|
|
מעדיף להישאר במעמד הביניים מאשר להיות דביל כמוך.
..Everyone Loves You When You're Dead..
רודני סטאקיי שחקןן דטרויט פיסטונס !!!!!!!!!
חרטטן אבא שלכם העני ההומו הזה שמנקה לי תבית תבדקו אפילו IP במשתמש DashBerlin שאותו גם פתחתי שהייתי שם ותראו שכתוב בוורלי הילס ותמצצו לי כולכם יחבורת קנאים הומואים קשה לכם לפרגן יבתולים ילדי כאפות מזדיינים בתחת? כואב לכםםםםם שאני יותר מצליח ממכם? כואב לכם שבאמת הייתי בארה''ב ולא סתם בארה''ב אלא איפה שבחיים לא תהיו ואתם פה מוצצים תזין לרסר הקוקסינל שלכם?? כואב לכם שאני נהנה מהחיים ותוך כדי משקיע ובונה תעתיד שלי??
אמרתי שעכשיו אני לא בארץ? אני ועוד איךךךך בארץץץ כי מה לעשות קיץ יש לי פה חברים חיים לא כמוכם ילדי מחשב קוקסינלים חסרי חיים שכל היום יושבים פה ומגרבצים על LMS ובפועל לא עושים כלום כי אתם עניים אוכלים בתחת ויש עוד הרבה דברים שאתם לא יודעים על הטיסה שלי וגם לא תדעו כי הראש העני שלכם לא יבין למה באמת הייתי שםםם
קנאים תחיו ותסבלווווווווווווווווווווווווווווו תגידו מה שעושה לכם טוב אבל בסוף המציאות היא אותה מציאות - אני מתקדם בחיים ואתם מוצצים לי תזין בשורה
TROLOLOLO
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 01-08-2013 בשעה 02:40.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
הנה טיילר
![]()
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
בורגאס זה מקום של מזדיינים בתחת, כולם שם מאפיונרים מקומיים שחשים את עצמם הבורר על תיירים
בכלל הנוף שם נראה כמו הנוף מהסופרנלד, ימבה חול של מדבר
סעו לסטאר ביצ בכריתים, מליה נראה כמו וגאס אחרי 9 בערב
יוון בכלל מקום קטלני
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחח
כוס עמק הבורגאס הזה
כל אינסל חושב שאם הוא ילך לשמה הוא יזיין דוגמניות
זה נהיה ווגאס החדש כוסעמק מי לא שמע על הסיפורים של האלה שהיו בלאס וגאס ואמרו שהם זיינו.. רק שהם לא הזכירו שהם זיינו את המנקה של הקזינו והיא עשתה את זה כי גם ככה משלמים לה על הזמן הזה..
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
חחח תכלס הכל זה חרטא..לא אומר שלא נהנתי שם והאווירה שם לא הייתה טובה אבל וואלה זה ממש לא מה שאומרים שזה (מי שרוצה באמת להנות שיסע לתאילנד או לדרום אמריקה כל הבורגס נאפה כריתים זה חרא של ילדים שאוהבים לחרטט)
בתור אחד שהיה בבורגס שזה עוד היה מקום סביר ולא מקום של מעפן כמו היום אני יכול להגיד לכם שחצי מהסיפורים שמספרים לכם משם זה חרטא אש...עלק אחד אומר לי שמישי מצצה לו על הרחבה באיזה סרט הישראלים האלה חיים...כנ''ל ווגאס במקרה הטוב הם מביאים שמנה...במקרה הממש טוב.
טיילר לחברים שלי אין כסף, הם לא עושים 120 שקל בשעה משיעורים פרטיים כמוני. איזה יעד באירופה הכי כדאי? עוד שלושה שבועות אני בחופשת סמסטר
חחחחחחחח ייטינגר מה עם החוזים העתידיים וה90 לשעה יא עני עדיין מתעסק בזה?
שמע אני פחות מתלהב ממערב אירופה ודי התחלתי לסלוד מהמקומות האלה כל הציוויליזציה המסריחה הזאת מתחילה להגעיל אותי...ביקרתי בהולנד נהנתי והכל אבל אני מרגיש שיכולתי להנות יותר במזרח אירופהה או דרום אמריקה
אתה נעול על אירופה? כי אם לא אני ממליץ בחום על ברזיל. או על מקסיקו. או על תאילנד. אם אירופה, מציע לך לסוע למזרח אירופה (רוסיה, בלרוס, אוקראינה וכו')
רק עצה ממני בחיים אל תגיד שאתה ישראלי או יהודי במקומות כמו מזרח אירופה תחרטט איזו עדה שמתאימה למראה החיצוני שלך/לשפות שאתה דובר AND U ARE GOOD TO GO
אתה טס לבד, או עם חברים? אם עם חברים, מציע לך להביא חבר דובר רוסית לאחת הארצות שציינתי. אם לבד אז תזהר ושמור על התחת שלך כי קורים שם דברים שאתה לא מסוגל לחשוב עליהם בחלומות הכי הזויים שלך. אבל אם ישך חוכמת רחוב בסיסית לדעתי ולא כמו לכובעים ההומואים פה אתה תסתדר.
או שבמקרה הרע תצטרף לערסיידה של בורגס ב4K שקל