קהילות פורומים, הורדות, יעוץ ותמיכה

אשכולות דומים

1. תגובות: 47
    הודעה אחרונה: 14-10-2009, 23:48
  2. תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 29-06-2009, 15:38
  3. [דיון] איזה משחקי רשת אתם משחקים וכמה זמן.?.
    על ידי Silver בפורום משחקי רשת כללי
    תגובות: 18
    הודעה אחרונה: 03-08-2008, 17:09
  4. איזה סוג מטאל אתם?
    על ידי BlackVenom בפורום רוק ומטאל
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 19-09-2005, 22:07
+ תגובה לנושא
עמוד 2 מתוך 3 << ראשון 123 אחרון >>
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 43

פורום של עניים איזה בזבוז זמן אתם בספר תורה יאלה הזדיינתי מפהההה - עמוד 2

משתמש ותיק האוואטר של rodney1
    לייקים
    2386
    נקודות
    150
    משפט מחץ
    אין אישה שלא נותנת, יש גבר שלא יודע לקחת :)

ציטוט נכתב במקור על ידי boris02 צפיה בהודעה
    גם נכון... אבל יש גם כאלה שהן לא בונקר ונראות טוב הבעיה היחידה ביישניות אש. תלויות בחברות שלהן בעיקר.
    ביישניות = בונקר.
    יש גם כאלה שמשחקות משחקים עד שמגיעים לחלק האמיתי ואז אין להן מושג מה לעשות...ואז אתה מבין שהן צבועות.
    שהן משחקות משחקים כאילו שהן מנוסות בהכל וזה, ואז ברגע שמגיעים לרגע האמת, מזמוזים ושטויות..אתה מבין שאין לה מושג באמת מה קורה.

2. קישורים ממומנים

משתמש מכור
    לייקים
    210
    נקודות
    25

מעדיף להישאר במעמד הביניים מאשר להיות דביל כמוך.
    ..Everyone Loves You When You're Dead..

משתמש מתחיל
    לייקים
    7
    נקודות
    0

רודני סטאקיי שחקןן דטרויט פיסטונס !!!!!!!!!

משתמש ותיק האוואטר של PerfectBitch
    שם פרטי
    אורי
    לייקים
    766
    נקודות
    1,993
    משפט מחץ
    עם עולם דפוק כזה חייב לחיות על שאכטה

ציטוט נכתב במקור על ידי BIKER STYLE new צפיה בהודעה

מחררררר אילתתתתתתת סוף סוף קם מהמחשבב המזדייןן הזה כבר הכיסא קם איתי שאני הולך להשתין נודר

קיצר זרמו גם עם גייז והכל יהיה טוב
    יבן זונה אני מת לנוסע לאילת

*אני המקורי סתם לידע כללי

משתמש משקיע האוואטר של BIKER STYLE new
    שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

חרטטן אבא שלכם העני ההומו הזה שמנקה לי תבית תבדקו אפילו IP במשתמש DashBerlin שאותו גם פתחתי שהייתי שם ותראו שכתוב בוורלי הילס ותמצצו לי כולכם יחבורת קנאים הומואים קשה לכם לפרגן יבתולים ילדי כאפות מזדיינים בתחת? כואב לכםםםםם שאני יותר מצליח ממכם? כואב לכם שבאמת הייתי בארה''ב ולא סתם בארה''ב אלא איפה שבחיים לא תהיו ואתם פה מוצצים תזין לרסר הקוקסינל שלכם?? כואב לכם שאני נהנה מהחיים ותוך כדי משקיע ובונה תעתיד שלי??

אמרתי שעכשיו אני לא בארץ? אני ועוד איךךךך בארץץץ כי מה לעשות קיץ יש לי פה חברים חיים לא כמוכם ילדי מחשב קוקסינלים חסרי חיים שכל היום יושבים פה ומגרבצים על LMS ובפועל לא עושים כלום כי אתם עניים אוכלים בתחת ויש עוד הרבה דברים שאתם לא יודעים על הטיסה שלי וגם לא תדעו כי הראש העני שלכם לא יבין למה באמת הייתי שםםם

קנאים תחיו ותסבלווווווווווווווווווווווווווווו תגידו מה שעושה לכם טוב אבל בסוף המציאות היא אותה מציאות - אני מתקדם בחיים ואתם מוצצים לי תזין בשורה

TROLOLOLO
    נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-08-2013 בשעה 02:40.
    YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT

BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

חרטטן אבא שלכם העני ההומו הזה שמנקה לי תבית תבדקו אפילו IP במשתמש DashBerlin שאותו גם פתחתי שהייתי שם ותראו שכתוב בוורלי הילס ותמצצו לי כולכם יחבורת קנאים הומואים קשה לכם לפרגן יבתולים ילדי כאפות מזדיינים בתחת? כואב לכםםםםם שאני יותר מצליח ממכם? כואב לכם שבאמת הייתי בארה''ב ולא סתם בארה''ב אלא איפה שבחיים לא תהיו ואתם פה מוצצים תזין לרסר הקוקסינל שלכם?? כואב לכם שאני נהנה מהחיים ותוך כדי משקיע ובונה תעתיד שלי??

אמרתי שעכשיו אני לא בארץ? אני ועוד איךךךך בארץץץ כי מה לעשות קיץ יש לי פה חברים חיים לא כמוכם ילדי מחשב קוקסינלים חסרי חיים שכל היום יושבים פה ומגרבצים על LMS ובפועל לא עושים כלום כי אתם עניים אוכלים בתחת ויש עוד הרבה דברים שאתם לא יודעים על הטיסה שלי וגם לא תדעו כי הראש העני שלכם לא יבין למה באמת הייתי שםםם

קנאים תחיו ותסבלווווווווווווווווווווווווווווו תגידו מה שעושה לכם טוב אבל בסוף המציאות היא אותה מציאות - אני מתקדם בחיים ואתם מוצצים לי תזין בשורה

TROLOLOLO
    u mad bro?

LOL.

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

הנה טיילר
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

בורגאס זה מקום של מזדיינים בתחת, כולם שם מאפיונרים מקומיים שחשים את עצמם הבורר על תיירים
    בכלל הנוף שם נראה כמו הנוף מהסופרנלד, ימבה חול של מדבר

סעו לסטאר ביצ בכריתים, מליה נראה כמו וגאס אחרי 9 בערב
    יוון בכלל מקום קטלני

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח

משתמש מכור
    לייקים
    293
    נקודות
    50

ציטוט נכתב במקור על ידי D@nIeL צפיה בהודעה
    בורגאס זה מקום של מזדיינים בתחת, כולם שם מאפיונרים מקומיים שחשים את עצמם הבורר על תיירים
    בכלל הנוף שם נראה כמו הנוף מהסופרנלד, ימבה חול של מדבר

סעו לסטאר ביצ בכריתים, מליה נראה כמו וגאס אחרי 9 בערב
    יוון בכלל מקום קטלני
    שאני הייתי זאת הייתה סתם אוכלוסייה מסריחה של אנגלים שאפילו הישראליות חירמנו אותי יותר מאשר הן

משתמש משקיע האוואטר של ShinTen
    לייקים
    1032
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    סניה ALERT

כוס עמק הבורגאס הזה
    כל אינסל חושב שאם הוא ילך לשמה הוא יזיין דוגמניות

זה נהיה ווגאס החדש כוסעמק מי לא שמע על הסיפורים של האלה שהיו בלאס וגאס ואמרו שהם זיינו.. רק שהם לא הזכירו שהם זיינו את המנקה של הקזינו והיא עשתה את זה כי גם ככה משלמים לה על הזמן הזה..
    לחופש יש תאריך: 20/3/2017

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ
    And on the seventh day God ended his work which he had made; and he rested on the seventh day from all his work which he had made.

TROLOLOLO
    חח מה קרה הייטרים בלעתם תלשון אחרי בדיקת הIP לדש ברלין? לא נורא אני יודע שהמציאות כואבת ואני מלך ואתם עניים מרודים שמחפשים על מי לרדת בשעות הפנאי Your life sucks like your mom's skills at sucking

משתמש מכור
    שם פרטי
    אורן
    לייקים
    408
    נקודות
    7

חח מה קרה הייטרים בלעתם תלשון אחרי בדיקת הIP לדש ברלין? לא נורא אני יודע שהמציאות כואבת ואני מלך ואתם עניים מרודים שמחפשים על מי לרדת בשעות הפנאי Your life sucks like your mom's skills at sucking
    טיילר

מה עם אשכול לכבוד ZYZZ ? היום ה5.8 , איבדנו את האגדה לפני שנתיים בדיוק

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

ציטוט נכתב במקור על ידי ShinTen צפיה בהודעה
    כוס עמק הבורגאס הזה
    כל אינסל חושב שאם הוא ילך לשמה הוא יזיין דוגמניות

זה נהיה ווגאס החדש כוסעמק מי לא שמע על הסיפורים של האלה שהיו בלאס וגאס ואמרו שהם זיינו.. רק שהם לא הזכירו שהם זיינו את המנקה של הקזינו והיא עשתה את זה כי גם ככה משלמים לה על הזמן הזה..
    חחח תכלס הכל זה חרטא..לא אומר שלא נהנתי שם והאווירה שם לא הייתה טובה אבל וואלה זה ממש לא מה שאומרים שזה (מי שרוצה באמת להנות שיסע לתאילנד או לדרום אמריקה כל הבורגס נאפה כריתים זה חרא של ילדים שאוהבים לחרטט)

בתור אחד שהיה בבורגס שזה עוד היה מקום סביר ולא מקום של מעפן כמו היום אני יכול להגיד לכם שחצי מהסיפורים שמספרים לכם משם זה חרטא אש...עלק אחד אומר לי שמישי מצצה לו על הרחבה באיזה סרט הישראלים האלה חיים...כנ''ל ווגאס במקרה הטוב הם מביאים שמנה...במקרה הממש טוב.

משתמש מכור
    שם פרטי
    אודו
    לייקים
    650
    נקודות
    50
    משפט מחץ
    הוא לא מספיק מוחץ אז עדיף שלא

טיילר לחברים שלי אין כסף, הם לא עושים 120 שקל בשעה משיעורים פרטיים כמוני. איזה יעד באירופה הכי כדאי? עוד שלושה שבועות אני בחופשת סמסטר

שם פרטי
    ז'
    לייקים
    1261
    נקודות
    7
    משפט מחץ

חחחחחחחח ייטינגר מה עם החוזים העתידיים וה90 לשעה יא עני עדיין מתעסק בזה?

שמע אני פחות מתלהב ממערב אירופה ודי התחלתי לסלוד מהמקומות האלה כל הציוויליזציה המסריחה הזאת מתחילה להגעיל אותי...ביקרתי בהולנד נהנתי והכל אבל אני מרגיש שיכולתי להנות יותר במזרח אירופהה או דרום אמריקה

אתה נעול על אירופה? כי אם לא אני ממליץ בחום על ברזיל. או על מקסיקו. או על תאילנד. אם אירופה, מציע לך לסוע למזרח אירופה (רוסיה, בלרוס, אוקראינה וכו')

רק עצה ממני בחיים אל תגיד שאתה ישראלי או יהודי במקומות כמו מזרח אירופה תחרטט איזו עדה שמתאימה למראה החיצוני שלך/לשפות שאתה דובר AND U ARE GOOD TO GO

אתה טס לבד, או עם חברים? אם עם חברים, מציע לך להביא חבר דובר רוסית לאחת הארצות שציינתי. אם לבד אז תזהר ושמור על התחת שלך כי קורים שם דברים שאתה לא מסוגל לחשוב עליהם בחלומות הכי הזויים שלך. אבל אם ישך חוכמת רחוב בסיסית לדעתי ולא כמו לכובעים ההומואים פה אתה תסתדר.

או שבמקרה הרע תצטרף לערסיידה של בורגס ב4K שקל

+ תגובה לנושא

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם נושאים חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך

כל הזמנים הם לפי GMT +3. השעה כרגע היא 08:55.
מופעל על ידי vBulletin™ © גרסה 4.1, 2011 vBulletin Solutions, Inc. כל הזכויות שמורות.
פעילות הגולשים
אומנות וגרפיקה
מוזיקה
ספורט
סדרות טלוויזיה
סרטים וקולנוע
קנייה ומכירה
רשתות חברתיות
הבורר 3
פורומי פנאי ובידור
סרטים
סדרות
משחקים
דיבורים
אקטואליה
בעלי חיים
בדיחות והומור
משחקי ספורט
הבורר
מחשבים וטכנולוגיה
תמיכה טכנית
חומרה ומודינג
תוכנות להורדה
סלולארי וגאדג'טים
רקעים למחשב
ציוד הקפי למחשב
אבטחת מידע
תכנות ובניית אתרים
כסף ברשת
אייפון
בריאות ואורח חיים
כושר ופיתוח גוף
דיאטה
צבא וגיוס
יעוץ מיני
מה שבלב
אומנות הפיתוי
יהדות
מיסטיקה ורוחניות
אתאיזם ודתות

נושאים: 2,495,422 | הודעות: 8,196,014 | משתמשים: 315,603 | המשתמש החדש ביותר: upizijoj | עיצוב גרפי: סטודיו עודד בביוף | קידוד: rellect