|
|
אופציות, אחלה דבר אם אתה יודע מה אתה עושה ולא נכנס בתור מהמר כמו 90% מההומואים שמתעסקים בזה. בקרוב נכנס גם לDAY TRADING ואני הולך לדפוק ישיבות ארוכות ליד המחשב עם המוןןן אוכל אבל זה שווה תכסף אם אתה יודע מה אתה עושה חח
CAMS זה אחלה הכנסה מהצד שאני שוקל בחיטובאם התכוונת למה שאני חושב
קיצר עוד שנה אני חופשי פיננסית כבר למה בינתיים הכל הולך חלק
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
אה ויש עוד דברים בצד כמו AFFILIATE ויש לי כבר 2 מתכנתים שאני מכיר אישית ומוכנים לעשות לי עבודה בחינם בלי כסף חחח אבל נשמור את זה לאחר כך.
אבל עזוב אחי צריך לעבוד מ9 עד 5 תחת בוס מעצבן רק ככה עושים כסף!!!!! מי שאומר אחרת חי בחלוםםםםםם
קטלני
עם מה אתה סוחר? איזה עמלות אתה משלם?
פחות עושקים אותך מכאן נכון?: https://www.bankhapoalim.co.il/wps/p...musa&proceed=1
affilliates זה אחד הקשים. לא יעזור לך מתכנתים בכלל. סבבה יש לך אתר מושלם, מה הלאה?
אם אתה מכיר מישהו שתותח ב-seo רק זה יעזור לך. כסף מאפיליאטס עושים רק דרך SEO, אין דרך אחרת.
נערך לאחרונה על ידי idi-nahuy; 31-07-2013 בשעה 15:06.
שמע מודה שאנלא מבין כלום בAFFILIATE וכל זה כי עוד לא באמת למדתי את זה, אבל אני שוקל את זה בתור אופציה בעתיד שאלמד את זה. כרגע טוב לי עם מה שיש לי ורק זה מספיק כדי להוציא תתוכנית שלי לפועל.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח מי סוחר דרך החרא הזה בכלל מה אני יצוררררר מזה העמלות האלה עוד שניה אכלתי התקף לב חחחחחחחחח
אני לא רוצה לדבר יותר מדי אבל הנסיעה שלי לארה''ב לא הייתה סתם תחשבו על זה בכל דרך שאתם רוצים ומה באמת עשיתי שם ואיך זה קשור לכל זה
מעבר לזה סוד כמוס לסניה לכוס
ואני סוחר עם TOS אחד הנוחים יש שם כל מה שאני צריך באמת פלטפורמה מושלמת רק שקשה מאודדדד להשיג שם חשבון אבליש שם עמלות סבבה ושירות 24/7
כללל הכובעים לקרואאא את זהההה^
כאן מתחיל המשחק האמיתי וכאן אתם נשארים עניים ואני מתקדם
רציתי אולי להסביר לכם איך אני עושה כסף מזה וממה למדתי את זה
אבל אני חרטטן...אני לא "סגור" על עצמי...ואתם כאלה תותחיםםםםםם שאתם יכולים ללמד אותי על הכל ואומרים לי שאני חייב עבודה מ9 עד 5
אני תמיד צוחק אחרון
הכל הולך לי כ''כ טוב אני מתקדם וההייטרים נרקבים מול המחשב
לא מתאים לי בוס בעבודההההה שעון על היד למה מה קרהההה לא תמצא אותי קשור בעניבה אנלא כזה אל בקטע שלי להיות כלבההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההה
אני אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם םםם והחיים דבשששששששששששששששששששששששששש כשאתה לא עני מקובע![]()
Jealousy is a bitch and im makin bitches jealous
im not mad i feel pity for them fellas
insulting me wont get you famous
i will keep on progressing while you keep eating anus
haters will be hating
haters will be hating
but i wont change a bit i will keep doin the same thing
i might fall but i'll come back more ambitious
success is sweet but revenge is so delicious
מי אמר שאנחנו עניים ימצחיק..?
איך נראלך שאני מממן לעצמי טיסה לבורגאס החודש למשל?
אם בגיל 22 אתהטס לבורגס ולא לתאילנד\איביזה\בלגיה, אתה עני.