|
|
החיים שלו לא באמת היו כאלה מעניינים
פיתח גוף אחלה
בא מדי פעם לraves
זיין מדי פעם
הוא בעצמו אמר שרוב היום הוא פשוט ישב על המחשב, שמע מוזיקה וחיכה שהזמן יעבור
ZYZZ חי חיים ריקים מתוכן, חיי פוזה וראוותנות נטו בשביל לייצר לעצמו סטטוס וכמה שיותר גבוה
לא הייתי רוצה לחיות כמוהו, גוף , ביטחון עצמי וספונטניות וזרימה כמו שלו זה משהו אחר.
למען הסר ספק - אני MIRER שלו ומאוד מעריך את מה שהוא עשה!
אני גם mirer שלו אבל די כבר לתפוס ממנו כל כך הרבה
שמע אחי יש לי ידידה כוסית 10 שרק מלהסתכל עלייה היה עומד לך סמוך עליי,ויש לה את הטעם הכי מוזר במוזיקה שהיית רואה,אולי אפילו יותר גרוע משלך,אני חושב שזה מוזיקה משנות ה 50 עד ה 80 משהו כזה,אבל אף אחד לא מעז לרדת עלייה בגלל זה,בגלל שהיא יפה,בגלל שהיא עשירה ובגלל שיש לה סטטוס
תסכים איתי שאם אתה רואה מישהו מנודה מהחברה,נראה רע ואין לו כסף ופלוס להכל הוא שומע מוזיקה מוזרה,הסביבה תסתכל עליו עוד יותר מוזר ממה שהוא,וזה יוריד מהסיכוי שלו להשתנות עוד יותר בניגוד למישהו או למישהי שיש לו LMS גבוה,הסביבה תקבל אותו איך שהוא ואולי אפילו יתחילו לחקות אותו.
https://www.facebook.com/baarbbiieox?fref=ts
בלי סטוקרים וכל מיני הודעות מוזרות בבקשה כי אז אני אפסיק פשוט לפרסם פה תמונות שלי וכמו שאין לי בעיה לפרסם את עצמי פה,ככה גם לא תהיה לי בעיה להפסיק עם זה.ואני ידע אם מישהו שלח לה משהו,היא ידידה טובה שלי
נ.ב חוץ מדרייק שהיא פאנית שלו,כל שאר המוזיקה שהיא שומעת זה חרא טהור
נערך לאחרונה על ידי Awake1; 16-07-2013 בשעה 22:28.
שלחתי לה הודעה. אמרתי לה שAWAKE הראה לי אותה ואמר לי שאפשר לשדך.
תמונה שלי:
![]()
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
אם היא ננסית אחי זה לא ילך... למרות שאתה FAT SHORT BALD בכל זאת אני בטוח שיש לה טראומה ממך...