קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. שאלה לגבי כיתה ט'
    על ידי dj adir בפורום צבא וגיוס
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 08:46
  2. טוב יש לי שאלה לגבי מוטורלה E1000
    על ידי Marik_Rabayev בפורום סלולרי וטאבלטים כללי
    תגובות: 7
    הודעה אחרונה: 06-09-2005, 23:43
  3. יש לי כמה שאלות לגבי המשחק NHL 2006
    על ידי RaUl בפורום תמיכה טכנית במשחקים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 15:57
  4. לגבי האנשים בפורום
    על ידי BiG pApA בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 02-09-2005, 14:51
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

לגבי יציאות לסארג'ים..

משתמש מתחיל האוואטר של Samuel_97
    שם פרטי
    סמואל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    :)

ברירת מחדל לגבי יציאות לסארג'ים..

מה נשמע
    סתם שאלה מה הקטע של הסארג'ים וכל השטויות האלה למה אנשים יוצאים רק בשביל להתחיל עם בחורות זה קצת מוזר לא?
    תצאו בשביל להנות ולא בשביל למספר בחורות שנגשתם אליהן רק אני חושב שזה דבר טיפשי? אתם יוצאים למועדון בכדי להנות להשתחרר לרקוד! אצל חלק מן האנשים גם לשתות קצת להכיר אנשים, בחורות אבל אני לא מבין את אלה שאומרים יאללה בוא לקניון נעמוד כמו אידיוטים נחכה לאיזה כוסית..

שבת שלום חבר'ה

נערך לאחרונה על ידי Samuel_97; 20-07-2013 בשעה 01:58.

2. קישורים ממומנים

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

זה עובד אם אתה נראה טוב.

אני לפעמים יוצא לבד "לסארג" (עם חברים יש עליך מאין לחץ כזה של לא לעשות מעצמך צחוק, ועניין של אגו, אתה כאילו צריך להוכיח את עצמך).

אני לא מתאמן הרבה במכון אבל יש שיפור אדיר, כל הארון שלי בבגדים חדשים ויש לי תסרוקת בת זונה ולא של ילד קטן עם פוני (בצדדים לא ארוך, פוני ארוך לצד ולמעלה).
    במקום ככה:
    לככה (קצת יותר לצד):

בהתחלה אמרתי "איזה שטות עשיתי אני נראה לא טוב בכלל" ואז עבר כמה ימים ולמדתי גם איך לעשות את זה יפה. ועכשיו אני מתלהב מזה בטירוף, גם כל המשפחה, חברים ובנות אמרו לי שממש השתנתי לטובה.

לפני זה לא התחילו איתי בנות אף פעם (לפחות לא בצורה ישירה), פעם אחרונה שהייתי בקניון 2 בנות התחילו איתי בצורה ישירה.

בקיצור, ללכת כמה חברה ולהציק לבנות זה לכובעים. אל תלך למקום "רק למצוא איזה כוסית טיפשה", תלך לעשות משהו, על הדרך תתחיל עם בחורות. ולא כמו ילד כובע ב-90 מעלות אלא כמו גבר. ותראה טוב, אם אתה לא נראה טוב אתה אנס קריפי, אם אתה נראה טוב אתה לא. בלי קשר למה שיוצא לך מהפה.
    נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 20-07-2013 בשעה 11:34.

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

לצאת לכל מקום במטרה להשיג בחורות, זה שפל המדרגה.
    אבל, אם אתה יוצא לאנשהו במטרה אחרת (עבודה, נסיעה, לאכול בחוץ, WHO GIVES A DAMN) ואל הדרך אתה רואה בחורה יפה, אין סיבה אחת בעולם לא להתחיל איתה.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

רק עם חברים עושים שטויות אבל זה אף פעם לא הולך, עושים צחוקים, לפעמים הבנות מצטרפות אלינו אבל אף פעם לא ממש שומרים על קשר אחרי זה

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

קיבלת AA משתק שאתה פה? תבין בלי לתרגל רוטינות בסארגים אתה לא תתקדם לשום דבר בחיים..

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

זה לא טוב לצאת רק בשביל בחורות.

אתה צריך לצאת כדי להנות. להשתחרר, להנות ככה עם החברים שלך, ואחר כך אם אתה רואה בחורה חמודה בעינייך אתה ניגש אליה.
    זה חשוב מאוד לגשת אחרי שאתה משוחרר ונהנה מהאווירה. ככה אתה מרגיש בנוח הרבה יותר לדבר עם סתם מישהי רנדומלית.
    לא יודע מה אתכם אבל אצלי כשיש תקופה שאני הרבה בבית ולא יוצא ליציאות עם חברים, כשאני כן יוצא אחרי הרבה זמן, אני מרגיש לא משוחרר.
    אז אני פשוט מתחיל לדבר להעביר צחוקים ואז אני שובר את הקרח, משתחרר. ורק במוד הזה אתה צריך לגשת לבחורה.

אם אתה תצא רק כדי לגשת לבחורות אתה תמצא את עצמך עומד במזרקה של דיזינגוף כמו איזה צנון מעפן ומציק לבנות אחת אחת.
    הרגליים שלך יהיו עייפות אתה כבר תהיה עייף אתה תרגיש כמו איזה מחלק פלאיירים ובכלל לא תהנה...

את האמת אני לא לקחתי את העניין של הפיקאפ יותר מדי רחוק לקטע של "בוא נצא לעשות סטים". זה יותר פתח לי את העיניים בקטע של לקחת צ'אנסים, ולנצל הזדמנויות שבאות רק פעם אחת ולא יכולות לחזור. אם אתה תראה מישהי חמודה ואתה תיגש אליה, מי יודע אולי תזיין אותה, אולי תהיו במערכת יחסים מדהימה שלא תשכח בחיים, אולי אפילו היא תהיה ידידה טובה שלך, ואולי היא אפילו תגיד שהיא לא מעוניינת. אבל אם לא תיגש? אתה אולי נתת למשהו מאוד טוב ללכת ממך. מה כבר יכול להיות?

NEVER LET THE FEAR OF STRIKING OUT KEEP YOU FROM PLAYING THE GAME
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי L E M O N צפיה בהודעה
    זה לא טוב לצאת רק בשביל בחורות.

אתה צריך לצאת כדי להנות. להשתחרר, להנות ככה עם החברים שלך, ואחר כך אם אתה רואה בחורה חמודה בעינייך אתה ניגש אליה.
    זה חשוב מאוד לגשת אחרי שאתה משוחרר ונהנה מהאווירה. ככה אתה מרגיש בנוח הרבה יותר לדבר עם סתם מישהי רנדומלית.
    לא יודע מה אתכם אבל אצלי כשיש תקופה שאני הרבה בבית ולא יוצא ליציאות עם חברים, כשאני כן יוצא אחרי הרבה זמן, אני מרגיש לא משוחרר.
    אז אני פשוט מתחיל לדבר להעביר צחוקים ואז אני שובר את הקרח, משתחרר. ורק במוד הזה אתה צריך לגשת לבחורה.

אם אתה תצא רק כדי לגשת לבחורות אתה תמצא את עצמך עומד במזרקה של דיזינגוף כמו איזה צנון מעפן ומציק לבנות אחת אחת.
    הרגליים שלך יהיו עייפות אתה כבר תהיה עייף אתה תרגיש כמו איזה מחלק פלאיירים ובכלל לא תהנה...

את האמת אני לא לקחתי את העניין של הפיקאפ יותר מדי רחוק לקטע של "בוא נצא לעשות סטים". זה יותר פתח לי את העיניים בקטע של לקחת צ'אנסים, ולנצל הזדמנויות שבאות רק פעם אחת ולא יכולות לחזור. אם אתה תראה מישהי חמודה ואתה תיגש אליה, מי יודע אולי תזיין אותה, אולי תהיו במערכת יחסים מדהימה שלא תשכח בחיים, אולי אפילו היא תהיה ידידה טובה שלך, ואולי היא אפילו תגיד שהיא לא מעוניינת. אבל אם לא תיגש? אתה אולי נתת למשהו מאוד טוב ללכת ממך. מה כבר יכול להיות?

NEVER LET THE FEAR OF STRIKING OUT KEEP YOU FROM PLAYING THE GAME

אם אתה עושה את זה עם חברים?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי akal007 צפיה בהודעה
    מה לא הבנת?
    גם אם תעמדו 80 חברים באמצע הרחוב ותתחילו עם בנות זה יהיה מטומטם.

זה דבר שדוחה נשים, תבין.

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    מה לא הבנת?
    גם אם תעמדו 80 חברים באמצע הרחוב ותתחילו עם בנות זה יהיה מטומטם.

זה דבר שדוחה נשים, תבין.
    אני זוכר שיצאתי עם כמה חברים והיינו רק בנים ואלה חברים של חבר שלי וגם איתו לא יצאתי הרבה.
    אז דיברנו על זה שאנחנו רק בנים ואחד שם שהיה דיי המוביל אמר צודקים טעות שלי נעשה משהו בעניין והוא עצר חבורת בנות שהייתה ליד ואמר "היי בנות, אנחנו יצאנו והבנות שקבענו איתן הבריזו לנו אבל אנחנו כבר מוכנים לעשות חיים, בא לכן להצטרף?" והן היו בהלם לאיזה שנייה וגם אני ואחרי התלבטות של חצי דקה הן פשוט הצטרפו אלינו ומי שדיבר איתן גם נישק אחת מהן על ההתחלה ואין לי מושג עד עכשיו איך הוא שיכנע אותן.
    היה לו מלא ביטחון והוא היה נראה טוב אבל באמת שזה דברים שאני יכול רק לחלום עליהם בשלב הזה.

איך אתה מסביר דבר כזה, אגב הבנתי אחר כך שהוא מתעסק בפיקאפ ולא יודע מי זה סניה וכל החרטטנים הישראלים.
    הוא היה פשוט גברי אין מילה אחרת בה הייתי מתאר אותו, כולו הפגין גבריות כשהוא דיבר, הסגנון לבוש, הפרצוף שלו, אם היו באותו רגע כובעים מ*** הם היו קוראים לו אלפא

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

אני זוכר שיצאתי עם כמה חברים והיינו רק בנים ואלה חברים של חבר שלי וגם איתו לא יצאתי הרבה.
    אז דיברנו על זה שאנחנו רק בנים ואחד שם שהיה דיי המוביל אמר צודקים טעות שלי נעשה משהו בעניין והוא עצר חבורת בנות שהייתה ליד ואמר "היי בנות, אנחנו יצאנו והבנות שקבענו איתן הבריזו לנו אבל אנחנו כבר מוכנים לעשות חיים, בא לכן להצטרף?" והן היו בהלם לאיזה שנייה וגם אני ואחרי התלבטות של חצי דקה הן פשוט הצטרפו אלינו ומי שדיבר איתן גם נישק אחת מהן על ההתחלה ואין לי מושג עד עכשיו איך הוא שיכנע אותן.
    היה לו מלא ביטחון והוא היה נראה טוב אבל באמת שזה דברים שאני יכול רק לחלום עליהם בשלב הזה.

איך אתה מסביר דבר כזה, אגב הבנתי אחר כך שהוא מתעסק בפיקאפ ולא יודע מי זה סניה וכל החרטטנים הישראלים.
    הוא היה פשוט גברי אין מילה אחרת בה הייתי מתאר אותו, כולו הפגין גבריות כשהוא דיבר, הסגנון לבוש, הפרצוף שלו, אם היו באותו רגע כובעים מ*** הם היו קוראים לו אלפא
    הסיפור שלך נשמע לי מופלץ מהתחת של כובעים מסריחים או שהיה לך חומר ממש טוב באותו רגע וזאת היה חבורה של זקנים שהיו בגינה שהצטרפו "לעשיית חיים".
    אם הסיפור שלך אמיתי יש כמה אופציות:
    1)החבר שלך חתיך על מטורף ברמות של "יש לך קוביות אחי?מאיפה השיזוף אחי?מה זה האסתטיקה הזאת אחי?" (NO HOMO)
    2)הם היו כונפות שרמוטות מגעילות שזורומות עם שרתי בית ספר.
    3)היה לכם מזל גדול והם באמת היו בנות סבבה (מאוד מאוד מאוד קשה לי להאמין) שבאמת הסכימו לבוא מהסיבות שלהן אחרי משפט אחד מפגר( לכובע שלי שלוש פינות).

אה ואם אתה טרול אז זה די חלש.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

אתה יכול להיות עם חברים מצידי עם דודה שך..
    אבל אל תעמדו כמו מפגרים ותנסו
    אתם לא תצליחו בכלום. מנסיון
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ITS ALL MATTER OF LOOKS

אם אתה חתיך אף אחד לא יעז לחשוב שאתה קריפי , מוזר, מושפע ומגעיל, ההפך, יחזיקו ממך

אם אתה מכוער יגידו שאתה פאתטי ואפס ולוזר ולא פלא שקיבלת דחייה

משתמש מתחיל האוואטר של Samuel_97
    שם פרטי
    סמואל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    :)

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    קיבלת AA משתק שאתה פה? תבין בלי לתרגל רוטינות בסארגים אתה לא תתקדם לשום דבר בחיים..
    לא ותאמין לי שאני יתקדם בחיים

משתמש מתחיל
    לייקים
    94
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    הסיפור שלך נשמע לי מופלץ מהתחת של כובעים מסריחים או שהיה לך חומר ממש טוב באותו רגע וזאת היה חבורה של זקנים שהיו בגינה שהצטרפו "לעשיית חיים".
    אם הסיפור שלך אמיתי יש כמה אופציות:
    1)החבר שלך חתיך על מטורף ברמות של "יש לך קוביות אחי?מאיפה השיזוף אחי?מה זה האסתטיקה הזאת אחי?" (NO HOMO)
    2)הם היו כונפות שרמוטות מגעילות שזורומות עם שרתי בית ספר.
    3)היה לכם מזל גדול והם באמת היו בנות סבבה (מאוד מאוד מאוד קשה לי להאמין) שבאמת הסכימו לבוא מהסיבות שלהן אחרי משפט אחד מפגר( לכובע שלי שלוש פינות).

אה ואם אתה טרול אז זה די חלש.
    א. אתה לא מכיר אותו, הוא בנאדם שיש נדירים כמוהו והוא לא שם זין על אף אחד אני אתן לך דוגמא, מאוחר יותר הוא לקח בחורות אחת אחת והעלה אותן לבמה שעליה הלהקה ניגנה ורקד איתן מול כל האנשים ואני הסתכלתי וראיתי שהרבה בנות סירבו לו כי הן התביישו מלעלות לבמה או שהן לא רצו או משזה לא יהיה.
    ב. הוא עשה את זה בערך עשרים פעם באותו לילה היה לו מזל בפעם הראשונה הוא הצליח, בתכלס אני לא זוכר כמה פעמים הוא הצליח אבל אני זוכר שהוא אמר את זה תמיד אותו דבר ואותה נימה וכמעט כל הפעמים הבנות צחקו ושאלו אם הוא רציני ואמרו משהו בסגנון מצטערות אבל אנחנו קבענו עם חברים/ ללכת ל...
    ג. כן הוא היה חתיך והיה לו שיזוף אבל הכי חשוב זה גם איך שהוא התנהג היה לו בוס של ביטחון והוא לא שם זין על אפחד והוא אפילו נעלם באמצע הלילה וסינן אותנו. פחדנו רצח כי חשבנו שהוא הסתבך או משהו אחרי כמה שעות הוא זרק לנו שההוא היה עם הלהקה שניגנה ובילה איתם

קיצר במקרה הזה הLMS שלכם גם לא עזר לו רק המראה שהיה ממש טוב, ואם כל כך קשה לך להאמין שיש אנשים כאלה שיודעים לעשות חיים מה אני אומר לך תישאר במאורה שלך במחשב כי רחוק אתה לא תגיע

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    זה עובד אם אתה נראה טוב.

אני לפעמים יוצא לבד "לסארג" (עם חברים יש עליך מאין לחץ כזה של לא לעשות מעצמך צחוק, ועניין של אגו, אתה כאילו צריך להוכיח את עצמך).

אני לא מתאמן הרבה במכון אבל יש שיפור אדיר, כל הארון שלי בבגדים חדשים ויש לי תסרוקת בת זונה ולא של ילד קטן עם פוני (בצדדים לא ארוך, פוני ארוך לצד ולמעלה).
    במקום ככה:
    לככה (קצת יותר לצד):

בהתחלה אמרתי "איזה שטות עשיתי אני נראה לא טוב בכלל" ואז עבר כמה ימים ולמדתי גם איך לעשות את זה יפה. ועכשיו אני מתלהב מזה בטירוף, גם כל המשפחה, חברים ובנות אמרו לי שממש השתנתי לטובה.

לפני זה לא התחילו איתי בנות אף פעם (לפחות לא בצורה ישירה), פעם אחרונה שהייתי בקניון 2 בנות התחילו איתי בצורה ישירה.

בקיצור, ללכת כמה חברה ולהציק לבנות זה לכובעים. אל תלך למקום "רק למצוא איזה כוסית טיפשה", תלך לעשות משהו, על הדרך תתחיל עם בחורות. ולא כמו ילד כובע ב-90 מעלות אלא כמו גבר. ותראה טוב, אם אתה לא נראה טוב אתה אנס קריפי, אם אתה נראה טוב אתה לא. בלי קשר למה שיוצא לך מהפה.
    כל הכבוד

אני גם מסדר את השיער בסגנון, אבל רק כשאני יוצא.
    כשאני סתם בעבודה או מסתובב אין לך חשק למרוח על השיער שלי חומרים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:37.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect