יש כאן כמה שחושבים שהמראה שלך זה הכל.
אם ראיתם היום את הפרק באח הגדול, הייתם יכול לראות טוב מאוד איך ההתנהגות הנחמדה, הרכה, הנואשת והמגעילה של חלק מהגברים גורמת לבנות להתרחק.
איתי - אחלה של בנאדם, לא רע לאף אחד, חמוד מאוד, נראה די טוב. למרות שהוא מגמגם שזה BIGGGGGG TURN OFF, אני אדבר על משהו אחר. כי בתכלס את הגמגום אי אפשר לשנות, אבל יש דברים שהוא יכול לשנות, וכדאי לשנות אותם כדי להשיג את הטוב ביותר.
כמו שראיתם הוא דלוק על טהוניה, השחורה הכוסית באח הגדול. אבל אפשר לראות שוב ושוב איך הוא רץ אחריה כמו איזה כלב ברצועה, ואיך הוא מפתח איתה שיחות משעממות שבהן הוא מדבר בצורה יותר מדי מרובעת, מרגשת כזאת...רצינית מדי. זה משעמם לי ת'תחת. בגלל זה היא בינתיים לא רטובה למטה, היא דיי רואה אותו כידיד שיעשה איתה קניות בקניון.
אבל מי סופר טוב? - דור.
דור לא הכי אסתטי ואין לו את הגנטיקה הכי מושלמת...הפנים שלו לא הכי של דוגמן. הגוף שלו נראה אחלה לגמרי, הוא מתאמן בקטנה יש לו חזה קצת מפותח וריבועים. ובתכלס? בחורה לא צריכה יותר מזה. אתה לא צריך להיות באדי בילדר כדי להשיג את הבחורות שאתה רוצה.
דור, בניגוד לאיתי וליניב (שעל יניב אין מה לדבר. חתיכת נמושה בכיינית מסכנה שלא מצליחה להבין את הטעות שלה), הוא מתנהג כמו גבר. הוא שם זין, הוא לא מתרגש מכל פיפס שהבחורה אומרת או עושה!!!! צורת הדיבור וההתנהגות שלו כלכך משדרת "אני שם זין", וכשהוא מגיע לשיחות רציניות, הוא מגיע אליהן בקטע טוב. אבל השיחות עם איתי נשמעות פשוט נדושות. איך שהוא אמר לה "את הבנאדם שאני הכי קרוב אליו כאן בבית". ומה היא אמרה לו?? "איזה חמוד אתה. דבר איתי מאמי". איזה ייבוש...מסכן הילד.
האמת, אני אישית לא חושב שאור, שהיא פצצה, היא באמת מהממת, היא לא הייתה זורמת איתו בחיים האמיתיים.
יכול להיות שההתנהגות שלו הייתה מושכת בעינייה, אבל אני חושב שבחיים האמיתיים היא תמצא אותו כבנאדם שלא כלכך מתאים לה. אני חושב שהיא יוצאת עם טיפוסים אחרים לגמרי...יכול להיות שמדובר בטיפוסים שנראים יותר טוב ועשירים יותר ועם סטטוס גבוה יותר, אבל בכל זאת - זו הוכחה שההתנהגות, הגבריות, הביטחון העצמי שלך וכל התכונות שלך שמדברים עליהן בפיקאפ - הן כן משפיעות מאוד. הכל משפיע, הכל. אתה כמובן לא צריך להיות מושלם, אתה לא יכול להיות מושלם. אבל אתה צריך לשאוף לעשות את הBEST שלך.

ציטוט ההודעה