קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. אני לא מאמין איזה טעות עשיתי!!!!!1 =[
    על ידי SwS בפורום דיבורים
    תגובות: 5
    הודעה אחרונה: 05-10-2005, 04:50
  2. אממם.. רק עשיתי טובה :)
    על ידי Barbie בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 9
    הודעה אחרונה: 04-10-2005, 14:24
  3. עשיתי לחבר שלי ספריי
    על ידי Edo בפורום Counter Strike
    תגובות: 12
    הודעה אחרונה: 02-10-2005, 21:01
  4. * 7eV3n עשיתי לך חתימה
    על ידי A.M בפורום חתימות וסמלים
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 16:38
  5. עשיתי עגיל :|
    על ידי Ch3MiCaL בפורום דיבורים
    תגובות: 19
    הודעה אחרונה: 11-09-2005, 21:24
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 42

אוי...מה עשיתי?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ברירת מחדל אוי...מה עשיתי?

אז אתמול בין 11 ל-1 בלילה ככה הסתובבתי עם חבר הלכנו לכמה מקומות, ופתאום ראיתי אוטובוס עובר ובתוכו האקסית שחפרתי עליה עם החברות שלה. איכשהו ידעתי שאם אני אלך לכיוון הבית שלה אני אראה אותה. הייתי עם חבר, אמרתי לו בוא לשם, איפה שהבית שלה.
    עברנו ליד הבית שלה אמרתי נע היא בטח הגיעה הביתה מזמן, האוטובוס עקף אותנו בהרבה..

הלכנו מהבית שלה התחלנו להתקדם משם וראיתי מרחוק 2 בנות שהיו מאחורי שער מעצבן שהסתיר אותן, איכשהו ידעתי שזו היא ועוד חברה.

לפני זה, אני הייתי בטוח שאני יודע מה לעשות. למדתי הרבה על איך להתנהג, דיברתי המון המון עם מלא בנות והרגשתי שזה עשה לי משהו.
    ידעתי שאני אמור לדבר COOL לשאול מה נשמע...ולא להראות חיבה יותר מדי. בקיצור כל מה שלמדתי בפיקאפ והכל והתאמנתי עליו...

בקיצור איך שראיתי אותה, שכחתי הכל. מכל מה שחשבתי שאני אמור לעשות.
    רצתי אליה כמו מפגר ואמרתי היייייי *** **** (השם והשם משפחה שלה) מה קורהההההה? והיא אמרה הייי *** *****(השם והשם משפחה שלי) בסדר מאיתךךךך איזה מוזר לראות אותך אחרי כזה הרבה זמן. (משהו כזה בערך..לא זוכר בדיוק).

בקיצור תוך כדי נתתי לה חיבוק, ואז היא הגזימה עם החיבוק, חיבקה חזק כזה וזה עשה לי בום כזה.

קיצור הפסקנו עם החיבוק הארוך ואמרתי מה מה מה...מה קורה איפה היית? עכשיו כן, גמגתי, אבל זה היה גמגום בכוונה כזה. כזה מה מה מה... כן, זה גרוע, לא יודע מה עבר עליי, הייתי לחוץ, שכחתי מהכל!!!1 פשוט נכנסתי לסטרס ועשיתי מה שהריפלקצים שלי אומרים, כאילו הכל נמחק לי מהמוח.

שאלתי איפה היית היא אמרה במסעדה בתל אביב ונראלי אמרתי אה מגניב וזה ואז אמרתי כזה בסטלנות " טובבבב יאלללההההה" ולא יודע למה נתתי עוד חיבוק!!! כאילו אני מת לא יודע מה...אז אמרתי כזה טוב יאללה ואז חיבוק ואז ביי, תהני.
    מה קשור תהני? מה אני הומו?! היא הולכת לישון מה תהני מה..

בכללי איך שהתנהגתי, חוץ מהגמגום של ה"מה מה מה..מה קורה איפה היית" אני חושב שלא נשמעתי ולא התנהגתי לחוץ.
    כי פשוט הטון דיבור ואיך שהתנהגתי היה נראה ממש משוחרר.

אבל חוץ מהגמגום, אני הייתי ממש OVER REACTING... מתלהב מדי, מגיב מדי. כאילו לא רגוע לא קול...לא יודע למה ככה זה הרגיש לי.

בקיצור איך שזה נראה, נראה שלא הייתי מאה אחוז איך שרציתי שהרגע הזה יהיה...אולי לא באמת השתנתי עד הסוף?
    הבחור הזה ששלח לי הודעה (ידיד שלה שהיא סירבה לו) אמר לי שאני אוכל להשיג אותה אם אני אעבור שינוי, והשינוי זה לדבר כמה שיותר, עם בנות בעיקר. בקיצור הוא התכוון לעשות פיקאפ ולהיות תקשורתי ולקבל נסיון. אבל לא יודע, אני מרגיש שכל הקטע הזה כן עזר לי בלקבל בחורות חדשות אבל כשאני מגיע אליה איכשהו אני מרגיש בתחושה פנימית שלא נהיה בי שום שינוי מאיך שהייתי פעם.

אבל האמת? אולי אני מגזים?
    אולי דווקא הייתי בסדר גמור...אני לא יודע.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

2. קישורים ממומנים

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

זה מה שקורה שבמקום להיות עצמך (עזוב LMS אני מדבר על אופי נטו) אתה מתעסק בחרא של כובעים במקום להיות בנאדם רגיל כמו כולם אתה מנסה להיות משו מיוחד שאתה לא...

מי שמעסיק את עצמו במחשבות כובעיות שלא יתפלא שהוא מתנהג כמו כובע.

אני אומר לך את זה רק כי אתה ילד ואתה בגיל שבו אתה לא צריך לשבת בפורומים בכלל (אני בגילך הייתי בF X P רק בפורום חיי לילה וזהו חוצמזה לא ידעתי מזה פורום) צא מF X P ההומואים האלה תנתק קשרים עם כל הכובעים תעוף מהפורום הזה ותתחיל להיות נורמלי כי אחי אני קולט תמוח שלך והוא במצב רע מאוד

המחשבות שלנו יוצרות תהתנהגות ואם המחשבות שלך כובעיות את אוטומטית תתנהג כמו כובע
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מתקדם
    לייקים
    380
    נקודות
    50

חחחחחחח כל הפוסט הזה אני יושב, קורא וצוחק.

אתה כאילו תיארת אותי עכשיו בכל מיני סיטואציות שהיו לי בחיים

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי idi-nahuy צפיה בהודעה
    חחחחחחח כל הפוסט הזה אני יושב, קורא וצוחק.

אתה כאילו תיארת אותי עכשיו בכל מיני סיטואציות שהיו לי בחיים
    הוא מתאר את כולנו בכל מיני סיטואציות שהיו לנו בחיים.

זה מה שקורה כשאתה חושב שאתה מישהו אחר, אבל כשמגיע מצב אמת, אתה מתנהג אחרת לגמרי.
    בדיוק כמו שכל הלוחמים אומרים "ברגע שיקרה משהו, אני יקפוץ כמו פנתר ויהרוג מחבלים" ואחרי הכל, זה עובדתי ש50 אחוז מהלוחמים נכנסים לשוק \הלם קרב כשהם פנים מול פנים עם מחבל או נכנסים לסיטואציה של קרב.

אי אפשר לדעת איך תתנהג, אז מה שאפשר לעשות זה פשוט לגרום לעצמך לשכוח ממנה כמה שאפשר ולהמשיך הלאה.
    לא להמשיך הלאה כדי שהיא תראה...אלה להמשיך הלאה, כי אתה רוצה להמשיך הלאה ולעזוב אותה בשקט.

חלאס, רד ממנה.
    תמצא בחורות חדשות.

משתמש מתחיל
    לייקים
    77
    נקודות
    50

הבעיה שלך היא שאתה חושב יותר מידי במקומות שלא צריך לחשוב..
    כל מה שיש פה לא אמור להטריד אותך.. אתה חושב על שטויות..
    בזמן שיש אנשים שחושבים על איך למנוע רעב עולמי..(ובזכותו יש לנו אוכל היום) פריץ הבר אתה מתעסק בקקי, ברגע נגעתי לא נגעתי, ליטפתי לא ליטפתי.. היא חושבת לא חושבת..
    תתעסק בדברים יותר חשובים.. זה לא אמור לעניין לך את הביצה.
    נערך לאחרונה על ידי kongi; 25-07-2013 בשעה 15:28.

משתמש מתחיל האוואטר של Samuel_97
    שם פרטי
    סמואל
    לייקים
    28
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    :)

חחחחחחחחחחחח "מה תהני, מה אני הומו !! " DDD

בקיצור לא נורא אחי!, מה אתה מתרגש שים עליה זין, היא נשמעה דווקא לא ממש סובלת ממך.. היא סבבה איתך אם אתה רוצה אותה מה הבעיה בדיוק?, דבר איתה ככה ואז תגיד שעברת שינוי התבגרת.. תגיד זאת זאת שחפרת אליה כל הזמן?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי rodney1 צפיה בהודעה
    הוא מתאר את כולנו בכל מיני סיטואציות שהיו לנו בחיים.

זה מה שקורה כשאתה חושב שאתה מישהו אחר, אבל כשמגיע מצב אמת, אתה מתנהג אחרת לגמרי.
    בדיוק כמו שכל הלוחמים אומרים "ברגע שיקרה משהו, אני יקפוץ כמו פנתר ויהרוג מחבלים" ואחרי הכל, זה עובדתי ש50 אחוז מהלוחמים נכנסים לשוק \הלם קרב כשהם פנים מול פנים עם מחבל או נכנסים לסיטואציה של קרב.

אי אפשר לדעת איך תתנהג, אז מה שאפשר לעשות זה פשוט לגרום לעצמך לשכוח ממנה כמה שאפשר ולהמשיך הלאה.
    לא להמשיך הלאה כדי שהיא תראה...אלה להמשיך הלאה, כי אתה רוצה להמשיך הלאה ולעזוב אותה בשקט.

חלאס, רד ממנה.
    תמצא בחורות חדשות.
    זה לא נכון, לפחות לגבי. אני כן הצלחתי להיות מה שאני רוצה להיות עם בנות, כשעשיתי את זה עם בנות אחרות ברחוב.
    אמרתי לעצמי אוקיי אתה עושה ככה וככה, ופשוט עשיתי. אבל באותו רגע פשוט שכחתי מהכל והייתי צריך איזו כאפה לפני שפניתי אליה...להרגע קצת.

לא ביקשתי הסבר ללמה קרה מה שקרה ואיך לעשות שזה לא יקרה...את התשובות לזה אני כבר יודע
    בטח שלא ביקשתי עוד ביקורת מפגרת על כובעים.
    אני פשוט רוצה לשאול את השאלה האם זה כלכך נורא מה שעשיתי?
    נערך לאחרונה על ידי L E M O N; 25-07-2013 בשעה 23:06.

משתמש כבוד האוואטר של Ofer.
    שם פרטי
    עופר
    לייקים
    134
    נקודות
    644
    משפט מחץ
    WE ARE ALL GONNA MAKE IT BRAH!

בלי קשר לנושא, ותקרא עד הסוף לפני שתתעצבן כרגיל, המחשבות שלך מאוד כובעיות ובגלל זה בסוף מרוב שזיינת לעצמך תשכל מה אתה עומד לעשות עשית משהו מאוד מאוד שונה ממה שרצית, דבר שלא היה קורה אם לא היית חושב והיית אתה עצמך עם בטחון עצמי רגיל ואמיתי לא של כובע. לתכנן זה לא דבר רע, אבל לא להתחיל לבנות בראש על מה אתם עומדים לדבר ועל כל פרט מזדיין, סעמק תחיה את הרגע.
    "הבנות האחרות" שאמרת שהלך לך איתם, קבל דיווח היית מצליח איתם גם אם לא היית עושה שטויות של כובעים אם עשית כאלה (כנראה שעשית).

עכשיו תשמע לא משנה מה עשית שים זין, בטח אתה אוכל את עצמך בסרטים כמו מפגר איך התנהגתי שים לעצמך כאף ושים זין.
    עכשיו מה המטרות שלך ממנה שאכפת לך אם זה נורא או לא?

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

השאלה שלך לא במקום.
    אתה שואל "זה נורא מה שעשיתי?"

כאילו, השאלה ממש לא מתאימה למה שפרסמת.

אני אסביר למה.

אתה שואל אם זה נורא, אבל בפועל היא אקסית שלך, כלומר הקשר ביניכם מת ומה שנשאר זאת ידידות, אוקיי?

אז נורא? זה תלוי. אם הכוונה שלך היא שתישארו ידידים בקשר טוב, אז ממש לא.
    אם הכוונה שלך היא לחזור אליה, אז יצאת כובע, אבל זאת לא הכוונה שלך, נכון? ככה שנורא זה לא אמור להיות, תלוי בך

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי GA20 צפיה בהודעה
    השאלה שלך לא במקום.
    אתה שואל "זה נורא מה שעשיתי?"

כאילו, השאלה ממש לא מתאימה למה שפרסמת.

אני אסביר למה.

אתה שואל אם זה נורא, אבל בפועל היא אקסית שלך, כלומר הקשר ביניכם מת ומה שנשאר זאת ידידות, אוקיי?

אז נורא? זה תלוי. אם הכוונה שלך היא שתישארו ידידים בקשר טוב, אז ממש לא.
    אם הכוונה שלך היא לחזור אליה, אז יצאת כובע, אבל זאת לא הכוונה שלך, נכון? ככה שנורא זה לא אמור להיות, תלוי בך
    אוקיי, ואם אני רוצה שנהיה ידידים בקשר טוב מה הייתי צריך לעשות שונה?

אני לא צריך פרטים קטנים, פשוט באיזה גישה לבוא אליה. אני לא מתכוון שישבתי ותכננתי תסריט של מה אני אגיד לה...
    אבל בוא נגיד שתכננתי להיות רגוע, קול לגמרי, טיפה אדיש למה שהיא אומרת, וטיפה ממהר יותר.

תגידו לי באיזה גישה לבוא...אדישה, לא אדישה, גישה זורמת כיפית ומצחיקה? גישה של לא אכפת לי ממך?

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי Ofer. צפיה בהודעה
    בלי קשר לנושא, ותקרא עד הסוף לפני שתתעצבן כרגיל, המחשבות שלך מאוד כובעיות ובגלל זה בסוף מרוב שזיינת לעצמך תשכל מה אתה עומד לעשות עשית משהו מאוד מאוד שונה ממה שרצית, דבר שלא היה קורה אם לא היית חושב והיית אתה עצמך עם בטחון עצמי רגיל ואמיתי לא של כובע. לתכנן זה לא דבר רע, אבל לא להתחיל לבנות בראש על מה אתם עומדים לדבר ועל כל פרט מזדיין, סעמק תחיה את הרגע.
    "הבנות האחרות" שאמרת שהלך לך איתם, קבל דיווח היית מצליח איתם גם אם לא היית עושה שטויות של כובעים אם עשית כאלה (כנראה שעשית).

עכשיו תשמע לא משנה מה עשית שים זין, בטח אתה אוכל את עצמך בסרטים כמו מפגר איך התנהגתי שים לעצמך כאף ושים זין.
    עכשיו מה המטרות שלך ממנה שאכפת לך אם זה נורא או לא?
    המטרה שלי זה לגרום לה להימשך אליי.
    כמו שאתה נמשך לבנאדם, לא משנה אם זה בתור ידידות או מערכת יחסים. אני רוצה להיות חלק מהחיים שלה.

K?

0‏‏‏

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

אחי הבעיה שלך שאתה חושב יותר מדי ומנתח את הכל יותר מדי..
    זה לא נחוץ
    כולה הלכת לאקסית שלך ואמרת לה היי אחי תראה איזה מגילה הבאת פה...
    כעיקרון פשוט זרמת עם הרגע בלי לחשוב ובלי לתכנן לפני שאין פה כלום רע להפך זה סבבה אחי..

פשוט תפסיק לנתח כל דבר ותפסיק לחשוב כל כך הרבה אחי...

אם באמת זה מציק לך שאתה מתנהג ככה אז תשנה את זה אחי מה אתה רוצה שנגיד לך.. אתה יכול להגיע למסקנה הזאת לבד

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

ציטוט נכתב במקור על ידי WizeEde צפיה בהודעה
    0‏‏‏
    GO FUCK YOURSELF

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אי אפשר לעזור לך אחי,לא משנה מי יכתוב לך ומה יכתוב לך זה לא יעזור

אתה מחפש את הפתרונות במקומות הלא נכונים

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:42.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect