|
|
כל יום אני רואה מישהו אחר מפרסם את זה.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
פטרו אותך מהעבודה המסריחה שלך?
יופי!
בוא ניקח את הכסף שלנו נטוס לעשות כיף חיים, על הדרך ניכנס למינוס, וגם לדיכאון כשנחזור משם למציאות העגומה שלנו.
alljobs: come at me brah
וואו מה זה הדבר ההזוי שראיתי עכשיו
מה אתה בסדר?
אז סבבה לא כל הכסף. פיטרו אותו, הוא טס, זיין, נסע, טעם, הרגיש, נהנה כמו שלא נהנה בחיים.
מה הלאה אחי....?
חוזר לארץ, נכנס לדיכאון, יוצא מהדיכאון ומחפש עבודה בשביל לממן את הטיול זיונים הבא?
מה הפואנטה פה בסרטון אז? יעני LIVE THE MOMENT או חרטא אחרת שהמציאו בני אדם כושלים?
תחיו את הרגע אבל בחוכמה. ללכת לעזוב הכל אחרי שפיטרו אותך ולטוס לחו"ל בלי שום תכנית כשאתה חוזר זה מאפיין אנשים כושלים.
אז הפתרון לא לעבוד כל החיים?
אז איך תאכל? איך תנשום? איך תחיה מתחת לקורת גג? איך המקרר שלך יהיה מלא באוכל? איך תגיע מא' ל-ב'?
עבודה זה לא מקור ההכנסה היחידי, אבל הוא ללא ספק המקור העיקרי להכניס כסף לכיס.
מה הפתרון שלך גם? אם אתה אומר שלא צריך לעבוד 8-12 שעות ביום.
ברור שעבודה זה מקור הכנסה.. חחחח איך תרוויח כסף ב2014? משנת 1000 לפני הספירה מקור ההכנסה היה בעבודה..
אתה רוצה לאכול במקדונלס ולקבל על זה כסף? גם לשחק בפורנו זאת עבודה, גם לעשות מה שזיז עשה זאת עבודה.
פשוט יש עבודות שכיף לך לעשות ויש עבודות שאתה תקוע איתן וחוזר הביתה ואומר כמה אני שונא ת'חיים שלי
וואי נודר אתם חיים בימי הביניים...אז תסבירו לי מי אלה האנשים שיש להם נגיד 10K דולר פסיבי (סתם זרקתי סכום יש כאלה שעושים הרבה יותר ויש כאלה שעושים פחות ואם אתה יודע מה אתה עושה ההכנסה שלך תגדל לאט לאט) והם לא עובדים ולא צריכים לעבוד לעולם? וזה עוד בקטנה תאמינו לי אין לכם מושג מה הולך בחוץ ואני אישית מכיר אחד שלא עובד יותר וגר בתאילנד עם הכנסה פסיבית וחי חיים טובים יותר מכל זונת מערכת שקיימת בעולם ותכלס זו המטרה שלי בחיים...והוא לא מליונר בכלל אז אל זיינו לי בשכל....
לכו סעו סעו לאוניברסיטה שלכם ותנגבו תתחת עם התואר אח''כ ואז אני יצחק על כולם בGREAT DEPRESSION 2 שעומדת לבוא ובסוף כולם יגידו "וואי צדקת בסוף" אחרי שניסיתם ללמד אותי על דברים שאתם לא יודעים כי ככה ההורים והמורים שלכם דחפו לכם לראש המקובע שלכם.
עוד שנה אנלא אצטרך לעבוד יותר לעולם (ואני כבר עכשיו לא עובד למה יש לי מספיק כסף לתוכנית שלי אבל עזבו את זה) למה כבר יש לי הכנסה שגדלה עם הזמן U MAD? U MIRIN BRAH?
U MAD THAT U WILL NEVER BE SMART LIKE ME? U MAD THAT U WILL WORK 9 TO 5 ALL YOUR LIFE? U MAD THAT U WILL NEVER EXPERIENCE FINANCIAL FREEDOM? U MAD IM STYLIN ON U? YEAH U MAD
POORS GONNA POOR
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
10K פאסיבי?
תראה לי אחד שמרוויח ככה, בלי שהוא עבד / עדיין עובד.
דבר ראשון מה זה הכנסה פאסיבית אתה בכלל יודע? מה אתה חושב שהבוסים של כל התאגידים כל המליונרים האלה מחכים שהעובדים הקטנים שלהם יעשו בשבילם כסף? הם עובדים אחושרמוטה עובדים
כנל צוקברג שהוא חרש כל הילדות שלו על מחשבים בשביל להגיע למעמד שהוא יכול לא לעבוד למשך 10 דורות מעכשיו
אין כזה דבר שתרוויח כסף בלי לעבוד צא מהסרט, מה אתה קוסם? יום אחד אתה תקום ויעשו כסף בשבילך בזמן שתשתזף? חלאס להיות ילד קטן בסוף עוד יאמינו לך פה.. אני הולך BY THE BOOK, לומד בבצפר, לומד באוניברסיטה , ואת העתיד אני לא יודע. אולי באמת אני יעבוד כמו זונת מערכת או לא. בינתיים אני יודע לשלב בין הלימודים לחיים.. הכל יחסי
יש את אלה שמקדישים 100% ללימודים שלהם ואז בגיל 30 ירגישו מבוזבזים
מה אתה חושב שזיז לא למד בשביל עבודה טובה? הוא עשה את אותו ה"תואר" שאתה מנגב איתו תתחת..