חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גבר רודני!!![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גבר רודני!!![]()
|
|
אבל גם יש את הצד השני, אתה חייב לחשוב על זה.
אולי הבן אדם ממהר לבית חולים לילדה שלו?
אולי יש לו בעיה בשלפוחית שתן שהוא חייב להשתין?
אז אתה רוצה להגיד לי שבגלל שהוא קצת מיהר הוא צריך לקבל על זה מכות?
חוץ מיזה ששברתי לו את האף..אם הוא לא רוצה לחזור הביתה עם פנס בעין ושבר באף כדאי לו לעבור במיון ולעבור ניתוח..
עכשיו אתה מבין את גודל הבעיה?
זה לא שהוא דקר את חברה שלי ואני צריך "להסביר" לו שהוא עשה דבר לא נכון..הוא כולה חתך אותי בכביש.
רציתי לעדכן, במקרה ויש אנשים כמוני עם בעיות כעס\עצבים\חוסר סבלנות כמוני שרוצים להיפתר מזה ומפחדים לשאול בפורום אז...
מצאתי פתרון זמני שנגיש 24\7.
מוזיקה.
החלטתי לפוצץ את האייפון שלי בהמון סוגי מוזיקה מכל הז'אנרים שקיימים ואני שמח לבשר שאני פשוט מסתובב עם זוג אוזניות בכיס שלי ואני פשוט שומע מוזיקה בכל זמן נתון שמאפשר לי..זה פשוט סוג של בריחה מהמציאות לכמה רגעים אבל זה משחרר הכל..
עובד מניסיון![]()
איזה גמור אתה חשבתי עם כל מה שעברת שאתה מעבר לשטויות האלה
קיצר מקווה בשבילך שתתחיל לעשן למה אתה ניראה לי בעייתי אחושרמוטה לעולם הזה
לא יודע אח שלי , לא נראה לי שזה יעבור לך..
גם לאבא שלי יש בעייה בסגנון הזה הוא לפעמים לא מצליח לשלוט בכעס שלו
לדוגמא , לפני איזה חודשיים עיצבנתי אותו לא זוכר למה והוא התחיל לצעוק עליי ולקלל אותי ולהגיד לי ימזדיין יבן זונה חח ( למרות שאני מדגיש הוא בחיים לא הרים עליי יד ). אבל אחר כך הוא ממש מצטער על זה ורואים את זה עליו .
אבל עדיין זה לא קורה באופן קבוע אבל זה כבר קרה כמה פעמים ועדייו הוא גם היה בסוג של טיפול של איזה כמה מפגשים אבל זה לא כ"כ עזר לו חחח.
בכל זאת המוזיקה אמרתה עוזרת לך אז אני מקווה שבאמת היא תמשיך לעזור לך ושזה לא רק פתרון זמני
גם אני ככה נשמה, היית לי תקופה די ארוכה עכשיו שהתקררתי והחזקתי את עצמי אבל אחרי שאתה שוכח מזה שהבטחת לעצמך ואתה כבר לא שם על זה דגש פתאום העצבים מתחילים לצוף סתם נגיד אני יכול לריב אם איזה ילד בצחוק ירידות פתאום הוא יפלוט משהו לא בכוונה הוא יגזים פתאום מתחיל לך הרגע הזה שאתה רוצה לאכול אותו ואתה כולך מחזיק את עצמך זה קשה אחי אבל תעבוד על עצמך רודני אל תגיד אין אתם מביאים פתרונות זמניים זה לא פרקטי זה ככה וככה, תהיה אם ראש פתוח ותהיה מודע למצב פעם הבאה שמישהו עושה לך משהו שמעלה לך תסעיף תחייך בהתחלה אתה תאכל את עצמך מעצבים אבל לאט לאט אתה תרגע אחי..
הנה אני בימים האחרונים רבתי כמה פעמים זה לא הגיע למכות אבל צעקות וזה לא נעים אחי אתה מתבאס על עצמך.
העיקר רודני תהיה מודע לעצמך גבר אל תהיה אפס תגיד אני לא יכול לשלוט בעצמי אתה לא קוקסינל מישהו מקלל אותך תחייך אחי תרד עליו בחזרה לא משנה כמה הוא עצבן אותך או אם אתה לא אוהב אותו.
זאת בדיוק הבעיה במדינה הזאת כול אחד נדלק מהר כמו גפרור ,עקפת אותי בכביש מגיע לך מכות ,קראתי לי מניאק מגיע לך דקירה ,קלקלת את אמא שלי אני גוזר עליך גזר דין מוות... לאנשים אין פה יכולת להבדיל שאם אדם קילל אותי אז שיקלל אני יתעלם או שאם מישהו עצבן אותי יש לי אפשרות להתעלם מימנו.
לספור עד 3 היום זאת בכלל לא אופציה ,האופציה הראשונה היא לכסח את הבן אדם ואז לספור עד 3.
ואם בכלל על הדרך שברת לו יד או רגל אז בכלל אתה גבר שבגברים ,כי זה מזה גברי לשבור לאדם שקילל אותך את הגוף
בנינו לכול אותם גברים שראיתי פה מתרברבים (בכול הכבוד וכו...) אף אחד מימכם לא היה שובר לבחור השני את האף או את הרגל אם הבחור השני היה נראה ככה: מי היה מרביץ לו ? קדימה ידיים למעלה מי היה מרביץ ?
במקרה הכי גרוע הייתם אומרים לו שאתם מצטערים ולא תציקו לו יותר בחיים.
אבל זה הכי קל להיות גבר על חלשים ,להיות גבר על בן אדם שנראה לך שתוכל להרביץ לו ללא חשש שהוא יפרק אותך לחתיכות.
תסתכלו שוב בתמונה הזאת. מי חושב שהוא מספיק גבר כדי להרביץ לבן אדם הזה בגלל שהוא קילל או \ עקף אותו בכביש \ ירק עליו ?
אם התשובה שלכם היא לא אני ,הייתי מציע לדמיין כול אדם שאתם רוצים להביא לו מכות כבחור הזה.
rodney1 הפוסט לא מתכוון אליך אלא לאותם תגובות שקראתי שאומרים איזה גבר \ טוב מאוד שהרבצת וכו...
נערך לאחרונה על ידי aaa-aaa; 12-07-2013 בשעה 10:12.
הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות
אני יתחיל בזה שאני יגיד שאלימות זה הפתרון האחרון, והאמת שרוב הפעמים..זה אפילו לא פתרון. אלימות לא פותרת שומדבר.
שנית, על פי המראה, אם הבן אדם נראה כמו בתמונה, אז אתה צודק, רוב האנשים ימנעו מאלימות עם אחד כמוהו, אבל אנשים שיודעים דבר או שניים באומנות לחימה דווקא לא חוששים מבחור גדול מימדים כמוהו.
ספציפית על המקרה שהיה לי, הבחור היה טיפה גבוה ממני, ואני מטר 78, ככה שאני משאר שהוא היה בערך מטר 80, למרות שגם היו לו קוצים כאלה שיש סיכוי שבגלל זה חשבתי שהוא קצת גבוה.
בכל מקרה, אני טיפוס בעייתי, אני אומר את על עצמי על פי מקרים בעבר...לא ממש הסתכלתי על הגובה של הבן אדם כשעפתי עליו עם ראסיה לראש..ולא הסתכלתי על כמה שהוא בנוי או על המותגים שהוא לובש..זה היה הבזק של רגע של עצבים שבגלל שלא היה מי שיעצור אותי, פשוט הלכתי על זה.
כמו מטומטם, כמו ברברי, כמו ערבי מפגר...מודה באשמה, אבל הלכתי על זה.
ואני יסיים בזה שכמו שאמרתי בהתחלה..האשכול לא אמור לעודד אלימות ולא לעודד עצבים.
עצבים זה לא דבר טוב מהסיבה המאד הגיונית, שהעצבים לא נגמרים במכות...עצבים גם משתלטים על כל דבר קטן-
- כמו למשל על חברה שלך שמתקשרת ב7 בבוקר כדי להגיד לך "בוקר טוב מאמי שלי" עם קול רך ונעים על הבוקר...ואתה מגיב כמו ערס מפגר "מה את מתקשרת אליי בשעות האלה??" ולנתק.
- או למשל שכשתגיעו לגיל שבו יש לכם ילדים והם יעלו לכם את הסעיף וינגנו לכם על העצבים ובמקום לנשוך שפתיים ולדעת שהם ילדים והם לא מודעים לעצמם וזה שאתם אומרים לחנך אותם, ואז במקום זה אתם מתפרצים עליהם ומכים אותם.
- או למשל שחבר שלך פולט מילה שהיא לא במקום ואז במקום להגיב כמו בן אדם בוגר "אחשלי..לא מתאים, אל תגיד את הדברים האלה"
אז להתפרץ ולהדביק לו בקבוק בירה לראש שתגרום לכך שאף אחד לא ירצה להיות חבר שלך יותר.
אני מודה לבעיה שלי ואני עושה מאמצים כדי לגרום לה להפסק...
אל תקחו את הנושא הזה כאל "גאווה" שלי לאלימות.
ממה שהבנתי שכתבת פה זה "אני לא בסדר אני צריך עזרה" שזה מצויין בשביל להתחיל את השינוי אבל כל דבר שממליצים לך אתה לא מקבל אז מה זה שווה...
כמו שאתה אומר לאנשים להצליח עם בחורות זה לא איזה משפט שהוא נוסחת קסם שפתאום תהיה מצליח ככה זה גם בחיים.
כל דבר שהמליצו לך הייתה ככה "זה לא עוזר לי, זה לא זה..." אולי תנסה פשוט להרגע משמע זה בלי תירוצים וחארטות?
אבל אני מקווה שההודעה הזאת לא רלוונטית כי פתרת את המקרה