קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 44
    הודעה אחרונה: 05-12-2007, 19:36
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 12-10-2007, 20:32
  3. תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 26-07-2007, 16:08
  4. תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 28-06-2006, 23:48
  5. אני חדש בפורום וחתימה ראשונה שלי..
    על ידי r-gadol בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 12-03-2006, 18:01
+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123
מציג תוצאות 31 עד 34 מתוך 34

היום ב-6 בערב אני נפגש פגישה עסקית ראשונה שלי :) - עמוד 3

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי ILYA2525 צפיה בהודעה
    יש אנשים שיותר חזקים יש אנשים שפחות
    אתה כנראה בצד של היותר חזקים
    אבל תאמין לי אם נמרוד הראל היה עוצר אותך לקסם הייתה נופל כמו גדול
    מה שהבאתי פה זה דוגמא בסיסית הסוגסטיה עצמה מורכבת ולא קלה לישום
    האמת שלי יוצא לפעמים לעשות את זה על חברים וזה עובד
    בסופו של דבר זה כלי מאוד חזק בשכנוע
    זה כמו היפנוזה רק בלי ההיפנוזה XD
    אוייש נו סוגסטיה... רוצה לשכנע אנשים? קח את זה ונראה מישהו אומר שזה לא כלי חזק לשיכנוע.

במקום לשכנע אנשים בשקרים לא יותר פשוט שיהיה לך מטרה שאתה רוצה להגשים שאתה מאמין בה ואתה משוכנע בה.. הדרך הכי טובה לשכנע מישהו(בדרך לא אלימה) זה קודם לשכנע את עצמך.. ואתה לא רוצה לשכנע את עצמך בבולשיט, ככה שאתה תבדוק טוב טוב כל צד בדעות שלך ומתישהו זה יהיה כל כך אמין ואמיתי שתוכל לשכנע כל אחד.. כי חקרת את זה מאלף כיוונים, זה מה שקורה במדע.. וזה למה יש רעיונות שלא ישתנו בעתיד או כמעט ולא כי הם קיימים כבר 500 שנה ואף אחד לא הצליח לשנות אותם.(לדוגמא חדוא.. אני רוצה לראות אותך מערער על היסודות של זה)
    כן אתה יכול ללמוד שנים של היפנוזה ודברים "שימושיים" שקשה מאוד ליישם במציאות ותצטרך להקדיש להם את כל החיים שלך כדי שזה יעבוד בצורה טבעית(גואל רצון הצליח ויש כאלה שמקשרים אותו לקהילת הפיתוי ולאיזה ספר אוקטובר מן סיקואנס או משהו כזה.. שקשור להיפנוזה) ושנתיים אחרי שתצליח להקים כת שקר כמו סיינטולוגיה אז זה יבוא מישהו ויגיד לך כל הכבוד.. אני המצאתי אפליקציה שמתחברת למוח ואומרת לך על סמך החושים שלך מה הצד השני חושב עליך בכל רגע ומה אתה צריך לעשות כדי לשכנע אותו.(דרך אגב במלחמת העולם השנייה פתחו ירוט טילים בעזרת יונים.. אלפו אותם לעוף לכיוון הטיל שנופל.. וזה עבד.. מזל שהפסיקו עם זה ופנו לכיוון האלקטרוניקה..)
    קיצר היפנוזה זה אותו קקי שאתה לא אמור להתעסק בו אם לא מעניין אותך עולם הקסמים, עם כבר מישהו רוצה לחקור היפנוזה עדיף לו ללמוד מדעי המוח וממש לא פסיכולוגיה...
    בקשר לסוגסטיה זה כלי של כלומניקים.. כי מי שיש לו מוצר טוב לא צריך את זה.. נראה לי עקום להשתמש במניפולציות כדי למכור זבל.
    נכון אם אתה רוצה למכור משהו שאנשים לא באמת צריכים כמו קפה ומוצרי חרטא אז כן אתה חייב מניפולציות כי זה משהו שלא מקדם כלום.(אבל אם יש לך מוצר שאנשים באמת צריכים אז אתה לא צריך מניפולציות שקר).
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 12-07-2013 בשעה 23:28.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    56
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי kongi צפיה בהודעה
    אוייש נו סוגסטיה... רוצה לשכנע אנשים? קח את זה ונראה מישהו אומר שזה לא כלי חזק לשיכנוע.

במקום לשכנע אנשים בשקרים לא יותר פשוט שיהיה לך מטרה שאתה רוצה להגשים שאתה מאמין בה ואתה משוכנע בה.. הדרך הכי טובה לשכנע מישהו(בדרך לא אלימה) זה קודם לשכנע את עצמך.. ואתה לא רוצה לשכנע את עצמך בבולשיט, ככה שאתה תבדוק טוב טוב כל צד בדעות שלך ומתישהו זה יהיה כל כך אמין ואמיתי שתוכל לשכנע כל אחד.. כי חקרת את זה מאלף כיוונים, זה מה שקורה במדע.. וזה למה יש רעיונות שלא ישתנו בעתיד או כמעט ולא כי הם קיימים כבר 500 שנה ואף אחד לא הצליח לשנות אותם.(לדוגמא חדוא.. אני רוצה לראות אותך מערער על היסודות של זה)
    כן אתה יכול ללמוד שנים של היפנוזה ודברים "שימושיים" שקשה מאוד ליישם במציאות ותצטרך להקדיש להם את כל החיים שלך כדי שזה יעבוד בצורה טבעית(גואל רצון הצליח ויש כאלה שמקשרים אותו לקהילת הפיתוי ולאיזה ספר אוקטובר מן סיקואנס או משהו כזה.. שקשור להיפנוזה) ושנתיים אחרי שתצליח להקים כת שקר כמו סיינטולוגיה אז זה יבוא מישהו ויגיד לך כל הכבוד.. אני המצאתי אפליקציה שמתחברת למוח ואומרת לך על סמך החושים שלך מה הצד השני חושב עליך בכל רגע ומה אתה צריך לעשות כדי לשכנע אותו.(דרך אגב במלחמת העולם השנייה פתחו ירוט טילים בעזרת יונים.. אלפו אותם לעוף לכיוון הטיל שנופל.. וזה עבד.. מזל שהפסיקו עם זה ופנו לכיוון האלקטרוניקה..)
    קיצר היפנוזה זה אותו קקי שאתה לא אמור להתעסק בו אם לא מעניין אותך עולם הקסמים, עם כבר מישהו רוצה לחקור היפנוזה עדיף לו ללמוד מדעי המוח וממש לא פסיכולוגיה...
    בקשר לסוגסטיה זה כלי של כלומניקים.. כי מי שיש לו מוצר טוב לא צריך את זה.. נראה לי עקום להשתמש במניפולציות כדי למכור זבל.
    נכון אם אתה רוצה למכור משהו שאנשים לא באמת צריכים כמו קפה ומוצרי חרטא אז כן אתה חייב מניפולציות כי זה משהו שלא מקדם כלום.(אבל אם יש לך מוצר שאנשים באמת צריכים אז אתה לא צריך מניפולציות שקר).
    דעה שלך ..
    נ-ע-ר-ך.

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

אני אסכם את דעתי את הטוטוסגסטיה הזאת:

לא סומך על אנשים עם כיפה.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    אני אסכם את דעתי את הטוטוסגסטיה הזאת:

לא סומך על אנשים עם כיפה.
    חחחחח תאכלס.. היה איזה אחד סרסור שתפסו אותו בארץ, אשכרה סרסר חצי מהבנות במדינה והוא בא לבית משפט עם כיפה.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

+ תגובה לנושא
עמוד 3 מתוך 3 << ראשון 123

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect