|
|
תלחץ על הקישור:
http://www.iatraf.co.il/showthread.p...=1#post7906765
היי גבר יש לך מושג איך אפשר לעשות מסגרת קטנה כזאת ליד משהו?
נגיד שמתי שני label אחד username ואחד password ואני רוצה למסגר אותם ממש בקו דק כזה.. תודה גבר (
כל הכבוד על היוזמה אהבתי![]()
תגיד לי אם הבנתי נכון: בתוכנה Mincrosoft visual basic יש לך username ו- password כ- label. אתה רוצה שמסביבם יהיה מסגרת?
דרך התוכנה אני אישית לא מכיר דרך כזאת, אבל חשבתי על רעיון. אם יש לך במחשב תוכנה למשל Photoshop או כל תוכנת עריכה אחרת זה לא חשוב תעשה כך:
תיצור עבודה חדשה שהרקע שלה בצבע של התוכנה שיצרת ב- VB. נגיד המידות של התוכנה שיצרת ב- VB הוא 700 על 564. המידות של המסגרת למשל 74 על 24 אז תפתח עבודה חדשה ותוסיף את המידות למשל במקרה הזה 774 ו- 588. תשמור את הקובץ ותפתח את התמונה ב- VB, תבחר שזה יהיה כרקע כדי שהלבן לא יסתיר את ה- label והכפתורים, אם לא יצא לך מדויק ( אם הגודל של המסגרת לא מתאים ) אז אתה יכול:
1. לשחק עם האפשרויות ש- VB מציעה לתמונות, עד שייצא לך מתאים למידות.
2. אם אפשרות מספר 1 לא הצליחה אז תסתדר את המידות בתוכנת עריכה שאתה משתמש בה.
זה כמה דקות ולא מסובך למרות שזה נראה כך, במידה ואתה נתקע באיזה שלב אשמח לעזור לך בה"פ.
לילה טוב![]()
שתיים הביאו לי קוד לבקשה שלי:אפשר קוד לVB, כאשר אני לוחץ על 'Start', והTIMER מתחיל לפעול, אז שבסיומו יקפוץ לי הודעה שאני יבחר ..ולא הסתדר לי בכלל ! אני מנסה להוסיף לטיימר ישר וזה עושה לי שגיאות ! ): תעזרו לי בבקשה ..
- איך אני יכול להוכיח לצופים שההאק שהכנתי למשחק באמת עובד ? אמרו שעם fire bug - אבל זה רק לדפדפן לא ?
תודה.
בוא תנסה לעשות דבר כזה:
על הכפתור של ה- button 1 ( הכפתור שאחרי שתלחץ עליו ה- Timer יתחיל לרוץ ). תכניס את הקוד:
על הטיימר 1 אתה מכניס את הקוד הבא:Timer1.Start()
עכשיו אני יסביר לך איך לערוך את הקוד השני.ProgressBar1.Value += 10
If ProgressBar1.Value = 100 Then
Timer1.Stop()
Messagebox.Show("Gold has been added!","Completed") 'the first part of the messagebox is the actual message!
איפה שכתוב Gold has been added תכניס את ההודעה שאתה רוצה.
איפה שרשום Completed תכניס את ההודעה שיראו למעלה.
בהצלחה, במידה ויש לך בעיה תצטט אותי, ואני ישמח לעזור לך![]()
אוקיי היה לי כבר את ה 'Timer1.Start()'עכשיו שאני נכנס ל'timer1' , אז אני לא יודע איפה להדביק, הכוונה שאני צריך לסמן עם העכבר במקום שאני רוצה להדביק ..
נגיד איך שאני נכנס העכבר מופיע לי ככה (מסומן בצבע אדום) : http://up387.siz.co.il/up1/i2zdjzbzt3cq.png
ואז בגלל שאני לא יודע באיזה מקום להדביק, וגם הקטע של לעשות רווחים. ואז זה עושה לי שגיאות ..
ותודה על העזרה גבר !
נערך לאחרונה על ידי alon2500; 21-07-2013 בשעה 01:53.
ב firebug איך אני מוכיח לצופה שההאק עובד? כתבתי firebug tutorial וזה מצא לי מדריכים אבל לא הראה לי משהו כזה שעוזר לי... יש משהו ספציפי שאני ירשום וזה יראה לי?
שם האתר (אם נושא השאלה קשור לאתר מסוים): אין
שם וגירסת התוכנה (אם מדובר בתוכנה כלשהי): אין
השאלה(עדיף להיות כמה שיותר נקודתיים): אני יודע לתכנת ב C# FORM זה יכול לעזור לי?
תמונה(אם יש):
הערות(אם יש):