אז אתמול בין 11 ל-1 בלילה ככה הסתובבתי עם חבר הלכנו לכמה מקומות, ופתאום ראיתי אוטובוס עובר ובתוכו האקסית שחפרתי עליה עם החברות שלה. איכשהו ידעתי שאם אני אלך לכיוון הבית שלה אני אראה אותה. הייתי עם חבר, אמרתי לו בוא לשם, איפה שהבית שלה.
עברנו ליד הבית שלה אמרתי נע היא בטח הגיעה הביתה מזמן, האוטובוס עקף אותנו בהרבה..
הלכנו מהבית שלה התחלנו להתקדם משם וראיתי מרחוק 2 בנות שהיו מאחורי שער מעצבן שהסתיר אותן, איכשהו ידעתי שזו היא ועוד חברה.
לפני זה, אני הייתי בטוח שאני יודע מה לעשות. למדתי הרבה על איך להתנהג, דיברתי המון המון עם מלא בנות והרגשתי שזה עשה לי משהו.
ידעתי שאני אמור לדבר COOL לשאול מה נשמע...ולא להראות חיבה יותר מדי. בקיצור כל מה שלמדתי בפיקאפ והכל והתאמנתי עליו...
בקיצור איך שראיתי אותה, שכחתי הכל. מכל מה שחשבתי שאני אמור לעשות.
רצתי אליה כמו מפגר ואמרתי היייייי *** **** (השם והשם משפחה שלה) מה קורהההההה? והיא אמרה הייי *** *****(השם והשם משפחה שלי) בסדר מאיתךךךך איזה מוזר לראות אותך אחרי כזה הרבה זמן. (משהו כזה בערך..לא זוכר בדיוק).
בקיצור תוך כדי נתתי לה חיבוק, ואז היא הגזימה עם החיבוק, חיבקה חזק כזה וזה עשה לי בום כזה.
קיצור הפסקנו עם החיבוק הארוך ואמרתי מה מה מה...מה קורה איפה היית? עכשיו כן, גמגתי, אבל זה היה גמגום בכוונה כזה. כזה מה מה מה... כן, זה גרוע, לא יודע מה עבר עליי, הייתי לחוץ, שכחתי מהכל!!!1 פשוט נכנסתי לסטרס ועשיתי מה שהריפלקצים שלי אומרים, כאילו הכל נמחק לי מהמוח.
שאלתי איפה היית היא אמרה במסעדה בתל אביב ונראלי אמרתי אה מגניב וזה ואז אמרתי כזה בסטלנות " טובבבב יאלללההההה" ולא יודע למה נתתי עוד חיבוק!!! כאילו אני מת לא יודע מה...אז אמרתי כזה טוב יאללה ואז חיבוק ואז ביי, תהני.
מה קשור תהני? מה אני הומו?! היא הולכת לישון מה תהני מה..
בכללי איך שהתנהגתי, חוץ מהגמגום של ה"מה מה מה..מה קורה איפה היית" אני חושב שלא נשמעתי ולא התנהגתי לחוץ.
כי פשוט הטון דיבור ואיך שהתנהגתי היה נראה ממש משוחרר.
אבל חוץ מהגמגום, אני הייתי ממש OVER REACTING... מתלהב מדי, מגיב מדי. כאילו לא רגוע לא קול...לא יודע למה ככה זה הרגיש לי.
בקיצור איך שזה נראה, נראה שלא הייתי מאה אחוז איך שרציתי שהרגע הזה יהיה...אולי לא באמת השתנתי עד הסוף?
הבחור הזה ששלח לי הודעה (ידיד שלה שהיא סירבה לו) אמר לי שאני אוכל להשיג אותה אם אני אעבור שינוי, והשינוי זה לדבר כמה שיותר, עם בנות בעיקר. בקיצור הוא התכוון לעשות פיקאפ ולהיות תקשורתי ולקבל נסיון. אבל לא יודע, אני מרגיש שכל הקטע הזה כן עזר לי בלקבל בחורות חדשות אבל כשאני מגיע אליה איכשהו אני מרגיש בתחושה פנימית שלא נהיה בי שום שינוי מאיך שהייתי פעם.
אבל האמת? אולי אני מגזים?
אולי דווקא הייתי בסדר גמור...אני לא יודע.

ציטוט ההודעה