slats slats slats
slats slats slats
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 25-03-2014 בשעה 18:08.
YOU WILL NEVER SEE THE LIGHT
BOUND TO ALWAYS LIVE BY LIES
|
|
ראיתי את זה לפני כמה ימים, צחקתי בקול כשהוא אמר לשכור דירה ולימודים באוניברסיטה. אבל יכול להיות שאבא שלו יכניס בו שכל ויוציא אותו מזה.
כרגיל תגובות שם של ישראלים נחותים: "לדעתי לא יזיק גם לתרום קצת לעמותות אמינות שעוזרות לניצולי שואה ניזקקים ולבעלי חיים במצב קשה."
מה הקשר בכל מקום לדחוף את דעתך יא בן של זונה? לך קפוץ תראה האח הגדול
טיילר מה מונע ממך לקחת הלוואה של 27 מיליון מהבנק ולהחזיר אותו ולהרוויח ? אה ריבית.. שכחתי.
ריבית? מה אתה אהבל?
מה שמונע ממנו לקחת 27 מיליון זה שהבנק לא ייתן לו הלוואה.
אתה טמבל או טרול?
חחחחחחחחחחחחחחחחחח קונגי מה עישנת תחומר של WIZEEDE עלק הלוואה של 27 מליון בונא אתה מחוק מהתחתתתת
אם היו נותנים לי סכום כזה הייתי לוקח ובורח לאיזה חור מצידי לדרום סודן על הזין שלי לדפוק תמדינה המזדיינת הזאת נודר אם לא היה לי פה חברים ומשפחה לא הייתי חוזר לפה אפילו חח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכלס באמת עם 27 פאקינג מיליון?!! הייתי קודם כל דואג לאיזה מכונית או 2 מטורפות ביותר אחרי זה לבית אחושרמוטה וכל השאר הייתי משכיר לאנשים דירות או משהו כדי שהכסף יתגלגל יושב רגל על רגל ולא עושה כלום כל הפאקינג חיים
צחקו צחקו הוא שם עליכם זין בכל זאת 27 מיליון אתם יודעים, תאכלס גם אני לא הייתי מתחיל להשקיע ולהתעסק כל היום בשטויות הייתי משיג לעצמי איזה הכנסה צדדית עובר לחול(למרות שבכזה כסף אתה חי כמו מלך בארץ) וחי בפאנן 27 מיליון למה טיילר חייבים להיות תאבי בצע לבן אדם יש 27 מיליון יש לו מספיק לכל מה שהוא רוצהה מה יתן לו עוד כמה מיליונים גם אם הוא יכפיל תסכום זה רק מספר נשמה תאמין לי שמה שהוא צריך זה לשמר תסכום הזה בערך(וזה לא קשה בכלל)
ולחיות בפאנן שלו
הבנק ישמח לשמור על הכסף שלו.
חח רואים בעיתון "הבנק שעמד לפשוט רגל קיבל תרומה מישראלי אלמוני וחזר למסלול. לקוחות הבנק, אתם יכולים להרגע, הכסף שלכם בטוח.."
כסף עושה אנשים עיוורים הא?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח להשכיר בית
דבר ראשון שהייתי עושה הייתי קונה איזה וילה 3 קומות
חתיכת לוזר, עם סכום כזה אני עושה ניסים ונפלאות והוא רוצה ללמוד לי באוניברסיטה ולשכור דירה, זונת מערכת במיטבה זה פשוט מרתיח אותי שדווקא אלה זוכים בלוטו ומקבלים סכומים כאלה מהשמיים, הרי גם ככה הוא היה מסתפק במשכורת מינימום וחתונה בגיל 25, אני מקווה בשבילו שיבין מה יש לו בידיים כי מבחינתו עכשיו השמיים הם הגבול.
You feel intimidated asshole?
וואי דה ליזרד קינג נודר התגעגעתי אחד האנשים בפורום הזה
כוס אמק תנו לי חצי מהסכום שלו יש לי הכנסה פסיבית לכל החיים יעני פסיבית פסיבית וכל מה שאני יעשה בחיים זה ללכת לים ולאכול גרעינים$^$#^^%^^%$
אבל לא אני צריך להגיע לזה בדרך הקשה![]()
נערך לאחרונה על ידי BIKER STYLE new; 06-08-2013 בשעה 23:47.