליקים, האפשרות היחידה היא אדסנס. וחוויתי את הבאן על בשרי, כמו שאמרתי הגעתי ל800 שקל שאכן יצאו אלי אך אחרי זה הרווחתי בתקופה די קצרה [שבוע] כ400$, ובלי שום הודעה מוקדמת נחסמתי מהאדסנס.

קליקים האפשרות היחידה היא אדסנס, לא?

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

מה פתאום יש עוד הרבה אתרים שמציאים תשלום פר קליק תריץ גוגל.

אבל בו אני ינסה לפתור לך את הבעיה.

אמרתה שרוב תנועת האתר היא בגילאים פחות מ -18 אם ככה אז אני לא רואה ילדים בגילאים פחות מ18 לוחצים על מודעות של אדסנס.
    אם יש לך תנועה גדולה אתה יכול להרוויח טוב אבל צריך לדעת איך. אני מוכן לעזור לך פרסם כאן את האתר או שאם אתהלא רוצה שלח לי אותו
    בפרטי , אני יראה מה התוכן שלו ולמי הוא מיועד ואז אני ימליץלך מה לעשות. יש המון תוכניות באינטרנט שמציאות לך אפשרויות אחרות שיותר
    יתאימו לאתר שלך... אם יש לך תנועה רבה הייתי שוקל ללכת לתחום קיצורי הלינקים אבל צריך לחשב את התנועה של האתר. בכל מקרה אם תצטרך
    עזרה או יעוץ פנה אליי פרטי נמשיך כבר משם.

בהצלחה !

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

אמרתה שרוב תנועת האתר היא בגילאים פחות מ -18 אם ככה אז אני לא רואה ילדים בגילאים פחות מ18 לוחצים על מודעות של אדסנס.
    אם יש לך תנועה גדולה אתה יכול להרוויח טוב אבל צריך לדעת איך. אני מוכן לעזור לך פרסם כאן את האתר או שאם אתהלא רוצה שלח לי אותו
    בפרטי , אני יראה מה התוכן שלו ולמי הוא מיועד ואז אני ימליץלך מה לעשות. יש המון תוכניות באינטרנט שמציאות לך אפשרויות אחרות שיותר
    יתאימו לאתר שלך... אם יש לך תנועה רבה הייתי שוקל ללכת לתחום קיצורי הלינקים אבל צריך לחשב את התנועה של האתר. בכל מקרה אם תצטרך

בהצלחה !
    איזה אתרים עוד יש? סליחה שאני לא קשור
    נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 06-07-2013 בשעה 23:30.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

בהצלחה !
    אני התאמתי את האתר בצורה מושלמת כך שלחיצות על הפרסומות בבטיחון יהיו, צורה חכמה ומועילה שבעזרתה יש לי אחוזי קליקים גבוהים. כך שלא באמת אכפת לי מהתוכן של הפרסומות..

אשמח לדעת איזה אתרים אתה מכיר אמינים עם תשלומים סבירים שמציעים פר קליק?

ולא הבנתי בדיוק את ההצעה שלך לגבי תחום קיצורי הלינקים? יש לי תנועה רבה לאתר, אבל אני לא בטוח למה התכוונת.

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

אני אענה לשנכים אני לא יכול לסמן כי אני פשוט מהפאלפון.
    קודם כל אני לא זוכר בדיוק יש איזה אתר שקוראים לו משהו עם מדיה שהוא גם מציע סכום טוב לקליקים.

עכשיו קיצורי לינקים זה אתרים כמו לינק באקס וכאלה שאתה מקצר את קישור באתר ומקבל כסףעל כל פעם שמשיהו עובד דרך הקישור.

כמה אנשים נכנסים לאתר שלך ביום ?

כדי שאני ידע להמליץ לך אם שווה או לא שווה לך להכנס לזה...

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

אני אענה לשנכים אני לא יכול לסמן כי אני פשוט מהפאלפון.
    קודם כל אני לא זוכר בדיוק יש איזה אתר שקוראים לו משהו עם מדיה שהוא גם מציע סכום טוב לקליקים.

עכשיו קיצורי לינקים זה אתרים כמו לינק באקס וכאלה שאתה מקצר את קישור באתר ומקבל כסףעל כל פעם שמשיהו עובד דרך הקישור.

כמה אנשים נכנסים לאתר שלך ביום ?

כדי שאני ידע להמליץ לך אם שווה או לא שווה לך להכנס לזה...
    3,000 ביום חלש, 7000 ביום טוב.

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

בו נקח את הממוצע שזה 5 אלף. אתה צריך לקבל 2.5 דולר על כל 1000 כניסות לקישורים. בו נגיד ולא תשתגע ותתן רק 10 קישורים כאלו באתר.
    ובו נגיד שמתוך 5000 האנשים יכנסו רק חצי שזה 2500. אז אם תפרסם 10 קישורים ויכנסו לכל קישור 2500 אנשים יוצא שאתה מרוויח ליום בערך 65 דולר ביום.
    זה יחשב כיום טוב. עוד פעם אני לא יודע כמה ילחצו אבל לקחתי לעצמי שרק חצי יכנסו. זה המספר בערך אבל יכול להיות סטייה של כמה אחוזים.

תעשה חושבים עם עצמך תקרא עוד קצת על הנושא ותראה אם זה מתאים לך.. ועל תתלהב מ65 דולר ביום כי עוד פעם זה לא מדוייק צריך לבדוק את הנושא..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

בו נקח את הממוצע שזה 5 אלף. אתה צריך לקבל 2.5 דולר על כל 1000 כניסות לקישורים. בו נגיד ולא תשתגע ותתן רק 10 קישורים כאלו באתר.
    ובו נגיד שמתוך 5000 האנשים יכנסו רק חצי שזה 2500. אז אם תפרסם 10 קישורים ויכנסו לכל קישור 2500 אנשים יוצא שאתה מרוויח ליום בערך 65 דולר ביום.
    זה יחשב כיום טוב. עוד פעם אני לא יודע כמה ילחצו אבל לקחתי לעצמי שרק חצי יכנסו. זה המספר בערך אבל יכול להיות סטייה של כמה אחוזים.

תעשה חושבים עם עצמך תקרא עוד קצת על הנושא ותראה אם זה מתאים לך.. ועל תתלהב מ65 דולר ביום כי עוד פעם זה לא מדוייק צריך לבדוק את הנושא..
    למה שאני אקבל כסף על כניסות לקישורים? בדר"כ שירות הקיצור לינקים הוא חינמי ואינו כולל פרסומות.

זה נשמע מאוד מעניין בתיאוריה, אבל אין לי מושג איך כל זה עובד ועוד יותר אין לי מושג וזה לא נשמע הגיוני כל מה שרשמת כאן.
    למה שאנשים ישלמו לי על מנת שאני אקצר להם את הלינק אם הם יכולים לעשות את זה עם כל אתר חינמי כגון TINYURL או BITLY? איך יוצא שאני אקבל כסף מכניסה לקישורים? הרי הקישור הוא רק מתווך, אין בו פרסומות ולא דרך הכנסה..

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

לא התכוונתי לקיצורי לינקים מהסוג הזה שתיהיה בריא..
    התכוונתי לאתרים כמו ADF . L Y ולינק באקס..

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

לא התכוונתי לקיצורי לינקים מהסוג הזה שתיהיה בריא..
    התכוונתי לאתרים כמו ADF . L Y ולינק באקס..
    זה שטויות של ילדים קטנים.. אי אפשר באמת לייצר מזה רווח אלא אם כן אתה מפרסם פורנו ואתה מפיץ פורנו פופולארי עם תנועה מטורפת כמו בדאצ'ו לדוגמא..
    חשבתי אתה מדבר על משהו רציני חחח..

טוב בחזרה לרעיון הפרסומות PAY PER CLICK, יש לך אתרים שאתה מציע?

משתמש מתקדם
    לייקים
    54
    נקודות
    50

משחק של ילדים ? כשאני התעסקתי בזה הרווחתי מעל 1000 דולר בחודש. יש אנשים שעושים עשרות אלפי דולרים בחודש מקיצורי לינקים.

אם אתה עדיין מעדיף את הקליקים יש הרבה אני לא זוכר בדיוק את השמות. כנס לגוגל ותרשום אתרים כמו אדסנס.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    ליאור
    לייקים
    10
    נקודות
    2

נו מה נסגר? רק בן אדם אחד פה עונה? כמו שידעתי.. פורום של ילדים
    רק בן אדם אחד רציני. תמשיכו להרוויח חצי דולר בכל יומיים ולחשוב שאתם יזמי ההייטק של מחר, אתם לא תשרדו ככה בחיים, לשחק אותה "ראש קטן" לא עוזר מי יודע מה.

פחח ועוד האמנתי שיש פה אנשים שאשכרה יודעים מה זה אדסנס.. סלאמת

לאדסנס יש פרמטרים שונים שבגללם הם לא מאשרים אתרים.... בלוגר זה פלטפורמה של גוגל לכן הם יודעים על האתר שלך לדוגמא שהוא חדש והם יודעים לדוגמא שאין הרבה תוכן... תמשיך לעדכן תוכן עוד שבועיים ככה ותבקש אישור...
    אינדקס ההכרויות של ישראל אתרי הכרויות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 22:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,472,451 | הודעות: 8,173,038 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect