קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. |חתימה| חדשה אחרי שנים..
    על ידי Deadly בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 21-01-2009, 18:25
  2. |חדשה| אחרי שנים שלא הייתי פה..Water War.
    על ידי Deadly בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 12-01-2009, 19:22
  3. [הורדה]מעקב אחרי חחברים-גרך הבלוטוס **שווה**
    על ידי Shai.H בפורום הורדות לסלולרי
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 15-08-2008, 20:03
  4. NEW! אחרי שנים שנים שלא עשיתי חתימות
    על ידי Edo בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 11
    הודעה אחרונה: 03-02-2006, 22:49
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4

אחרי 3 שנים של נתק, שווה להחזיר קשר?

Exclamation אחרי 3 שנים של נתק, שווה להחזיר קשר?

קצת פאטתי, קצת עלוב, קצת הכל..........

לפני 3 שנים ניתקתי קשר עם האקסית שלי, זה היה בדיוק ביום שנפרדנו. מאותו היום פשוט לא המשכנו לדבר, וזה לא היה האמת קשה כי לא היינו באותה כיתה ולא היו לנו מקצועות משותפים.
    שנה לאחר מכן פתאום איחדו את המגמה שלה עם שלי (גורל?) ואמרתי לעצמי שזאת ההזדמנות שלי. השתפנתי. שיחקתי אותה גבר התעלמתי וככה עברה לה עוד שנה בלי שנדבר..
    שנה אחרי זה נשארנו עדיין באותה המגמה, כל פעם שהיה מקצוע מגמה הייתי זורק אליה מבטים בשיעור היא אלי, כלום יותר מזה.

עכשיו זה מוביל אותי ליום שהיה לפני 3-4 חודשים.
    יום רגיל, היה מקצוע מגמה, באתי אני דיברתי עם החברים שלי, היא די מבודדת אז היא הייתה איפשהו בפינה עם חברה שלה.
    שיחקתי אותה גבר גבר דיברתי בקול חזק שהיא תשמע שאני חברותי ומסתדר טוב בלעדיה.. מה לעשות? אני בן אדם מפגר ומלא אגו אי אפשר לשנות אותי..

בקיצור באותו היום קיבלתי בערב פתאום הצעת חברות בסקייפ ממנה, למה בסקייפ? כי בפייסבוק כנראה היא לא רצתה "לצאת מושפלת" או משהו, כי גם אחרי שנפרדנו שאגב היה בגללי היא תפסה אותי מנשק את חברה שלה, ועכשיו היא גם תרדוף אחריי כדי להשלים?

אני הייתי צריך ישר לבוא ולהתנצל אבל לא עשיתי את זה והנה עברו 3 שנים.

בקיצור שלחה בקשה בסקייפ, לא אישרתי אבל גם לא דחיתי. השארתי על HOLD מההלם כי פאקינג לא ציפיתי לזה ואיפשהו בראש כן ידעתי שהיא אוהבת אותי כמו שאני עדיין אותה אבל כנראה הדחקתי.. והנה באה ההוכחה ואלוהים שלח לי סימן "יאללה היא רוצה אותך תעשה משהו" ועוד פעם לא עשיתי כלום.. כמו שאמרתי השארתי אותה על HOLD עם הבקשה, עברו 4-5 ימים כל יום נכנסתי לסקייפ כדי להתלהב מאותה בקשה שהיא שלחה לי, ואז אחרי אותם 4-5 ימים שמתי לב שהבקשה נעלמה.

צודקת, גם הייתי חרא חבר, גם נפרדנו בגללי, גם לא הייתי גבר להשלים איתה וגם עכשיו היא צריכה לרדוף אחריי?

בקיצור יצאתי לוזר, חסר ביצים ועלוב לגמרי. אבל מה לעשות? אי אפשר לשנות את העבר.
    הייתי צריך להתנצל כבר אחרי שבוע מהריב ומקסימום הייתי חוזר להיות ידיד קרוב שלה כמו פעם, ולא בנתק מוחלט מוזר של 3 שנים.
    אחרי שנה כבר הרגשתי אבוד להתנצל, חחח מי האמין שאני ארגיש ככה גם אחרי 3 שנים?

אני עדיין אוהב אותה, היו לי קטעים עם אחרות, אני לא בטוח שלה היו קטעים עם אחרים [אפילו שחברה שלה אמרה לי שכן] אבל אינ חושב שזה רק בשביל להציג אותה כאחת ששכחה ממני ולא תלויה בי, אבל בסך הכל מה זה משנה? אני רוצה אותה והיא רוצה אותי [על פי הבקשת חברות בסקייפ]..

נכון שזה ילדותי אבל אם אחרי נתק של 3 שנים האקסית שלך שולחת לך בקשת חברות בסקייפ, כנראה שזה רומז משהו..

מה אתם אומרים? אבוד לגמרי אה? לשכוח?

על מי אני עובד בחיים לא נחזור להיות כמו שהיינו חחחח... אני ממש עובד על עצמי עלק לחזור אחרי 3 שנים לדבר עם בחורה שאתה אוהב ולחשוב שאתם תחזרו להיות כמו פעם חחחח.. ב3 שנים בן אדם יכול להשתנות לגמרי קרו כל כך הרבה דברים לשנינו שזה כבר יותר מידי נתק...

אני ממש דפוק חי בסרט

לא יודע למה אפילו האשכול הזה, זאת אפילו לא התייעצות הרי כתבתי אותו אשכול גם לפני שנה וגם לפני שנתיים, ואותם אנשים שאמרו לי "תהיה גבר תגדל ביצים ותבקש סליחה ותחזור לדבר איתה" אמרתי להם שהם צודקים ובסוף מה עשיתי עם זה? כלום..

חחח תודה על הפריקה, בי.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

שתיהיה בעניינים - ההתנהגות המגעילה שלך, זאת ההתנהגות שרוב הבחורות בארץ אוהבות.
    זה אבסורד.
    הבחורה מלקקת לך, אתה משחק אותה גבר, מנפח את האגו, לא מגיב לה על בקשת סקייפ מטומטמת, לא מדבר איתה וסך הכל...מתנהג כמו מנייאק למופת.
    וזאת הסיבה שהיא רוצה אותך.

דבר שני, כמו שאתה רוצה אותה, ככה גם היא, אבל הקטע הוא כזה..אם היא בחורה מספיק חכמה, היא צריכה להבין שלא כדאי לה גבר כמוך כי אתה מתנהג כמו מניאק.
    ושלא נדבר בכלל על העניין שבגדת בה..
    אם היא תיהיה מספיק חכמה, היא תסנן אותך ולא תרצה לחזור לקשר איתך.
    אם היא מאהבולה (כמו רוב הבנות בארץ...) היא תרד על הברכיים ותעשה מה שצריך כדי לחזור אלייך באמת (תרתי משמע תרד על הברכיים).

אגב, שלא תחשוב לא נכון..אני לא נגדך, אבל גם לא בעדך.
    אני מתנהג באותה הצורה ברוב הפעמים עם בחורות..רק שאצלי זה לא בכוונה ואני לא שם לב שאני פוגע.
    רק אחרי שאנשים מסבירים לי מה אני עושה ונותנים לי זווית ראייה שונה למצב (כמו שאני עושה איתך כרגע) רק אז אני מבין כמה שאני יוצא בן זונה מניאק עם בחורות.

וכמו שהתחלתי את התגובה שלי...האבסורד בכל הסיפור הזה, הוא שרוב הבחורות בארץ נמשכות לאופי כזה.
    למניאקים.

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    שתיהיה בעניינים - ההתנהגות המגעילה שלך, זאת ההתנהגות שרוב הבחורות בארץ אוהבות.
    זה אבסורד.
    הבחורה מלקקת לך, אתה משחק אותה גבר, מנפח את האגו, לא מגיב לה על בקשת סקייפ מטומטמת, לא מדבר איתה וסך הכל...מתנהג כמו מנייאק למופת.
    וזאת הסיבה שהיא רוצה אותך.

דבר שני, כמו שאתה רוצה אותה, ככה גם היא, אבל הקטע הוא כזה..אם היא בחורה מספיק חכמה, היא צריכה להבין שלא כדאי לה גבר כמוך כי אתה מתנהג כמו מניאק.
    ושלא נדבר בכלל על העניין שבגדת בה..
    אם היא תיהיה מספיק חכמה, היא תסנן אותך ולא תרצה לחזור לקשר איתך.
    אם היא מאהבולה (כמו רוב הבנות בארץ...) היא תרד על הברכיים ותעשה מה שצריך כדי לחזור אלייך באמת (תרתי משמע תרד על הברכיים).

אגב, שלא תחשוב לא נכון..אני לא נגדך, אבל גם לא בעדך.
    אני מתנהג באותה הצורה ברוב הפעמים עם בחורות..רק שאצלי זה לא בכוונה ואני לא שם לב שאני פוגע.
    רק אחרי שאנשים מסבירים לי מה אני עושה ונותנים לי זווית ראייה שונה למצב (כמו שאני עושה איתך כרגע) רק אז אני מבין כמה שאני יוצא בן זונה מניאק עם בחורות.

וכמו שהתחלתי את התגובה שלי...האבסורד בכל הסיפור הזה, הוא שרוב הבחורות בארץ נמשכות לאופי כזה.
    למניאקים.
    אחשלי זה כבר מעבר ל"אופי מניאק".
    זה אופי בן זונה מה שעשיתי לה.
    קודם כל היא רדפה אחרי שנה שלמה, פשוט עוד שנייה מצצה לי מול כולם [בתקופת החטיבה!], פשוט כל יום הייתה מאחוריי דיברה איתי בכתה בגללי כל הזמן חיבקה נישקה אותי הכל הכל... ואני מן הסתם, הרגשתי אלוהים. בחורה רודפת אחריך בצורה כזאת, אתה יודע מה זה עושה לאגו? אני הייתי כבר בחלל מבחינת האגו שלי... התעלמתי, הייתי "אופי מניאק" לא בכוונה כן? פשוט האגו השתלט.. היא בכתה הרבה בגללי.. בסופו של דבר היא זאת שנישקה אותי ראשונה [עוד הוכחה לזה שאני חסר ביצים], ומשם התאהבתי בה.
    ואז היינו זוג, דווקא בתור זוג הייתי מאוד סבבה. חמוד, עוקץ, אוהב, מגן, כמו שצריך.
    ואז הגיעה הנשיקה עם חברה שלה ומשם כל הבלאגן..

מבין? כמה חרא אני כבר יכול להאכיל ת'בחורה? אני חושב שהיא כבר מעבר לשלב שהיא נדלקת על האופי מניאק שלי היא בשלב של שהיא מתה בדם לשנוא אותי אבל לא מצליחה.. אני מנחש שאתה מכיר ת'הרגשה הזאת מידידות שלך? שסיפרו לך אולי שיש מישהו שהן רוצות כל כך לשנוא אבל לא יכולות..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי משתמש אנונימי צפיה בהודעה
    אחשלי זה כבר מעבר ל"אופי מניאק".
    זה אופי בן זונה מה שעשיתי לה.
    קודם כל היא רדפה אחרי שנה שלמה, פשוט עוד שנייה מצצה לי מול כולם [בתקופת החטיבה!], פשוט כל יום הייתה מאחוריי דיברה איתי בכתה בגללי כל הזמן חיבקה נישקה אותי הכל הכל... ואני מן הסתם, הרגשתי אלוהים. בחורה רודפת אחריך בצורה כזאת, אתה יודע מה זה עושה לאגו? אני הייתי כבר בחלל מבחינת האגו שלי... התעלמתי, הייתי "אופי מניאק" לא בכוונה כן? פשוט האגו השתלט.. היא בכתה הרבה בגללי.. בסופו של דבר היא זאת שנישקה אותי ראשונה [עוד הוכחה לזה שאני חסר ביצים], ומשם התאהבתי בה.
    ואז היינו זוג, דווקא בתור זוג הייתי מאוד סבבה. חמוד, עוקץ, אוהב, מגן, כמו שצריך.
    ואז הגיעה הנשיקה עם חברה שלה ומשם כל הבלאגן..

מבין? כמה חרא אני כבר יכול להאכיל ת'בחורה? אני חושב שהיא כבר מעבר לשלב שהיא נדלקת על האופי מניאק שלי היא בשלב של שהיא מתה בדם לשנוא אותי אבל לא מצליחה.. אני מנחש שאתה מכיר ת'הרגשה הזאת מידידות שלך? שסיפרו לך אולי שיש מישהו שהן רוצות כל כך לשנוא אבל לא יכולות..
    זה קטע מאד מצחיק תכלס חחח
    אם כמה שזה נשמע זבל חרא מניאק בן זונה...זה מה שנשים אוהבות.
    זאת הסיבה שבגללה היא עשתה רונדלים סביבך וזאת הסיבה שהיא נישקה אותך ראשונה, וזאת הסיבה שהיא "נהנתה" לבכות עלייך.
    כי שיחקת בה ונתת לה להרגיש שהיא צריכה לרדוף אחריך..וזה מה שהיא עשתה בדיוק.

אני מכיר את זה גם.
    אבל עכשיו אני במקומך לא הייתי עושה צעד כדי להשיג אותה.
    אולי הייתי עושה צעד בכוונה כדי שהיא תדחה אותי כדי לתת לה להרגיש קצת גאווה חזרה.
    סוג של PAYBACK כזה בשבילה. מגיע לה.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:06.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,497,636 | הודעות: 8,198,229 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect