בגילאי הטיפש-עשרה, אתה לא צריך לשפר M.
ולמה זה? בגיל הזה כולם צריכים כסף פחות או יותר לאותם הדברים. סתם יציאות. זה שלאחד יש מצב כלכלי בבית יותר טוב משל השני, זה לא מה שיגרום לבחורה לרצות אותו. ממש לא מעניין לה ת'פטמה אם אבא שלו מרוויח 20 אלף או 10 אלף בחודש.
אבל מתי כן אכפת לה? רק כשזה במקרים קיצוניים.
כמובן שזה יוריד לה אם אתה עני לגמרי, בואו אפילו נגזים לגמרי רק בשביל הודגמא - אם אתה גר ברחוב ומקבץ נדבות בתוך קרטון...וגם יפריע לה שאין לך כסף לבגדים וטיפוח ושיער ואתה נראה מוזנח, אבל שימו לב שזה כבר מגיע ל-L.
כמובן שיש גם את המקרה הקיצוני שאתה מליונר...נגיד ואתה מרוויח מליון דולר בחודש, כמובן שהיא תרצה אותך יותר...אבל אני מדבר על הנורמה, אף אחד כאן לא מליונר ורובינו לא הומלסים ברחוב.
ולגבי ה-L, גם על זה יש וויכוח...
תראו, זה כן אחד הדברים החשובים להיראות טוב, אבל כמו שכבר כתבתי באשכול אחר שלי, במקומות בהם אין מקרים קיצונים וכולם נראים סבבה, אף אחד לא נראה סוס אחושרמוטה עם גוף גדול שרירי ומושלם, מי שישיג את הבחורה זה הוא שידבר איתה והיא תימשך אליו. אבל אם עכשיו יצטרף לחבורה איזה אחד שנראה מליון דולר מבחינת אסתטיקה וגנטיקה, דוגמן עולמי, כמובן שהיא תרוץ אליו. ולמה? לדעתי זה איכשהו משתלב עם S...קצת קשה להסביר למה אבל אני אנסה.
בחורה יכולה להימשך אליך בלי L מושלם, זה כן. אבל האם היא תעדיף את ה-L המושלם? כן. אבל אולי זה לא בגלל שזה מה שהיא באמת רוצה? אולי היא רוצה להיות החברה של המושלם הזה? היא רוצה להגיד יש לי חבר מושלם. יש לו חברה למושלם הזה? כן זו אני.
בדיוק כמו שכולכם מתים להעלות תמונה עם בלונדינית 10 כוסית על לפייסבוק ולעשות איתה ריליישנשיפ...אבל זה בגלל שלעתים קרובות L משתלב עם S. מקווה שהבנתם....
בקיצור, ברוב המקרים L ו-S אלה דברים שמשתלבים אחד עם השני,
ואם אתה בן 10-18, לא מעניין את הבחורה ה-M שלך.

ציטוט ההודעה