התגייסתי ביום שני לצבא ורציתי לשאול איך אני אוכל לבנות סטטוס טוב שם?
התגייסתי ביום שני לצבא ורציתי לשאול איך אני אוכל לבנות סטטוס טוב שם?
|
|
לך להיות קרבי. הסטטוס שתשיג יהיה מטורף.
הסטטוס שאני מדבר עליו: נכה צה"ל.
עבודה זה לעניים כך או כך בין אם אתה מנכ''ל או פועל סודני זה הכל אותו חרא בסופו של יום
מי עובד בכלל lol
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
תלקק למפקד שלך את החור של התחת ותגיד לו כמה שאתה נהנה לעשות את זה.
תמיד תציית לחוקים. ותעשה כמו כולם. אם כולם צועקים "הקשב" תצעק הכי חזק שיראו שאתה אלפא.
אל תחשוב על עצמך, אלא פשוט תפנים מה שאומרים לך ותציית. כמו תוכי של בזק.
כשמרימים את הדגל וכולם שמים כומתות, תעשה משולש יפה כזה שכולם יתרשמו. תחשוב שהכומתה זה כובע סניה ואתה מסודר.
כשאתה פונה למפקד שלך תפנה אליו בזווית של 83 מעלות כדי שהוא יראה שאתה לא נואש וככה הוא יתן לך לנקות את המדרגות במקום את השירותים.
והכי חושב:
תתלה דגל ישראל ואולי איזה תמונה של בני גנץ או נפתלי בנט ליד המיטה שכולם יתרשמו עד כמה אתה ציוני.
השמיים הם הגבול![]()
ייטינגר רוצה להיות מרצה.
ייטינגר רוצה לתת טובות הנאה לסטודנטיות צעירות.
ייטינגר רוצה להיכנס לסטטוס של "המרצה החתיך"
ייטינגר מזיין צ'וצ'ה מרמת אביב ג'
ייטינגר מופיע בחדשות.
ייטינגר נכנס לכלא.
ייטינגר אוכל בתחת בכלא.
WIN
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 26-07-2013 בשעה 15:30.
גם אם יטינגר מביא בצ'וצ'ה שונה בכל הפסקה בניגוד לחוזה שלו, ליטינגר יש מספיק כסף לעורכי דין שיוציאו אותו מזה.
באמת היית מראה ל5 יחידות בהוראה פרטית? בנאדם מה אתה עושה כאן בפורום איך יש לך זמן לחיים פרטיים? יש לי חבר באותו המצב רק שהוא לא היה מורה מקצועי ולא בהוראה אבל הוא כן עשה איזשהו קורס (הוא היה המורה) בדיוק באותו תחום מתמטיקה, גם ל5 יחידות, ובזמן הזה הוא היה חנוק רצח היית צריך לראות אותו הולך ב8 חוזר ב6, חוזר ב6 שפוך מת לא יכול להתאמן לצאת כלום
פשוט בא לו לראות טלויזיה ולישון
וחוץ מזה, איפה אתה עכשיו נמצא בחיים? אחרי צבא? בצבא? עובד במשהו? כי לפי איך שזה נשמע אתה בקלות יכול להשיג ג'וב של 20K בחודש ולהנות המחיים..
אני לא עובד, יש לי מספיק כסף.
![]()
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
יטינגר מצחיק אחושרמוטה