קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 01-04-2013, 02:23
  2. דיון| טסים בקיץ? אם כן לאן?
    על ידי Haifa&MadriD בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 19-06-2011, 16:13
  3. לאן אני פונה ?? בישביל לעביר נקודות ??
    על ידי eLi DaviD בפורום דיבורים
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 20-11-2007, 22:59
  4. לכל הבני זונות שקנו כרטיסים לWWE
    על ידי shlita בפורום היאבקות/WWE
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 26-08-2006, 21:10
  5. לכל מי שמתלבט לאן ללכת, יש תשובה..
    על ידי Fabio בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 20-03-2006, 17:08
נושא נעול
עמוד 3 מתוך 4 << ראשון 1234 אחרון >>
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 47

פונה לכל הבני 21 שאחרי הצבא - לאן טסים? - עמוד 3

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    זה ידוע
    תכלס זה גם הכיוון..אבל הבעיה שדיי בטוח שיהיה שם מליוני ישראלי שגם באים לשם לנפוש ולא בזין שלי להיתקל בישראלים ערסים מגעילים ולא בזין שלי להיתקל בפרחות מגעילות כמו באילת, פשוט לא רוצה.

מה אני זקן בן 60? מה קשור תאילנד...זה יעד שכולם טסים לשם אחרי צבא כדי להגיד בפייסבוק "טסתי לתאילנד" ולקבל 300 לייקים ואז לחזור אחרי שבוע ולהגיד "וואלה..היה נחמד" , זה פשט חרא של מקום. כמו לעשות טיול בנגב..זה גועל נפש.

אני יודע, זה בדיוק הסיבה שבגללה שאלתי אם יש עוד יעדים ששווה לטוס אליהם..
    הבעיה שמקומות כמו ברלין, ספרד וכל שאר הדברים זה מקומות לטוס עם משפחה או עם חברה שלך...זה לא מקומות לעוף שם ולהתקרחן 24\7
    כל הישראליות מזדיינות בחול יותר מתיירות תאמין לי
    איזה כוסיות הזרמתי לחדר שלהן שפה בארץ היו יורקות עליי

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    50
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    It's only after we've lost EVERYTHING that we're free to do ANYTHING

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    איך הוא יהנה שם? מה יש שם לא הבנתי?

רודני סע ליוון.. אתה חוזר משם עם חוויות לכל החיים אחי , הם גם אוהבים ישראלים, הכל זול אצלם שתייה והכל, כל ערב 1000 מסיבות שונות, בנות זורמות אחושרמוטה
    זה ידוע

מה אני זקן בן 60? מה קשור תאילנד...זה יעד שכולם טסים לשם אחרי צבא כדי להגיד בפייסבוק "טסתי לתאילנד" ולקבל 300 לייקים ואז לחזור אחרי שבוע ולהגיד "וואלה..היה נחמד" , זה פשט חרא של מקום. כמו לעשות טיול בנגב..זה גועל נפש.
    איזה חפרנים אתם קודם כל יש שם נופים שחבל על הזמן באמת
    מסיבות פול מון זה לא מספיק? כל היום לחגוג שם אתם אלכוהול כוסיות(לא מקומיות... תיירות) סמים בקיצור מה שמדליק כל אחד...
    לא הייתם אין מה לדבר באוויר שזה מקום של זקנים אני הייתי עם המשפחה עשינו ספורט אתגרי וזה כיף אחושרמוטה אבל ראיתי בעיניים שלי מה פספסתי שהלכתי עם ההורים... חחח

אבל אחינו לך לאיה נאפה או בורגס יותר עמוס ישראלים מאילת... גם שם אתה תהנה לא אומר שלא

עריכה: אם ישלך שבוע להיות שם לא תופס תאילנד לא שווה
    נערך לאחרונה על ידי tomer095; 07-07-2013 בשעה 23:48.

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

אתה רוצה לעבוד על שיזוף? לך לתאילנד אתה חוזר משם שחור כמו טהוניה
    דרום אמריקה זה מקום חלומי ללכת, אם היה לי כסף הייתי טס לשם.
    חבל שלא שאלת לפני הייתי ממליץ לך לנסוע לאיזה פסטיבל זאת יכולה להיות אחלה חוויה ולפי מה שנשמע זה בדיוק מה שאתה מחפש.
    אממ מסיבות טובות וביום ים? כריתים אבל יש מלא ישראלים שם. פראג שהזכירו פה זאת עיר עתיקה ומשעממת בלי חיי לילה אומנם זול שם אבל אין מה לחפש.
    קרא חוקי חתימות

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אם אתה מחפש סקס אז אסיה\מזרח אירופה

אני אישית לא דורך איפה שיש ישראלים.

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

קיצר,

יש לי אפשרות מהעבודה לטוס בחודשיים הקרובים (יולי אוגוסט) למשך שבוע או אפילו יותר..
    ובלי קשר הזמינו אותי כמה חברים וכמה ידידות לטוס איתם לאנשהו להתקרחן ולעוף באוויר באחד המקומות הפופולרים בחו"ל.

בגדול, הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה בוסט מטורף לסטטוס שלי, אומנם לא באמת אכפת לי מהסטטוס, אבל זה לא יכול להחזיק...אין לי בעיה להגדיל את הסטטוס, זה רק יכול להועיל.

בקיצור, יש למישהו רעיונות מגניבים? יש מישהו שהיה בחו"ל עם קבוצה של אנשים איפה שהוא למשך שבוע ונהנה בטירוף?
    השמות המוכרים זה -
    איה נאפה
    רודוס
    בורגאס
    כריתים

השאלה אם יש עוד מקומות לבילויים כמו אלה ששווה לטוס אליהם.
    אחיי מה יש לך , כל המקומות שהבאת זה טיול לפני צבא לשבוע..
    וכל המקומות עמוסים בישראלים, רודוס הבנתי שזה יותר למשפחות ואין מה לעשות.

השנה הכי עמוס יהיה במאליה(כרתים), בכל מקרה יהיה בכל היעדים שהבאת מלא ישראלים וכנראה שקטנים ממך..
    זה טיולים של גילאי 17-18 אני בטוח שאתה תהנה בכל אחד מהמקומות אבל אני לא יודע כמה תמצא את עצמך.

תטוס לאיביזה, למגלוף דה מאיורקה.. תשקיע בטיול שלא יהיה לך טיול של ילדים לפני צבא..

דרך אגב אני טס לנאפה עוד שבוע וחצי

משתמש מתחיל
    לייקים
    42
    נקודות
    50

אני חייב לשאול
    מי שהיה במקומות האלה חוץ מתאילנד ודרום אמריקה שכרגע אני לא רואה את עצמי נוסע
    איך המסיבות שם ? שלא ניסע ובסוף יהיה שם איזה מסיבה 2000 בנים על בחורה אחת

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

שמע אחי אני לא אחרי צבא ולא עשיתי טיול אחרי צבא אבל אח שלי עוד רגע חוזר מטיול של חצי שנה ואני רואה שהוא די כמוך לפי התגובות שלך בפורוםן (חיים מהרגע לרגע בלי לתכנן את העתיד) ובתכלס גם אני די ככה..

קיצור מה שהוא עשה זה שאחרי שהוא השתחרר הוא עשה פסיכומטרי ואז די התבטל איזה חצי שנה... קיצור הוא עבד איזה שנה אחר כך שנה רצוף ככה הרוויח די הרבה כסף ואז טס לחצי שנה של טיול בדרום אמריקה.. מה לעשות שם יש מספיק ותחקור קצת את האינטרנט..
    האמת שהוא טס לבד בלי חברים כי חלק עוד היו בצבא וחלק כבר טסו.. אבל הוא פגש שם מלא חברים מהצבא וכשהוא שם הוא כל פעם מצטרף לקבוצות של ישראלים ושל מטיילים מקומיים משם וזה.. וכל פעם הוא מחליף קבוצה כי נגיד הוא צריך להמשיך צפונה אבל לקבוצה מתאים להסתלבט בדרום קצת או משהו...
    אתה מבין שזה מקומות עם הרבה ישראלים ואנשים טובים וללכת לבד אתה יכול בכיף אחי
    כעיקרון יש לך הרבה יעדים טובים:
    דרום אמריקה, אוסטרליה, ניוזילנד... אני מניח שאתה לא רוצה לטוס לארצות הברית כי זה תיירותי רצח וזה די עלוב, אסיה אותו הדבר, אירופה בכלל...

קיצור מה שאני אומר לך, זה אל תטוס לשבוע שבועיים זה סתם אחי.. וואלה תחסוך קצת כסף גם אם זה אומר להתייבש בארץ בזמן שכולם בחול.. תחסוך קצת כסף אחי ותטוס לך לחצי שנה שנה אפילו לחול ותתפנן אחי..
    אני ממליץ לך באמת לדרום אמריקה לטייל בכל האזור עם כמה חברים לדי הרבה זמן...
    אם יש לך כסף אחי אז בכלל אני ממליץ לך לטוס לניו זילנד אחי מקום מדהים ואנשים שם נחמדים רצח (כמו בקנדה רק יותר נחמדים)..

תכלס אני מכיר מישהו גם שהיה לו מספיק כסף והוא נסע לאיזה 3 שנים לטיול בכל העולם אחי זה בכלל חוויהה..
    נערך לאחרונה על ידי Johnny Knoxville; 08-07-2013 בשעה 16:33.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי blancos צפיה בהודעה
    אחיי מה יש לך , כל המקומות שהבאת זה טיול לפני צבא לשבוע..
    וכל המקומות עמוסים בישראלים, רודוס הבנתי שזה יותר למשפחות ואין מה לעשות.

השנה הכי עמוס יהיה במאליה(כרתים), בכל מקרה יהיה בכל היעדים שהבאת מלא ישראלים וכנראה שקטנים ממך..
    זה טיולים של גילאי 17-18 אני בטוח שאתה תהנה בכל אחד מהמקומות אבל אני לא יודע כמה תמצא את עצמך.

תטוס לאיביזה, למגלוף דה מאיורקה.. תשקיע בטיול שלא יהיה לך טיול של ילדים לפני צבא..

דרך אגב אני טס לנאפה עוד שבוע וחצי
    אני לא עשיתי טיול לפני צבא כי לא רציתי..
    אני מחפש עכשיו שבוע ככה לעשות חיים..כמו ילד קטן ולא מעניין אותי מה הגילאים שיהיו שם..אני בא לעשות כיף ולהנות.
    איביזה זה אותו הדבר כמו שאר היעדים שכתבתי..רק שגם שמה זה בטח מפוצץ ישראלים.
    ואני לא רוצה להשקיע בטיול, אני מחפש שבוע להנאות לא לטייל..לא מעניין אותי נופים ,מוזאונים, וכל הבולשיט הזה..זה לא מושך אותי.

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    שמע אחי אני לא אחרי צבא ולא עשיתי טיול אחרי צבא אבל אח שלי עוד רגע חוזר מטיול של חצי שנה ואני רואה שהוא די כמוך לפי התגובות שלך בפורוםן (חיים מהרגע לרגע בלי לתכנן את העתיד) ובתכלס גם אני די ככה..

קיצור מה שהוא עשה זה שאחרי שהוא השתחרר הוא עשה פסיכומטרי ואז די התבטל איזה חצי שנה... קיצור הוא עבד איזה שנה אחר כך שנה רצוף ככה הרוויח די הרבה כסף ואז טס לחצי שנה של טיול בדרום אמריקה.. מה לעשות שם יש מספיק ותחקור קצת את האינטרנט..
    האמת שהוא טס לבד בלי חברים כי חלק עוד היו בצבא וחלק כבר טסו.. אבל הוא פגש שם מלא חברים מהצבא וכשהוא שם הוא כל פעם מצטרף לקבוצות של ישראלים ושל מטיילים מקומיים משם וזה.. וכל פעם הוא מחליף קבוצה כי נגיד הוא צריך להמשיך צפונה אבל לקבוצה מתאים להסתלבט בדרום קצת או משהו...
    אתה מבין שזה מקומות עם הרבה ישראלים ואנשים טובים וללכת לבד אתה יכול בכיף אחי
    כעיקרון יש לך הרבה יעדים טובים:
    דרום אמריקה, אוסטרליה, ניוזילנד... אני מניח שאתה לא רוצה לטוס לארצות הברית כי זה תיירותי רצח וזה די עלוב, אסיה אותו הדבר, אירופה בכלל...

קיצור מה שאני אומר לך, זה אל תטוס לשבוע שבועיים זה סתם אחי.. וואלה תחסוך קצת כסף גם אם זה אומר להתייבש בארץ בזמן שכולם בחול.. תחסוך קצת כסף אחי ותטוס לך לחצי שנה שנה אפילו לחול ותתפנן אחי..
    אני ממליץ לך באמת לדרום אמריקה לטייל בכל האזור עם כמה חברים לדי הרבה זמן...
    אם יש לך כסף אחי אז בכלל אני ממליץ לך לטוס לניו זילנד אחי מקום מדהים ואנשים שם נחמדים רצח (כמו בקנדה רק יותר נחמדים)..

תכלס אני מכיר מישהו גם שהיה לו מספיק כסף והוא נסע לאיזה 3 שנים לטיול בכל העולם אחי זה בכלל חוויהה..
    אותו הדבר כמו שאמרתי לזה שמעליי..
    אני לא מחפש טיול.
    אני לא רוצה לטוס לחצי שנה- כמה שנים במקומות כאלה..זה לא אני.
    אני רוצה לטוס נטו לשנות פאזה בראש, 7 ימים של מסיבות, חופים, מסיבות, אדרנלין ומלא מלא סקס..זה הכל.
    לא טיולים ולא בטיח.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ

אני מחפש עכשיו שבוע ככה לעשות חיים..כמו ילד קטן ולא מעניין אותי מה הגילאים שיהיו שם..אני בא לעשות כיף ולהנות.
    ואני לא רוצה להשקיע בטיול, אני מחפש שבוע להנאות לא לטייל..לא מעניין אותי נופים ,מוזאונים, וכל הבולשיט הזה..זה לא מושך אותי.

אני לא מחפש טיול.
    אני רוצה לטוס נטו לשנות פאזה בראש, 7 ימים של מסיבות, חופים, מסיבות, אדרנלין ומלא מלא סקס..זה הכל.
    לא טיולים ולא בטיח.
    אז אם אתה כולה מחפש איזה כמה ימים כאלה נחמדים של אנדרלנין ושיגועים למה אתה בא לפורום ושואל בכלל?
    לך עם חברים שלך פשוט מה הבעיה

בכל מקרה לך ל*** לפורום חיי לילה וביוליים יש שם כמה שעשו את כל השיט הזה בטיול לפני צבא הם יענו לך וידריכו אותך

משתמש מתחיל
    לייקים
    22
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    OG kush from the westcoast. Oh you down to fuck? Well shorty lets go

מה אתה ילד ערס לפני צבא שטס לבורגס? אתה אחרי צבא ועוד יחידה קרבית, דפוק מינימום שלושה חודשים טראקים בדרום אמריקה ותקנח שבוע באמסטרדם.

דרום אמריקה זה החוויה הכי טובה שתיהיה לך במידה ואתה לא סאחי מת ואתה הולך להתקרחן במסיבות טבע לדפוק שורות אסיד מדמה , תתפרק תתפלפ לא יהיה לך עוד תקופה כזאת . תקנח באמסטרדם עם הweed הכי טוב ואז תחזור לארץ ותתאפס על עצמך ותתחיל תחיים. זה הזמן שלך לסמים הקשים.

וגם מבחינת בנות אין ישראלי מכוער שלא מזיין כוסיות בדרום אמריקה , כשאתה בדלקות הכל קורה ויותר כיף.
    נערך לאחרונה על ידי Wiz_Khalifa; 08-07-2013 בשעה 21:55.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    אז אם אתה כולה מחפש איזה כמה ימים כאלה נחמדים של אנדרלנין ושיגועים למה אתה בא לפורום ושואל בכלל?
    לך עם חברים שלך פשוט מה הבעיה

בכל מקרה לך ל*** לפורום חיי לילה וביוליים יש שם כמה שעשו את כל השיט הזה בטיול לפני צבא הם יענו לך וידריכו אותך
    לא כמה ימים, שבוע.
    ומה זה לך עם חברים שלך? שאלתי בשביל לשמוע על רעיונות ולשמוע על מקומות מעניינים.
    וזה לא טיול לפני צבא, זה טיול אחרי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי Wiz_Khalifa צפיה בהודעה
    מה אתה ילד ערס לפני צבא שטס לבורגס? אתה אחרי צבא ועוד יחידה קרבית, דפוק מינימום שלושה חודשים טראקים בדרום אמריקה ותקנח שבוע באמסטרדם.

דרום אמריקה זה החוויה הכי טובה שתיהיה לך במידה ואתה לא סאחי מת ואתה הולך להתקרחן במסיבות טבע לדפוק שורות אסיד מדמה , תתפרק תתפלפ לא יהיה לך עוד תקופה כזאת . תקנח באמסטרדם עם הweed הכי טוב ואז תחזור לארץ ותתאפס על עצמך ותתחיל תחיים. זה הזמן שלך לסמים הקשים.

וגם מבחינת בנות אין ישראלי מכוער שלא מזיין כוסיות בדרום אמריקה , כשאתה בדלקות הכל קורה ויותר כיף.
    כמו שכבר אמרתי, אני לא מחפש טיול כי זה לא מעניין אותי.
    לא רוצה ללכת 600 קילומטר ביום בדרום אמריקה וכל החרטות האלה כי זה שווה לזין..זה לא מעניין אותי באמת.
    ולא רוצה כל היום להסניף קוק ולעשן בנגים עם עוד 3 נרקומנים ו6 זונות..כי זה גם לא מעניין אותי.
    ולא רוצה גם למצוא את עצמי באיזה קרוון וכל היום לעשן weed כי שוב...זה לא מעניין אותי!

סך הכל, אני רוצה שבוע כמו שאמרת, להיות "ערס" לטוס עם כמה חבר'ה, לעשות חיים ולחזור. זה הכל.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ

לא כמה ימים, שבוע.
    ומה זה לך עם חברים שלך? שאלתי בשביל לשמוע על רעיונות ולשמוע על מקומות מעניינים.
    וזה לא טיול לפני צבא, זה טיול אחרי.

כמו שכבר אמרתי, אני לא מחפש טיול כי זה לא מעניין אותי.
    לא רוצה ללכת 600 קילומטר ביום בדרום אמריקה וכל החרטות האלה כי זה שווה לזין..זה לא מעניין אותי באמת.
    ולא רוצה כל היום להסניף קוק ולעשן בנגים עם עוד 3 נרקומנים ו6 זונות..כי זה גם לא מעניין אותי.
    ולא רוצה גם למצוא את עצמי באיזה קרוון וכל היום לעשן weed כי שוב...זה לא מעניין אותי!

סך הכל, אני רוצה שבוע כמו שאמרת, להיות "ערס" לטוס עם כמה חבר'ה, לעשות חיים ולחזור. זה הכל.
    בסדר רק אמרתי שכולם עשו את זה לפני צבא פשוט אז הם נותנים שם טיפים ועצות וחרטות..
    מסריקה קלה של הפורום הבנתי שהרוב שם נסעו למאליה והם יתנו לך טיפים איך לא ללכת למקומות עם מלא ישראלים ואיך להנות שם..
    ממה שקראתי נשמע בן זונה

משתמש מתחיל
    לייקים
    13
    נקודות
    0

אני לא מחפש טיול.
    לא טיולים ולא בטיח.
    אני בלי לחשוב פעמיים הייתי בוחר באיביזה זה רמה אחרת מבחינת הכל..
    בכל מקרה אני טס לנאפה בגלל שאיביזה זה 21+ ואין מספיק כסף, ודיברתי עם איזה אחד שהיה בנאפה הוא אומר זה בית זונות, תסיק תמסקנות לבדד...

ילד בן 9 שמפקח על דיון וקהילה האוואטר של afx
    לייקים
    2359
    נקודות
    237

הייתי מציע לך קנקון
    זה איפה שכל הסטודנטים בארה"ב הולכים לספרינג ברייק אז יהיו שם מלא בראש שלך (יש מיליון סרטים על הדברים האלה)
    אבל הטיסה יקרה.. (מקסיקו)
    http://vacationplanner.hubpages.com/...k-Destinations

יוון נשמע הדבר האופטימלי בשבילך
    תחפש באנגלית בין היתר, אתה תמצא מקומות שהתיירים האמרקאיים מבקרים בו
    https://www.google.co.il/search?clie...rp.FjjgdRfgDEo
    נערך לאחרונה על ידי afx; 11-07-2013 בשעה 12:58.

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

סוד: ברלין.. מועדון סקס בשם אינסומניה כל ערב.. מי שמבין יודע..

נושא נעול

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:40.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect