קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. [מאמר] האח הגדול - כתבה !
    על ידי Yaniv Bar Lev בפורום האח הגדול
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 28-01-2014, 17:09
  2. [תמונות] האח הגדול 2 : התמונה של סתיו שהייתה גבר, חובה להיכנס !
    על ידי tlcehlth1 בפורום האח הגדול
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 23-12-2009, 15:11
  3. [פרסום]האח הגדול תוכנית חדשה-ערוץ 2
    על ידי -RotemB- בפורום האח הגדול
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 09-09-2008, 07:51
  4. שאלה האח הגדול
    על ידי -David- בפורום דיבורים
    תגובות: 4
    הודעה אחרונה: 01-09-2008, 22:09
  5. [ידיעה] "האח הגדול" תשלב גם משתתפים דתיים
    על ידי SpiderPig בפורום סדרות ריאליטי
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 13-07-2008, 22:16
+ תגובה לנושא
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15

האח הגדול מוכיח שהתנהגות של גבר כן משפיעה

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל האח הגדול מוכיח שהתנהגות של גבר כן משפיעה

יש כאן כמה שחושבים שהמראה שלך זה הכל.

אם ראיתם היום את הפרק באח הגדול, הייתם יכול לראות טוב מאוד איך ההתנהגות הנחמדה, הרכה, הנואשת והמגעילה של חלק מהגברים גורמת לבנות להתרחק.

איתי - אחלה של בנאדם, לא רע לאף אחד, חמוד מאוד, נראה די טוב. למרות שהוא מגמגם שזה BIGGGGGG TURN OFF, אני אדבר על משהו אחר. כי בתכלס את הגמגום אי אפשר לשנות, אבל יש דברים שהוא יכול לשנות, וכדאי לשנות אותם כדי להשיג את הטוב ביותר.
    כמו שראיתם הוא דלוק על טהוניה, השחורה הכוסית באח הגדול. אבל אפשר לראות שוב ושוב איך הוא רץ אחריה כמו איזה כלב ברצועה, ואיך הוא מפתח איתה שיחות משעממות שבהן הוא מדבר בצורה יותר מדי מרובעת, מרגשת כזאת...רצינית מדי. זה משעמם לי ת'תחת. בגלל זה היא בינתיים לא רטובה למטה, היא דיי רואה אותו כידיד שיעשה איתה קניות בקניון.

אבל מי סופר טוב? - דור.
    דור לא הכי אסתטי ואין לו את הגנטיקה הכי מושלמת...הפנים שלו לא הכי של דוגמן. הגוף שלו נראה אחלה לגמרי, הוא מתאמן בקטנה יש לו חזה קצת מפותח וריבועים. ובתכלס? בחורה לא צריכה יותר מזה. אתה לא צריך להיות באדי בילדר כדי להשיג את הבחורות שאתה רוצה.

דור, בניגוד לאיתי וליניב (שעל יניב אין מה לדבר. חתיכת נמושה בכיינית מסכנה שלא מצליחה להבין את הטעות שלה), הוא מתנהג כמו גבר. הוא שם זין, הוא לא מתרגש מכל פיפס שהבחורה אומרת או עושה!!!! צורת הדיבור וההתנהגות שלו כלכך משדרת "אני שם זין", וכשהוא מגיע לשיחות רציניות, הוא מגיע אליהן בקטע טוב. אבל השיחות עם איתי נשמעות פשוט נדושות. איך שהוא אמר לה "את הבנאדם שאני הכי קרוב אליו כאן בבית". ומה היא אמרה לו?? "איזה חמוד אתה. דבר איתי מאמי". איזה ייבוש...מסכן הילד.

האמת, אני אישית לא חושב שאור, שהיא פצצה, היא באמת מהממת, היא לא הייתה זורמת איתו בחיים האמיתיים.
    יכול להיות שההתנהגות שלו הייתה מושכת בעינייה, אבל אני חושב שבחיים האמיתיים היא תמצא אותו כבנאדם שלא כלכך מתאים לה. אני חושב שהיא יוצאת עם טיפוסים אחרים לגמרי...יכול להיות שמדובר בטיפוסים שנראים יותר טוב ועשירים יותר ועם סטטוס גבוה יותר, אבל בכל זאת - זו הוכחה שההתנהגות, הגבריות, הביטחון העצמי שלך וכל התכונות שלך שמדברים עליהן בפיקאפ - הן כן משפיעות מאוד. הכל משפיע, הכל. אתה כמובן לא צריך להיות מושלם, אתה לא יכול להיות מושלם. אבל אתה צריך לשאוף לעשות את הBEST שלך.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

אל תשכח את לאון שהשיג כוסית עם התכנית אימונים המטורפת שלו וזה שהוא לא זז מהסקוואט כדי לא לשרוף קלוריות

סתם

האח הגדול לא ממש דוגמא למשהו..

לעומת זאת תראה הרווק, תסתכל כמה כוסיות מביא LMS לדודו אהרון, בחורות התאהבו בו לפני שהכירו אותו

אח שלי, תפסיק לנתח.

כמו שאמר מעלי, האח הגדול זה לא באמת דוגמא. ת'לא יודע מה הולך אצלהם בראש אחרי חודשיים שהם סגורים בלי לראות אף אחד אחר. אף אחד.
    רק את אותם אנשים כל הזמן.

תאמין לי שהיית מתחיל להתאהב בהכי מכוערת שם אפילו אם לא היתה לך אופציה טובה יותר.
    בכזאת שבחוץ אפילו לא היית מסתכל עליה.

גם הכל שם זה אסטרטגיות יעני נהיה זוג יאהבו אותנו נקבל יותר הצבעות בלה בלה. הזוג של העונה וככה מגיעים לגמר ואז שוכחים אחד מהשני אחרי התוכנית.

קיצר, אתה באמת פותח נושא על האח הגדול? אמיתי?
    אז אני מבין שלא הלכת לעבוד.

לא בא לך 1,000 שקל? סבבה. תמשיך לצפות בהאח הגדול. כל שעת צפייה = 23 שקל לשעה שאתה מפסיד.

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    אח שלי, תפסיק לנתח.

כמו שאמר מעלי, האח הגדול זה לא באמת דוגמא. ת'לא יודע מה הולך אצלהם בראש אחרי חודשיים שהם סגורים בלי לראות אף אחד אחר. אף אחד.

תאמין לי שהיית מתחיל להתאהב בהכי מכוערת שם אפילו אם לא היתה לך אופציה טובה יותר.

גם הכל שם זה אסטרטגיות יעני נהיה זוג יאהבו אותנו נקבל יותר הצבעות בלה בלה. הזוג של העונה וככה מגיעים לגמר ואז שוכחים אחד מהשני אחרי התוכנית.

לא בא לך 1,000 שקל? סבבה. תמשיך לצפות בהאח הגדול. כל שעת צפייה = 23 שקל לשעה שאתה מפסיד.
    ניסיתי מלא מקומות וענו שלא מחפשים עובדים...ממשיך לנסות.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

ציטוט נכתב במקור על ידי -Roman- צפיה בהודעה
    אח שלי, תפסיק לנתח.

אין לו 18, זה אולי 20 לשעה חח

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

אבל זה מבוים.
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שמע חוץ מזה שאני גם לא מבין מה אתה רוצה... אתה יכול להגיד שהדור הזה לא נראה טוב?! בחיאת רבאק הוא נראה הרבה יותר נורמלי מלאון הזה שכולם מזיינים את השכל עליו... אתה לא מבין באסטתיקה בשיט

וחוץ מזה... לא צריך יותר מזה?! קודם כל תגיע שיש לך גוף כמו שלו "שלא צריך יותר מזה" ואז תדבר... כמה שטויות אתה רושם פה בחיאת...

אה ורק עכשיו שמתי לב... אתה טוען שאיתי נראה טוב לעומת דור? חחח בנאדם המציאות שלך מעוותת...

אה ובנוסף לכל זה כמו ששינטן רשם זה מבוים... וזה לא טרולינג אני באמת לא מאמין לחרא הזה ולתוכניות ריאליטי בכללי
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 22-07-2013 בשעה 04:09.

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

עזוב את זה שזה יותר מבויים מכל סרט פורנו

איתי הזה נראה כמו אחד שהיינו מסתלבטים עליו בתיכון אחד לאחד, ילד כאפות אשכנזי לבקן עם אוזניי פייפר שנראה כמו תינוק עם אפס סקס אפיל. כמובן ההתנהגות שלו בהתאם ממה שאמרת (לא צופה בחרא הזה לי יש חיים בניגוד לאנשים שיושבים כל החופש מול המחשב). כשאתה נראה כמו זין אתה תתנהג כמו זין

דור בניגוד אליו באמת נראה טוב ולא כמו ילד כאפות אשכנזי מכוער ובטח שיותר טוב מלבקן עם קוקו וגוף 60 קילו.
    הוא נראה הכי טוב בתוכנית הכושלת הזו מין הסתם יהיה לו התנהגות בהתאם...אם הייתי מוקף עכשיו בחבורה של מכוערים אשכנזים עם אוזניי פייפר גמאני הייתי שם זין על העולם.

אם אתה באמת חושב שאיתי הזה איכשהו עונה להגדרה של "נראה טוב" או יותר גרוע "נראה יותר טוב מדור" אתה צריך משקפיים......

ויניב הזה בכלל נראה כמו ילד שהיו מורידים לו תראש באסלה מזה התספורת הזאת של ילד בכיתה א'...מילה שהגבר היחידי שם שהוא נראה טוב זה דור
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ולמון מה אתה מזיין תגיד שבא לך להיות בטלן וזהו
    אני אישית לא הייתי צריך לעבוד בתיכון בגלל סיבות שלא בא לי לציין אבל כלללללל השכבה אצלנו עבדה אפילו במהלך הלימודים שלא נדבר על חופש, איזה אחד מהשכבה היה מוכר בדיזל היה עושה 5000++ בחודש במהלך הלימודים!!! ומלא בנות היו עובדות בארומה

פשוט תגיד שאתה בטלן עצלן מפונק שלא בזין שלו לעבוד ויותר נוח לך לבקש כסף מאמא ולקנות בזה פרפקט עם החברים הבטלנים שלך בגן מאיר

וואו פשוט אחד לאחד מה שאני חושב... באמת איך אנשים מעריכים מראה של אנשים אחרים בצורה מפגרת לגמריי... בואנה אם למון היה בחורה אחי לכל מכוער היה סיכוי חחחחח ואלה שנראים טוב היו נשארים עם הזין ביד גם אני בדעה שלך שדור נראה שם הכי טוב וכל השאר די נראים כמו חרא
    נערך לאחרונה על ידי Iti10; 22-07-2013 בשעה 15:30.

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

wtf lemon u gay?
    Dor is 9/10 in Israel

Leon is 10/10 for some girls in Israel

Yaniv is 0/10

and even in the big brother, Yaniv stays alone and cries and Dor fucks the blonde girl..

so what's the problem with LMS here?

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

מי רואה האח הגדול קיבינימט..?!

עצם העובדה שאתה רואה את החרא הזה, אומר שיש לך יותר מידי זמן פנוי.

עריכה: אחרי בדיקה קטנה-
    דור - נראה כמו גבר ממוצע פלוס. יש לו שיער סביר, גוף סביר אבל הפלוס הרציני שלו שהוא שזוף, זה מה שמבליט את השרירים שלו. הוא בעניי 7

איתי - הוא פיספוס מהלך על שתי רגליים.
    יש לו עיניים מדהימות, ואם הוא היה קצת חכם, הוא היה מגדל שיער ומסתיר את העובדה שיש לו אוזניים כאלה.
    יש לו בעיה בדיבור, אבל זה עניין פסיכולוגי לגמרי..דבר שאפשר לפתור.

אור - כוסית על אבל היא בחורה שלא הייתי מסתכל לכיוון שלה אחרי שיחה אחת איתה.
    היא בחורה שלא שווה יריקה.
    כל מה שהיא עושה בחיים שלה זה כסף מהמראה שלה, אין לה ערך לשום דבר, היא רגילה לקבל כל מה שהיא רוצה, בקיצור היא מפונקת כמו כל הפרחות והכפרות בארץ, רק שהיא כוסית.
    זאת אחת לזיין ולהעיף קיבינימט.

בקשר ללאון - מה שעושה אותו חתיך זה לא הגוף שלו.
    זה הלסת, הזקן המקוצץ שמבליט את הלסת, מבנה הפנים שלו והשיער שמתאים לו בולללל ללוק.
    הוא בן אדם חכם.
    הוא הבין מה הכי מתאים לו ללוק והלך על זה ביג טיים מה שנקרא.
    נערך לאחרונה על ידי rodney1; 22-07-2013 בשעה 19:24.

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אגב עזבו את לאון שהוא איכשהו אפשר להגיד עליו שהוא נראה טוב לעומת הגבר הממוצע שהוא שמן מקריח ונמוך על זה אין ויכוח למרות שדור משאיר לו אבק בכל המובנים

מה בנות מצאו באשכנזי המכוער הזה עם האוזניי פייפר? מילה הוא נראה אחד לאחד כמו איזה ילד כאפות מהתיכון שלי שאגב אני חותך תזין אם הוא לא היה אחד בעצמו.,.יש לו אופי של אחד שיושב בפינה ושומע לינקין פארק באוזניות מילא היה לו אופי נורמלי הייתי מבין כי מלא אוהבות ליצנים שעושים שמח בתוכניות כאלה

לא אופי לא יופי ואני קולט 100000 תגובות של "תעשה לי ילד תעשה לי ילד" כאילו מהההההההההההההההההההההה נסגר לבנות היום אין סטנדרטים והן מאויימות מגברים אסתטיים מילה

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

באיזה סרט אתם חיים? מי שכתב פה שדור ממוצע או מכוער לא מבין באסטתיקה שיפרוש לכובע... NO HOMO BRO
    לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש ותיק
    לייקים
    36
    נקודות
    515

דווקא אני חושב שאיתי כן נראה טוב אבל איפה הוא ואיפה דור, דור לא רואה אותו.. לאון באמת יש לו לסת אדירה אבל בחייאת מה זה השיער הארוך הזה ?
    קרא חוקי חתימות

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:36.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect