קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-05-2011, 21:02
  2. אתם אוהבים לעשות PQ?
    על ידי -Udi- בפורום Maple Story
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-12-2010, 14:11
  3. אוהבים קיץ? ומה אתם אוהבים לעשות בו
    על ידי edabu בפורום דיבורים
    תגובות: 30
    הודעה אחרונה: 16-05-2009, 18:46
  4. [דיון] מה אתם אוהבים לעשות במחשב
    על ידי IdanShiran בפורום דיבורים
    תגובות: 26
    הודעה אחרונה: 03-01-2009, 16:24
  5. מה אתם אוהבים לעשות בשעות הפנאי
    על ידי victor123 בפורום סקרים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 24-05-2007, 20:34
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 22

מה אתם אוהבים לעשות בחיים חוץ מפיקאפ?

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ברירת מחדל מה אתם אוהבים לעשות בחיים חוץ מפיקאפ?

כלל מאוד חשוב בפיקאפ אומר שאסור לתת לפיקאפ להיות כל החיים שלכם.
    צריך להיות עוד תחביבים, דברים לשאוף אליהם, דברים לעסוק בהם וכו'.

מה שלכם?

אני אוהב כדורגל רחוב, וספרדית.

דיון מהנה וסופ"ש פצצה לכולנו

נערך לאחרונה על ידי SmoliK; 13-07-2013 בשעה 15:06.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ביד.

חחח הייתי חייב..
    עכשיו ברצינות - אני בן 22 גבר, אני עובד במשך היום עד שעות הערב, ואז כשאני חוזר הביתה אני לא באמת יוצא ומתחיל עם בנות..
    או שאני יושב עם חברים שלי קצת, או חדר כושר ואלף ואחד דברים..מה שבא בא.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחחחחחחח אתה העתקת את זה מ*** ולא יודע למה אבל זה מצחיק חחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחחחחחחח
    חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח חחח

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

תהיה יותר ספציפי אחיי..
    כעיקרון אני גם עוסק בתחום הגראפיטי..

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

חחחחח הכל בצחוק חבר'ה זה מועתק מהפורום השני הייתי חייב להביא את זה לפה.. אנשים הזויים פשוט

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    ביד.

חחח הייתי חייב..
    עכשיו ברצינות - אני בן 22 גבר, אני עובד במשך היום עד שעות הערב, ואז כשאני חוזר הביתה אני לא באמת יוצא ומתחיל עם בנות..
    או שאני יושב עם חברים שלי קצת, או חדר כושר ואלף ואחד דברים..מה שבא בא.
    אם כבר פתחנו את זה לפני שאתה נועל ת'אשכול, איך אתה מצליח להתאמן אחרי העבודה? חוזרים שפוכים הביתה, ברור שאני מכיר את המצב אבל בתור בן אדם בן 22 אתה בטח עובד קשה יותר והרבה יותר ממני, ככה שאתה חוזר עוד יותר שפוך.. איך אתה מצליח לתזמן? במה אתה עובד?
    התזונה זה הכי בעייתי שלא לדבר על העייפות לבוא אחרי העבודה או השעות שינה.. התזונה!! אי אפשר לאכול נורמלי

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי SmoliK צפיה בהודעה
    אם כבר פתחנו את זה לפני שאתה נועל ת'אשכול, איך אתה מצליח להתאמן אחרי העבודה? חוזרים שפוכים הביתה, ברור שאני מכיר את המצב אבל בתור בן אדם בן 22 אתה בטח עובד קשה יותר והרבה יותר ממני, ככה שאתה חוזר עוד יותר שפוך.. איך אתה מצליח לתזמן? במה אתה עובד?
    התזונה זה הכי בעייתי שלא לדבר על העייפות לבוא אחרי העבודה או השעות שינה.. התזונה!! אי אפשר לאכול נורמלי
    בדיוק בגלל זה אני שמחתי שנלחמתי על להיות קרבי.
    כדי שאני יהיה מספיק נחוש וכדי שתיהיה לי משמעת עצמית גבוה מאד.
    א' - אני כרגע בהכשרה ליחידת הימ"מ של המשטרה, אני מקבל על זה שכר מן הסתם.
    משעות הבוקר עד הערב.
    ב' - בימים מסויימים שצריך להביא אוכל מהבית, אני מכין לעצמי סנוויצ'ים עם ערכים תזונתיים שאני יודע שהגוף שלי צריך כדי להמשיך לגדול ולא לעצור את ההתקדמות שלי בקטע של פיתוח גוף בגלל העבודה.
    בימים שאנחנו ביחידה, אז מן הסתם שיש לי אוכל ברמה מאד גבוה ואז אני מסודר ואני אוכל ממה שצריך.
    ג' - בקשר לשאלה "איך אתה מצליח להתאמן אחרי העבודה" - אני לא מוותר לעצמי זה הכל.
    אין לך מושג כמה פעמים אני שומע מחברים שלי במכון כושר אומרים לי "אחי אתה נראה עייף..מאיפה ישך כוח להתאמן?" ואני שומע אינספור מאנשים שאומרים לי שזה לא בריא להתאמן ואין צורך להתאמן אחרי יום עבודה כזה פיזי..אבל זה לא מה שיעצור אותי.
    הם אומן לא הייטרים (למרות שזה נשמע שכן) אבל זאת ההחלטה המלאה שלי להתאמן גם כשאני עושה עבודה פיזית ואני כיביכול כבר "מתאמן" בעבודה...זה לא מעניין אותי.
    אני לא מקשר בין השניים..ימי ראשון שלישי וחמישי אלה ימים של חדר כושר...וכבר יצא לי לפעמים לחזור ב10 בלילה הביתה, ותאמין או לא, פשוט הכנסתי לפה 3-4 תמרים בשביל הכוח, עשיתי אימון וחזרתי ישר למיטה מרוב עייפות..אבל זה לא אומר שאי אפשר להתאמן. תמיד אפשר, אלה אם כן המכון סגור.

בקשר לאוכל, אפשר לאכול נורמלי, הכל תלוי בך...עד כמה אתה רציני ועד כמה חשוב לך ההתפתחות שלך.
    אני ממש מביא איתי ציידנית קטנה, בתוכה אני שם קופסא או שתיים עם סנוויצ'ים וקצת ירקות כדי שיהיה לי מה לאכול באופן מסודר.
    אגב, כשאני התחלתי לעשות את זה, אחרי עוד כמה אנשים התחילו לעשות את זה.

בקשר לשעות שינה, אם אתה חוזר מהעבודה בחמש אחר הצהריים ואתה יודע שמחר בבוקר אתה קם ב7 בבוקר, אז תעשה עם עצמך את החישובים שלך מתי אתה רוצה ללכת לישון.
    אם אתה חוזר בשעה מאוחרת בלילה, אז זה כבר משהו אחר...אבל אני לא מאמין שמישהו פה עובד בעבודה קבועה שהוא קם ב5 בבוקר וחוזר ב10 כל יום.

תזכור גבר - הכל תלוי בכמה אתה רוצה.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 13-07-2013 בשעה 20:04.

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

בדיוק בגלל זה אני שמחתי שנלחמתי על להיות קרבי.
    כדי שאני יהיה מספיק נחוש וכדי שתיהיה לי משמעת עצמית גבוה מאד.
    א' - אני כרגע בהכשרה ליחידת הימ"מ של המשטרה, אני מקבל על זה שכר מן הסתם.
    משעות הבוקר עד הערב.
    ב' - בימים מסויימים שצריך להביא אוכל מהבית, אני מכין לעצמי סנוויצ'ים עם ערכים תזונתיים שאני יודע שהגוף שלי צריך כדי להמשיך לגדול ולא לעצור את ההתקדמות שלי בקטע של פיתוח גוף בגלל העבודה.
    בימים שאנחנו ביחידה, אז מן הסתם שיש לי אוכל ברמה מאד גבוה ואז אני מסודר ואני אוכל ממה שצריך.
    ג' - בקשר לשאלה "איך אתה מצליח להתאמן אחרי העבודה" - אני לא מוותר לעצמי זה הכל.
    אין לך מושג כמה פעמים אני שומע מחברים שלי במכון כושר אומרים לי "אחי אתה נראה עייף..מאיפה ישך כוח להתאמן?" ואני שומע אינספור מאנשים שאומרים לי שזה לא בריא להתאמן ואין צורך להתאמן אחרי יום עבודה כזה פיזי..אבל זה לא מה שיעצור אותי.
    הם אומן לא הייטרים (למרות שזה נשמע שכן) אבל זאת ההחלטה המלאה שלי להתאמן גם כשאני עושה עבודה פיזית ואני כיביכול כבר "מתאמן" בעבודה...זה לא מעניין אותי.
    אני לא מקשר בין השניים..ימי ראשון שלישי וחמישי אלה ימים של חדר כושר...וכבר יצא לי לפעמים לחזור ב10 בלילה הביתה, ותאמין או לא, פשוט הכנסתי לפה 3-4 תמרים בשביל הכוח, עשיתי אימון וחזרתי ישר למיטה מרוב עייפות..אבל זה לא אומר שאי אפשר להתאמן. תמיד אפשר, אלה אם כן המכון סגור.

בקשר לאוכל, אפשר לאכול נורמלי, הכל תלוי בך...עד כמה אתה רציני ועד כמה חשוב לך ההתפתחות שלך.
    אני ממש מביא איתי ציידנית קטנה, בתוכה אני שם קופסא או שתיים עם סנוויצ'ים וקצת ירקות כדי שיהיה לי מה לאכול באופן מסודר.
    אגב, כשאני התחלתי לעשות את זה, אחרי עוד כמה אנשים התחילו לעשות את זה.

בקשר לשעות שינה, אם אתה חוזר מהעבודה בחמש אחר הצהריים ואתה יודע שמחר בבוקר אתה קם ב7 בבוקר, אז תעשה עם עצמך את החישובים שלך מתי אתה רוצה ללכת לישון.
    אם אתה חוזר בשעה מאוחרת בלילה, אז זה כבר משהו אחר...אבל אני לא מאמין שמישהו פה עובד בעבודה קבועה שהוא קם ב5 בבוקר וחוזר ב10 כל יום.

תזכור גבר - הכל תלוי בכמה אתה רוצה.
    אני מבין אחי.. אבל אי אפשר באמת להתקדם מ"סנווצ'י'ם וערכים תזונתיים", אני מתאמן כבר תקופה ארוכה והתזונה שלי די גדולה מבחינת כמות. המון אורז המון תפוחי אדמה, פסטה, חזה עוף..
    כרגע האמת אני נסחב עם הארוחות האלה חחחח אין מה לעשות כמו שאמרת לא מוותר לעצמי, אבל זה פשוט לא נוח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

רודני יא גבר גבר, אבל תזהר, שלא תגיע למצב של שברי מאמץ וכאלו.

אגב, כשאתה מתאמן עייף כל הזמן אתה גודל פחות, בעיקר אם אתה לא ישן מסודר.
    השעות שהכי כדאי לישון בהן הן 20:00-4:00 , כל שעה בטווח הזה נחשבת לך כ3 שעות מבחינת גדילה !

שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה

השעות שהכי כדאי לישון בהן הן 20:00-4:00 , כל שעה בטווח הזה נחשבת לך כ3 שעות מבחינת גדילה !
    מקור?
    נשמע לי חרטא כי הגוף לא באמת יודע מה השעה עכשיו.. אם אני סוגר את החדר ואת התריסים וכל החדר חשוך והולך לישון ב2 בלילה עד 12 בבוקר, זה יהיה אותו דבר בשביל הגוף מ20:00 עד 4:00..

אם כן אז זה ממש דפוק כי אני הולך כל יום לישון בבוקר סביבות 3 ומסתמך על השעות שינה של הבוקר של הסביבות 12 חחחחחחח

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

מקור?
    נשמע לי חרטא כי הגוף לא באמת יודע מה השעה עכשיו.. אם אני סוגר את החדר ואת התריסים וכל החדר חשוך והולך לישון ב2 בלילה עד 12 בבוקר, זה יהיה אותו דבר בשביל הגוף מ20:00 עד 4:00..

אם כן אז זה ממש דפוק כי אני הולך כל יום לישון בבוקר סביבות 3 ומסתמך על השעות שינה של הבוקר של הסביבות 12 חחחחחחח

בסדר אחי אף אחד לא אומר לך לישון ב8 כמו ילד בגן, פשוט מבחינת שעון ביולוגי אלו השעות האידיאליות לגדילה.
    זה הסביר לי המדריך חד״כ שלי , הוא לא אומר דברים שהוא לא מבין בהם בניגוד מלא מדריכי חארטה, מה גם שהוא לא ישראלי חח

אתה לא חייב להאמין לזה, אבל אתה גם לא תפסיד אם תנסה לאמץ את זה

אגב, זה מצחיק אבל אם תישן נגיד ב10 ותתעורר ב6 אתה תרגיש הבה יותר עירני מאשר אם תישן ב1 ותתעורר ב9 , נסה את זה

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

אני מבין אחי.. אבל אי אפשר באמת להתקדם מ"סנווצ'י'ם וערכים תזונתיים", אני מתאמן כבר תקופה ארוכה והתזונה שלי די גדולה מבחינת כמות. המון אורז המון תפוחי אדמה, פסטה, חזה עוף..
    כרגע האמת אני נסחב עם הארוחות האלה חחחח אין מה לעשות כמו שאמרת לא מוותר לעצמי, אבל זה פשוט לא נוח
    בטח שאפשר להתקדם.
    סנוויצ'ים מושקעים אחשלי!
    אומנם פסטרמה נשמעת דיי מצחיק, אבל אם תעיף מבט אתה תראה שיש בתוכו מספר לא מועט של חלבונים.
    וכשאתה שם הכל בתוך לחם מלא\לחמנייה מלאה אז גם שם יש לא רק פחממות אלה המון דברים מזינים ובריאים.
    בימים שאין לי זין להכין סנוויץ' אז אני פשוט שם שניצל קר בתור הקופסא עם אורז ואוכל את זה קר..אין מה לעשות.

אגב, נוח יש רק בתיבה. שכח מהמילה נוח.
    אתה מעדיף להישאר רעב? לא, נכון? אז לומדים להסתדר עם הציידנית הקטנה הזאת.

שברי מאמץ זה לא דבר כל כך נורא כל שמציגים את זה.
    בצבא שיברי מאמץ זה דבר שכיח נורא וכל חייל בצה"ל יודע כשיש לו שברי מאמץ הוא יכול להוציא מזה הפניות לאורתופדים וחרטות כאלה למיניהם...אז כולם נהפכים לכוסיות וכולם רודפים אחרי שברי מאמץ כדי שיהיה להם אפשרות לנוח.
    שבר מאמץ זה לא כזה נורא..אם ממשיכים להתאמן כשיש שברי מאמץ אז אפשר להגיע באמת לנזק בלתי הפיך ואפשר בסופו של דבר להשאר נכה או להגיע לרמה מאד גבוה של נזק.
    אבל עד אז..לא צריך לעשות מיזה ביג דיל.
    שמגיעים לשברי מאמץ, צריך לבדוק איזה דרגה זאת, אם זה רק ההתחלה אז אפשר להמשיך להתאמן אבל לשים יותר לב, להפסיק כשצריך וכל השאר.
    זה הכל.

כשאני עייף אין קשר לגדילה גבר.
    כל עוד אני אוכל בצורה טובה, מתאמן בטכניקה נכונה, ויושן 7-8 שעות בלילה בעופן קבוע..זה לא משנה אם אני קצת רדום או לא.
    אני לא ישקר, יש לילות שאני יושן גם 6 שעות ולפעמים אחד ל- אני גם יושן 5 שעות..זה קורה.
    אבל זה לא קורה באופן קבוע..ככה שזה לא מה שיגרום לי לנזק.

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

בסדר אחי אף אחד לא אומר לך לישון ב8 כמו ילד בגן, פשוט מבחינת שעון ביולוגי אלו השעות האידיאליות לגדילה.
    זה הסביר לי המדריך חד״כ שלי , הוא לא אומר דברים שהוא לא מבין בהם בניגוד מלא מדריכי חארטה, מה גם שהוא לא ישראלי חח

אתה לא חייב להאמין לזה, אבל אתה גם לא תפסיד אם תנסה לאמץ את זה

אגב, זה מצחיק אבל אם תישן נגיד ב10 ותתעורר ב6 אתה תרגיש הבה יותר עירני מאשר אם תישן ב1 ותתעורר ב9 , נסה את זה
    הייתי חייב להתייחס לזה-
    זה פשוט לא נכון.
    בתור לוחם לשעבר, יצא לי ללכת לישון בשעות דפוקות לגמרי ולהתעורר בשעות מוזרות לחלוטין.
    הדבר שלמדתי מזה - שגם אם אני ילך לישון ב6 בערב ויקום ב5 בבוקר למחרת, אני יהיה עייף בצורה מטורפת.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

הייתי חייב להתייחס לזה-

זה פשוט לא נכון.
    בתור לוחם לשעבר, יצא לי ללכת לישון בשעות דפוקות לגמרי ולהתעורר בשעות מוזרות לחלוטין.
    הדבר שלמדתי מזה - שגם אם אני ילך לישון ב6 בערב ויקום ב5 בבוקר למחרת, אני יהיה עייף בצורה מטורפת.
    כי פשוט היית עייף פיזית
    וגם כי זה האווירה של בוקר תמיד זה עייפות

לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    כי פשוט היית עייף פיזית
    וגם כי זה האווירה של בוקר תמיד זה עייפות
    זה לא הופך את זה ללהיות ערני אחי.
    כשאתה הולך לישון ב10 בלילה וקם 9-10 בבוקר, מצידי תקום עם תריסים סגורים וחושך איימים, אתה תיהיה ערני כמו אמסטף.

לא יעזור כלום..אם מתעוררים בשעות מפגרות בלילה, לא משנה כמה ישנת לפני, אתה תיהיה עייף פחד. העניים יסגרו, העניים יכאבו ותרגישו כאלה עקצוצים בעניים אפילו...

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 02:27.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect