לחופש יש תאריך: 20/3/2017
|
|
אני לא מוכר מכשיר פיזי.
בכל מקרה אתה צודק, אני קראתי על זה עכשיו בדיוק. הייתי צריך לזרוק מחיר גדול יותר.
לא נורא, אני לוקח את זה חיובי, כל זה זה ניסיון לעתיד![]()
נשמע רציני, בהצלחה עם זה תותחח!!!!
תלמד מימנו כמה שיותר
באמת שהוא שפיץ
ואני חולה על המאמרים שלו בניתי את הצד החזק באישיות שלי בזכות המאמרים האלה
יש עוד מקור מידע טוב שהייתי ממליץ ללמוד מימנו
http://www.nlpstudies.com/%D7%A7%D7%...8%D7%99%D7%94/
מדובר בסוגסטיה לא יודע אם אתה מכיר את הנושא אבל זה בעצם סוג של לשתול מחשבות אצל אנשים
הרבה קוסמים עושים את זה אחד מהם זה נמרוד הראל
הינה למשל הבנאדם שהבלוג שפרסמתי עכשיו על הסוגסטיה
הכין סרטון
ממליץ לראות זה אשכרה הכוח של הסוגסטיה
רק במילים הוא הצליח לגרום לבחורה הזאת לשכוח מהיד שלה ..
משהו מטורף ..
נ-ע-ר-ך.
וואו.
איליה, יש לך תסמונת דאון.
תמות. פשוט תמות. תחסוך מהעולם את הטיפשות שלך ואל לעבוד אצל אורן זריף.
נערך לאחרונה על ידי ILYA2525; 11-07-2013 בשעה 18:58.
נ-ע-ר-ך.
נחוי אני לא יודע מה אתה מוכר וזה לא כזה משנה.. כדי להצליח למכור אתה צריך להאמין במה שאתה מוכר ויותר מזה להאמין ברעיון שבשבילו אתה בונה את המוצר שלך...(כמובן שאתה צריך את הטיימינג הנכון).
שי אגסי.. עם בטר פלייס החברה שלו הייתה בפשיטת רגל והוא עדיין מכר את החברה שלו.. ולמה? כי הוא לא עשה פאקינג עניין מזה.. הוא לא דיבר על זה.. הוא התרכז בעשייה ובחזון שלו(גם אם הוא הזוי ומתאים לעוד 100 שנה) וגם שהשיטה שהם בנו מכוניות מפגרת ועוד יותר עצבן אותי הקקה שהם רצו לעשות פה על החשמל.. בני זונות לעשות קרטל חדש.(בניגוד לטסלה- חברת מכוניות אם אתה מכיר, להם יש באמת מכוניות חשמליות טובות בניגוד לקקי של בטר פלייס).
אם אתה מאמין במה שאתה עושה לא אמורה ליהיות בעיה בעיקר שאתה אומר שהמוצר שלך טוב.
ממליץ לך על הספר start with why, וכמובן על הביוגרפיה של סטיב גובס.
שני אלה אמורים לסדר לך קצת את הראש..
איכככ מכירות זה תחום מסריחח.. ביום שיבוא אלי סוכן מכירות וינסה למכור לי משהו אני יעיף אותו... רק אני חושב שזה הגיוני שימכור לי משהו מישהו שמבין באותו נושא ובנה אותו והשקיע בו וחשב עליו ולא איזה טמבל שאפילו בקושי יודע איך מפעילים את זה.
כמובן שמדען שלא יודע לדבר ויש לו קאריזמה של סטאס אומן פאתוי לא אמור למכור כלום... אבל כן צריך למכור את זה מישהו שמבין בנושא ולא איזה איש מכירות שהמטרה שלו זה לחרטט את הלקוח.
אה בקשר למחיר וכל זה.. זה עובד זה מניפולציה וזה מסריח... אל תירד ממה שאתה מאמין בו, מצד שני נראה לי דפוק גם לבוא ולנסות לדפוק לקוחות במחיר.. זה בסופו של דבר רק דופק אותך, אם אתה רוצה שיהיה לך שם.. תקבע מחיר ותעבוד לפיו ויותר חשוב תמצא מישהו מקושר בנושא שאתה עובד בו...
אתה צריך להרוויח מהמוצר שלך.. אבל את המינימום שאתה מאמין שמגיע לך אל תיהיה חמדן...
ויותר חשוב מכל זה.. אם לא עשית את זה עדיין.. תשאל את עצמך כל שאלה שיכולים לשאול אותך ככה שתדע מה לענות על שאלות מפתיעות.
נערך לאחרונה על ידי kongi; 11-07-2013 בשעה 19:28.
אידי נחוי. יש לי משהו שאולי יכול לעזור לך.
אני כרגע בעיצומו של ספר: סטיב ג'ובס מאת וולטר איזקסון. הביוגרפיה של ג'ובס, הסיפור שלו - פשוט מדהים. מכלום, מנאדה הבחור הפך למנכ"ל של 2 חברות ענקיות (פיקסר וכמובן אפל) ולמולטי מיליונר. הוא היה יזם, והוא לעולם לא ויתר. הוא דחק ודחף, המשיך עם האמונה שלו ועם המוצרים שלו. אנשים צחקו עליו וזרקו אותו מהמדרגות ועם זאת הוא פשוט לא הפסיק.
אתה נלחץ ממפגש אחד? זה כלום. כנראה שממנו לא תגיע רחוק. רק אחרי מאות כאלה אותו רעיון, אותו פטנט, יכול לגדול. אתה תכשל ואתה תיפול, ומהניסיון אתה תגדל תתפתח ותצליח.
בהצלחה.
נערך לאחרונה על ידי Lynx; 12-07-2013 בשעה 13:01.
זכותכם לשפוט כל דבר שאתם רוצים
רק חבל לשפוט את הסוגסטיה בגלל איזה דוס
אם מישהו פה היה תורך לבדוק לעומק הוא היה מגלה שזאת שיטה בעצם
שפופולארית על ידי קוסמים , שבעצם בעזרת שילוב נכון בדיבור של אלמנטים
הם מצליחים להכניס את האדם מולם לטראנס הכרתי , ההפך מהיפנוזה שזה טראנס בתת מודע
דוגמא לסוגסטיה :
מלצר : שלום אדוני מה תרצה לשתות תה/קפה
לקוח : תה
הגדרה של סוגסטיה בויקפדיה :
סוּגֵסְטְיָה או השׁאה בעברית הוא תהליך פסיכולוגי שבו ניתן לגרום לבני אדם לשנות את עמדותיהם, רגשותיהם ואמונותיהם על ידי השפעה תת מודעת על מרכיבים אלה. בעוד שהיפנוזה משנה את מצב התודעה, ומספקת גישה לזכרונות או למידע הנמצאים במוחו של האדם, הסוגסטיה יכולה להיעשות גם במצב היפנוטי, אך גם במצב של הכרה מלאה.
דוגמאות[עריכה]
- דוגמה לסוגסטיה מילולית: מלצר השואל את הסועד במסעדה האם ברצונו לשתות תה או קפה. המלצר ביצע סוגסטיה לגבי הסועד - הוא גרם לסועד להניח שהוא צמא, ושהוא רוצה תה או קפה.
- כשנאמר לך :"אל תחשוב על חתול שחור". תמונת חתול שחור קופצת מיד לתודעה, ומכאן רצף האסוציאציות כבר מושפע לכיוון הרצוי.
- דוגמה לסוגסטיה גופנית: א' מבקש מ-ב' לחשוב על קלף משחק מסוים, ותוך כדי בקשתו, מצייר באוויר בתנועות ידיים אקראיות, לכאורה, את הסיפרה 6 ואת צורת היהלום ואז ב' חושב על אותו קלף.
- דוגמה לסוגסטיה ויזואלית: המרצה מציג לסטודנט תמונה מטושטשת לאחר הרצאה על פרפרים, הסטודנט יחשוב שבתמונה מופיע פרפר.
נ-ע-ר-ך.
יש אנשים שיותר חזקים יש אנשים שפחות
אתה כנראה בצד של היותר חזקים
אבל תאמין לי אם נמרוד הראל היה עוצר אותך לקסם הייתה נופל כמו גדול
מה שהבאתי פה זה דוגמא בסיסית הסוגסטיה עצמה מורכבת ולא קלה לישום
האמת שלי יוצא לפעמים לעשות את זה על חברים וזה עובד
בסופו של דבר זה כלי מאוד חזק בשכנוע
זה כמו היפנוזה רק בלי ההיפנוזה XD
נ-ע-ר-ך.