PPD
Frequently Asked Questions
הקדמה: ברוכים הבאים לאשכול הרשמי של PPD - FAQ (שאלות נפוצות).
יש אחד מאיתנו שעדיין לא שמע על התחום הזה? אם לא אז הגיע הזמן PPD - Pay Per Download.
בזמן האחרון התחום הזה תפס תאוצה מטורפת אם זה בפורומים/ YouTube אפשר להגיד שגם בפורום שלנו, לא?
בזכות כמה אנשים לא חשוב שמות (Article) הפורום הזה חזר לחיים ולפעילות מלאה.
אפשר להסכים שכולנו פה למטרה אחרת שהיא "להרוויח כסף באינטרנט"?
אבל אם אני כמתחיל בלי ידע בכלל הייתי נכנס לפורום הייתי מאוד מבולבל, מי שמרוויח כסף טוב ממליץ מאוד על PPD ואני רואה סכומים שלא חלמתי שאני ירוויח אז אני אנסה גם? בטח שכן. מה"כן" הזה ועד להוכחת תשלום בחשבון שלי הדרך ארוכה ומייגעת. כל אחד אומר משהו אחר, אף אחד לא מבין למה הוא לא מצליח? כולם אומרים שזה קל, אבל כמה מאלה שאומרים שזה קל מרוויחים טוב? הדבר היחיד שכל אחד חייב לראות זה שמתעוררות כל כך הרבה שאלות, חלקן חוזרות מספר רב של פעמים מדי יום, מספקי התשובות מתחילים להתייאש מזה שהם עונים על אותה שאלה מספר רב של פעמים, לאט לאט עם הזמן התשובות מתחילות להיות פחות ופחות איכותיות.
לא מגיע למתחיל בתחום לקבל תשובות איכותיות?
אפשר להבין גם את הצד של מספקי התשובות, הרי כמה פעמים אפשר לענות על אותה שאלה, שוב ושוב!?
אני לא יודע מה אתכם, אבל אני מכיר תשובה אחת לנושא הזה, קוראים לה *FAQ*.מטרת האשכול: האשכול הזה נפתח כדי שתשאלו ותענו כמה שיותר, שיהיה מקום להפנות אנשים והם יקבלו תשובה איכותית, כדי לחסוך "ספאם" של שאלות שחוזרות על עצמן שוב ושוב, על מנת ללמד וללמוד כמה שיותר. אפשר להגיד שהמטרה העיקרית ללא ספק היא שכולנו נרוויח כמה שיותר. זה יקרה רק אם תשתפו פעולה, האשכול הזה הוא בשביל כולנו, והוא תלוי אך ורק בנו.
בנוגע לפתיחת האשכול: האשכול זה יכול להיגרר ל"ספאם" אחד גדול, אך אם אתם תהיו בעניין, ותלכו על זה בענק, יש מצב שמתחיל כאן משהו חדש וטוב. אני בעד האפשרות השנייה אך זה לא תלוי רק בי, בשביל ששאלות לא יחזרו כאן, והאשכול יתנהל כאן כמו שצריך נזדקק ל"טופס" שכל אחד ישאל את שאלתו על פיו, ול"אמנה" שלפיה כל תשובה תהייה מנוסחת, ומפורטת.
דוגמה לשאלה טובה:
ליאור:
"איכן אוכל להוריד את התוכנה Mincrosoft Visual Basic 2010 Express בחינם?
דוגמה לתשובה טובה:
רון:
"שלום ליאור,
תוכל להוריד את התוכנה Mincrosoft Visual Basic 2010 Express בחינם מהאתר הרשמי של Mincrosoft.
קישור להורדת התוכנה Mincrosoft Visual Basic 2010 Express
שבת שלום"
טופס - מומלץ להתייחס לפני כל שאלה שנשאלת:
סיכום ובקשה אליכם: תקראו שוב את הפסקה בנוגע ל"מטרת האשכול" ואתם מוזמנים להתחיל לתפעל את האשכול, ולהביע דעה.שם האתר (אם נושא השאלה קשור לאתר מסוים):
שם וגירסת התוכנה (אם מדובר בתוכנה כלשהי):
השאלה(עדיף להיות כמה שיותר נקודתיים):
תמונה(אם יש):
הערות(אם יש):
אני ידאג לעדכן ולהכניס לאשכול כמה שיותר מידע בימים הקרובים. זה ממש ההתחלה אם תהייה היענות מהצד שלכם אני ישקיע והאשכול יהיה הרבה יותר רציני.
משהו אחרון: אל תהיו קרים, תרגישו חופשי לשאול מה שאתם רוצים, זה תלוי בכם אם ייכנס הרבה מידע חשוב לאשכול או לא.
בסופו של דבר כולנו נ-ר-ו-ו-י-ח מזה!

"
ציטוט ההודעה