נגיד פעם ראשונה אתם יוצאים עם בחורה לסרט או מסעדה
אתם משלמים עליה?
|
|
מה נראה לך? ברור שכן.. אם יש תכונה אחת שכל הבנות בעולם שונאות זה קמצנות
לא יוצא לא לסרט ולא למסעדה, יוצא למקומות זולים כמו חוף, פארק או מקסימום גלידה.
כן אני משלם אבל זה יוצא 20 שקל מקסימום אם בכלל.
כוס עמק מה זה שווה כל המסעדות והקקה הזה המחירים שמה בשמים העיקר לישראלים אין כסף ואין כזה דבר מסעדה שלא מפוצצת
תאכלו בבית זה יותר בריא + יותר טוב.. תלמדו קצת על מה זה חלבונים, שומנים סיבים תזונתיים וכו' ותכינו לעצמכם אוכל מילה אם אתם יודעים להכין ארוחה יפה זה פי 500000 יותר טוב... לא שאני מבין למה אתם הייתם רוצים את זה אבל כנראה הרומנטיקה דפקה לכם ת'שכל אז תהנו אחים שלי.
לחופש יש תאריך: 20/3/2017
חח שינטן כל פעם מחדש יא אללה
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
ותשלם עליה אל תהיה בונקר
http://www.youtube.com/watch?v=mwXWF3vLvlQ
?Could you define the word paranoiac
?Could you define it in more detail
גם אם אני סתם יוצא לסיבוב עם ידידה אי משלם על גלידה/פיצה או משהו, יוצא לי בלחץ 25 כל פעם , לא משהו שישבור אותי
לקולנוע אני לא יוצא, גם לא למסעדות, זה כבד לי מדי (גם מבחינת מצברוח וגם מבחינת תקציב, כי זין שלי לשלם 300 שקל למסעדה בשביל להרשים בחורה)
משלמים משלמים...מה כולם פה משחקים אותה עכשיו פמניסטים?
עלק כל אחד בא פה עם אימרה "מי ישלם על בחורה? למה מי היא? שהיא תשלם עלי!"
כשבפועל אתם שולפים את הארנק יותר מהר מלגמור מאוננות.
לא יאמן כמה שאנשים עומדים מאחורי האגו שלהם.
אגב, פותח האשכול - ברור שמשלמים עליה.
ואם אפשר גם להשקיע אז למה לא...כמו שאתה רוצה שישקיעו בך, תשקיע חזרה.
כן
כמובן שלא כדאי לך להשקיע במסעדה שתצטרך אחר כך לקחת משכנתא בשביל לתת טיפ.
אתה כן עושה את זה אם זו חברה שלך ואתם חוגגים שנה או משהו...אבל אם סתם הצעת למישהי לצאת אין סיבה שתוציא כלכך הרבה כסף.
..Everyone Loves You When You're Dead..
האמת?? חח בחיים לא יצא לי לשלם ישירות על בחורה, כי אני אף פעם לא יצאתי ולא יצא למסעדה או לסרט כמו מפגר פשוט לא יצא לי לשלם על בחורה אבל תכלס כן שילמתי אם נגיד היה לי אצבע ועישנו ביחד אז יצא כאילו ש"נתתי" לה מהאצבע או נגיד שישבתי איתה על בקבוק עשינו חצי חצי וקנינו
לרוב אני יוצא לקניון או לפארק או לטיילת ומשם כבר זה זורם לכיוון יותר נורמלי מכל האידיוטים שמוציאים מאות שקלים כדי להרשים מישי שכולה בנאדם כמוני כמוך כבר עדיף להרשים אותה בבקבוק גריי גוס
תכלס זה לא עניין של כסף אלא עניין של כמה מפגר זה נראה לי מהצד ואף פעם לא דמיינתי את עצמי לוקח מישי למסעדה ומשלם עליה גם אם אני מיליארדר כי זה פשוט לא אני...
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 05-08-2013 בשעה 09:07.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חחחחחחחחחחחחח חמודדדד!!
אני באופן אישי לא אוהבת שמשלמים עליי, זה מעצבן אותי
אבל אם הבחור יתעקש ברור שאני לא אתחיל לריב איתו
תעשה מה שמרגיש לך נוח... אתה תמיד יכול להגיד לבחורה "אם אני לא אדאג לנסיכה שלי מי ידאג לה??" זה שובה לבבות!
או שבשביל לצאת גבר אתה יכול להגיד לה "פעם הבאה, עליי"
בכל מקרה לדעתי רודני צודק... יש בחורות סנוביות שיצפו שתשלם עליהן ואפילו לא יציעו להתחלק חצי חצי אבל הרוב גם לא חיות בסרט ומבינות שזה לא הוגן שאתם צריכים לקחת את כל הנטל הכלכלי.. מצד שני להציע לשבת כל פעם בספסל ולא לצאת לבלות בשומקום... זה די מעפן. כל אחד רוצה להרגיש שמשקיעים בו![]()
Some laugh, some weep, some dance for joy.
My mind craves nectar day and night..