אני טס לניו יורק ב1 לאוגוסט עד ל1 לפברואר. בלי חברים, לבד. לגמרי.
אתם ממליצים לי לנסות לצאת לרחוב? אני אראה קצת בודד לא? להכנס לבר להזמין כוס בירה בזמן שאני לבד זה ממש משדר "בן אדם דכאוני", והרי אני לא יכול לשדר "בן אדם זורם וחברתי" כשאין לידי אף אחד...
אבל אני כן חושב שאני אוכל לחזור משם עם הצלחה (=יותר מזיון אחד, אבל קודם כל שאני לפחות אשיג אחד כי גם זה לא בטוח), ואפילו עם בנות שישמרו איתי על קשר כשאני יחזור לארץ או משהו..
אני ממש כרגע אבוד במחשבות ואין לי הרבה זמן להתכונן, עוד מעט אני כבר מתחיל לארוז, התחלתי בכל הארגונים הקטנים לקראת הטיסה.
כאילו מצד אחד אני מדמיין שזה אולי כמו בסרטים שאני הולך ברחוב, נכנס לאיזה מסעדה , המבט שלי נפגש עם מישהי מתחילים לדבר וגומרים במיטה.
מצד שני, זה לא סרט, ואני כבר בן אדם בוגר שיודע איך החיים עובדים. אני לא ZYZZ או אחד שיכול להרשות לעצמו ללכת עם הזין בחוץ ברחוב, אבל גם לא שמן שעיר ומדוכא, אני נראה ממוצע פלוס מינוס (יש כאלה יחשבו מינוס יש כאלה יחשבו פלוס).
האנגלית שלי מעולה, חסר מבטא, לוק אירופאי. ככה שעניין הישראליות לא צריך להיות בעיה..
מה אתם אומרים? יש לי צ'אנס? הרי אני לא רוצה להשאר במלון שלי במשך כל הזמן הזה, לצאת למסעדה, לאכול, לשלם, לחזור למלון, לעשות ביד ולהרדם...
אבל אין לי מושג מאיפה להתחיל, הרי אני שם פאקינג לבד. בלי משפחה, חברים, בנותת אפילו בלי בנות כדי להתקשר ולהגיד "היי בא לך לצאת לאנשהו"...
תודה !

ציטוט ההודעה

)