הורדתי אבל אם נגיד אני רוצה לזייף כסף בפוקר איך אני משנה את הכסף? כי זה מראה שאי אפשר לסמן את זה אלא רק את כל המשחק...
ודבר שני יש אפשרות שיראו שאין לי כסף בפוקר ואז אני יעשה ריפרש ואז זה יעלה? או שזה נמחק?....
הורדתי אבל אם נגיד אני רוצה לזייף כסף בפוקר איך אני משנה את הכסף? כי זה מראה שאי אפשר לסמן את זה אלא רק את כל המשחק...
ודבר שני יש אפשרות שיראו שאין לי כסף בפוקר ואז אני יעשה ריפרש ואז זה יעלה? או שזה נמחק?....
|
|
אי אפשר לזייף כסף בפייסבוק עם FIREBUG אתה צריך לצלם את המשחק החלק שאתה רוצה לזייף ולדבר עם מישהו שעושה פוטושופ שישנה לך את זה בתוכנה.
אתה לא מצפה שאני אתחיל לחשוף נישות שלי , נכון ?
לדוגמא האק של Paypal .
אם קיבלתה פעם כסף .
תשנה תאריך וסכום בעזרת זה ותצלם את זה לפני בלי העברה.
ואחרי עם העברה לדוגמא של 1032.2$
ותצלם את החשבון שלך.
ככה שזה יראה כיאלו נוספו לך 1032.2$
מקווה שהבנתה...ואת האמת עזרתי לך יותר ממה שאני יכול.
ואז יש לך נישה שאם אני לא טועה היא חזקה..
+ הוכחה בסרטון...
אם תעשה סרטון יפה ותקדם אותו טוב...אני בטוח שאתה יכול להרוויח הרבה.
נערך לאחרונה על ידי gilade; 22-07-2013 בשעה 01:48.
^ לא קשור אחי מה באמת אפשר לזייף עם התוסף הדפוק הזה ??
ולא חסר לגלות מלא משחקים בפייסבוק אחי שיש להם 10 מיליון משתמשים ..
כן בדפדפן...אבל הנישות איתו לא מתחלקות רק למשחקי דפדפן...כמו שאמרתי Paypal ן PSN CODE GENERATOR אלה שני נישות שהם לא משחקי דפדפן ובעזרת התוסף הזה אפשר ליצור הוכחות לשני אלה ולעוד הרבה...אלה סתם שניים שעלו לי לראש...יש מלא אפשרויות.
כן הוא זהה לשינוי המרכיב בכרום
מה שאתה רוצה לשנות אתה לוחץ מקש ימני מסמן את מה שאתה רוצה
ואז יש לך אפשרות של התוסף "inscet elements "לוחץ ומשנה לדוגמא אתה רוצה לשנות "0" ל "5000"
לאחר שתסמן את ה0 עם העכבר ותלחץ מקש ימני ועל הכפתור של התוסף....יפתח לך מין צג כזה שיהיה רשום "0" ואז אתה משנה ...וסוגר את הצג...מצלם את המסך והשינוי שבעצם עשיתה פה הוא ההוכחה .
לפני עם "0"
ואחרי עם "5000"
סרטון טוב אמור להראות את האק ואז תמונה אחת אתה רושם BEFORE ותמונה שנייה אתה רושם AFTER והנה לך סרטון עם הוכחות...מקווה שהבנתה.
נערך לאחרונה על ידי gilade; 22-07-2013 בשעה 03:47.
אני עשיתי ככה :
לחצתי על הכסף מקש ימני ואז
1.בדוק מרכיב
2.תחלץ שם על הכסף פעמיים
3.תשנה אותו לאיזה סכום שאתה רוצה
4.אם אתה מרפרש זה חוזר לרגיל