כסף זמני=עבודה קריירה וכל הבולשיט הזה של העניים. היום אתה עובד מחר הבוס יכול לפטר אותך כי אישתו לא נתנה לו
בעיקר, בעיקר עם מה שהולך לקרות עם ארה''ב עוד כמה שנים תזכרו איפה שמעתם את זה לראשונה ותזכרו מי התחיל תנבואה
אין דבר יותר "זמני" מעבודה בעיקר עם הפיטורים שהולכים לבוא בקרוב בעולם כולו...וזה רק קצה הקרחון...
שתדעו לכם סטטיסטית 40% מהאנשים שמקבלים תואר לא עובדים במקצוע שהם למדו אליו..זה לא מדליק לכם נורה אדומה?
10% מאכלוסיית ארה''ב הם מובטלים ושלא תגידו כושים מקסיקנים עצלנים מדובר באנשים פשוטים כמו כולם שלא מוצאים עבודה או שפיטרו אותם. והמצב הולך ומחמיר...
שלא נדבר על התנאים בעבודה כל הזמן צריך למצוא חן בעיניי כ-ו-ל-ם עד האחרון ואם יש מישו אחד שלא אוהב אותך אז אכלת אותה.
ושלא נדבר על זה שבסופו של יום רק האנשים בעלי הקומבינות הם אלה שמגיעים לתפקידים כמו מנכ''ל וכו' שהם עוד איכשהו בסדר למרות שגם זה חרא חיים לדעתי.
אותי לעומת זאת...רק אלוהים יכול לפטר.
אה וקחו סיפור שאישית קרה לי בזמן שהייתי בארה''ב - הכרתי בחור ממוצע, לכל דבר, שסיים קולג' וקיבל מקצוע כלשהו בבנק לא ממש הבנתי מזה אבל לא משנה חח
בכל מקרה הבנאדם עובד בKFC ומנגב עם התואר שלו תתחת
לבחור הזה יש ידידה, בחורה יפה מאוד שנשרה מהתיכון ולא אהבה ללמוד ובכלל היא לא אחת שמתאים לה מסגרות מכל סוג אם תשאלו אותי.
בכל מקרה, היא עובדת בעבודה כלשהי גם בבנק שבה דרוש תואר אקדמאי...אבל הפלא ופלא היא לא סיימה תיכון אפילו שלא נדבר על משו מעבר, איך זה יכול להיות?!?!
אני יתן לכם לנחש לבד איך זה יכול להיות...