קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 27-12-2006, 20:37
  2. תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 18-06-2006, 13:14
  3. תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 14-04-2006, 09:06
  4. [עזרה/בקשה] מישו יודע איך להשיג ציטים או משו ל LINEAGE2 C3
    על ידי MuLtI-FoCaL בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-04-2006, 20:32
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 9 מתוך 9

איך להשיג אותה! (16)

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מוסיקה
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Music it's my life

ברירת מחדל איך להשיג אותה! (16)

שלום לכולם בן 16 מאיזור המרכז, בערך שנה בפיקאפ הרבה זמן פה בפורום [בלי משתמש, רק קורא ומתעניין]

רציתי לשתף אותכם בבעיה שיש לי, בואו ותעזרו לי לפתור אותה (:

יש לבת דודה שלי חברה ממש יפה לטעמי HB8 לפחות,
    אני דלוק עליה כבר שנה אין לי בעיה להתחיל עם בנות יש לי בטחון והכל ואני נראה טוב
    יש שני בעיות שהיא גרה רחוק - בצפון ואני במרכז איזה כמה שעות נסיעה אבל זו לא הבעיה הכי גדולה
    הבעיה הגדולה שהיא גדולה ממני בשנה

המצב בינונו ככה : פגשתי אותה כמה פעמים ואני עוד אפגוש אותה בעוד שבועיים או פחות, שפגשתי אותה כולם מהצד ניסו לשדח אותנו כזה בצחוק "שני חתיכים וזהה.. בלהבלה בלה" היה לי איזה כמה שיחות איתה לבד וזה והיא אמרה לי חבל שאתה קטן ממני וכל זה אבל זה היה מזמן ואני סוג של התבגרתי בקיצור גם לדעתה אני נראה טוב אני לא יודע מה לעשות.. תראו כמה זמן לקח לי להחליט לפתוח הזה אשכול חחח מרוב שחשבתי שמצבי רע אבל וואלה לא כבר התחלתי אם הקינו אבל זה נראה לי מסוכן אסור לי להמר פה על נשיקות וזה אתם מבינים שהיא חברה טובה של בת דודה שלי והיא לא תבוא לעיר שלי יותר בחיים בגלל פדיחה כן? חחחח

-איפה בוריס נעלם ? D:
    -רודני יגבר
    נערך לאחרונה על ידי EDMusic; 14-07-2013 בשעה 19:55.

2. קישורים ממומנים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

אתה מודע לזה שנשים בדיוק כמוך, גם מחפשות ריגושים, פאן, כיף, ספונטניות והנאות, נכון?
    אז במקום לשבור תראש אם אתה רוצה אותה לקשר רציני או לא וכל מיני חרטות אחרות...תפגשו מתי שתפגשו, ופשוט תנסה להנות איתה.

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מוסיקה
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Music it's my life

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    אתה מודע לזה שנשים בדיוק כמוך, גם מחפשות ריגושים, פאן, כיף, ספונטניות והנאות, נכון?
    אז במקום לשבור תראש אם אתה רוצה אותה לקשר רציני או לא וכל מיני חרטות אחרות...תפגשו מתי שתפגשו, ופשוט תנסה להנות איתה.
    היא ממש נהנת איתי ואני איתה ורואים את זה הבעיה שאני לא מסתובב איתה לבד, תמיד עם דודה שלי ודודים וכל זה סוג של חברה של דודה ושל דודים אתה מבין? ואני גם אבל אני רוצה יותר מיזה

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

תנסה מה יכול להיות...
    מקסימום ברק יפגע בך!
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי EDMusic צפיה בהודעה
    היא ממש נהנת איתי ואני איתה ורואים את זה הבעיה שאני לא מסתובב איתה לבד, תמיד עם דודה שלי ודודים וכל זה סוג של חברה של דודה ושל דודים אתה מבין? ואני גם אבל אני רוצה יותר מיזה
    אז תשתמש בפה שלך במקום רק לאכול, ותגיד לה "באלך לעשות סיבוב איתי? "
    מה מסובך

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    מוסיקה
    לייקים
    4
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Music it's my life

שיננתי את ההצעות אבל בכל זאת אני אשמח לעוד כמה

איך בדיוק זה שהיא גדולה ממך בשנה בעיה כאן? תסתכל על זה כיתרון, זה כיף בשבילך שהיא מפותחת ואולי גם אפילו בוגרת מכל הבחורות בגילך.
    בדרך כלל בגיל הטיפש-עשרה הן נוהגות לבחור גברים בוגרים מגילן בגלל שהם פחות ילדותיים(לא בהכרח).
    יש לי חברים בצפון, ושם העניין הוא שהערים קטנות וגם הבחירה היא קטנה יותר... בגלל העניין עם הגיל בחורות קטנות נוהגות לצאת עם גדולים כמו לדוגמה אחד מחברים שלי בן 23 עם מישהי בת 16. ויש גם מצבים שהפרש הגילאים הוא גדול יותר. אז שנה אחת מפרידה ביניכם היא לא דבר כזה נורא.

ברגע שאתה מגיע לשיחה על גיל, שבחורה מתעניינת לגילך מבלי שאתה שאלת או העלאת את הנושא, היא אוטומטית נמשכת אליך ורואה בך כגבר אפשרי עבורה.

הבחורות שנקשרו אליי רגשית בדר"כ היו גדולות ממני לא רק בגיל אלא גם בגובה, סביבות מטר 90 כשאני מטר 80 וקצת... זה לא אומר שבגלל שהן גבוהות וגדולות ממני אני לא אצא איתן, כי אני לא מסתכל על החסרונות אלא על היתרונות. אני לא רואה בזה כאל בעיה, ועצם זה שאתה צעיר בגיל ואתה יוצא עם גדולות ממך אתה יכול להיות מבסוט על עצמך שאתה נראה בוגר למרות גילך הצעיר. כי בדרך כלל גבר שנראה בוגר והוא צעיר בגיל זה TURN ON, יותר מדליק אותן. גבר שהוא ילדותי והוא בוגר בגיל זה TURN OFF, פחות מדליק אותן.

העובדה שהיא חברה טובה של בת דודה שלך יכולה לעזור לך הרבה, כי אם תזמין את בת דודה שלך לסרט או להופעה כלשהי לדוגמה תוכל לומר לה שתביא כמה חברות ותוודא שהיא תביא את זאת שאתה רוצה, וגם אתה תביא חבר או שניים. באירועים חברתיים כאלה אפשר להראות מעצמך יותר ממה שהיא מכירה אותך. דווקא בבילוי הזה אתה לא אמור להתקרב אליה יותר מידי, אלא יותר להנות עם החבר'ה... לדבר עם כל אחד על משהו מסוים. לא משנה מה, כל אחד צריך לקבל את תשומת הלב שלך באותו יום בצורה כמעט שווה. מידי פעם אתה יכול לשלב מגע על ידי נגיעה בכתף שלה ולהצביע לאזור שאתה מראה לה, אם זה משהו יפה שראית או כל דבר אחר מעניין.

אם יהיה לה כיף אין ספק שהיא תרצה לבלות איתך בייחידות בפעמים הבאות.

בוריס.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

בוריס מה עם גבר בוגר אבל עם מראה צעיר ?

אני בן 19 כמעט, לא משנה זיפים או לא, אף אחד לא נותן לי יותר מ15

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    בוריס מה עם גבר בוגר אבל עם מראה צעיר ?

אני בן 19 כמעט, לא משנה זיפים או לא, אף אחד לא נותן לי יותר מ15
    זה לא כזה נורא, כל אחד מתפתח בזמנו. בעקרון ניתן לתת רושם בוגר דרך ההופעה החיצונית שלך אתה יכול לתת רושם של אדם מבוגר . אם זה להשקיע על שעון ממותג, להפסיק להסתפר כמו ילד עם פוני ולמצוא תספורת חדשה שתתאים לך בול, לגדל זיפים גם נותן רושם שאתה מבוגר יותר, ללבוש בגדים שהם בדיוק במידה שלך ולא מידה אחת מעליך מה שההורים שלנו נהגו לקנות כשהיינו קטנים כדי לחסוך בכסף כי זה גורם לממדי הגוף שלך להיראות צר וקטן.

כמובן אתה יכול לתת רושם כזה בפן אחר שדורש לא מעט אימונים והוא ההתנהגות והתגובות שלך במצבים ביומיום.

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 13:21.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,002 | הודעות: 8,205,595 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect