|
|
חחחחחחחח רודני רואים שאתה תכלס חסר נסיון בחיים האמיתיים בלי לעליב כפרה אבל למישו בן 22 אתה מדבר כאלה שטויות שזה מדהים.
שני דברים
1. ילד בבצפר לא מרוויח שום 16 לשעה לאדע מי חירטט לך תשכל. מודה, לא עבדתי בתיכון כי לא הייתי צריך לעבוד, אבל היה לי חבר מהשכבה, שהיה בי''ב והוא עבד בדיזל וכל חודש סגר 4K+++ ועוד מישו שעבד בבילבונג וקיבל סכום דומה. וגם באירועים מרוויחים לא רע. וזה עוד היה בתקופה שהשכר מינימום בישראל היה 20 שקל נראה לי כיום מרוויחים הרבה יותר...זה שאתה בבצפר עבדת בעבודות שבהן קיבלת גרושים אל תשליך את זה על כולם.
2. בורגס זה מקום של ילדים ולא בעיה לממן לשם טיסה כי כמו שאמרתי, חודש עבודה בבילבונג ישך שבוע בבורגס. כשאני טסתי לשם הבאתי 5K ועוד נשאר לי כסף. וזה בדיוק למה זה מקום של ילדים ואתה תרגיש שם מוזר בתור בן 22 (נסעתי לשם בעצמי שעוד הייתי ילד והמקום עוד היה סבבה ולא מסריח כמו היום)
ממליץ לך על הולנד או תאילנד או ברזיל. כל הכריתים נאפה ובורגס זה מקומות של ילדים ים ערסים וסתם מסריח וזה ממש לא מה שאתה חושב שזה. ביקור אחד בברזיל אתה מתאהב, מילה של טיילר. שזה אגב היעד הבא שלי שאני יבקר בו יותר מדי אנשים הדליקו אותי על המקום הזה.
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 05-08-2013 בשעה 12:49.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
רשימת יעדים 2014:
תאילנד לפתוח תראש ולזיין
אוקראינה למצוא כלה ולזיין
ברזיל למונדיאל ולזיין
מילה שאתה צודק
אני רואה את כל הערסים מהשכבה שלי ומהעיר "יאללה כרתים בכל הכוח" "הולכים לזיין בבורגס"
אפילו כמה חברים שלי קנו כרטיסים לבורגס/כרתים "יאללה אחי הולכים לזיין קצת", ובארץ הם בקושי מדברים עם בחורות ...
בחורות אוקראיניות מפרגנות, אל תדאג
ברזיל זה הרבה יותר מטיולים, יש שם פסטיבלים שאתה יכול לחלום שיהיו כאלה בבורגס, אני מדבר איתך על פסטיבלי טראנס מטורפים, וגם האוס, מה שתאוהב.
בקיצור דרום אמריקה זה טיול לגיל שלך אחרי שהשתחררת מהצבא, דרום אמריקה זה טירוף.
קולומביה, ארגנטינה, ברזיל..זה יעדים מדהימים ומטורפים, בקולומביה אתה יכול למצוא כל דבר שרק תרצה ותחלום עליו..כל 'תעווה' שרק תחלום עליה אתה תמצא שם..
אז מה מדבר אליך? בנות 16 במסיבות בבורגס? מה מדבר אליך? מה מה מה מה? מה? בורגס, כרתים איה נאפה - זה היעדים הכי מסריחים שיש אתה באמת משווה אותם לתאילנד?! דרום אמריקה?! ואפילו יעדים רגילים באירופה, כמו ברלין או אמסטרדם שזה שתי מקומות אדירים לגיל שלך.
תפסיק לזיין תשכל..סעמק נמאס לי מיזה
נערך לאחרונה על ידי ClockworkOrange; 05-08-2013 בשעה 20:17.
תיירותית? טיולים? מי אמר לך תחרטות האלה סחים בני 30 שטסו לשם עם המשפחה והילדים? תאילנד זה סמים ובטן גב? היית בכלל בחו''ל תגיד לי?? מאיפה אתה מביא תדברים התלושים מהמציאות האלה?
וזה לא שייך למסתדר טוב או מסתדר לא טוב. בורגס 2013 נראה כמו אילת או תל אביב...אני בעצמי נסעתי פעם ונהנתי אבל זה היה מזמן והקהל היה אחר חוצמזה לראות 8435848743 ישראלים במקום אחד זה מעפן אש..
עדיף שתסע לאילת וזהו...אני חזרתי אחרי סופש שם והיה בנזונה יחסית לארץ (והייתי בבית של חבר ככה שהבאתי איתי גרושים)
אבל שמע אם עוד לא יצא לך לסוע למקומות כמו כריתים וכל החרא הזה (ותחושת הבטן שלי אומרת שלא יצא לך) אז אתה כן תהנה...אבל יחסית למה שאפשר לממן עם עוד קצת כסף וטיפה ראש פתוח זה יראה לך בדיחה![]()
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
חחחחחחחחחחחחח תאילנד זה סמים ובטן גב? איזה חיי בסרט
המדינה עם המדיניות הכי קשה בעניין הסמים בעולם אולי.
כן, בנות 16 מדברות אליי, כן.
זה מה שאתה רוצה לשמוע? הינה, כן.
ועכשיו ברצינות, אני לא מחפש להיתקע בדירה עם כמה זונות, שורות של קוקאין על השולחן ואיזה נרקומן מגעיל לידי שמזריק, זה לא מתאים לי.
אני מחפש במשך היום ספורט ימי, טרקטורונים, באנג'י ושטויות, ובלילות לצאת למסיבות, זה הכל.
זה דבר שאפשר לעשות בארץ, רק שבארץ אין לך 600 תיירות כל מטר, נכון? יפה אז סתום תפה.
עכשיו אתה תגיד "מי אמר לך שזה מה שקורה בדרום אמריקה?! מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?!" נכון? אז תפסיק לזיין לי תמוח כי יש דברים שאני יודע מאנשים שאני מכיר, וזה מספיק לי.
אמסטרדם זה פשוט טיול ללכת לעשן סמים, וזה לא מה שאני מחפש.
לא לא יצא לי לטוס לשם עוד.
ומהאנשים שכן היו שם (ספציפית איי נאפה) אני יודע שזה בדיוק מה שאני מחפש.
סתם לקטע, חבר שלי הראה לי סרטון שלו באורגיה משוגעת עם כמה בנות...אלה דברים שמדליקים אותי לא כל שאר הבולשיט שלכם.
וכן אני יודע שאני יכול לארגן משהו יותר מטורף עם טיפה יותר תקציב (כמו למשל איביזה שזה לגילאים שלי) אבל לא מתאים לי לבזבז על שבוע איזה 8 אלף שקל.
אם כל הכבוד..אני לא מתכוון לשים כל כך הרבה כסף כדי לזיין תיירות.
אני אישית לא הייתי שם, אבל ממה שאני יודע מחברים שלי שכן היו שם, אלה המטרות שאנשים טסים לשם בדר"כ.
אתה יכול לטוס גם לברזיל ולדרום אמריקה
ואם אתה לא אוהב כל היום לשבת בפאקינג הוסטל ולהפיל עוד ראשים מבאנג ולזיין
אז אתה יכול גם לטייל ולעשות טרקים ואז בלילה ללכת למסיבות..
אתה פשוט מקצין הכל אחי.
אתה אומר - לא בא לי להיתקע ולהפיל עוד איזה 5 ראשים ליד ליידיבוי שמורידה שורות
אתה מקצין וזה לא באמת מה שקורה
מה שקורה זה שאתה הולך ואתה מערבב הכל
אתה עושה כמה ימים טרקים
אחרי זה כמה ימים של chill בעיר קצת מפיל ראשים
אחרי זה ימים של אלכוהול ויוצא למסיבות בעיר
ואז חוזר לטרקים
עוצר לראות עולם
רודני פשוט תודה שאתה מפחד שזה מה שיקרה לך בתאילנד:
AA AA AA AA
כובע סניה