קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. eRepublik משחק חדש שיגרום לכם לשבת כל היום על המחשב
    על ידי heni1996il בפורום משחקי פלאש ודפדפן
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 02-07-2011, 18:59
  2. [שאלה] האם לימודים בתיכון עולים כסף בישראל?
    על ידי yossi st בפורום השכלה ולימודים
    תגובות: 2
    הודעה אחרונה: 30-10-2010, 22:55
  3. נמאס! קבצי -exe מאטים את המחשב בצורה מטורפת!
    על ידי zvovon בפורום תמיכה טכנית
    תגובות: 1
    הודעה אחרונה: 11-03-2006, 14:29
  4. תגובות: 23
    הודעה אחרונה: 10-10-2005, 22:36
  5. שריף - בני
    על ידי Fury בפורום מזרחית ודיכאון להורדה
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 03-09-2005, 16:00
+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29

בני 12-17? בתיכון? עולים לתיכון? נמאס לשבת כל החופש מול המחשב? ההודעה הזאת בשבילכם

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

ברירת מחדל בני 12-17? בתיכון? עולים לתיכון? נמאס לשבת כל החופש מול המחשב? ההודעה הזאת בשבילכם

slats slats slats
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 18:11.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

2. קישורים ממומנים

משתמש מתחיל
    לייקים
    18
    נקודות
    0

איזה מילים יפות
    תתעוררו העולם יפה בחוץ

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

איזה באסה שעוד חודשיים או 3 או חצי שנה או שנה כשאיזה ילד sadcunt שירצה להשתנות יבוא לפה ויראה את הכותרת הזאת, הוא ייכנס ואז יראה slats slats slats כמו שטיילר תמיד עושה עם הנושאים הכי טובים שלו..

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ
    Hey I'm Johnny Knoxville and welcome to Jackass!

אני לא מבין מה אתה בא לומר..
    אין ילד אחד בתיכון חטיבה שלא עושה את הדברים האלה..
    אני אישית לא מכיר ילדים שזה מה שהם עושים כל היום ושהם במחשב כל היום..
    אני לא מבין למה אתה כותב את זה בכזה RAGEים אחי תרגיע..
    בכל מקרה לגבי הילדי אייפון ופייסבוק אתה צודק אבל אתה לא צריך ללמד אותם לרדת מזה.. מתישהו הם פשוט יחטפו כאפה ויקלטו לבד את הטעויות שלהם..

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

מה אתה מחרטט עלי כנס לF X P כל הפורום של מול המחשב כל הפאקינג חופש
    אפילו פה בפורום הזה ילדים בוכים שמשעמם להם בחופש ואין להם עם מי לצאת ינעל רבאק לאן הגענו לאן???

הלוואי מה שהיית אומר היה נכון אבל זה מזה לא...

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    מה אתה מחרטט עלי כנס לF X P כל הפורום של מול המחשב כל הפאקינג חופש
    אפילו פה בפורום הזה ילדים בוכים שמשעמם להם בחופש ואין להם עם מי לצאת ינעל רבאק לאן הגענו לאן???

הלוואי מה שהיית אומר היה נכון אבל זה מזה לא...
    אז תחשוב ככה.. כל בן אדם נורמלי שלא משעמם לו בחופש ולא כלום והוא נורמלי והוא בחוץ כמו כולם. אז הוא לא היה פעם התרקב בבית ואז יום אחד יצא ואמר נמאס לי.. נכון?
    זה אנשים שהיה להם חברים מהגן מהיסודי והם יודעים איך להתחבר לאנשים והתחברו לאנשים גם בחטיבה ותיכון באופן טבעי כמו כולנו פה ופשוט כחלק מהמעגל החברתי זה לצאת מהבית וזה נורמה אחי..
    אז תחשוב שכל מי שב*** כל מה שאתה אומר של מול המחשב כל החופש זה אנשים שכנראה פשוט אין להם את זה ואין להם חברים..
    אני לא יודע אם אין להם חברים מרצון או שסתם ככה אבל בכל מקרה, כל אחד מאלה שרוצה חברים ורוצה לצאת, יעשה כמוך וישתנה גם בלי שתהיה RAGER עליו..
    כל השאר? שאין להם מוטיביציה אפילו והם נהנים לשבת בבית ולאונן 42 פעמים ביום? שיהיה להם בכיף ושיירקבו בבית.. הם אפילו לא חסרים לאף אחד בחוץ וכנראה שזה מקומם בחיים, לא משנה מה תאמר להם הם פשוט יעדיפו להירקב בבית כי הם לא מורגלים ללהיות בחוץ מצעירות והם פשוט ירגישו שם לא בנוח...... ככה שבסופו של דבר הם יחזרו על 4 לפינת הFAP שלהם..

לגבי הילדי אייפון והפייסבוק אני שוב לגמרי מסכים איתך זה בלתי נסבל שאפילו כאלה שכן יוצאים הם מתעדים ומשתפות כל רגע בחיים שלהם וכל ישיבה קטנה על קולה ובורקס ליד הסופר..
    זה פשוט עצוב ואין מה לעשות חוץ מלזרוק להם את האייפון על הרצפה או להרוג את מארק צוקרקברג חחח

משתמש מכור האוואטר של SmoliK
    שם פרטי
    קלסו
    לייקים
    255
    נקודות
    0

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה
    אז תחשוב ככה.. כל בן אדם נורמלי שלא משעמם לו בחופש ולא כלום והוא נורמלי והוא בחוץ כמו כולם. אז הוא לא היה פעם התרקב בבית ואז יום אחד יצא ואמר נמאס לי.. נכון?
    זה אנשים שהיה להם חברים מהגן מהיסודי והם יודעים איך להתחבר לאנשים והתחברו לאנשים גם בחטיבה ותיכון באופן טבעי כמו כולנו פה ופשוט כחלק מהמעגל החברתי זה לצאת מהבית וזה נורמה אחי..
    אז תחשוב שכל מי שב*** כל מה שאתה אומר של מול המחשב כל החופש זה אנשים שכנראה פשוט אין להם את זה ואין להם חברים..
    אני לא יודע אם אין להם חברים מרצון או שסתם ככה אבל בכל מקרה, כל אחד מאלה שרוצה חברים ורוצה לצאת, יעשה כמוך וישתנה גם בלי שתהיה RAGER עליו..
    כל השאר? שאין להם מוטיביציה אפילו והם נהנים לשבת בבית ולאונן 42 פעמים ביום? שיהיה להם בכיף ושיירקבו בבית.. הם אפילו לא חסרים לאף אחד בחוץ וכנראה שזה מקומם בחיים, לא משנה מה תאמר להם הם פשוט יעדיפו להירקב בבית כי הם לא מורגלים ללהיות בחוץ מצעירות והם פשוט ירגישו שם לא בנוח...... ככה שבסופו של דבר הם יחזרו על 4 לפינת הFAP שלהם..

לגבי הילדי אייפון והפייסבוק אני שוב לגמרי מסכים איתך זה בלתי נסבל שאפילו כאלה שכן יוצאים הם מתעדים ומשתפות כל רגע בחיים שלהם וכל ישיבה קטנה על קולה ובורקס ליד הסופר..
    זה פשוט עצוב ואין מה לעשות חוץ מלזרוק להם את האייפון על הרצפה או להרוג את מארק צוקרקברג חחח
    אחי הדיון פה הוא לא על טכנולוגיה ועל האינסטגרם וכאלה הדיון פה זה על אותם ילדים שמעבירים ת'חופש מול המחשב שנה אחרי שנה ואומרים לעצמם "טוב אני בתול עכשיו אבל אני אחכה לתיכון שם אני מזיין בדוק" ואז בתיכון שום דבר לא משתנה והם מעבירים 3 שנים בפינה ובחופשים במחשב ואז אומרים לעצמם "טוב בצבא אני בטוח מזיין" ואז בצבא הם מוצאים את עצמם בימי שישי ושבת בבית בלי חברים לצאת איתם אפילו לא מהצבא [יש סיפורים אמיתיים בפורום על אנשים כאלה שגמרו בלי חברים לבסוף], ואז הם אומרים "טוב בצבא קשה למצוא בחורה נחכה אחרי הצבא" ואז מגיעים לגיל 21 בתולים, אבודים, חסרי חיי חברה, שיתחתנו עם הבחורה הראשונה שתבוא אליהם.

בגלל זה עדיף שהם יקראו נושאים כאלה כדי שיתעוררו יותר מוקדם מגיל 21, שיבינו שצריך לנצל כל יום וכל שעה.

ומה שאתה אומר ממש לא נכון, תיכנס לFX P או אפילו פה תסתכל בפורום אטרף בכל הפורום (בפורום דיבורים בעיקר), יש המון ילדים שמחוברים לפורום 24/7 מ7 בבוקר עד 1 בלילה.. פשוט מפספסים את השנים הכי טובות

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי Johnny Knoxville צפיה בהודעה

בונא איזה בולשיט אמרת עכשיו זה פשוט עצוב שאתה באמת חושב ככה.

לפי ההגיון שלך הייתי אמור כל התיכון לשבת בבית כמוכם להיות חסר חיים ילד מחשב כי בחטיבה הייתי כזה (ביסודי דווקא לא הייתי כזה אבל עברתי עיר לקראת החטיבה בצפר חדש עיר חדשה ילדים חדשים זה אף פעם לא טוב בלי בסיס בגיל כזה)..לך תשמור עכשיו על קשר עם ילדים מעיר אחרת בגיל כזה

אבל וואלה קרה לי משו אחר יודע למה? כי לא הרגשתי שייך לחיים האלה, לא הרגשתי קשור לחנונים האלה שמורידים אחד לשני תבטחון במקום לצאת להנות, לא הרגשתי קשור ללשבת בבית ולשחק מייפל סטורי יומיים ברציפות, לא הרגשתי קשור ללהיות ככה כי הייתי ככה אולי שלוש שנים בחיים שלי ואמרתי נמאס לי נשבר הזין אני שם לזה סוף ובכיתה ט' נשבעתי לעצמי שעד כיתה י' אני משתנה זרקתי את כל ה"חברים" עלק שקיבלתי בחטיבה שהורידו לי תבטחון, הייתי שנה שלמה חסר חברים לגמרי לבד עם עצמי אבל אמרתי שבכיתה י' אין מצבבבבבבב שבעולם שאני מגיע לתיכון בתור אותו בנאדם

יודע למה? כי זה לא הייתי אני, בחטיבה לא הייתי עצמי, וכשבנאדם הוא לא עצמו, אלא מושפע מכל מיני חנונים מזדיינים בתחת או מכובעים במקרה של הפורום הזה הוא נדפק בשכל וזה משפיע על ההתנהגות שלו עם אנשים

שיניתי בעצמי הכל, לבוש, תספורת, הכרתי מוזיקה אחרת, אפילו גישה לחיים, עזבתי תגישה המסריחה של "אסור לשתות ולעשן" וגישה של "סמים זה מוות" כי החנונים ההומואים האלה אמרו שככה זה צריך להיות, הפסקתי להיות מושפע ולהקשיב למה שאומרים עלי אם אני עושה X והפלא ופלא באמת באתי בנאדם חדש לתיכון ואף אחד שם אפילו לא חשד שהייתי מי שהייתי בחטיבה ועד היום הם לא יודעים את זה.

וקרה מה שקרה לא אומר לך שנהייתי איזה זיז או זיין על אבל וואלה יחסית למה שהייתי בחטיבה חייתי חיים של שחקן פורנו ובגדול נהנתי מהחיים שלי ותכלס זה מה שצריך לעשות במקום לזיין בשכל עם שטויות של "אם לא מצאת חברים בחטיבה אכלת אותה" כי זה חרטא מארץ החרטות ואנשים כמוך הם אנשים חלשים שמוותרים מהר.

אגב אני ממש ממש לא היחיד שדפק שינוי כזה הכרתי לפחות עוד 10 אנשים כמוני במהלך החיים. לפחות. שאגב אחד מהם היה יחצן במולטיליין לפני 4 שנים+ והוא התחיל בדיוק כמוני בחטיבה.

קיצר מי שרוצה לשנות תחיים שלו עושה את זה מי שלא מחפש תירוצים של "לא מצאת חברים עד גיל X אכלת אותה" וכל החרטות שאתה זורק פה בחוסר נסיון.
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 28-07-2013 בשעה 15:17.

משתמש מתחיל
    לייקים
    24
    נקודות
    0
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה
    בונא איזה בולשיט אמרת עכשיו זה פשוט עצוב שאתה באמת חושב ככה.

לפי ההגיון שלך הייתי אמור כל התיכון לשבת בבית כמוכם להיות חסר חיים ילד מחשב כי בחטיבה הייתי כזה (ביסודי דווקא לא הייתי כזה אבל עברתי עיר לקראת החטיבה בצפר חדש עיר חדשה ילדים חדשים זה אף פעם לא טוב בלי בסיס בגיל כזה)..לך תשמור עכשיו על קשר עם ילדים מעיר אחרת בגיל כזה

אבל וואלה קרה לי משו אחר יודע למה? כי לא הרגשתי שייך לחיים האלה, לא הרגשתי קשור לחנונים האלה שמורידים אחד לשני תבטחון במקום לצאת להנות, לא הרגשתי קשור ללשבת בבית ולשחק מייפל סטורי יומיים ברציפות, לא הרגשתי קשור ללהיות ככה כי הייתי ככה אולי שלוש שנים בחיים שלי ואמרתי נמאס לי נשבר הזין אני שם לזה סוף ובכיתה ט' נשבעתי לעצמי שעד כיתה י' אני משתנה זרקתי את כל ה"חברים" עלק שקיבלתי בחטיבה שהורידו לי תבטחון, הייתי שנה שלמה חסר חברים לגמרי לבד עם עצמי אבל אמרתי שבכיתה י' אין מצבבבבבבב שבעולם שאני מגיע לתיכון בתור אותו בנאדם

יודע למה? כי זה לא הייתי אני, בחטיבה לא הייתי עצמי, וכשבנאדם הוא לא עצמו, אלא מושפע מכל מיני חנונים מזדיינים בתחת או מכובעים במקרה של הפורום הזה הוא נדפק בשכל וזה משפיע על ההתנהגות שלו עם אנשים

שיניתי בעצמי הכל, לבוש, תספורת, הכרתי מוזיקה אחרת, אפילו גישה לחיים, עזבתי תגישה המסריחה של "אסור לשתות ולעשן" וגישה של "סמים זה מוות" כי החנונים ההומואים האלה אמרו שככה זה צריך להיות, הפסקתי להיות מושפע ולהקשיב למה שאומרים עלי אם אני עושה X והפלא ופלא באמת באתי בנאדם חדש לתיכון ואף אחד שם אפילו לא חשד שהייתי מי שהייתי בחטיבה ועד היום הם לא יודעים את זה.

וקרה מה שקרה לא אומר לך שנהייתי איזה זיז או זיין על אבל וואלה יחסית למה שהייתי בחטיבה חייתי חיים של שחקן פורנו ובגדול נהנתי מהחיים שלי ותכלס זה מה שצריך לעשות במקום לזיין בשכל עם שטויות של "אם לא מצאת חברים בחטיבה אכלת אותה" כי זה חרטא מארץ החרטות ואנשים כמוך הם אנשים חלשים שמוותרים מהר.

אגב אני ממש ממש לא היחיד שדפק שינוי כזה הכרתי לפחות עוד 10 אנשים כמוני במהלך החיים. לפחות. שאגב אחד מהם היה יחצן במולטיליין לפני 4 שנים+ והוא התחיל בדיוק כמוני בחטיבה.

קיצר מי שרוצה לשנות תחיים שלו עושה את זה מי שלא מחפש תירוצים של "לא מצאת חברים עד גיל X אכלת אותה" וכל החרטות שאתה זורק פה בחוסר נסיון.
    תקרא שוב מה שאמרתי אחי
    אמרתי שאחרי שלא מצאת חברים עד גיל X..
    יש לך 2 דרכים והם של 2 סוגים של אנשים:

1. דרך של "לא בא לי להיות ילד כאפות" ואני רוצה להשתנות
    2. דרך של "וואלה זה לא מזיז לי נחמד לי ככה"

אז דרך 1 מתקדמים כמוך לשינוי בכיף ואפילו אם קשה אז יש מוטיבציה

ודרך 2 של "וואלה נחמד ככה" גם להם יש 2 דרכים
    1. להמשיך ככה
    2. להמשיך ככה עד שמישהו (כמוך לדוגמא) ינסה לשנות אותם

ואז נגיד מישהו כמוך לדוגמא מנסה לשנות אותם והם משתנים ואז כבר מאוחר מדי והם מרגישים שם ממש מוזר ובתכלס הם מעדיפים להישאר בבית ולאונן במקום לצאת..
    אני בטוח שאתה העדפת להפיל עוד איזה 3 ראשים של הסלט של הג'ראס והירושלמי שלך מאשר לשבת בבית ולחקור ב4CHAN עוד איזה שחקנית פורנו קטנה
    נכון?
    אז יפה, יש אנשים שלא משנה מה תעשה זה פשוט לא בדם שלהם והם מעדיפים להיות לבד ולא בחברת אנשים..

ועל סמך מה אתה אומר שאני איש חלש שמוותר מהר?

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

אה זה

סתם חשבתי בגלל שאמרת ש"האנשים שיוצאים קבוע הם אנשים שמצאו חברים בחטיבה מהגן בלה בלה בלה" שתכלס זה בולשיט...נגיד אם תראה אותי במציאות לא תחשוב לרגע שהייתי בחטיבה איזה חנון ילד מייפל כי תכלס אלה דברים שלא כתובים לאנשים על הראש אחרי שלב מסויים...וככה יש המון אנשים שלא היה להם "חברים מהגן" וזה לא הפריע להם להיות בחוץ כשצריך ולא לבזבז תחופש מול המחשב ובחיים לא תנחש עליהם תעבר האפל שלהם.

משתמש כבוד
    לייקים
    573
    נקודות
    1
    משפט מחץ
    YOUR beliefs DON'T MAKE YOU A BETTER PERSON, YOUR Behavior DOES.

The less you worry about what people think, the less complicated life becomes....

לחופש יש תאריך:
    23.10.15

משתמש מתחיל
    שם פרטי
    יונתן
    לייקים
    44
    נקודות
    50

אם לא הייתי חוטף קילה מהעבודה ויושב בבית כל היום כנראה שלא הייתי מגיב לך ושהייתי בחוץ עכשיו
    מאוד אהבתי את מה שכתבת והזדהיתי איתו-שיחקתי מייפל 4 שנים והגעתי ללבל 200 אפילו, רק כדי להמחיש לך כמה חסר חיים הייתי
    סיימתי את כיתה ח' (עכשיו עולה לי"א) ופשוט הבנתי כמה זמן יקר בזבזתי אז פשוט מחקתי את מייפל מהמחשב ונתתי לילד בכיתה ה' את המשתמש
    מאז לא נגעתי
    פתאום שמתי לב שכל מה שאני עושה זה לשבת בבית של חברים שלי
    ואז נסיעות לפה נסיעות לשם

מה שכן גם בימי מייפל היו לי יחסית הרבה חברים אז לא התחלתי מאפס כמוך אז היה לי מזל ובעצם לא עבדתי על עצמי בכלל והדבר היחיד שעשיתי זה למחוק את מייפל מהמחשב ובעצם מהחיים

אז עצה שלי אליכם אנשים
    תעיפו את המשחקי מחשב מהחיים שלכם לגמרי
    את המחשב בהדרגה
    לכו לעבוד (לא בעבודה של סודנים כמו אצלי כי חטפתי קילה -_- ועכשיו כל מה שאני עושה זה לקבל שיחות טלפון, מדי פעם ביקורים של חברים והרבה הרבה לנגן ולקרוא)

מה שכן אני לא מסכים איתך לגבי לחקות לגמרי אנשים עם סטטוס כי אתה תאבד את עצמך באיזשהו מקום
    תזכור שלייקים בפייסבוק לא חשובים ועדיף כמה שפחות לגעת, לי אישית אין תמונת פרופיל ואני אולי 10 דקות בשנה ואני ממש לא מסכן
    אל תפתח אינסטגרם כי זה גיי ואם יש לך אחד תסגור
    פשוט תסתובב עם אנשים שיש לך תחומי עניין משותפים איתם ושכיף לך איתם
    מה שכן כדי שאנשים יתגעגעו אליך אתה צריך תמיד להיות חיובי (עדיפות לאחד מצחיק) ולא הייטר ונוטר טינה מסריח
    מצד אחד עם עקרונות (לא לגעת בסמים כבדים שידפקו לך את החיים לתמיד)
    מצד שני זורם ("היי יונתן בא לך לנסוע עכשיו לאילת?" -"יאללה בוא!")
    live fast die young

משתמש מכור
    לייקים
    435
    נקודות
    250
    משפט מחץ
    One With Life

אני קורא את זה ואני שמח שאני לא נופל אפילו לקטוגרייה אחת ממה שפותח האשכול כתב ומי לעזעזל משתכר בפארקים,נראה לי עשיתי את זה פעמיים בחיים שלי ומאז התחרטתי לתמיד

וטיילר תקשיב לזה

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

וזאתתתתתת הסיבבההה שאני שמחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שעמדתי על זה שישארו את טיילר בפורום!!
    פשוט קינג! קינג!!!!!!!!!!!!!!!

ולג'וני נוקסוויל , מה אתה מחרטט? אתה יודע כמה כמה ילדי כאפות שמתחזים לערסים בני 16 אני רואה באיזור שלי? אתה יודע כמה?
    כל מיני מכוערים שיוצאים ל3 דקות מהבית אחרי שישבו על המייפל סטורי, עם כובע נייק, חולצת פולו ונראים כמו הזין שלי?
    נו בחייאת...יש כל כך הרבה הומואים שמפחדים מהצל של עצמם..אבל אין מה לעשות, זה תקופות בחיים..אלה שלא שמים זין על אף אחד, נהנים מהחיים
    ואלה שמתרכזים כל החיים שלהם בבחורה אחרת מסכנה, אוכלת זין בכפית כל בוקר...

יודעים מה?! שיזדיינו אז אם זה מה שהם רוצים!

לא להקשיב לשום מילה של הבן זונה הזה הוא מזיין לכם את השכל ראיתי אותו חותם בלשכת אבטלה בזמן שבלפטופ שלו {חרא לפטופ של חברת BANANA} פתוח יוטיוב אפאקספי וסקספורפרי ילד זין

http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ

?Could you define the word paranoiac
    ?Could you define it in more detail

+ תגובה לנושא
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרון >>

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 17:45.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,505,026 | הודעות: 8,205,619 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect