קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 27-04-2010, 21:40
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 23-06-2007, 17:01
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 09-03-2006, 15:53
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 5 מתוך 5

צריך עזרה בלהבין למה אני עושה טעויות בזמן מבחן ?

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

ברירת מחדל צריך עזרה בלהבין למה אני עושה טעויות בזמן מבחן ?

אני בטוח שזה קורה לכולם אבל אני פשוט לא יודע איפה להשים את הנק' אז אני פונה לניסיון חיים שלכם כי בטוח יש משהו שאני עושה לא טוב ,אני פשוט לא יודע מה!

זה כמעט קורה לאחד משלוש תלמידים בזמן מבחן ,אתה יודע את החומר ב 100% אבל בזמן המבחן אתה עושה שטויות.

אני למשל באיזה נושא בלימודים למדתי את כול החברים שלי מאפס את הנושא ואני גם עושה שיעורים פרטים אבל משום מה הם (אני חייב לציין שלפני שישבתי אייתם הם לא ידעו את החומר ונכשלו במועד א') בסוף הם קיבלו 90 ואני קבלתי 60.
    ותבינו זה חומר שאני עושה בו שיעורים פרטיים ,אני יודע את החומר בצורה טובה אבל משום מה בזמן המבחן אני עושה שטויות שאלוהים יודע איך אני עושה אותם.

היום למשל היה שאלה (בקצרה) היה צריך לחשב שטח מעגל פאי * R^2 (נוסחת שטח מעגל) אמרו שהקוטר הוא 35 CM אני עשיתי
    פאי * 0.35^2 שברור ש הרדיוס של המעגל הוא 35\2 = 0.175 m ,כאילו הייתי רציך לעשות פאי * 0.175^2.
    אני יושב חצי שעה על התרגיל ולא מבין למה לא יוצא לי טוב ,כאילו אלוהייים למה ? איזה שטיות אני עושה אוף!

אני נואש לעזרה לא מבין למה זה קורה לי ? אולי למישהו ממכם זה קרה בעבר והוא יודע איך לפתור את הבעיה.
    אם מישהו יכול לכוון אותי ,איפה להשים את האצבע זה יהיה נהדר.
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

פשוט ריכוז... שן טוב בלילה לפני.. או הרבה יותר חשוב תעבוד לאט ותבדוק את עצמך(על גדר הסביר) ואז לא יהיה לך טעויות כאלה.
    ותנסה גם לעבוד מסודר.. זה גם מפחית טעויות מפגרות.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 08-07-2013 בשעה 23:45.

משתמש מכור
    לייקים
    128
    נקודות
    1,280

סבבה תודה

1) ריכוז
    2) לעבוד מסודר

עוד טיפים ?
    הרחקת יונים ייעוץ ופתרונות

יכול להיות בגלל שאתה יודע בתוך תוכך שאתה שולט בחומר 100% אז יש לך יותר מידי בטחון?

תלמידים שלך שיודעים שהם הגיעו מרמה של 0% ידיעה ושליטה בחומר יוצאים ממך עם בטחון מסוים, אבל עדיין מתרגלים, לומדים, חוזרים על החומר.
    לא נותנים לעצמם להיות בבטחון של "אני בטוח אצליח, כי אני למדתי אצלו ועכשיו אני אלוף בחומר".

נראה לי הגיוני, מה אתה אומר?

אולי אתה יותר מידי בטוח בעצמך שאת שולט בחומר שאתה מביא לעצמך להגיע למצב של שאננות..

מה שאמר kongi גם נכון. שינה זה אחד הדברים שמשפיעים על הכל. תדאג לישון בצורה מסודרת כל יום (כמה שאפשר, אחרי הכל בוא לא נחייה בסרט).

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 23:04.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,449,570 | הודעות: 8,150,152 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect