נכתב במקור על ידי
גיא אופק
לא עולה כסף להחזיק ערוץ אבל עולה לאסוף חומר לערוך אותו ולקריין , בכאלה כמויות של מידע וסרטונים זה כסף
ולא דיברתי על אמינות של התגלות המונית אלא על אמינות של אלה שאומרים שקבוצה מסויימת מאמינה בזה דהיינו שמה שלא נכון זה שהם מאמינים בזה ולא מה שהם מאמינים כלומר הם לא באמת טוענים להתגלות
אני לא אומר שטענה להתגלות היא משהו גם לא מה שהדתיים טוענים אבל אני חושב שהטענה הזו היא אכן ייחודית ליהודים גם אם רק במאפיינים מועטים ולא בכל הקונספט
ולעניין הערוץ האם נראה לך שמשהו שאתה מכיר יאסוף חומר ל2500 סרטונים לערוך אותו ככה מושקע בלי שום סיבה מיוחדת זה חתיכת עבודה?
הנה התשובה שלך!
אתה עושה בושות.
"האם נראה לך שמשהו שאתה מכיר יאסוף חומר ל2500 סרטונים לערוך אותו ככה מושקע בלי שום סיבה מיוחדת?"
"האם נראה לך הגיוני שמישהו שאתה מכיר יאסוף חומר ל200 קיפולי נייר ולקפל אותם ככה מושקע בלי שום סיבה מיוחדת?
http://recordsetter.com/world-record...contentsection
(סתם חיפוש של דקה בגוגל)
יש אנשים שהתחביב שלהם זה קיפולי נייר, יש אנשים שהתחביב זה לבנות רכבות צעצוע, ויש כאלו שהתחביב שלהם זה לרדת על הדת או על דעות שגויות של אנשים ולתקן אותם בעובדות.
מאסתי מאנשים שמנסים לשחק אותה כאילו הם לא טעו כשאמרו בולשיט תהור.
הצגת זאת כאילו היהדות היא היחידה שיש בה התגלות המונית, ולאחר שהראתי לך שזה לא נכון, התנהגת כאילו טענת טענה אחרת.
במקור שאלת:
"לאיזה עוד דת יש מסורת של מעמד התגלות (ראשוני) פומבי?"
ואחרי שהראתי שאתה לא יודע כי לא טרחת לחפש בכלל, רשמת:
"אתה לא יכול להוכיח את הבלתי אפשרי אלא אם אתה מסביר איך הוא אפשרי"
אתה מציג את זה כאילו אף פעם לא הייתה התגלות המונית וזה לא רלוונטי לשום דבר. איך זה מסתדר עם הטענה שלך שליהדות הייתה התגלות המונית והיא זאת שכן יש לה משקל???
או שתפסיק לשחק אותה ראש קטן, או שתתחיל להשתמש בראש. כי או שאתה כסיל שלא מבין מה לא בסדר פה, או שאתה שקרן שמנסה מוניפולציות זולות.
נ.ב.
לא משנה מה המניע של מפעיל הערוץ. משנה רק הנקודות שהוא מעלה ואתה בוחר שלא להתייחס אלייהם. מספיק להשתמש בהד הומינם, ולבזבז לי את הזמן.